Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: BaXee Dátum december 14, 2018, 23:26:21

Cím: NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 14, 2018, 23:26:21
Najónapot! Nem akarom túl komolyra venni a figurát, csak esetleges megérzések levésése, ahol talán valami oknál fogva többet vagy máshogy látok dolgokat. Rögtön lenne is két darab.

Hoffenheim - B. Monchengladbach /15 Dec 2018, 15:30/

Mondjuk itt konkrétan nem tudom hova tenni, hogy a Gladbach 3.5x körüli és majdhogynem emelkedik. Stuttgart elleni meccsüket követtem, végig domináltak, végére be is darálták őket, igaz a Hofi nem egy kiesőjelölt Stuttgart. Szerdán toltak egy kis lötyögést a Cityvel, úgyhogy a regeneráció nem a hazaiak oldalán van, hisz ahogy láttam, nem nagyon volt tartalékolás, bár ki tudja lehet Száláj lesz a meghatározó ezen a meccsen. No hát nem tudom, egy csapat aki elég jó formában van, dobogó második fokán áll és van esélye a Dortmund üldözésére szemben egy hétközi utazó kerettel, sokallom ezt az oddsot. Legalább látok egy pontot a vendégekben.
B. Monchengladbach +0.5 Asian Handicap @1.97 0-0

Esperance Tunis - Al Ain /15 Dec 2018, 17:30/

Jöhet a másik, no ez egy nagy csoda lesz. Klubvilágbajnokság. Múltkor néztem az ezt megelőző arab és új-zélandi összecsapást, hát nem mondom sima hazait vártam, erre kínkeserves 3-3 és penaldokkal sikerült továbbjutniuk. A tunéziaikról nem sokat tudok, de elég underesnek tűnnek mindent összevetve. A kiiírás senkit se tévesszen meg a meccset a Hazza Bin Zayed Stadium-ban játsszák, tehát Al-Ainban hiába játszottak 2 napja, tehát nem kellett utazniuk, de persze rontja az összképet. Ránéztem az oddsokra, majdhogynem even, viszont az overt mocskosul verik felfelé. Ezekből főztem azt ki, hogy a Wellington meccsből kifolyólag az arabok most bedobják ez elejétől a legjobbjukat Marcus Berg-et (igazsághoz hozzátartozik, hogy elvileg betegség miatt és kényszerből állt csak be legutóbb, úgyhogy bízom benne meggyógyult), nehogy ilyen csúfos kezdést produkáljanak megint(félidő 0-3). Ami nekem jó lenne, hisz mennék a tömeggel szemben és gólokra támadnék. Az arabok kínálnának egy gólerősebb támadósort és ha hozzák a múltkori csodás védekezést egy fél-amatőr új-zélandi csapat ellen, plusz hozzájön hogy fáradtabbak is, még parádé is lehet belőle. Tunéziaiak nagyrészt csak asszisztálnak ehhez a tipphez, de kitudja, lehet tökszarul látom az egészet, na majd kiderül.
Over 2.5 @2.24 0-3
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 16, 2018, 18:43:33
Bolivar - Real Potosi /16 Dec 2018, 21:00/

Nos, a jóöreg bolíviai első osztály, ami kb felér egy megye 2-vel. Néha megnézek egy-két meccset, mit ne mondjak megvan a maga varázsa.
Közeledik a clausura vége, amelyből két forduló maradt, ilyenkor mindig megnő a bundázás esélye, látszik is az oddsokból az összes esélytelené esik. Bár én mégse arra játszom most, bízom benne, hogy a Bolivar komolyan veszi. Real Potosi meccsét néztem múlt héten a Royal Pari ellen, jó nagy kabaré volt vagy 3 meccsre való helyzettel. Bűn gyenge ez a vendég csapat, normális esetben szerintem 2-3 gól van a két csapat között. Az odds nem egy bitang, de ha a hazaiak normálisan állnak hozzá, akkor 4-5öt rúgniuk kellene.
Bolivar -1.5 Asian Handicap @1.50 8-0
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: Laca87 Dátum december 16, 2018, 22:52:03
Vissza a chatet!  ;D
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 17, 2018, 10:58:39
Fenerbahce - Erzurum BB /17 Dec 2018, 18:00/

Huh, na ez érdekes lesz. Ez a Fener nagyon nem ott van ahol lennie kellene. Cocu-val nem ment a biznisz most, Erwin bácsi vitte addig a szekeret, pénteken viszont kapott edzőt Ersun Yanal személyében, aki 13/14-es szezonban bajnok volt a csapattal. Papíron ez két hulladék csapat, de valljuk be, a hazaiak többre hivatottak. Bunyós Soldadonak is tudtommal lejár a 6 meccses eltiltása, szóval akár ő is kiveheti részét a mai gólszerzésekből.
Akhisarspor - Fenerbahce meccsbe bele beletekintgettem, sima 3-0 a végére, ha idegenben lenne a fener simán belemennék, hogy még gólt is kapjanak, viszont hazai pálya miatt, az új edző jelenléte és a bizonyítási vágy lehetősége, plusz, hogy elinduljanak abba az irányba ahova tartoznak inkább most csak velük számolnék, aztán lehet sima 0-3 :D.
Fenerbahce Team Total Over 1.5 @1.61 2-2
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 18, 2018, 09:37:58
River Plate - Al-Ain /18 Dec 2018, 17:30/

Na ütöm a vasat, amíg lehet. Folytatódik a klub-vb és ismét színpadon az Al-Ain. Nos, már 3. meccset fogják tolni majdhogynem egy héten belül, csak az a baj, hogy most elég nagy falatot kapnak az újdonsült copa libertadores bajnok személyében. Elég egyértelműnek tűnik, hogy a River Plate fogja nyerni ezt a meccset rendes játékidőben, amit 1.4x körül adnak. De az arabok gólszerzés és kapott gólok tekintetében is kimagaslóak, így maradok a góloknál.
Sok helyen írják, hogy Berg most már felgyógyult és Mo Abdulrahman is visszatér eltiltásából. Egy gólt azért kinézek az Al-Ainból és mivel River Plate győzelmet várok máris megvan a három.
Azt se bánnám, ha valami csoda folytán, nyernének a hazai szervezők 0-3-ra.
Over 2.5 @1.74 2-2

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 18, 2018, 10:03:26
Willem II(Eredivisie) - Amsterdamsche FC(Tweede Divisie) /18 Dec 2018, 18:30/

Holland kupa. Na belefutottam egy hírbe, hogy a Willlem II komolyan akarja venni és javítani a hibát az otthoni csúfos 0-3at az ADO ellen." Nem második csapattal fogunk felállni" - Adrie Koster(Willem II edző).
Papíron van néhány osztálykülönbség a csapatok között, de ezek a pályán olykor el szoktak tűnni.
Mehetnék hendikeppel a hazaik felé (-1.5 @1.70) vagy hazai csapatgólokkal (2.5 felett @1.72), de valamiért mégis lelkesnek érzem ezeket az amatőröket és hát ez az első osztályú csapat is ezer sebből vérzik. Tehát, ha talál egy gólt az Amsterdam, máris 3 kell a hazaiaktól, hogy a hendikep legalább jöjjön és a team total is. Akkor már ennyi erővel mindegy, ha sima overrel foglalkozom szimplán, így még mehet 2-2 is:)
Over 3.5 @1.82 3-0

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343237/willem-ii-wil-revanche-maar-is-beducht-voor-amateurs-van-afc/
"We are not going to play with a second team The interests are very big for the club for several reasons, first of all sporting, but also financially for example." The Amsterdam opponent has been seriously looked at, says Koster on the website of the club. "'We know the strengths of our opponent, but we have to be there on Tuesday evening and make sure we go to the next round."
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 18, 2018, 23:07:51
Celtic - Motherwell /19 Dec 2018, 20:45/

Nos a Celtic nem valami éles mostanában. Otthoni vereség a Salzburgtól az európa ligában, amit nem tudom lehet akart is volna Rodgers, de a másik meccs függvényében maradtak. Aztán egy Hibernian 2-0. Nem nagyon vannak hozzászokva az ilyen sorozatokhoz. Őszintén szólva én itt most az éhség faktorra építenék. Ez a win most eléggé kell a hazaiaknak. Gerrardék átvették most a képzeletbeli dobogó első fokát, szóval lényegében kényszerben is vannak. Főként a Celticre van kihegyezve a tipp, de ha a Motherwell betalálna, azt köszönném szépen. 1.18 körüli a győzelem, hendi is 1.6, de akkor már legyen 3-0 és mindenki jól jár. Elég sok dolog az under mellett szól, de egy győzelemmel robbani készülő, akár sok gólos győzelem is szóba jöhet, e mellett az odds mellett nem tudok elmenni.
Over 2.5 @1.70 3-0


*ezt csak érdekességképpen, de nem nagyon tudom ezeket az oddsokat hova tenni:D

12.   Destroyers     39   7   12   20   43   72   −29   33
13.   Universitario   39   8   9   22   35   78   −43   33   Qualification to Relegation playoff
14.   Real Potosí   39   10   5   24   52   115   −63   32   Relegation to Bolivian Regional Leagues

Destroyers - Universitario de Sucre /19 Dec 2018, 20:00/

Kiesőzóna. Mindkét csapatnak összesítve 33-33 pontja van, viszont az Universitarionak több a kapott gólja miatt szorul a relegációs playoff pozícióra. Holnapi nap másik párosítása a Real Potosi - Aurora. Na ott a hazai odds eléggé beesett, Aurora előző győzelmével bebiztosította magát, így leadhatja akár. Az oddsok a Destroyers meccsre is sima hazaival jöttek ki. Namármost két napja az pont a Destroyers ellen hozta a sima 5-0-t amivel hátradőlhetnek, a U. de Sucre meg egy nagyot meccselt a Guabirával, hogy a 93. percben húzza be a három pontot és életben tartsa a bentmaradást. 4.3 körül kínálják a vendég sikert, de én nem látom miért tennék hátra a kezüket és adnák oda a pontokat, amikor simán meg is verhetik a pusztítókat, de azért biztosítom egy döntetlennel. Ezek csak az én faszságaim, de lehet simán benéztem valamit.
Döntetlen vagy Universitario de Sucre @ 2.20 1-1


