Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: ab_aevo Dátum július 03, 2013, 10:16:54
Ti értitek ez miféle surebet akar lenni a surebet.com szerint?

A +0,25-ös hendi is egy önállóan játszható hendi típus, mikor a fele tét a +0-ra (lényegében ez a döntetlennél tét visszajár opció), a másik fele a +0,5-re megy
A bet365 +0, +0,5-ként szokta írni, más irodáknál a +0,25-ös jelölés is előfordul.

Nem könnyű gyorsan kiszámolni a megfelelő téteket, így ajánlott inkább a surebet.com kalkulátorát használni.
(a kis számológép ikon az arb mellett egyből behozza ezekkel az adatokkal)


Szerintetek az irodák "átlátnak" a router-en, tehát látják a PC IP címét, vagy csak a router MAC címe alapján azonosítanak be? Ha megváltoztatom a MAC címet használhatom a PC-t újratelepítés nélkül, ha újra be akarok regisztrálni egy irodához új ID-val?

Idézetet írta: beerka Dátum július 11, 2013, 13:25:53
Szerintetek az irodák "átlátnak" a router-en, tehát látják a PC IP címét, vagy csak a router MAC címe alapján azonosítanak be? Ha megváltoztatom a MAC címet használhatom a PC-t újratelepítés nélkül, ha újra be akarok regisztrálni egy irodához új ID-val?

Állítólag vannak irodák, amelyek hardveres azonosításra is képesek, erről itt volt elmélkedés:

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,5017.0.html

Ebben az esetben kell majd valami használt laptop és bűvészkedés a routerrel...

Használja valaki a Surebet.com-ot?
Már vagy másfél hónapja befizettem rá, eddig nagyon jól működött, meg voltam vele elégedve, annak ellenére is, hogy volt egy rakás téves odds, vagy nem létező esemény, melyeket órákig tartott. A gyorsan reagáló irodákat (Sbobet, 188bet, 12bet, stb.) ugyan gyakran lekéstem, de azért nagy eséllyel el lehetett találni őket.
Pár napja viszont szinte használhatatlan, még véletlenül sem azokat az oddsokat találom - főleg- az említett irodáknál, pedig néha 5 sec alatt megtalálom azokat. Úgy tudom eddig 5 percenként szkenneltek, most mintha nőt volna ez az idő.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy bármilyen?
Melyik alternatív alert program jó, főleg ár/érték arányban? A Rebel-t próbáltam egy hétig, rohadt drága, szerintem nem ér annyit.

Sziasztok!
Hosszas huza-vona után( áttanulmányozva ez a topicot is, szerintem   még most is van benne ráció, ha az ember türelmesen sok munkát és pénzt belefektetve csinálja).
Lassan 1 hete bele kezdtem én is a surebetelésbe, persze először csak kis összegekkel, hogy 1-2$- t hozzanak a fogadások.
                                                                                                                                       

Előfizettem a surbet .com-ra. Erről az oldalról mi a véleményetek, eleinte nagyon tetszett, de lehet nem a legjobb,  biztos van jobb is (pl.Rebel,..az meg huzós, de mostanában vannak akciók is), vagy ár érték arányban ez is jó egyenlőre?

Top bajnokságokra teszek  focira,  ami eddig volt, német, holland francia.  Gondolom azért majd mehet még MLB, Rangosabb kosár hoki meccsek. Svéd , norvég, finn,japán vagy pl. u21 eb bírja még?                                                                                                                                               

Olyat is hallottam, hogy nagyjából mindegy csak 1. osztály legyen, meg esetleg  top 2.  ?                     

Mondhatjuk eddig megyeget, igaz még a tanulási fázis van, néha azért feladja a leckét 1-1 surbet amikor kombinálnak ázsiaival, meg hasonlók, néha még egy bonyolultabb over-under is bekavar,vagy  inkább csak nem értem miért úgy van, de majd megtanulom :).                                                                             

Egyébként az is benne lehet,  hogy faszságokat is kidob a surbet.com, én  azért próbálom átgondolni, hogy mit is jelentenek a dolgok, nem csak ész nélkül rakom amit kidob.

