Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy szerény kérdés: Veletek volt már olyan, hogy adott iroda azért cirkuszol, mert van 2 neved, és csak az egyiket rakod be?
Mert nekem van nevem a személyin, amit sehol nem használok szinte, és a 12bet emiatt írt, hogy még 1x le kell, hogy ellenőrizzenek, mert nem írtam be csak az egyik nevemet.
Köszi

Én meg most vettem észre hogy eddig az összes irodánál forditva írtam be a nevem,első névnek a vezetéknevet. De nem reklamáltak........

Idézetet írta: Wonder68 Dátum szeptember 28, 2011, 14:44:18
Én meg most vettem észre hogy eddig az összes irodánál forditva írtam be a nevem,első névnek a vezetéknevet. De nem reklamáltak........

Végül megoldódott szerencsére. Jól is jön ilyenkor ha megmarad hogy mi volt a biztonsági kérdés

Idézetet írta: arbmachtfrei Dátum szeptember 01, 2011, 00:22:47
Akkor még néhány segítség ami jól jöhet:
Milyen bajnokságokat fogadjunk:
Angol 1 és 2 + a 3.ligából a Sheff.Wednesday és United és a Charlton,
Német 1 és 2 kivéve a Paderborn és az Ingolstadt
Spanyol 1 és a 2-ből a Valladolid,Celta,
Olasz 1 és a B-ből a Torino
Francia1 és a B-ből a Nantes,Monaco
Belga--Anderlecht,Genk,Bruges,Standard,Gent,Mechelen,GBA
Holland1
Ausztria-1.osztály
Orosz--A Zenit és a Rubin,az összes moszkvai csapat és az Anzsi
Skandinávia:Rosenborg,Djurgarden,AIK,Bröndby,Kobenhavn,Aalborg,Göteborg,Finneket kerüljük
Románia..Steaua,Rapid,Dinamo,CFR,Otelul,kerüljük a Vasluit
Ukrán:D.Kiev,Sahtar,Met.Harkyv,
Volt jugó:Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,Maribor,Olimpija
Cseh:Sparta és Slavia--kerüljük a Pribramot és a Jablonecet
Szlovák:Slovan,kerüljük a Nitrát és a Trencint
Görög--Olympiacos,Pana,Paok,AEK,Aris
Török--Galata,Fener,Trabzon,Besiktas,Bursa
Argentína-1 osztály és a 2-ből a River Plate
Brazil 1 osztály--kerüljük a Cearát
USA-MLS
Chile:Colo-Colo,Universidad,Catolica
Mexikó:Pumas,Chivas,Atlas,
Uru:Penarol,Nacional
Izrael:Maccabi és Hapoel
Portugál:Porto,Benfica,Braga,Sporting,Guimaraes
Skót--Celtic,Rangers,Hearts,Hibs,Aberdeen,Dundee
Dél Afrika--Orlando,Kaiser's Chiefs
Japán--Urawa RD,
Lengyel-Legia,Wisla,Poznan,
Bulgár:Levski,CSKA Sofia

Remélem tudtam segíteni

Mi alapján ajánlod ezeket a ligákat és csapatokat? Azért mert népszerűbbek, és magasabb a tét limit?

A több éves tapasztalat mondatja ezt velem :)
De komolyra fordítva,ismerek olyan embert aki irodában dolgozik,és vele beszélgettem erről.Az arbitrázsolókat tűzzel vassal írtják,különböző szűrőkön megy át a fogadásunk--az irodák sem hülyék,és nem szeretik azokat akik a közösbe nem tesznek semmit,csak kiveszik a pénzt.A lebukás esélye azért nagy 2 noname csapat meccsén mert világviszonylatban nagyon kevés pénz érkezik be,ráadásul ha ezt előfizetés vagy ingyenesen elérhető oldal is kidobta akkor számukra egyértelmű a helyzet---miért fogadna egy magyar görög másodosztályra?Ráadásul ha ezt még megspékeli valami extra ázsiai hendivel--na akkor valószinű,hogy az volt normális téttel az utolsó fogadásod,bár a rendszerük keményen dolgozik,nem biztos,hogy egyből rád kerül a sor,de előbb-utóbb sajnos mindenkit utolér a tiltás.A Pinnacle,Sbobet,12bet nem fog limitálni de semmit sem érsz vele,mert ugye ezek együttállása szinte lehetetlen.
Azért írtam le ezeket a csapatokat,mert talán eddig lehet feszíteni a húrt,viszont ezekkel is szépen lehet előre haladni és kitolni a tiltást,limitet.

Tudsz te valamit ;) Valóban kb. igy működhetnek a szűrő algoritmusok, nekem mint szoftveresnek is hasonló fordulna meg a fejemben.