Real Potosi - Aurora /19 Dec 2018, 20:00/

Na, rátérek a másik csodára is már akkor. Szóval itt is az a kérdés, feltett kézzel jön-e ki az Aurora vagy sem. Nekik már mindegy, de mint pár hozzászólással korábban említettem ez a Real Potosi bűngyenge, kaptak is egy nyolcast a Bolivartól, de lehet ők fejben már erre a meccsre készültek :D.  Itt a nagy value akár az Aurora győzelem lehet, amit 6-os odds körül adnak, nem is nagyon lepne meg ha esetleg beesne. Viszont, ha csak alibizni jönnek a vendégek, tartom a lehetőséget, hogy legalább azért egy találatot szereznek a hazai győzelem mellett.
Over 2.5 @1.57 1-0

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 20, 2018, 14:21:09
Zaglebie Sosnowiec - Legia /20 Dec 2018, 20:30/

Húha, na a lengyelekhez tippelés ügyében félve megyek, de úgy gondoltam csak levésem. Nos a Sosnowiec tökutolsó és elég nagy bajban is vannak, kaptak a Poznantól egy hatost otthon néhány napja. Legia bajnokesélyesként vesz részt ezen a mérkőzésen és csak a 3 pont elfogadható nekik. Sajnos a Legia nem kap valami sok gólt a mérkőzéseken, ami eléggé az under felé viszi el a pálmát. Ami miatt mégis tetszik ez a meccs az Vamara Sanogo. Bokasérülésből tér vissza és a pont a Legiatól szerepel kölcsönben a Sosnowiecnél. Záradék nincs a szerződésében, így nincs sok akadálya, hogy pályára lépjen. 8 találattal rendelkezik akárcsak a Legia-s Carlitos. Tisztában vagyok vele, hogy nem igazán érdemes egy emberre építeni egy focimeccs tippet, de a Sosnowiecnek mostmár valamit mutatnia kell, Sanogo bizonyíthat parent klubja ellen, Legianak nyernie kell. Végeredménynek tökéletes lenne az 1-2, de ezeken felül még mindig ott van, hogy a Poznan után akár a Legia is kitömheti őket.
Over 2.5 @1.72 2-3

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 20, 2018, 22:02:50
PEC Zwolle Women - Achilles 29 Women /21 Dec 2018, 19:30/

Húha női foci. Na, szerintem erre a fajta dolgokra nem sokan fogadnak rajtam kívűl, de azért érdekességképp leírom. Konkrét tényeim nincsenek amivel bárkit is meg tudnék győzni, de igazság szerint nem is az a célom. Legtöbbször kezdőt kukázok elő a hollandoktól, másképp követni őket elég limitált. Szóval múlt héten belefutottam egy jó kis PSV csajok kezdőbe, az Achilles 29 csajokat meg is büntették rendesen 1-9 lett a vége. 5.5 volt a pre-match line overre, amit bőven hoztak. Óriási szakadék van az épkézláb és a hulladék csapatok között, csak az a kérdés mennyire jön ki. Zwolle se egy acélos alakulat, de 4-5 gól összejön a meccseiken és ami a legjobb, hogy a szaroktól is tudnak gólokat kapni. Ez a tipp is közelít a használhatatlan felé, inkább ez az a fajta, hogy követsz valamit ránézel és azt hiszed jó is lesz, de lényegében nőkről van szó, tehát bármi előfordulhat.
Over 4.5 @1.90 10-0
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 22, 2018, 12:38:01
Zulte Waregem Women - White Star Woluwé Women /22 Dec 2018, 15:00/

Na maradok a női vonalon még egy picit, viszont ehhez a tipphez sincs sok közöm. A 4. és a 2. helyezett csap össze itt, két hete figyelemmel követtem ahogy a Zulte csajok szép 1-3as vereséget szenvednek a tök utolsó Femkas Merkem csajok ellen és még azóta se tértek magukhoz egy Gent II ellen 3-0-ba is beleszaladtak. A White Star Woluwé szépen gyűjtögeti a pontokat és emelett szeretnek 3-4 gólokat lövöldözni, csak az éllovas Brugge-től kaptak ki. Formájukat tekintve ez a Zulte most tudja nyelni a gólokat, mint kacsa a ... . Viszont emellett már mutatni is kellene valamit, egy 2-2, 1-3-ra számítok, de csak ismételni tudom magam, nők. :D
Over 3.5 @1.79 1-2
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 23, 2018, 10:22:51
Lefkothea Women - EN THOI Lakatamia Women

Most megy élőben ciprusi csajok 3-0 20. percben, még kettő nem lehetetlen, egykapuzás.
Over 4.5 1st Half @2.00 4-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 23, 2018, 15:58:58
Aston Villa - Leeds 70. perc (2-2)

Leeds 5 perc alatt kiegyenlített, eléggé pörögnek, tetszik a meccs imidzse, volt egy kezezés is amiért elmaradt a penaldo, El Ghazi is beállt a Villába növelve a támadószekciót..
Over 4.5 @1.72 2-3
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 23, 2018, 19:40:57
Hoffenheim - Mainz 80. perc 1-1

Hajrá Szalai!
Over 2.5 @2.00 1-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 26, 2018, 09:41:38
Fulham - Wolverhampton /26 Dec 2018, 13:30/

Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek. Másodszor Boxing Day. Első ránézésre ez a meccs tetszett meg párosítást tekintve. Ranieri se hozta meg a csodát, talán kevesebb gólokat kapnak, mint eddig, pedig játékosok szempontjából nem olyan rossz ez a Fulham, de nagy valószínűséggel mennek a csámpioncsipbe. Wolves nekem szimpatikus, lehet elfogult is vagyok ezzel a tippel, de a pool ellen se voltak rosszak a vereségtől függetlenül. Ma nem a gólokat, inkább csak annak a lehetőségeit támadnám. Nos Mitrovic(22) és Jimenez(20) az idei évet tekintve top 5-ben vannak a kapura tartó lövésekkel kapcsolatban, amit elég kimagaslónak vélek, hisz mellettük mindenki topcsapatból való. Mellettük még Doherty(14) és Schürrle(14) is eléggé érzi a kaput vagy legalábbis a kapus kezét. Adott két csapat, ahol az egyik átlagos a másik átlag alatti  védelemmel rendelkezik és mindkét csapatban található kapura érzékeny vállalkozó típus játékos. Ranieriéknek már nagyon kellene a győzelem és egy esetleges gyors gól fel is pörgetné a meccset. Remélhetőleg parázs kis összecsapást hoznak össze, nem kis teszetosza birkózós mezőnyjátékot.

Összes kapura tartó lövés - Over 8.5 @2.00 (unibet) 5-6 (11) (https://s5.sir.sportradar.com/unibet/en/1/season/54571/gamecast/14736607)
Raul Jimenez kapura tartó lövései - Over 1.5 @2.25 (bet365) 2

https://www.premierleague.com/stats/top/players/ontarget_scoring_att
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 26, 2018, 15:45:10
Leicester City - Manchester City /26 Dec 2018, 16:00/

Na gyorsan a seggére is verek ennek a sok zöldnek. City rálépett most egy másik ösvényre és mindenféleképp győzelmi kényszerben vannak hisz 4 pont lemaradásuk lett. Viszont ez a ManCity most egy kisebb fajta gödörben van, amiből remélem ma még nem lépnek ki. Leicester csücsül a középmezőnyben és múlthéten bravúrosan idegenben elhozták a 3 pontot a Stamford Bridgeről. Nem képzelem, hogy ezt a csodát meg tudják ismételni a mai napon, viszont ennek a Citynek most lehet gólt lőni. Vardy rohamozhat, nem titkoltan bírom az ilyen lelkes, melós játékosokat mint ő, ami nálam erősíti a tippet.
Leicester City gólt lő @1.73 2-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 27, 2018, 17:19:57
Southampton - West Ham United /27 Dec 2018, 20:45/

Nos egyetlen PL meccs a mai napon és sokat nem is akarok rizsázni erről. Soton elég szar helyzetben van, de az utóbbi két meccsen elkezdték gyűjtögetni a pontokat, a WHU-nak egy négymeccses győzelmi sorozatot szakított meg a Watford, de ettől függetlenül kijelenthetem, hogy két formában lévő csapat találkozik. A sima overtől kicsit félnék főleg, hogy a WHU sérült listája egyre csak nő. Arnautovic tudtommal nincs meg még sokan másik, borsócska is kérdéses viszont egy ember elég meghatározó mostanában és nem is sérült ez pedig Felipe Anderson. Erősebb csapatok ellen nem igazán jutott el lövésig, hisz nem is nagyon volt náluk a labda, viszont a többi csapat ellen rendszerint próbálkozott 2-3 lövéssel. Szerintem így, potenciális gólfelelős emberkék hiányában, nagyrészt rá fog esni a feladat, hogy próbálkozzon és ilyen oddsért nem tartom rossz biznisznek.