Arra lennék még  kíváncsi, mi lenne a teendőm, ha már nem lesz marathonom (amire nagy az esély a hozzászólások alapján), mert mondjuk korlátoz, szerintetek melyek azok az irodák, akikkel a  későbbiekben lehet normálisan boldogulni , ha 200-400$ -kat szeretnék szétdobni.                   Igazából ha 3-5% -osakból napi 8-10 fogadást tudnék kötni(ami eddigi tapasztalataim szerint nem is olyan egyszerű feladat), hogy hozzon legalább 5 -10$ az nekem egyenlőre elég is lenne( De még a fele is) ;D.                                                                                                                                                  Persze szeretnék radar alatt maradni,havi csak 1-szer utalnék ki  az irodákból. És tervezek azért vissza is bukni  majd x százalékot, persze majd, ha csak " komolyabb ,, pénzek lennének.

Jelenleg ezek az irodáim vannak: Unibet( ezen nincs lovém, mert  skrill-ről nem tudtam tenni, de ha fontos iroda megoldom), Paddy, Sbobet, BetVictor,Pinnacle, Marathon,Sportingbet, Bet365,Bwin.
Mely irodák fontosak még? vagy ezek közül melyik lesz rövid életű szerintetek?                                   

Tudtok-e olyanról, hogy pl. van 2 iroda akiket nem lehet együtt használni, mert tuti levágják az arbolást, valahol mintha lett volna róla szó itt, de lehet csak rosszul emlékszem.

Minden hozzászólást és jó tanácsot szívesen fogadok, előre is köszi és Sok Sikert! 

Szia!

Én is a surebet-et használom, ár-érték aránya jónak mondható, gyakorlatilag egy arbbal meg is van a heti előfizetés. Rebel-t nekem nem ajánlotta egy kolléga, mivel túl sokan használják, és ennek ugyebár megvan a maga hátránya. Kezdeti fázisban szerintem megteszi a surebet.com, amíg van elegendő és megfelelő kínálata számodra, hogy forgasd a tőkét, addig szerintem teljesen rendben van. Én már hónapok óta használom, és már régóta tervezem, hogy előfizetek egy komolyabbra, de rá kellett jönnöm, hogy jelen pillanatban nekem ez még elég. Természetesen nem ezt a figyelőt fogom én sem mindig használni.

Én nyomok mindenféle bajnokságot, főleg, hogy itt volt a nyári pangás, nagyon nem is lehetett mást csinálni. Én ebben nem látok sok rációt, hogy csak topbajnokságok (esetleg a max tét miatt, de attól még mehetnek a kisebbek is, csak alacsonyabb téttel). Igen, ellenőrizni mindig kell, hogy mit tesz az ember. Én mire eljutok addig, hogy megteszem, kétszer-háromszor biztos ellenőrzöm mindegyik oldalt, eseménnyel, kimenetellel, oddsal, téttel, mindennel. Aztán miután megkötöttem a fogadásokat, a fogadási előzményekben még egyszer.

Sok tapasztalatom nincs korlátozások terén, eddig csak a Marathon vitte le a max. tétemet, igaz ők egészen 1 €-ig. ;D Ezt már te is látod, hogy a Marathon az egyik legfontosabb iroda, sajnos sokáig nem tartott a türelmük, engem bő egy hónap alatt, -40 €-os össz. egyenlegnél korlátoztak le. Biztatni nem szeretnélek, és nem is foglak semmire, de ha olvasgattál a fórumon, és átgondolod, azért meg lehet oldani ezt a problémát is..

Én is olyan 3-5 % körülire lőttem be az ideális arbot, de azért itt sem mindegy, hogy mit tesz az ember, mert attól, hogy te nem a 20%-os párosítást választod, hanem az 5%-t, attól még simán lehet hibás odds az egyik, és törölhetik a nyertes fogadásodat, ami igen kellemetlen lehet adott esetben. Hasonló eset történt velem is (igazából szerintem mindenkivel, aki arbbal foglalkozik), végül aztán happy end-del zárult, bár már én sem bíztam benne:

http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=10165.0

Ja igen, láttam dollárokban számolsz, igazából ajánlott euróval dolgozni mindenhol, hogy minél költséghatékonyabb legyen a tevékenységed. Gondolom Skrillt használsz (ez még inkább ajánlott), ott pedig nem is tudom, hogy van-e dolláros számla, de hozzá tartozó kártya tuti nincs (szerintem számla se). Ha nem skrillt használsz a pénzmozgásokhoz, akkor azt használj! :)

Ahhoz, hogy minden irodánál kellő mennyiségű pénzt tarts, ahhoz már egy komolyabb bank kell, arról nem is beszélve, hogy nem is túl optimális ez az eljárás. A főbb számlákon lehet tartani, amit mindennap használsz, de én személy szerint jobban szeretem, ha mb-n van, és ott vetem be, ahol szükség van rá. Kifizetések miatt szerintem felesleges aggódnod, én napi rendszerességgel utalok ki-be, van, hogy napi 2-3 alkalommal is ugyanannál az irodánál (azért nem fogom bent pihentetni a pénzem, hogy az irodák boldogabbak legyenek). 8)

Sokat lehet erről a témáról beszélgetni, most nem folytatom, de ha kérdésed van és tudom rá a választ, megírom majd szívesen!


