Sportingbet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mi történt, mióta olvadt be az SB a bWin hez?

Akartam egy u18 as junior kosármeccsre fogadni 8 as oddsért az angol sb felületről belépve? Próbáltam többször, új jelszót is kértem, a chattel is beszéltem, ebben a rendszerben nem élt a regem.
Megtaláltam a magyar felületet, ami gyakorllatilag egy BWIN-n klón és a 8 as oddsú kosármeccs ennek a kínálatában nem volt bent. Tehát a magyar felhasználókat leválasztották az angol felületről és beterelték a BWIN karámba, azt nem tudom, hogy itt is ilyen 300 Ft os korlátok vannak e?

A kosrámeccs 90-75-re bejött, 35 ezer nettó nyereményről lemaradtam + számomra az SB megszűnt létezni, mert csak a junior meccsek miatt szoktam ott fogadni, de arra már csak a BWIN mentes angol felületen lehet. F..sza.

Az angol felületen elvileg tudnék nyitni egy teljesen új számlát, mert nem ismeri a magyar felületes adataimat. Megléphető e ez egyeztetés után velük?

Szóval ez az angol:

https://www.sportingbet.com/

Ide kellene egy új reget csinálnom.

És itt a bwines, magyar klón:

Ennek már semmi köze az angol felület kínálatához, az oddsok is mások:

https://sports.sportingbet.com/hu/sports


Sportingbet és a Bwin egy kalap alatt van, már egy ideje.

Idézetet írta: SPF Admin Dátum július 29, 2017, 15:56:41
Sportingbet és a Bwin egy kalap alatt van, már egy ideje.
Igen, tapasztaltam, a régi angol SB-hez újra megcsináltam a regisztrációt. Elvileg rendben van. Az a felület BW-mentes.

Aug 1-5 között napi 10 ingyen pöri a Starburst-ra és napi 1 Freebet 300 Ft-ért. Belső üzenet volt róla csak, ellenőrizzétek az oldalt. Mondjuk én július 23.n léptem be utoljára, lehet azt hitték már nem szeretem őket.  ;D
Pedig pénz is van a számlámon.

A magyar SB-BW most adott egy 6000-Huf os 100% depo bónuszt. A mostani ínséges időkben ez nem rossz.




Idézetet írta: Penguin11 Dátum augusztus 01, 2017, 18:31:42
A magyar SB-BW most adott egy 6000-Huf os 100% depo bónuszt. A mostani ínséges időkben ez nem rossz.

Én is megkaptam a napi 10 pörgetés + 300 Ft freebet opciót egy hétig, meg ezen kívül megint adtak egy 25 %-os, 75.000 Ft-ig jó bónuszt (300 K-t azért nem fogok befizetni :D ). Jobb lett volna egy 100 %-os, de kisebb nekem is, de sajna azt nekem nem dobálják. Kb. kéthavonta ajánlanak ilyet, de már vagy 2-szer nem használtam ki belőle semmit, mert egyszer épp magasabb volt a bankrollom is, máskor meg épp máshová fizettem be előtte másik bónuszért...

Tanácsot kérnék. Mit lehet kezdeni ilyenkor? Kaptam ajánlatot a Real-MU meccsre 3000ft kockázatmentes fogadásra. Befizettem a 3000ft-ot, fogadnék, nem tudok, kiírja, hogy nincs pénz a számlámon. Többször próbálom, hiába. Másik böngésző, semmi. Chat nem elérhető napok óta, üzenetre nem válaszolnak.

Telefon? Ha minden igaz, meg magyar ugyfelszolgalat is van, legalabbis regebbben volt.

Idézetet írta: Alk Dátum augusztus 11, 2017, 10:22:41
Telefon? Ha minden igaz, meg magyar ugyfelszolgalat is van, legalabbis regebbben volt.

Köszi, egy pár száz forintos kaszinóbónusz került a számlára, ezt kellett törölni.

Sziasztok.Ti ezekből a " fogadj 3000 Ft értékben és ha veszítesz kapsz egy 3000-es free bet-et ajánlatokból,hogyan veszitek ki a legtöbb pénzt?