Gomes Felipe Anderson kapura lövései - Over 0.5 @1.66 (bet365) 4 (2 gól)

(*Másik meccs ami még érdekes a Lokeren - Club Brugge /27 Dec 2018, 18:00/, ahol elég sokan a hazaiakat támogatják az otthoni forma miatt, bár az odds nem igazán esett be, bár én ettől függetlenül nem így gondolom. Kettő vendég gólt 1.4x körül adják, ami már bőven nem éri meg (talán 1.6x-1.7x körül tetszene), háromra meg azért már nem mennék be.) 0-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 29, 2018, 10:05:22
Rangers - Celtic /29 Dec 2018, 13:30/

Húha, Gerrard - Rodgers párharc így ebéd tájékára nem is rossz. Elég nagy derbynek ígérkezik, főleg a Rangers szempontjából, el is mehet ezen bajnokság, bár ezt azért durva lenne kijelenteni, hisz sok van még.  Nem tudom, ki hogy van vele, mire gondol elsőre, ha egy ilyen meccs eszébe jut, nem feltétlenül a sok gólra, inkább a feszültségre, parázs hangulatra. Tehát én se tennék most másképp, a határ 6-7 körül van sárga lapokra, ami elég barátinak tűnik, figyelembe véve mekkora presztízsű és jelentőségű meccsről van szó, ahol akár a piros lap is a levegőben lóghat. A meccset
John Beaton (https://us.soccerway.com/referees/j-beaton/92218/) vezeti, szeptember és október végéig elég sokszor nyúlt a zsebébe, no nem matyizás miatt, bár lehet azért is, aztán novembertől kezdve eléggé visszafogta magát, lehet neki is szól a határ. Ellenben tökéletes alkalom, hogy ismét sűrűn gyakorolja, a színes lapokkal a kezében való karemelgetést.
Őszintén szólva kicsit azért óvatos lennék ezzel, hisz már túlon túl is mainstreamnek tűnik az egész, de a határ miatt tetszik.
Összes sárga lap - Over 5.5 @1.67 (unibet) 1-3
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 29, 2018, 12:42:17
Liverpool - Arsenal /29 Dec 2018, 18:30/

Na ha már derbyk, csapjunk oda egy másiknak is. Pool-Arsenal, húha kemény dió. Az anfielden elég durvák a vörösök és elég kevés gólt is kapnak úgy en bloc. Az Arsi is eléggé zakatol Emery kezei alatt, bár a védelemmel akadnak gondok, lásd a múltheti baki a Brighton ellen. Abban biztos vagyok, hogy a Pool támadgatni fog, viszont hiába az acélosabb védelem, azért sokszor Alissonnak köszönhető volt köszönhető, hogy nem sikerült gólt szereznie az ellenfélnek. Abban nem kételkedem, hogy a gaboni (PEA) és a francia (kazetta) minőségi támadók, tehát helyzet azért adódni fog itt is. Nos a 365 a mostani kínálatában ezt a két játékost kínálja a vendégeknél a mai összecsapásnál, viszont a franciát rendszerint lecserélik vagy esetlegesen Iwobi kezd az ő helyén. Aubameyang ezzel ellentétben végig szokta tolni a meccseit, ezért is tettem le mellette a voksomat. Bár a korábbiakkal ellentétben nem szükséges kaput találnia, elég ha csak próbálkozik. 19 meccsen 47x próbálkozott, ami 2.47-re jön ki meccsenként és 13 góljával ő vezeti a PL góllövő tabellát, így kétlem, hogy legalább két lövése ne lenne. Emellett még a Alexandre Lacazetta kapura lövése tetszik @1.83ért, de inkább az előbbi mellett teszem le a voksom.

Pierre-Emerick Aubameyang lövései (nem szükséges kapura) - Over 1.5 @1.57 (bet365) 0, cseppet túlértékeltem ezt az Arsenalt...
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum december 30, 2018, 12:35:28
Southampton - Manchester City  /30 Dec 2018, 15:15/

Na a City után én is gödörbe kerültem, de ha már lúd akkor legyen kövér és maradok a player speciálnál.. A mostani következtetésem szimplán látottak és érzések alapján teszem. Azt mindenki tudja, hogy ha ezt a meccset nem nyeri Pep kb ki is rúgják, szóval akár egy nagyarányú győzelem is beeshet, bár még mindig vérzik szerintem valahol. Southamptonban nálam most egy ember emelkedik nagyon és ő Nathan Redmond. Attól mert a Citynek ez must win szituáció és valószínűleg náluk lesz nagyrészt a labda, bízom a Sotonban, hogy azért megnehezítik a dolgukat hazai pályán.

Nathan Redmond lövései - Over 1.5 @2.15
Nathan Redmond kapura lövései - Over 0.5 @1.83 void, pados lett.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 01, 2019, 10:47:12
Felix Auger Aliassime - Ivo Karlovic 1-0 0-40

BUÉK mindenkinek!

1st Set over 10.5 @2.05 (William Hill) 1-1nél 2.00 volt, 365 ez 1.57

*4-6, megingott 1x a kis szaros...
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 01, 2019, 13:20:49
Blackburn - West Brom /01 Jan 2019, 16:00/

Ez valahogy nekem adja magát. WBA próbál PL-be jutni és a Leeds Norwich duo tett is nekik múlt héten egy szívességet, hogy mindketten kikaptak. A Blackburnt elkapta egy hármas vereségi széria, szóval nem lehet ott a legjobb most a hangulat. WBA-nak van a leggólerősebb támadóalakulata viszont Gayle nem utazott el a mai összecsapásra. Jó hír viszont, hogy Jay Rodriguez Sheff Wed elleni piros lapját és három meccses eltiltását eltörölték, így ő ott lehet ma a pályán. Talán az over 2.5 @1.80ért lehet még jó, hisz a feltámadás mindig benne a hullámvölgyben lévő csapatban, ugyanez igaz, hogy akár gólzáport is kaphatnak. Óvatosabb leszek, de szerintem még ez az odds is tartogat pluszt.
Döntetlen vagy West Brom @1.41 2-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 01, 2019, 20:14:35
Schoofs B. - Bouchard E.  /02 Jan 2019, 07:00/

Nekem úgy tűnik, mintha kicsit megint érdekelné a tenisz, ez esetben nem hiszem hogy Schoofs akadály lenne.
Bouchard E. @1.33 7-6 4-6 4-6


Wawrinka S. - Jarry N.  /02 Jan 2019, 13:30/

Hasonlót tudok mondani Stanről is, Kacsa ellen nem annyira a flegma énjét hozta, persze ez holnapra változhat.
Wawrinka S. @1.45 6-4 7-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 01, 2019, 20:31:56
Kontaveit A. - Kvitova P.  /02 Jan 2019, 04:00/

Az észt elég könnyen verte Carla-t 6-0,6-3ra bár kellett hozzá a spanyol is a borzasztó első szervávial, de emellett elég jó teniszt tolt.
Petra nem a kondijáról híres és sikerült ma 3 órát a pályán lennie, úgy hogy Anettben látok egy setet, bár a meccs is könnyen meglehet.

Kontaveit A. +1.5 Sets @1.50 7-5 7-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 02, 2019, 10:25:03
Zwekapin FC Women 1-0 Thitsar Arman FC Women 25' perc

Myanmar női liga. Eddig feltűnt, hogy a pre határokat az egekbe verik, mégis ilyen 1-2 gól esik a meccseken, ami elég gyanús.
Most ellene megyek, vezet az underdog és jön a női futball kritikus időszaka az első játékrész utolsó 15 perce... :D

Első félidő - Goal Line 2 @1.9 1-1 félidő, void
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 02, 2019, 12:59:12
Eastern AA - Hoi King  /02 Jan 2019, 13:00/

A hong kong-i liga pofozógépei a vendégek...Bleda és Camargo illetve Annan a pályán, jöhet gólzápor. Jó alkalom gólarány javítására.

Goal Line - Over 4.5 @1.975 6-0
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 02, 2019, 15:13:29
Sasnovich A. - Vekic D.  /04 Jan 2019, 01:00/

Itt úgy vagyok/voltam vele, akár Sasnovich akár Svitolina jut tovább azzal veretem Vekicet. Sasno nem is tolt rossz meccset, de igazából jobb hogy ő ment tovább, így zsírosabb az odds.

Sasnovich A. @2.27 2-6 0-6

*Azért is írtam be, hisz 2 nap múlva lesz, mert szerintem hamar el fog kelni a piac, lehet meg is cserélődik az oddspár..
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 03, 2019, 20:32:47
Djokovic N. - Bautista-Agut R. /04 Jan 2019, 12:00/

Autistát ismerjük, így ez eléggé gyengíti a tippet. Djokotól lopott szetet Marci és Bazilásvili is, elég erőteniszt nyomtak, utóbbinál nem volt ritka a 20-25 rally pontonként. Kicsit fáradtnak tűnt nekem a szerb és nem is sok idő van holnapig regenerálódni.

Bautista-Agut R. +1.5 Sets @2.62 6-3 6-7 4-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 04, 2019, 22:11:29
Bautista-Agut R. - Berdych T. /05 Jan 2019, 16:00/

Ha hozza a mai formát, akkor nem kérdés.
Bautista-Agut R. @1.96 6-4 3-6 6-3
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 05, 2019, 22:56:40
Andreescu B. V. - Goerges J. /06 Jan 2019, 07:30/

Andreescu elég nagyot megy itt, verte Woznyit Vénust és elég sok pályán töltött idő is van benne. Remélhetőleg nem szarja össze magát, de ha figyelembe veszem akkor ő inkább Busárd vonalát követi játékban akivel tolt Julia egy 3 setest. Potenciále van benne, egy 6-4 6-4 németnek nekem már jó is.
Játékok száma 19.5 felett @1.59 6-2 5-7 1-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 06, 2019, 16:34:03
Konta J. - Bertens K. - WTA Sydney /07 Jan 2019, 03:30/

Alexandrova ellen meghúzta a nyakát bemelegítéskor Konta mi időnk szerint reggel, fel is adta 4-1nél, de LL-ként tudja folytatni, megpróbálok ellene menni, nem tudom mennyire marad benne holnapig.
Bertens K. @1.92 void, Konta visszalépett
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 07, 2019, 14:03:03
Kontaveit A. - Puig M. - WTA Sydney /08 Jan 2019, 01:00/

