Giro d'Italia 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ma a mellett, hogy várhatóan az Ineos végig iramot megy amiből nem lesz egyszerű indítani, papírforma szerint Carapaz nyerhet, ha nem akkor esetleg Yates, szóval mindezek mellett várnék valami nagy dobást a Borától, talán leginkább Hindley-től, aztán lehet Keldermann vagy Buchmann lesz belőle.

Kár, hogy mindössze 1.30-1.40 volt Carapazra Yates ellen... Yates Girója ezzel el is ment, itt simán kaphat 4-5 percet, de lehet többet is. Carapaznak nagyon előkészítik, Almeida is jól helyezkedik.

Blockhaus tetején sprintbefutó, nem semmi.  ;D Ezt elszúrták Landáék elől, nem is értem őket, felengedték Almeidáékat, feleslegesen. Nibali, Pozzovivo és Valverde óriási tisztelet, nagyon örülök nekik, hihetetlenül jót mentek az öregek.

Idézetet írta: Po :) zzato Dátum május 15, 2022, 17:23:58Blockhaus tetején sprintbefutó, nem semmi.  ;D Ezt elszúrták Landáék elől, nem is értem őket, felengedték Almeidáékat, feleslegesen. Nibali, Pozzovivo és Valverde óriási tisztelet, nagyon örülök nekik, hihetetlenül jót mentek az öregek.

Ja, érdekes lehetett, de vissza kell néznem mert előben nem jött össze ma.
Hindley hozta a tippet  :)

Idézetet írta: firgabácsi Dátum május 15, 2022, 19:11:40Ja, érdekes lehetett, de vissza kell néznem mert előben nem jött össze ma.
Hindley hozta a tippet  :)

Hindley-tipp szép volt, kíváncsi leszek, hogy Kelderman hajlandó-e érte dolgozni, esetleg megint nyomnak egy 2020-as Girót?  ;D

Kipihenték magukat a sprinterek

Caleb Ewan végre szakaszt nyerne, de ehhez lesz egy-két szava a Démare - Cavendish - Gaviria triónak is.  Olvasd tovább


Szegény Girmay, mai etapon úgy ünnepelt a győzelem után, hogy kilőtte a szemét a pezsgővel. Kórházba kellett szállítani, egyelőre kérdéses a holnapi indulása. Szerencsére lát.  :)

Idézetet írta: Pozzato Dátum május 17, 2022, 23:26:05Szegény Girmay, mai etapon úgy ünnepelt a győzelem után, hogy kilőtte a szemét a pezsgővel. Kórházba kellett szállítani, egyelőre kérdéses a holnapi indulása. Szerencsére lát.  :)

https://twitter.com/Gerard__o__/status/1526596397297958914?t=3Dw_8FsLwfLL0NX-qv3Uug&s=19

Hat ez... Igy nem bontunk pezsgot sosem az fix, bar az elso szakaszon is majdnem ez volt.. ;D

Nem is tudja folytatni a versenyt, hihetetlen..

Idézetet írta: peshark Dátum május 18, 2022, 10:18:42Nem is tudja folytatni a versenyt, hihetetlen..

Én nem emlékszem ilyenre, hogy valaki ilyen eset után adja fel a versenyt. Tanul belőle, reméljük semmi maradandó. Az biztos, hogy jó kis versenyző lesz belőle, lett egy ellenfele az MVDP és WVA párosnak a dombos sprintekre. Démare számára így biztos a pontverseny győzelme.

Idézetet írta: peshark Dátum május 17, 2022, 23:54:03https://twitter.com/Gerard__o__/status/1526596397297958914?t=3Dw_8FsLwfLL0NX-qv3Uug&s=19

Hat ez... Igy nem bontunk pezsgot sosem az fix, bar az elso szakaszon is majdnem ez volt.. ;D

"According to media at the finish, he could no longer see through eye."

Azért ennek a mondatnak is mennyi értelmezése lehet. Lefordítva nyersen: a szemén keresztül nem láthat (no de máshol?).  ;D

Jobbulást neki.

Yates feltámadásában bíznak, pedig Valter Attilában!

A britek klasszisa a budapesti szakasz után még a legnagyobb esélyesnek számított, de azóta sokat változott a világ.  Olvasd tovább


Pelikán Jani van most az Eurosporton sztárvendégként, van dumája, néha olyanokat mond, hogy beszarsz a röhögéstől.  ;D

Atinak nem jött össze a top10, szerintem erre maximum egy szakaszon lehet esélye, könnyedén megeshet, hogy Peák 13. helye lesz a legjobb. A Bora és az Ineos nem spórol, nincs is miért, itt óriási csata lesz, minden egyes másodperc, mindegyik szakasz számít. Carapaz vs Hindley lesz valószínűleg a végső győzelemért, Almeida - Landa - Pozzovivo trió mehet a dobogóért. Ha Hindleyék hibáznak, akkor jöhetnek a győzelemért Almeidáért, de az eddigi két fontosabb hegyi szakaszon Carapaz és Hindley volt a legerősebb a hegyekben. Cápának óriási taps, nagyot megy, remélem a top10 meglesz neki a végén. Yates hozta az etapot (azt hiszem 5.50-6.00-os szorzóért).

Nincs idő a pihenésre, újabb kemény etap következik

A Bora megint megcsinálja a balhét vagy most az Ineos a soros? Esetleg pihen kicsit a főmezőny? Olvasd tovább