Még egy pár dolog ami kimaradt az előzőből:
Szerintetek a William Hillnek,Victor Chandlernek,Stan Jamesnek,Paddynek,Boyle-nak,888-nak,Coralnak(Eurobet)10betnek szüksége van ránk magyarokra?Csak azért kérdezem,mert B365,Unibet,Bwin,BClic,Sportingbet,Betathome reklámokat állandóan látok,de közel sincsenek olyan jó szorzói mint az előbb említetteknek.Csak azért mondom,hogy jól gondoljátok meg mielőtt ezekbe beletesztek pénzt,mert lehet,hogy csúnya veszteség lehet egy nagy téttel befogadott arbitrázsnál,ha pont közben közlik,hogy viszlát!A pénzt visszaadják,azzal nem lesz gond,csak lehet meccs előtt 15 perccel írnak e-mailt,hogy köszönjük!Ráadásul ez a most bevezetni kívánt szerencsejáték törvény szerintem tovább rontja a magyarok esélyeit,tuti,hogy minden iroda már számolja az összfogadásainkat és gondolkozik,figyeli a magyarokat.Bár személyes véleményem szerint se az irodákat,se minket nem tud megadóztatni arra mindenképpen jó volt,hogy mi magyarok "képbe" kerüljünk az érzékenyebb irodáknál,veszélyforrásként feltüntetve.Mindegy az idő mindent eldönt,reméljük a legjobbakat.

Ezek közül eddig én csak a StanJamesről hallottam, hogy zároltak magyar számlát ok nélkül. Azért nincs "szükségük" a magyar piacra, mert úgy gondolják, hogy túl sok a befektetés (forditás, ügyfélszolgálat stb) és nem hozna megfelelő hasznot.

Kétlem, hogy azok az irodák, akik bevállalták veszteségesnek neveznék a magyar piacot. A magyar piac hátránya az, hogy az átlagfogadó kevesebb pénzzel játszik, mint pl. egy angol és emellett a bónuszokat is eredményesebben forgatják ki.

Amúgy abban igazad van, hogy előfordulhat amit leirtál.

Idézetet írta: arbmachtfrei Dátum október 03, 2011, 18:18:05
Még egy pár dolog ami kimaradt az előzőből:
Szerintetek a William Hillnek,Victor Chandlernek,Stan Jamesnek,Paddynek,Boyle-nak,888-nak,Coralnak(Eurobet)10betnek szüksége van ránk magyarokra?

A válasz a VC esetében egyértelmű NEM! De nekem sincs rájuk szükségem azok után amit műveltek.  :noway:
(http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=4590.msg225945#msg225945)

Azért az első (és egyben utolsó) fogadásomat kiértékelték, majd szépen kifizettek. A pofátlanság netovábbja lett volna, ha törlik.


Sziasztok

Most találtam csak rá az oldalra, fórumra, eddig nagyon tetszik amit itt olvastam. Én is kb ebbe az irányba akarok elmozdulni.
Egy korábbi témához hozzá szolnék:
több reg egy helyre:
ugyanazzal a névvel sztem felejtős, nem hiszem h sokáig menne.
DE, más nevével simán mennie kell. Én pókerrel foglalkoztam áprilisig( thx fulltilt), ott simán működött, pedig nehezebb egy kicsit, mivel instalálnod kell a terem saját kémprogiját(LOL). nem kell hozzá más, csak a személyiről, lakcímkártyáról, közüzemi számláról fénykép, dinamikus ip, és felhasználó váltás után egy formatálás. nem egy ördöngösség. MB szintén nem jelenthet akadályt. sajnos a pókerpiac kicsit nagyon megzuhant. ( aki ért hozzá: kb 1 éve még volt 4-500%os rakeback ajánlatom, és nem volt ritka a 250-300%se, de hát ez van. még mostanában is vannak jó lehetőségek, de már nem ilyenek, és macerásabbak. akit érdekel az írhat, és elmondom, számomra már nem érdekesek, de aki hobbi játékos, és szeretne jobb bónuszokat, a termek nevetséges aprói után, annak megéri, ill még mindig meg lehet belőle élni, csak kell egy kis pókertudás is már.) ha van rá igény, és nem túl off, akkor akár ide is leirhatom, nem titok, és nem reklámnak szánom!
tegnap elolvastam el az egész fórumot, és kicsit sok volt az infó, ezért megköszönném, ha vki tudna segíteni:
olyan-lehetőleg ingyenes, ill olcsó- oldalt, progit keresek, amin be tudom állitani, hogy meik bukik arbjai érdekelnének, valósakat közöljön lehetőleg, de nem muszáj nagy arb, akár a -1% is megfelel.
köszi előre is

ja, igen, lemaradt h egy két teremnél kellett uj hálókártya is. :bash:

Idézetet írta: user623 Dátum október 06, 2011, 11:30:44
tegnap elolvastam el az egész fórumot, és kicsit sok volt az infó, ezért megköszönném, ha vki tudna segíteni:
olyan-lehetőleg ingyenes, ill olcsó- oldalt, progit keresek, amin be tudom állitani, hogy meik bukik arbjai érdekelnének, valósakat közöljön lehetőleg, de nem muszáj nagy arb, akár a -1% is megfelel.
köszi előre is

Az oddsfinder 0,6%-ig ingyenes, viszont (mivel ingyenes) nem valós idejű. Mondjuk kis %-ú (vagy esetleg negatív) arboknál ez nem olyan nagy hátrány, mivel ezek tovább élnek, mint pl. a 2-3%-osak. Bónuszforgatáshoz ideális szerintem, mivel úgy is tud szűrni, hogy minden találatban legyen egy (vagy több) általad tetszőlegesen kiválasztott buki.
De van előfezetéses változata is.

köszi, pont ilyenre gondoltam, bár oddsokat még nem ellenőriztem, de bizt lehet találni vmi még pont jót. tényleg sok az opció, bár kicsit sokkalom rá az élőfizetést. nélküle is jó lesz.

Idézetet írta: user623 Dátum október 06, 2011, 13:14:11
köszi, pont ilyenre gondoltam, bár oddsokat még nem ellenőriztem, de bizt lehet találni vmi még pont jót. tényleg sok az opció, bár kicsit sokkalom rá az élőfizetést. nélküle is jó lesz.

A RebelBetting is 0,6-ig ad ingyenes arbokat, be lehet állítani, hogy csak a kívánt irodákból válogasson.

Igen, az előfizetések nem olcsóak, de végig kell számolni, mert ha 0,5-ös arbok helyett naponta 1%-osokat fogsz, mondjuk havonta 20 alkalommal, akkor plusz 10% hozamod van a tőkédre (20x1 a a 20x0,5 helyett), illetve a megjátszott összegre. (vagy más megközelítéssel fele annyi pénzmozgatással elérhetsz ugyanakkora hozamot)

Ez már 200 000 forintra vetítve is kitermeli az előfizetések 15-20 000 forintos havi árát.



Idézetet írta: arbmachtfrei Dátum október 03, 2011, 18:18:05
Még egy pár dolog ami kimaradt az előzőből:
Szerintetek a William Hillnek,Victor Chandlernek,Stan Jamesnek,Paddynek,Boyle-nak,888-nak,Coralnak(Eurobet)10betnek szüksége van ránk magyarokra?Csak azért kérdezem,mert B365,Unibet,Bwin,BClic,Sportingbet,Betathome reklámokat állandóan látok,de közel sincsenek olyan jó szorzói mint az előbb említetteknek.Csak azért mondom,hogy jól gondoljátok meg mielőtt ezekbe beletesztek pénzt,mert lehet,hogy csúnya veszteség lehet egy nagy téttel befogadott arbitrázsnál,ha pont közben közlik,hogy viszlát!A pénzt visszaadják,azzal nem lesz gond,csak lehet meccs előtt 15 perccel írnak e-mailt,hogy köszönjük!Ráadásul ez a most bevezetni kívánt szerencsejáték törvény szerintem tovább rontja a magyarok esélyeit,tuti,hogy minden iroda már számolja az összfogadásainkat és gondolkozik,figyeli a magyarokat.Bár személyes véleményem szerint se az irodákat,se minket nem tud megadóztatni arra mindenképpen jó volt,hogy mi magyarok "képbe" kerüljünk az érzékenyebb irodáknál,veszélyforrásként feltüntetve.Mindegy az idő mindent eldönt,reméljük a legjobbakat.
Stan James sztem a "hiperérzékeny" katergória de amikor zárolták a számlám pont volt egy függő fogadásom azt nem bántották megvárták a végét majd utánnam küldték.
888 inkább póker,Paddyre már nem is emlékszem olyan régen kirúgtak,Boyle miniatűr tétek már az elején is,Coral nem enged magyarokat, Eurobet 1 hó és számlabezárás,10 betet utálom teljes káosz livon tiltva vagyok,egyébként korlát de tehetek nagy összeget is csak akkor várni kell.De ahol lehet keresztbe tesznek.
Viszont a VC aránylag régóta enged normálisan játszani eddig.
A WillHill meg már 2 éve megy nálam problémamentesen.Tegnap is megdobtak 25 € freebettel :)
Igaz a Ladbrokers is ment 2 évig aztán max tét:0 € Erről is itt olvastam hogy volt aki  egy fogadás után jutott el eddig.
Bensontól kérdezném mi volt az első (és utolsó)fogadásod mekkora téttel VC-nél?

És még annyit hogy sztem az európaiak közt a legjobb az Unibet ott nyomom a legrégebben semmi korlát semmi szivatás,igaz eleve nem lehet ezreket felrakni