Brisbane-ben Anett nem ment rosszat, a döntős Tsurenkotól kapott ki, aki szervált is a bajnokságért. Formát tekintve jobbnak gondolom mint Puigot, akit a selejtezőben az a Sasnovich verte ripityára (egy gamet engedve csupán), akit olyan nagyra tartottam Brisbane-ben, de Vekic ellen mégis agyfaszt kapott. Monica szerintem még keresi a formáját és remélem a női bajok sem szólnak közbe.
Kontaveit A. @1.58 2-6 7-5 6-1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: Laca87 Dátum január 07, 2019, 15:06:10
Idézetet írta: BaXee Dátum január 07, 2019, 14:03:03
Kontaveit A. - Puig M. - WTA Sydney /08 Jan 2019, 01:00/

Brisbane-ben Anett nem ment rosszat, a döntős Tsurenkotól kapott ki, aki szervált is a bajnokságért. Formát tekintve jobbnak gondolom mint Puigot, akit a selejtezőben az a Sasnovich verte ripityára (egy gamet engedve csupán), akit olyan nagyra tartottam Brisbane-ben, de Vekic ellen mégis agyfaszt kapott. Monica szerintem még keresi a formáját és remélem a női bajok sem szólnak közbe.
Kontaveit A. @1.58

Ez lassan topnapló lesz Baxee, nagyon hasznosak az indoklások is.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 07, 2019, 19:48:47
Wolves - Liverpool /07 Jan 2019, 20:45/

Na azt már korábban is említettem hogy Jimenez nagyon érzi a kaput és adott ma egy elég B Liverpool.Így hát ez elég value szagú nekem, 1.3nál többet nem adnék, úgyhogy  bizonyíthatja ismét ezen képességét.
Rafael Camacho and Curtis Jones make their full #LFC debuts. :D
Raul Jimenez kapura lövései - Over 0.5 @1.50 1
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 08, 2019, 22:54:53
Schoofs B. - Liang E. S. -  WTA Australian Open - /09 Jan 2019, 01:30/

AO kvali, Bibi múlt héten Aucklandben parádézott, még Bouchardot is izzasztotta, mondjuk Zsini miatt főleg. Liang 18 éves és főként ITFeken huszárkodik, remélem nem most jön meg a nagy áttörése  ;D
Schoofs B. @1.63 6-2 5-7 6-4
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 09, 2019, 09:13:00
Kontaveit A. - Mertens E. - WTA Sydney - /09 Jan 2019, 10:00/

Esőzés miatt sűrűsödik a program Sydney-ben. Mertens Siniakovát verte 3 setben néhány órája, Kontaveitet az esőzés mentette meg egy éles Puigtól tegnap, aki ma már nem tudta ugyanazt hozni. Nálam valahogy, most egyenlő erősséget képvisel ez a két játékos, lehet belemennek egy 3 setes thrillerbe, de egy szoros set is elég lenne nekem.
Játékok száma - Over 20 @1.71 (Pinnacle) 3-6 1-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 09, 2019, 18:23:16
kommentek nélkül

Stollar F. - Kovinic D. - WTA Australian Open Qual. - /10 Jan 2019, 03:00/
Kovinic D. @2.23 4-6 0-6

Andreescu B. V. - Grammatikopoulou V. - WTA Australian Open Qual. - /10 Jan 2019, 06:00/
Grammatikopoulou V. +6.5 Games @1.66 6-4 6-1

Barty A. - Mertens E. - WTA Sydney - /10 Jan 2019, 04:30/
Barty A. @1.54 6-3 6-3
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 10, 2019, 07:36:43
Na még két apró oddsal támadok a tenisznap "végén", de ezek már a tipik loss tippek. Ez a Schmiedlova favorit kicsit szúrja a szemem, a segge az odabasz az tény, de a tenisztudása az már annyira nem, na nem mintha Begu akkora vajna tv(spíler) lenne. Kerber elég stabil nowadays, bár Kvitova se rossz, de tegnap is megingott 1. setben Hsieh ellen, na azt ma nem engedheti meg..

Kvitova P. - Kerber A.
- WTA Sydney - /10 Jan 2019, 08:40/
Kerber A. +4.5 @1.24 6-4 6-1

Schmiedlova A. K. - Begu I. - WTA Hobart - /10 Jan 2019, 09:30/
Begu I. +5.5 @1.24 7-5 7-5
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: Laca87 Dátum január 10, 2019, 10:58:42
Idézetet írta: BaXee Dátum január 10, 2019, 07:36:43
Na még két apró oddsal támadok a tenisznap "végén", de ezek már a tipik loss tippek. Ez a Schmiedlova favorit kicsit szúrja a szemem, a segge az odabasz az tény, de a tenisztudása az már annyira nem, na nem mintha Begu akkora vajna tv(spíler) lenne. Kerber elég stabil nowadays, bár Kvitova se rossz, de tegnap is megingott 1. setben Hsieh ellen, na azt ma nem engedheti meg..

Kvitova P. - Kerber A.

Kerber A. +4.5 @1.24 - WTA Sydney - /10 Jan 2019, 08:40/

Schmiedlova A. K. - Begu I. - WTA Hobart - /10 Jan 2019, 09:30/
Begu I. +5.5 @1.24

Van aki az ilyen oddsokat szereti Baxi, ki kell szolgálni mindenkit. :beerchug:
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 11, 2019, 22:51:46
Guangzhou R&F U19 - Dreams - Hong Kong - Premier Liga - /12 Jan 2019, 07:30/

Over 3.5 @1.50
(sportingbull) 6-0

Wellington Phoenix Res 2 - Eastern Suburbs -  New Zealand Football Championship - /12 Jan 2019, 04:45/

Over 3.5 @1.57 (wh) 0-4
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 14, 2019, 13:32:17
Konta J. - Tomljanovic A. -  WTA Australian Open - /15 Jan 2019, 01:00/

Nem tudom Konta mennyire szedte össze magát, Aljas is verte egy pár hete, pár játékkal megtámogatva, elég jónak tűnik nekem.

Tomljanovic A +5.5 @1.26 (unibet) 7-6 2-6 7-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum január 15, 2019, 18:28:40
Stephens S. - Babos T. - /16 Jan 2019, 01:00/

Timi ezt le kell hozni..

Babos T. +7.5 @1.27 6-3 6-1 pasztmek Timi
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 09, 2019, 13:21:38
Andujar-Alba P. - Wu Tung-Lin Santiago Challenger Men - /09 Mar 2019, 19:30/

Andujar-Alba P. -1.5 Sets @1.99 0-2  :ok:
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 12, 2019, 12:04:51
Al-Hilal (Sau) - Al-Duhail (Qat)
AFC Champions League
12 Mar 2019, 16:45

(https://i.gyazo.com/c6219b1bd39d05a07deb9a5d8a8a9ef2.png)

Az európai BL mellet zakatolnak az ázsia BL csoportmeccsei is és vannak érdekes összecsapások. Mai közül a szaúdi és katar derbi tetszett meg. Őszintész szólva és ezzel nem árulok el nagy titkot, ezeket a bajnokságokat főként a legiósok viszik, kevés az olyan kiemelkedő natív játékos, mint Omar Abdulrahaman az araboknál vagy Wu Lei, Gao Lin a kínaiaknál. Az Al-Hilal soraiban tudja most már az öreg Giovinco-t, aki az Atlanta Unitedből jött az olajosokhoz, meg Gomist aki nyár óta szórja gólokat (Galatasaray). Al-Duhailnál továbbra is a fő gólzsák El-arabi és a koreai Nam-Tae Hee. El-Arabi játszott anno az Hilalban, úgyhogy régi csapata ellen szerezhet gólt. Szoros összecsapás várható valószínűleg és a győztes komoly előrelépést tehet a továbbjutás érdekében, viszont a támadók kvalitását tekintve ezen a szinten, úgy érzem egy gólváltásra minimum van esély.

Mindkét csapat gólt szerez @1.60
3-1
Eduardo 25', Albulayhi 77', Gomis 79' ill. Nakajima 75'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 13, 2019, 10:08:34
Kawasaki Frontale (Jpn) - Sydney FC (Aus)
AFC Champions League
13 Mar 2019, 11:00

(https://i.gyazo.com/5121c9ecec1b07f810e0a5906ab8ba9b.png)

Na megyünk tovább ma is forduló, mára egy japán aussie párharc tetszett meg. Frontale 2018 J-league bajnok, idén eddig 3 döntetlennel kezdtek, BL-ben is köhögnek, kikaptak egy penaldoval(Hulk) a Shanghaitól. Tavaly se nagyon ment nekik a bl, győztes meccs nélkül estek ki a csoportból utolsóként. Ennél elvileg többet tudnak, érkezett idén a brazil Damiao, ott van még Kobayashi, Abe. Valamit mutatni kell, Sydney is gól nélküli döntetlennel kezdett, Bobo elment az Alanyasporba, pedig ő aztán szórta a gólokat. Maradt Le Fondre felelni a gólokért. Két rosszul kezdett első forduló után, ideje elkezdeni pontokat gyűjtögetni mindkét csapatnak vagy legalább a látszatát kelteni, hogy mindent megtesznek érte, ami gólokban mutatkozhat meg. Frontalenek szinte kötelező a győzelem, de nem fogja könnyen adni magát a Sydney. 2-1, 3-0 a tippem.

Gólok száma - 2.5 Felett @1.70
1-0
Saito 83'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 14, 2019, 16:04:40
Penarol (Uru) - San Jose (Bol)
Copa Libertadores
14 Mar 2019, 23:00

(https://i.gyazo.com/c4f727a78380be95ec66c2ba15e06723.png)

A San Jose lejön a felhők feletti magasságokból, ahol a bolíviai csapatok előnye el is vész. Szerintem nem kérdés hogy, az uruguay-i csapat jobb, nem csak papíron. A bolíviai csapat utolsó idegenbeli copa meccséig 2015-ig kell visszamenni és elég cudar eredményei vannak on road, 3-4 kapott góllal úszták meg ezeket, természetesen nem mérvadóak a mai napon, de azért apró iránymutatók. A Penarolnak az elmúlt években is akadtak a csoportjaiban bolíviai ellenfelek, akik erősebbek is voltak az aktuálisnál és sikeresen abszolválták a feladatot. A Penarol győzelemmel melegített a hétvégén (1-0 Liverpool Montevideo), míg a San Jose (0-3 Jorge Wilstermann) pofonba szaladt otthon. Lehet a zsák is kiszakad, de az az érzésem nem fogják túlzásba vinni, ha megvan a különbség, aztán ki tudja.

