Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: dzoli Dátum október 11, 2010, 11:12:52
Benson, nem akarom elvenni a kedvedet, de ne éld bele magadat hogy ezt hosszú távon lehet csinálni. Bet365, gamebookers, unibet, sportingbet, expekt, bwin, ladbrokes nordicbet : ezek az irodák úgy le fognak korlátozni előbb-utóbb, mint a szar (a tobet viszonylag jó ilyen szempontból,  a betssonról nincs tapasztalatom)...és nem éri meg továbbcsinálni, 1-2 euróért szerintem meg nem érdemes órákig figyelni, keresni, akkor már érdemesebb elmenni szórólapozni  :)  Az irodák amelyek nem korlátoznak : Betfair, Pinnacle, SBOBET, de ezeknél meg ritkán van surebetes állás. Szóval az arbitrage nem egy megélhetési forrás, de ha valaki más tapasztalata van (mondjuk pár évnyi), írja ide nyugodtan, hadd tanuljak.

Az a baj, mikor már nagy összeget kockáztatsz 1-2 euróért. Mert van iroda, pl. én a betsafenél jártammeg, hogy 5 perc után 1,91ről lement a szorzó 1,6ra, ami azért nagyon nagy esés, és keresztbevág rendesen, ha véletlen muszáj vagy mrá megkötni, nehogy még többet essél rajta.

Idézetet írta: benson Dátum október 22, 2010, 19:37:34
Ezek mind meccs előtti oddsok. A feladás szabályát meg csak azért írtam, mert tenisznél egyformán kell, hogy kezeljék a bukik, különben sokat bukhatunk. Szóval, ha itt valamelyik feladná, 0-án lennénk, ha nem, akkor pedig kb 1,5% pluszban.

ok, felreertettem a megadas szot, azt hittem a fogadas tenyleges megkotesere gondolsz mint 'feladas'  ::)

ja egyebkent biztos ezek voltak az oddsok meccs elott kozvetlenul, nem tudom pontosan mikor kezdodott, csak lattam a kis figyelmezteto feliratot a kepeden hogy mar megy a meccs.

egy éve kb. gondolkodtam h surebetezek, le is töltöttem egy program trial verzióját. fizetős, piros az ikonja, figyeli az oddsokat és hanggal jelez ha eksön van.
pl. be lehetett állitani rajta, hogy csak XY irodák közti surebetet mutassa, X% felett és ha volt ilyen, csipogott.

nem emlékszem a program nevére, nem tudja valaki melyik ez? vagy vmi hasonlót nem ismertek?


Idézetet írta: sleve Dátum október 24, 2010, 21:48:19
A rebelbetting lehetett.

azaz, köszönöm.  :beerchug:

nincs ennél olcsóbb, ami tudja ugyanazokat a funkciókat, amiket fentebb említettem? 3-6 irodára akarok szűrni és hangjelzés is kéne, 10-20$ körüli havidíjért. vagy álomvilágban élek?  ;D

Bwinnel vigyázzatok, mert múlt héten történt az meg velem, hogy fogadok nyugodtan, bwinen és bodogon.
Megvolt az arbitrázs, megteszem, aztán kapom a mailt 1,5 óra múlva hogy törölték a fogadásom 2,4en, de az tnem hogy miért. Aztán valami 2,06 lett a szorzó, amin végül megraktam, de nem az eredeti összeggel, hanem annak kb. a felével. Szerencsére jól jött ki, mert a bodognál tett eredmény jött be, de azért szépet estem volna, ha nem.
Úgyhogy ha bwint akarjátok használni surebetre, akkor csak óvatosan

Ezt a rebelbetting-et használta már valakai? Tapasztalat róla? Bármi? 9€ a kezdő 1 hetes csomag, nem olyan kevés érte, bár ha be lehet kaszírozni ezt az árat 1 hét alatt akkor megéri...

Idézetet írta: liticarb Dátum október 29, 2010, 10:10:35
Ezt a rebelbetting-et használta már valakai? Tapasztalat róla? Bármi? 9€ a kezdő 1 hetes csomag, nem olyan kevés érte, bár ha be lehet kaszírozni ezt az árat 1 hét alatt akkor megéri...

Akár egy nap alatt is. Átlag 2%-os nyereséggel számolva (azért számolok csak ennyivel mert nagyjábol ekörüli arbitrage-okat dob ki) 1000€-t bepakolsz és már meg is van.

Köszi! Végül is 9€ nem nagy összeg, annyit talán bőven megér kipróbálásra. Csak ha sokat nyerek akkor majd jól lekorlátoznak :D.




Ezzel sajnos nem tudsz örömet okozni, mert ez már egy elkezdődött meccs, és ki tudja hogy egyáltalán volt-e egyidőben ilyen oddsállás, mert lehet hogy mire ide kikerült, addigra az egyiket jól megtolták, és már le is csökkent az oddsa. Szóval én olyan példát szeretnék (továbbra is ennél a három irodánál), hogy abban a pillanatban a két iroda oldalán látható oddsállás alapján surebet van. Szóval addig jó a surebet, amíg a fika irodáknál normális téttel engednek tenni, mert azoknál sokszor előfordulhat megfelelő oddsállás.

Idézetet írta: benson Dátum október 22, 2010, 18:34:53
Szerintem is úgy értette, de legyen meg az öröme:



Feladás esetén mindkettőnél érvénytelen.

Idézetet írta: dzoli Dátum november 05, 2010, 07:11:00
Szóval én olyan példát szeretnék (továbbra is ennél a három irodánál), hogy abban a pillanatban a két iroda oldalán látható oddsállás alapján surebet van.

Ennek a legegyszerűbb módja, hogy megnyitod az oddsportált. Nehezen fogsz olyan pillanatot elkapni amikor nincs benne a pinnacle.

Idézetet írta: sleve Dátum november 05, 2010, 16:14:09
Ennek a legegyszerűbb módja, hogy megnyitod az oddsportált. Nehezen fogsz olyan pillanatot elkapni amikor nincs benne a pinnacle.

Félreételmezted amit írt.Ő arra gondolt,hogy egyszerre egy arb-on belűl legyen egy sbobet-pinnacle párosítás.Na ilyen nincs,és nem is lesz,legalább is egy időben biztos hogy nem.