OneBet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 08, 2017, 02:07:43, buszberlet
Sziasztok.

Már régóta szeretnék fogadni a WRC-re, és a Monte Carlo Rally-n kiszúrtam, hogy a OneBet-en lehet. Eddig nem ment az oldal, ma indult, és regisztráltam is rá. A pénznem minden, csak nem HUF, én az eurót választottam. A regisztrációkor nincs Hungary az országok között, én UK alatt regisztráltam, simán engedte, e-mail-en meg kellett erősítenem a regisztrációt.

(Nagyon rossz nem lehet, mivel a WRC hivatalos partnere az oldal, szóval nem hinném, hogy nem fizetnek ki, de majd kiderül.)

Az oldal maga így néz ki belépés után:


A sportágakról:


Vannak még télisportok, vízilabda, meg minden lejjebb. Befizetni most fogok, azt már néztem, hogy 10 EUR a minimum. Írok majd hol tartok.

Befizetés:


10 EUR-t tettem be kezdésnek, mivel nem bízok még bennük. MasterCard-ról simán ment, a kártyabirtokosnál ékezetes betűt nem enged, de ékezet nélkül simán bevette a nevem.

A minimum kifizetés 10 EUR, azt írja. Viszont Skrill-re is kivehetem, nem csak kártyára. A kifizetés időtartamára 1-2 banki napot ír (szal. hétvégén gondolom nem). Megpróbálom kicsit megpörgetni a lóvét, és igényelni kifizetést, hogy milyen papírokat kérnek be. Kívánjatok szerencsét. :D

Szerk.: A szorzók nem rosszak. Jégkorongra, meg mindenre korrekt a kínálat. Jégkorongra nincs player special, viszont NBA-re van, hogy az adott játékos a meccsen pont alatt/felett ér el (Engem ez nem érint, de gondolom valakit igen). Egyébként maga az oldal igényesen van összerakva, és gyors is.

Az élő kínálat elég gyenge jégkorongra, de az alapvetők ott vannak. Ez a két csapat közötti távolság jópofa cucc. Eszembe se jutott volna azt nézni, melyik csapat mennyit utazott. :)

Na, rég nem jártam már itt, gondoltam ránézek, van e még bankrollom. Login után kiírta, hogy nem jó a territory, szóval már logolni se enged magyar IP-ről. :/ Kár érte. Motorsport fogadásban nincs párja még mindig.