Penarol -1.5 Ázsiai Hendikep @1.56
Pontos Végeredmény 2-0 @5.50
4-0
Viatri 2' 49', Lema 23', Canobbio 37
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 15, 2019, 14:25:49
Al Arabi Doha - Al-Gharafa
Qatar Stars League
15 Mar 2019, 17:25

(https://pbs.twimg.com/media/D1hHO71XQAEqCKQ.jpg:small)

Olyan sok mindent nem fűznék hozzá, 6. a 9. helyezett ellen (https://www.qsl.qa/en/standings). A hazaiak edzője Heimir Hallgrimsson azt nyilatkozta, hogy céljük a top 4, amire elég reális esélyük is van. Al-Gharafa szebb napokat is élt, Németh Krisztián egykori csapata, nagyobb név Vladimir Weiss és az öreg Sneijder aki megtalálható még. Formájukat tekintve a vendégek elég pocsék időszakot élnek, utolsó 5 meccsen 1 árva pont 3 rúgott és 16 kapott gól, ami barátok közt (nem a Mátyás Király téri) is kevés illetve sok. Az Al Arabi viszont 12 pontot szerzett az elérhető 15ből és 11-7es arányt produkált. Ami viszont a legfontosabb, hogy megszerezték a Swansea-tól kölcsönbe Wilfried Bony-t, aki februárban csatlakozott és már 3 meccsen 4 gólt szerzett (1-1-2). Nem kizárt, hogy ma is folytatja a termelést és segíthet elérni a hőn áhított top4-et.

Al Arabi Doha góljainak száma - Felett 1.5 @1.90
1-2
Bony 3' ill Alaaeldin 7', Bony 73'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 15, 2019, 15:26:33
Formula 1
Australian Grand Prix Qualification
16 Mar 2019, 07:00

Na egy kis F1, bár nem igazán értek hozzá és elég dögunalmas is volt az elmúlt években, de azért mindig bízik benne az ember, hogy na majd most. Néhány szösszenet kvalira, ami megtetszett.

Free Practice1 (https://www.formula1.com/en/results.html/2019/races/1000/australia/practice-1.html) / Free Practice2 (https://www.formula1.com/en/results.html/2019/races/1000/australia/practice-2.html)

Nem tudom, hogy mennyire altatott a merci a tesztek alatt, az tény hogy P2-ben szarrá vertek mindenkit majd 1 másodperc, lehet a többiek vettek most vissza picit, ki tudja. Azt viszont tudom hogy 2014 óta Hamiltoné itt a pole Melbourne-ben és ha ez a mercedes megint ilyen jó, akkor simán meglehet a következő.

A kvalifikáció nyertese - Lewis Hamilton @2.60


Na ezeket viszont full nem értem, de rohadtul tetszenek. Adott egy szuper tehetséges fiatal aki az idei év egyik legjobb autójában fog ülni, ami nem jelenti automatikusan azt, hogy tapasztaltabb versenyzőket már az első időmérőn megalázzon. Bottas, oké hogy másodhegedűs, de azért az eredményt hozza és mindig ott van Hamilton seggében. Nem hiszem, hogy ilyen kurvagyorsan felvenné a fonalat és már már szorongatná a merciket. Ez vagy egy baszottnagy ajándék vagy valamit nagyon elnéztem.
(Még Verstappent is ide lehetne rakni 2.25ért, de a merci azért elvileg "biztosabb")

Ki végez előrébb az időmérőn? C. Leclerc (1:23.673 FP1) - V. Bottas (1:22.648 FP2) - V. Bottas @2.15



A végére pedig egy easymoney odds. Kimit mindenki ismeri, ott van a topcsapatok mögött az Alfával, Antonio most ízlelgeti megint az F1-et jópár év után.

Ki végez előrébb az időmérőn? A. Giovinazzi (1:24.293 FP2)  - K. Raikkonen (1:23.572 FP2) - K. Raikkonen @1.20

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 16, 2019, 09:49:52

Folytatom az égetést az olajosoknál, tegnapi Al Arabi meccs, az öreg
Mohamed Salah (https://www.footballdatabase.eu/images/photos/players/a_130/130184.jpg), na nem az egyiptomi, kapufa, minden ziccert kihagyott amit lehetett, na sebaj. Al Sadd bl meccset játszott hétközben, Al Sailiya 2 hete pihen, bár ez engem most nem zavar, Duhail a nyakukban, úgyhogy nem nagyon van hely a hátradőlésnek. A góllövőlista első 5 helyezettjéből 4 ebben a két csapatban játszik, Bounedjah és Afif ketten berámoltak már 56 gólt, van csapat ami a felét se rúgta meg ennek eddig a bajnokságban. Úgy hogy nem marad más választás be kell párat rámolni. Talán Xavi is felépült és akár a padról beszállva néhány asszisztot is kioszthat ma. Saddnak tartani kell a 4 pontos előnyt, Sailiya-t tegnapi Al Rayyan győzelem letaszította a dobogóról és bl selejtező helyről, így motíváció híjján ők se maradtak. Jöhetne egy parádé.

Gólok száma - Felett 3.5 @1.80
0-2
Bounedjah 18' Afif 84'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 16, 2019, 10:30:51
Formula 1
Australian Grand Prix
17 Mar 2019, 06:10

Nos lement az időmérő és van egy rossz hírem az F1 kedvelőinek, ugyanaz lesz valószínűleg továbbra is, mint eddig. Q1-ben még örültem magamnak meg élveztem, hogy mi ez a tűzijáték, de helyre került minden Q3-ra és borzalom ez a mercedes megint. Félévente van egy futam ami élvezhető, az is amiatt mert leszakad az eső vagy kell hozzá egy baku-i pálya. Lassan már felhőgenerátorokat kell a Liberty Mediás srácoknak a pályák mellé építeni, hogy meglegyen a random faktor. Na mindegy. Futamra is kukázok valamit, mert lassan anélkül tényleg nem lehet nézni. Adott egy Williams ami bűnrossz, nagyon le vannak maradva, majdhogynem a 107%-ot se ért ek az időmérőn, de ott lesznek a rajtrácson. Nem igazán zárnám ki annak az esélyét, hogy műszaki hiba csúszik a szezonnyitóra. Kubica azt nyilatkozta, hogy alig van alkatrészük és nagyon nehéz vezetni az autót. Ezek mellé párosul, hogy Kubica köztudottan egy kézzel vezet a balesetéből adódóan és jó néhány éve nem volt igazi "forgalomban". Másik pilóta George Russel aki a Formula 2 győztes és azért itt még elég tejfeles szájúnak számít, ez egy másik kategória hibalehetősége bőven benne van. Mindent összevetve az, hogy nem fejezi be mindkét Williams nekem elég csinos kis odds.
Kiegészítés: azt el is felejtettem, hogy Kubica oda is csapta a kocsit, amiből kapott egy jobb hátsó defektet, szóval az autó beállítása se lehet épp optimális.

Mindkét autó helyezéssel ér célba? - Williams - NEM @1.45

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: AStRa Dátum március 16, 2019, 15:11:33
Be kell, hogy valljam én Kubica 2011 februári balesete után nem is néztem forma 1-et, nem találtam magamnak olyan személyt aki miatt érdemes lett volna néznem.
Ma nem tudtam nézni az időmérőt munka miatt, csak az eredményeket nézem most. Sajnálattal tapasztalom, hogy Kubica a csapattársától is majd 2 másodperccel marad el, az élmezőnytől 6-tal(ez nem lenne gond, hisz nem egy mezőnyverő autó a Williams). Ezt az 1:26-os időt hány körrel sikerült összehozni, vagy a defekt miatt nem tudott többet menni?
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 16, 2019, 15:15:19
Idézetet írta: AStRa Dátum március 16, 2019, 15:11:33
Be kell, hogy valljam én Kubica 2011 februári balesete után nem is néztem forma 1-et, nem találtam magamnak olyan személyt aki miatt érdemes lett volna néznem.
Ma nem tudtam nézni az időmérőt munka miatt, csak az eredményeket nézem most. Sajnálattal tapasztalom, hogy Kubica a csapattársától is majd 2 másodperccel marad el, az élmezőnytől 6-tal(ez nem lenne gond, hisz nem egy mezőnyverő autó a Williams). Ezt az 1:26-os időt hány körrel sikerült összehozni, vagy a defekt miatt nem tudott többet menni?

8 kört sikerült mennie, szóval nem azon múlt.. Ennyi van ebben sajnos idén..Nem lepődnék meg, ha 2-3 hónap után le is váltanák sajnos. Ezeket a gépeket nem lehet egy kézzel irányítani ilyen terhelések mellett, az hogy 2-3 másodpercekkel meg le legyen maradva a legjobb idővel, bohócot kár csinálnia magából.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: AStRa Dátum március 16, 2019, 15:19:49
Idézetet írta: BaXee Dátum március 16, 2019, 15:15:19
8 kört sikerült mennie, szóval nem azon múlt.. Ennyi van ebben sajnos idén..Nem lepődnék meg, ha 2-3 hónap után le is váltanák sajnos. Ezeket a gépeket nem lehet egy kézzel irányítani ilyen terhelések mellett, az hogy 2-3 másodpercekkel meg le legyen maradva a legjobb idővel, bohócot kár csinálnia magából.

Pedig egy kört még mindig könnyebb össze rakni, mint másfél órán keresztül koncentrálni. Sajnálom nagyon.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 19, 2019, 17:03:55
Nacional Potosi (Bol) - Zulia (Ven)
Copa Sudamericana
20 Mar 2019, 01:30

(https://img.elcomercio.pe/files/article_content_ec_fotos/uploads/2019/03/18/5c9021edda5bd.jpeg)

Egy kis egzotik futball avagy a dél-amerikai európa liga ötletelés, de végül vmi cézár féle csokor lesz belőle. A venezuela-i Zulia debütáló meccsére készül, természetesen bolíviai érdekeltség is van, akkor jövök én is. Maracaibo Zulia városa 6 méterrel van a tengerszint felett, ők most felmennek ~4000 méterre labdázni egy kicsit. Nem vagyok egy akklimatizáló expert, de ahogy eddig tapasztaltam, sok csapatnak beletörik ebbe a bicskája. Természetesen nem egyik napról a másikra utaznak oda, tudtommal vasárnap indultak előbb Santa Cruz az állomás 400 méteren majd Sucre kb ~2800 méteren és itt maradnak, majd meccs előtt utaznak oda pár órával. Utánanéztem egy jó 150km, durván 3 óra utazást írt Sucre és Potosí között, nem biztos, hogy kellemes egy oxigénhiányos focimeccs előtt. Nacional Potosí meg van táltosodva, vezetik az aperturát veretlenül hétvégén a Club Destroyer-t verték 7-2-re. Úgy remélem tartják a formát a hazaiak és a venezuelaiak talán egy félidőt ellen tudnak állni, majd a második félidőre megtörnek és kijön rajtuk a megváltozott környezet és be lesznek darálva. Oda-vissza vágós találkozó, emiatt biztos defenzívebbek lesznek a "handikep" miatt, ami gyengíti a tippet, aztán majd kiderül.


Nacional Potosi góljai - Felett 3.5 @2.75
Nacional Potosi góljai - Felett 4.5 @5.50
Második félidő góljainak száma - Felett 1.5 @1.72
Második félidő góljainak száma - Felett 2.5 @3.40
Második félidő góljainak száma - Felett 3.5 @8.00
0-1
Moya 93'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 29, 2019, 09:49:02
Tianjin Teda - Guangzhou R&F
China - Super League
29 Mar 2019, 12:35

Na végre vége a válogatott csodáknak és jöhet az égetés. Röviden az R&F-ben játszik a CSL egyik legjobb játékosa, név szerint Eran Zahavi. Amióta ide érkezett meghatározó játékosa a csapatnak és elég jól is megy neki. Már idén is szórt hármat két meccs alatt. Most jön válogatott szünetből ahol legutóbbi meccsükön 4-2re verték Ausztráit, ebből mesterhármassal vette ki a részét. Nagyon jó formában van és szerintem nem a Teda az, aki megállíthatná a gólszerzésben. A rá kínált oddsnál én több esélyt látok, hogy ma gólt szerez, szóval nekem ez value.

(https://i.gyazo.com/abf37a0a4dffe05954e134eb9e70388c.png)

Bármikor gólt szerez - Eran Zahavi @2.05
4-3
Mirahmetjan 20',Xie 27',Johnathan 53',Acheampong 93' ill. Gui Hong 40',Zahavi 84',Dembele 86'
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum március 30, 2019, 12:53:24
Formula 1
Bahrein Grand Prix Qualification
30 Mar 2019, 16:00

Nem igazán bírom ki tipp nélkül az időmérőt se, nem is tartom annyira erősnek, de ez van. Nem igazán megy eddig a Renaultnál az ausztrálnak, hazai nagydíjat fel is kellett adni, most erre a nagydíjra új autót is kapott. A német (ty Ghazsybá) elég stabilan hozza, amit ebből a kocsiból ki lehet, igazából nem gondoltam, hogy nem veri szarrá Daniel, de ez betudható most még a gondoknak is. Nekem egy kicsit olyan érzésem van, hogy Ricciardo már szarik az egészbe, csak el van azt kész. Még ezt mellékesen hozzáteszem, bár annyira nem idevágó, a kommentátorok beszélték az ausztrál nagydíjon történt első szárnyának leszakadását, hogy lement a pályáról a rajtnál és a kis bevezető út ami a boxba vezet, annál lévő kis bucka okozta. Tehát, hogyha körbesétálja a pályát akkor ezt lehet elkerülhette volna, de 2014 óta már nem csinálja. Nos ezzel ellentétben Vettel a mai napig megteszi a mérnökeivel. Ilyeneken látszik szerintem, hogy ki mit is akar. Na lassan jön az FP3 (13:00), ha akad valami csemege, majd támadok.

Ki végez előrébb az időmérőn - Nico Hulkenberg vs. Daniel Ricciardo - Nico Hulkenberg @1.55
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 01, 2019, 23:52:44
Ha Noi FC (Vie) - Yangon United (Bur)
AFC Cup
02 Apr 2019, 14:00

Ez csak ilyen signál szerű, semmi extra, nekem tetszik aztán ennyi. Na vietnámi T&T Ha Noi múltkor játszott a kambodzsai Nagaworld ellen ami egy szép 10-0 lett. A Nagaworld megverte ezt a Yangon Unitedet 2-1-re. Két penaldot,piros lapot is kaptak, szóval nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy tiszta meccs volt. Világos persze, hogy a bunda melegágya ez az egész, ennek ellenére, ha egy picit van realitásalapja és hasonló erősséget képviselnek, akkor azért lehet parádé itt is. Néhány hazai gól talán beesik. Ebéd és uzsonna között lehet izgulni egy kis apróért..

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 13, 2019, 09:40:04
Formula 1
Chinese Grand Prix Qualification
14 Apr 2019, 08:10

Semmi extra, de most megcélzom az Alfákat. Giovinazzi ki se gurult az időmérőre, feltételezhetően motorproblémák miatt. Az első szabadedzést is kihagyta, elvileg rosszul installálták a ferrari motort az autóba. Tehát van munka bőven, idő szorít, hibalehetőség simán benne van és ha elindul is a többi alkatrész kockáztatása miatt inkább visszavonultatják szerintem. A másik, hogy Kimi Q2-ből való kiesése után, ha jól emlékszem panaszkodott az autóra, de nem is ez a fontosabb, hanem hogy 13. pozíció, ami bőven a daráló kategória rajt után.

Mindkét autó helyezéssel ér célba - Alfa Romeo - NEM @2.10
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 19, 2019, 21:16:31
Na most nem viszem túlzásba, csak a holnapi szemezgetések.

ATP Monte Carlo - Fognini F. v Nadal R.
Fognini F. @8.50 (1xbet odds, ők jöttek ki először, szoktak mellé lőni, most alá lőttek :D, lehet jobb oddson is fogni(ni))

Nadal-t mindenki ismeri, Grigor oddsot is azt hittem túlzásba vitték, de végül elég reális lett, itt viszont Fognini-n kívül nem tudja nagyon más megfogni szerintem. Tenisze megvan hozzá, attól is függ milyen flegma napot fog ki, egész héten ezt a párosítást vártam. Hajrá Fabio!

La Liga - Celta Vigo v Girona
Bármikor gólt szerez - Iago Aspas @2.15

A Celta a kiesés ellen küzd, múlt héten az ATMA otthonában kaptak ki, de Aspas azt kihagyta sárgák miatt. Aspas nagy Vigo fan, hívták Kínába is bitangnagy pénzért, de ő inkább maradt. Amióta visszajött a sérüléséből 3 meccs alatt 5 gólt szerzett (2-1-2), nagyon jó formában van úgy érzem és a menekülés érdekében mindent meg fog tenni, hogy segítse őket. Girona nem egy vállalhatatlan feladat, ők is a bent maradásért harcolnak, egy középcsapat akinek minden mindegy egyszerűbbé tenné, de a nehezebb utat jobban szeretem.  ;)
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 21, 2019, 11:59:31
ATP Monte Carlo - Lajovic D. - Fognini F.
Lajovic D. @2.65

Na egy kicsit visszaosztok a rendszernek:D, Fabio behúzta, ma már nem biztos, hogy hozza a tegnapit, szerintem őt nem igazán érdeklik a tornagyőzelmek, skalpolni jobban szeret.  ;D :D

WTA Istanbul - Stollar F. v Oz I.
Oz I. @6.50

Itt inkább csak a hasamra ütök, hatalmas favorit Fanny, aztán majd meglátjuk mire megy, mindketten szar formában vannak és kutyaütők, Oz picit többet játszott idén ezen a borításon ami kicsit visszahoz abból, hogy elviekben ő a rosszabb teniszező, török, nézők vele lesznek, de szerintem a pillanatnyi forma dönt, hogy hogy mennek ma ki a pályára.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 22, 2019, 13:32:08
WTA Istanbul - Jorovic I. v Sizikova Y.
Sizikova Y. @7.04

Hatalmas hasra ütés 2.0. Semmi infóm nincs róluk, 1. és 2. kvalis kiemelt nyert, valszeg Jorovic lesz az LL, ha valaki visszalép a főtábláról. Nyugodtan kikaphat. Pénzégető semmi más  :D
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 22, 2019, 23:16:47
WTA Istanbul - Babos T. v Jorovic I.
Jorovic I. @1.50

Hasra ütés nem sült, sima Jorovic lett, nem is játszott rosszul. Begu visszalépett, Babos lett az egyik Lucky Loser, fel is adta ma Rybakina ellen 6-4,3-0-nál(elviekben a bal talpára kapott ápolást). Erről a piacról erősen lemaradtam, későn estem gép elé, de ez még nekem value.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 27, 2019, 07:45:06
WTA Rabat - Jorovic I. v Bogdan A.
Bogdan A. @1.66

Múlt héten mindketten Isztambulban szenvedtek felemás sikerrel. Jorovic egy sérült Babos-t nem tudott megverni, Bogdan szvsz jobban szerepelt picit és rá is teszem a voksom ebben a párosításban.

Mindketten visszaléptek.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 27, 2019, 07:55:57
WTA Prague - Sizikova Y. v Lottner A.
Under 18.5 Games @1.90

Múlt héten néztem Sizikovát, elég gyötrelmes volt, térdét kötve láttam, lehet küzd apró sérüléssel is. Lottner picit magasabb szintet képvisel, azt nem mondanám, hogy Luganoban és Stuttgartban is kiemelkedőt nyújtott, de ma elég lehet. Tavaly legjobb 16 közé jutott itt, szerintem bizakodva várja a versenyt, nem látom, hogy Sizikova 6 gamet nyerne, aztán majd csodálkozhatok... ;D

2-6, 1-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 27, 2019, 15:34:48
WTA Rabat - Codino F. v Errani S. ÉLŐ 1-2 40-40
Codino F. @26

Meccs előtt 67es volt Codino, elfelejtettem bevésni, két kutyaütő...

*Hehe 1-6, 2-6
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 28, 2019, 10:33:06
WTA Rabat - Ferro F. v Errani S.
Ferro F. @1.73

Codino nem szorongatta meg tegnap Errani-t, bár még így is tudta 1x-2x brékelni, mi lett volna, ha egy picit jobb napot fog ki és holdol is. Mindegy, ma nagyobb falat jön, Luganoban elég szépet ment Fiona, a szebb napokat is élt "nem tudok szerválni" Errani ellen elég lehet. Fiona a hoki szervákat büntetni fogja szerintem, néhány hold és GSM..

1-6, 6-3, 6-4
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 28, 2019, 12:01:12
F1 Baku
Safety Car - 3 vagy több
@3.24

Néztem az F2-t tegnap is ma is, simán jött 2-3 fázis. Főleg újraindítás után hideg guminál. Bár ezek a pályamunkások ma nem voltak nagyon a helyzet magaslatán, ha lenne olyan bet, hogy a verseny 30-40% safety car mögött lenne, arra betelnék  ;D. Igaz ezek a F2-es pilóták még vehemensek, fiatalok, de azért ez az F1 mezőny se az igazi manapság. Nem lehetetlen.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 28, 2019, 20:02:57
LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
Első gólt szerző csapat
Rayo Vallecano

@3.10

Realnak már egy ideje tökmindegy ez a szezon. Tökutolsók, otthon picit összekaphatják magukat, legalábbis valamit megpróbálni mutatni. Madrid egyébként szereti odaadni a vezetést az ellenfélnek az utóbbi időben. Ennyiért meg egy bambiért meg lehet próbálni..
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 29, 2019, 21:47:38
WTA Prague - Gasparyan M. v Wang Q.  *3-6 6-3 2-6
Wang Q.
@1.44

Nem tudom, lesz-e egyáltalán ebből meccs. Margarita 2 napja adta fel Martic ellen az Isztambuli elődöntőt egy set után. Instagramon egészségügyi problémát említ, lassan mozgott és szédült valószínűleg, nem tudom mi lehetett a háttérben. Lehet megjött neki. No mindegy, egy kis utazás és minimális pihenés mennyit segít neki, de az fix, hogy nem lesz 100%. Wang nem egy salakmenő az tény, de itt mégis vele vagyok. Ha lesz is meccs, nem hiszem hogy hatalmas ellenállást tanúsítana, esetleg idejekorán feladja. Legtöbb iroda már 1 setes, tpro 1 játszmás, ott 1.35 Wang.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 30, 2019, 10:21:02
WTA Rabat - Ferro F. v Tomljanovic A. *4-6 4-6
Tomljanovic A.
@1.48

Fiona elég sokat volt a pályán, mindhárom kvalis meccse 3 setesre sikerült és darabonként 2 órába. Mondjuk ami furcsa volt, hogy Errani simán holdolgatott ellene néha  ;D. Alja tavaly döntős volt itt, hasonló szereplésre számítok, ha nincs egyéb "női" baja, akkor nem lesz gond ma.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 30, 2019, 16:02:45
WTA Rabat - Konta J. v Wang Y. ÉLŐ 1-1 40-0 *4-6 7-6 6-4
Konta J. 2-0 Pontos Eredmény
@1.90

Konta nem tartozik a kedvenceim közé, elég instabil, Yafan-t jobban komázom, de lába is kötve van, vmi sérülésre utalhat plusz nem látom, hogy nagyon akarna itt valamit.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 30, 2019, 20:57:46
WTA Prague - Minella M. v Wang Q. *1-6 6-4 4-6
Wang Q.
@1.57

Elég izzasztót tolt ma Wang. Gasparyan odatette magát rendesen, nem gondoltam ezt. Eszméletlenül ültek az egykezes fonákok. Holnap Minella jön, őszintén szólva az ő teniszét én nem sokba nézem, inkább ilyen utazós celeb nő ő nekem, mint teniszező. Nekem vicc ez az odds, megyek a kínaival.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum április 30, 2019, 23:43:40
WTA Rabat - Konta J. v Bogdan A. *6-1 7-6 6-2
Bogdan A. +1.5 Sets
@1.66

Huh, Kontából kinéztem ma valamit, persze, hogy egyből összeszarta magát. Bogdan elég meggyőző eddig salakon az én szememben, Isztambulban Martic állította meg egy kemény 3 setes meccsen, végül a tornát is megnyerte, szóval nem von le sokat az a vereség. Johanna ma volt a pályán jó két és fél órát, a román lány pihent egy napot. Ha Kontát elkapja egy kis agyfasz simán lophat egy setet Bogdan, akár a meccsre is jónak tartom(@2.59), de maradok a biztosabbnál.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 01, 2019, 00:00:42
WTA Rabat - Mertens E. v Jorovic I. *6-4 6-0
Mertens E. -4.5 Games
@1.54

Mertens elkezdte a menetelést Flipkenst abszolválta 4 gamet engedve neki. Ő a címvédő, valami inspirációja csak van ;D. Jorovic megverte Linette-t, mondjuk azt nem tudom hogyan. Babos Jorovicot néztem múlt héten a sírás elkapott majdnem. Ha abból indulok ki, hogy Flipkens valamirevalóbb teniszező mint Jorovic, akkor hasonló eredményt várok holnap is Mertenstől.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 01, 2019, 22:02:46
WTA Prague - Pera B. v Wang Q. *6-0 7-6 6-3
Pera B. +1.5 Sets
@1.69

Wang azt hittem ma simán elintézi Minellat, ahhoz képest majdnem leütötte őt a luxi lány, szervája még mindig hulladék a kínainak, de már lassan bárki fenyegetés lesz rá salakon ezen a tornán. Pera Haas-t és Lottner-t is simán hazaküldte, és ez az ő borítása inkább, amibe Wang csak bele bele kóstolgat. Bőven van már óraszám is a lábában,ezzel szemben az amerikai lány alig volt a pályán, egy set szerintem beleférhet.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 02, 2019, 00:15:11
Bordeaux Challenger Men - Nys H. v Tsonga J-W. *5-7 3-6
Nys H.
@9.00

Na egy kis csellendzser mert már túl sok a zöld, csak félszemmel követem ezt a tornát, de az öreg Tsongát meg kell támadni. 2018-ban térdműtéten esett átt Jo, most kezdi összeszedni magát bár már azért ő is benne van a korban 34 éves. Februárban behúzta Montpelliert kemény borításon, salakon ment egy jót Marrakech-ben, de Paire útját állta az elődöntőben. Monte Carlo-ban Fritz ellen feladni kényszerült a 2. setben, hátproblémákra hivatkozva. Ez durván 2 héttel ezelőtt volt és főként erre menne ki a topp, hisz Hugo Nys 440. rangsorolt elvileg ég és föld közöttük a különbség, salakon mondjuk úgy elütöget, de a sérülés bármikor előjöhet és egy challenger tornáról van szó, nem hiszem, hogy feletébb feltüzelné Tsongát. Aztán lehet, jól bucira ver Nys-t.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 02, 2019, 00:24:33
Bordeaux Challenger Men - Pouille L. v Robredo T. *6-3 1-6 6-2
Robredo T. +1.5 Sets
@1.98

Na még egy kis piros, folytatva az előző tippet. Pouille az AO elődöntő óta nem nagyon erőlteti meg magát azóta zsinórban 5x kapott ki, utolsó kettőt salakon. Cachin ellen is vártam a találkozót, a második fordulóban itt Bordeauxban, azt hittem leadja, de nagy nehezen kinyögte a győzelmet 3 setben, ellenben volt Cachinnak meccslabdája. Robredo vén róka már 37 éves, mondhatni levezet. Már azon a szinten van, hogy minden jöttmentől kikap(hat), de azért nem adja magát olyan könnyen és erre számítok most is. Ha Pouille tartja ezt a kedvtelen formát amit láttam tőle Cachin ellen is és Robredo kicsit még odafigyel egy setet simán lophat.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 02, 2019, 15:31:05
WTA Rabat - Konta J. v Hsieh S-W. *6-7 6-4 6-4
Over 19.5 Games
@1.67

Amennyit láttam belőlük és a tudat, hogy mind a 4 meccsük itt Rabatban 3 setesre sikerült, elég nagy kilengésekre utal, szerintem meglesz mindkettejüknek a saját hullámvölgyük.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 02, 2019, 18:59:35
WTA Prague - Pera B. v Muchova K. *2-6 5-7
Over 20.5 Games
@1.84

Mindkét játékosról csak pozitívan nyilatkoznék, ha kellene, nagyon jól játszanak eddig ezen a tornán. Szerintem egy kiélezett küzdelem lesz a végéig.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 02, 2019, 20:20:57
WTA Rabat - Tomljanovic A. v Konta J. *2-6 6-7
Tomljanovic A.
@1.88

Ajla elég megnyerő teniszt tol eddig Marokkóban, egyedül Bacsinszky nehezített meg picit a dolgát. Összetett és stabil volt eddig az ausztrál, ezzel ellentétben Konta nehezen pörgött fel vagy idejekorán engedett ki és ennek köszönhetően már 6 óra körülit töltött a pályán. Holnap ezt nem engedheti meg magának, mert Tomlja átgázolhat rajta, ha igen.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 03, 2019, 09:44:02
Bordeaux Challenger Men - Pouille L. v Halys Q. *6-4 1-6 6-3
Halys Q. +1.5 Sets
@1.76

Na megyek tovább Pouille ellen, tegnap Robredo ellen hozta amire számítottam. Jön Halys, ő se egy spíler, de ez azért az ő szintje, nem tudom Lucas meddig akar itt szenvedni, de ha figyelembe veszem, hogy indul Madrid és azért pihenni is kellene, ideje lenni kiengedni. De ha ez a Challenger verseny az ő prioritása és még vasárnap is itt akar bohóckodni, akkor lehet valami baj van a fejben. :D
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 03, 2019, 21:34:13
Bordeaux Challenger Men - Pouille L. v Barrere G.
Barrere G. +1.5 Sets
@1.64

Na megpróbálok még egy bőrt lehúzni erről a történetről, Pouille már lassan úgy adogatja a seteket mintha cukrot osztogatna gyerekeknek a majálison. Tartom magam az előző tippnél leírtakhoz, Madrid, Challenger, pihenni kellene, az ellenfelek meg egyre jobbak lesznek.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 03, 2019, 21:47:33
WTA Prague - Teichmann J. B. v Muchova K.
Muchova K.
@1.77

Mindketten életük első WTA döntőt fogják tolni, Muchova szabadkártyásként jutott idáig, Teichmann selejtezőből szenvedte el magát, mondhatni elég könnyedén. Nem tudom mennyit fog holnap számítani, hogy Teichmann lábában 7 meccs van, Muchováéban csak 4, hiszen nagyon könnyen nyert általában nem sok időt töltött a pályán. Pera, nem nagyon nehezítette meg a cseh lány dolgát, elég későn kapcsolt, első setet átaludta, majd másodikban már szorongatott, de a legfontosabb pillanatban amikor a tie breakért szervált, csíkos lett a bugyogója és Muchováé a döntő fellépés. A svájci lány útja, annyira szerintem nem volt húdeerős, egy magát még épp összeszedni próbáló Kuznetsova nehezítette meg a dolgát 3 setben és egy Strycova alakíthatott volna valamit, ha nem fogott volna ki egy bitangszar napot, mert egy marék foshoz volt hasonlítható a mai teljesítménye. Szerintem egy jó meccs lesz, úgyhogy érdemes lesz 11kor megpillantani a döntőt, de én itt az irodákkal mennék és a cseh lány első győzelmét predesztinálom.

Hopsz, de még valamit elfelejtettem...

WTA Madrid - Begu I. v Putintseva Y.
Putintseva Y.
@1.54

Begu múlt héten Istanbultól visszalépett bokásérülésre hivatkozva, hogy mennyire ép kérdéses, első körös pénzt persze fel kell venni Madridban :D Tipp alapnak jó, hogy Yulia mit tesz hozzá, kiderül :D
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 05, 2019, 10:02:24
Mai tetszetősek.

ATP Madrid - Mannarino A. v Klizan M. (*3-6 2-6)
Klizan M. -1.5 Sets
@1.85

Mannarinonak elég busy a szkedzsöl mostanában pénteken még Ymerrel tolta Bordeaux-ban, majd másnapra beesett selejtezni Madridba és majdnem kikapott egy nonametől. Klizan remélem nem kegyelmez.


WTA Madrid - Wang Q. v Vekic D. (*5-7 4-6)
Wang Q. +1.5 Sets
@1.56

Tény, hogy idén Vekic ráérzett valamire, de hogy favorit legyen salakon Wang ellen ne vicceljünk már. Wang szervája tényleg köhög, de azért Vekic nem akkor spíler, hogy itt 0-2 legyen neki.


WTA Madrid - Martic P. v Muguruza G. (*7-5 7-6)
Martic P. +1.5 Sets
@1.57

Martic nagyon megy salakon Charlestonba elődöntőzött, Isztambult meg is nyerte(9-1) és rá is pihenhetett Madridra. Szerintem megnehezíti Garbine, dolgát.

Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 06, 2019, 10:14:49
WTA Madrid - Stephens S. v Azarenka V.
Stephens S.
@1.91

Azarenka múlt hónapban már 2x kényszerült feladásra, az utóbbi 26-án Stuttgartban a válla miatt, azért annyira az nincs messze. Stephens-t eljegyezte Altidore (Toronto FC, USA válogatott), új edzője van remélem kicsattan a boldogságtól. Már csak abban bízom, hogy a Trónok harca újabb része nem lombozta le.


ATP Madrid - Munar J. v Khachanov K.
Munar J.
@1.87

Munar eléggé ráérzett most valamire, nagyon fekszik neki ez a borítás. Az orosz viszont még nem mutatott semmit, még setet sem sikerült nyernie idén salakon.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 06, 2019, 17:50:21
Na gyorsan bevésem a holnapot, underdogokra vadászva.

ATP Madrid - Auger-Aliassime F. v Nadal R.
Auger-Aliassime F.
@7.16

Nadalék között vírus terjeng, úgyhogy bevésem míg körbe nem ér a sajtó, aztán esetleg elindul lefelé a Felix odds. Az öreg stomach bug betámadta a spanyolt és elhalasztotta a mai edzést és sajtó konfot is. Lehet így is leüti Ozsiét vagy akár a kanadai gyerek is elkapta, de azért nem árt figyelni a meccset.


WTA Madrid - Osaka N. v Sorribes Tormo S.
Sorribes Tormo S.
@5.30

Osaka túllépett Cibun, elég magabiztos volt az első setben, másodikban már küszködött, Stuttgartból 9 nappal ezelőtt lépett vissza (abdominal strain). RG hó végén nem tudom mennyit akar odatenni, érdemes ezt is figyelemmel követni.


WTA Madrid - Martic P. v Kerber A.
Martic P.
@2.39

Ehhez túlzott hozzáfűznivalóm nincs, Martic nekem rohadt meggyőző, ez az a meccs amikor ránézek az oddspárra és ennyiért nekem megéri.Pont
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 14, 2019, 09:44:29
WTA Rome - Collins D. R. v Wozniacki C. (*7-6 után feladta Wozniacki)
Collins D. R.
@2.10 tippmixpro (1 játszmás) *rossz a fogalmazásom 1 game, thx butyi

Caroline durván egy hete adta fel a meccset Madridban 3-0nál Cornet ellen a háta miatt. Az elég makacs sérülés tud lenni, ki tudja mit erőltet RG előtt vagy csak szimplán kihat a játékára.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 14, 2019, 16:15:40
WTA Rome - Svitolina E. v Azarenka V.
Svitolina E.
@2.24

Svitolina nincs valami túlzottan jó formában mostanában viszont az utóbbi 2 év bajnoka itt Rómában. Ha ez nem jobb alkalom összekapnia magát akkor semmi. Azarenka nem rossz, de azért még talán sérülékeny énjét is hozhatja, hisz az utóbb időben párszor feladásra kényszerült.
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 16, 2019, 13:20:39
ATP Rome - Verdasco F. v Khachanov K.
Khachanov K.
@1.92

Verda elpüfölte Thiemet vagy jó három órát döglöttek a napon, nem tudom mennyi szusz maradt a spanyolban. Ha Kacsa eltalálja a pályát akkor szerintem sima orosz win.



WTA Rome - Osaka N. v Buzarnescu M.
Osaka N.
@1.46
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum május 16, 2019, 15:55:45
WTA Rome - Suarez Navarro C. v Bertens K.
Suarez Navarro C.
@3.50
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: Greipel Dátum június 18, 2019, 20:53:21
Szia,

Mostanában sokat figyeltem a tippjeidet a napi tippjátékban és a chaten is és mit mondjak, elég jók, sokat nyertem velük. Nem gondolkodtál rajta, hogy újrakezdd a naplót? Biztos vagyok benne, hogy sokan profitálhatnának belőle!  :bigok_125:
Cím: Re:NewDayNewHope_
Írta: BaXee Dátum július 17, 2019, 14:23:37
Nézegettem az átigazolási híreket piacokat, meg a kínai vándorlásokat, egyik oldalon belefutottam Bale és a Jiangsu Suning pletykába. Át szoktam futni az oddsokat is, még ha nincs is hír vmelyik játékosról, odds azért mutatja, hogy épp mi áll közelebb a valósághoz, még ha nem is hozták nyilvánosságra, bár most nem is ez a lényeg. Szóval Bale. Zidane nem igazán számol vele, a theguardian oldalon olvastam a Tottenham esetleges vételét, de ott is nevetségesnek találták, hogy kb 600ezret keres fontban hetente és kb a felét tudnák Londonban neki adni, akkor már a hüyle is maradna. Viszont. A kínaiak nevetséges összegeket bírnak elkölteni, emlékszem 2 éve Tevez valami 700-800ezret kapott kb a semmiért. Oscar, Hulk, Lavezzi is kb 300-400 körül keres, a frissen érkező Arnautovic, El Shaarawy is hasonlót kaphat. Anyagi része tehát nem lehetetlen és plusz egy hely kiadó a Jiangsu-nál az idegenlégiósokat tekintve. Szabályok szerint 4 idegenlégiós lehet, jelen pillanatban Alex Teixeira, Eder és Gabriel Paletta, szóval van egy kiadó hely.
Unibeten nem kínálják a kínaiakat, de betferin megtaláltam és csak ezután láttam, hogy Skybet-en Any Chinese Super League club @1.67, akkor már egy patront megér ilyen oddson.
Az átigazolási ablak kínában e hónap végén zár.


Gareth Bale to sign for before 9th August 2019
Any Chinese Club
@11.0
betfair