Szerintem nem a marathon használatára kéne alapozni az arbos tevékenységet, hanem inkább egy pinnacle vagy betfair mellé érdemes szorzókat keresni, azok strapabíróak...

A surebet.com-nál időnként nem elérhetőek egy-egy iroda szorzói, volt ilyen az unibettel és a sportingbettel is napokon keresztül.
A hétvégén is volt szorzó frissítési problémájuk, ráadásul az ingyenes verziójuk rosszul is számolt! (a fizetőst nem használom, de ott is lehetett gond, mert állítólag két nappal meghosszabbították az előfizetéseket ez miatt...)
A profit oszlopban teljesen fals adatokat írt, egy 2.2 - 1.57 szorzópár is 0,98%-os arb volt nekik.
A kezdőoldalon a kijelzett profitoknak a 60-70%-a hibás volt, tehát vakon ne ugorjunk neki annak, amit kiírnak!
(mondjuk a kalkulátorra kattintva már jól számolta a "profitot", ami általában 5-8% veszteség volt aznap.  :)  )

Ettől függetlenül ez egy jó oldal és program, a bónuszforgatáshoz a free verzió is tökéletesen használható.

Marathon-t azért szeretem nagyon, mert 3 perc alatt kint van a pénz, bár sajnos a tétmaximum gyakran rohamosan csökken, ahogy kikerül a figyelőkre az esemény. Nekem személyes kedvencem az SBobet, velük eddig semmi problémám nem volt, minden tétemet bevették, és törlés miatt sem kell aggódnom. Nagyon gyorsan változtatják az oddsaikat, viszont ha le is maradok róla, 5-10 percet még nézni szoktam, mert gyakran visszakorrigál, ha csak időlegesen is. Egyetértek veled, Knapp, de egy működőképes Marathon személy szerint nekem jobban megfelel, mint a Pinnacle. Persze, valóban nagy bankkal már kicsit más a helyzet, ha mindig akad szabad tőke a fogadásokhoz, sőt, ilyenkor lehet tenni már több napra előre, de kisebb tőkénél még fontos szempont a mérkőzés kezdete, a gyors kifizetés, hogy minél előbb visszakerüljön a lekötött pénzünk a rendszerbe.

Jaja, voltak hibák, egy-párat jeleztem is nekik! Ellenőrizni meg mindent kell, hisz a mi pénzünkről van szó. :)

Idézetet írta: Alk Dátum augusztus 12, 2013, 21:32:13
Ja igen, láttam dollárokban számolsz, igazából ajánlott euróval dolgozni mindenhol, hogy minél költséghatékonyabb legyen a tevékenységed. Gondolom Skrillt használsz (ez még inkább ajánlott), ott pedig nem is tudom, hogy van-e dolláros számla, de hozzá tartozó kártya tuti nincs (szerintem számla se). Ha nem skrillt használsz a pénzmozgásokhoz, akkor azt használj! :)

Van náluk USD számla és hozzá USD kártya is. Ettől függetlenül szerintem is EUR, jobbak az átváltások is.

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat és tanácsokat Alk,Knapp! (Tolnék egy köszönetet is csak sajna nem találom, hogy lehet ..., de erre is rájövök idővel!  ;D  )

A surebet.comon, a hibák mellett azért találtam  szép számban, használható arbokat is , igaz 1 hét után még nem lehet  messze menő következtetéseket levonni, de összességében még így is jónak tartom, de jól jött hogy megerősítettek ebben !

Óvatosságból fogadtam csak top bajnokikra, meg focira, de ezek szerint nyudodtan mehet szinte bármi?  Pl. amik most futnak és  dobálja is szépen a kereső, Jégkorong europan trophy, kisebb kosárlabda meccsek, u21-es selejtezők, svéd, finn, brazil 2. osztály,japán, ecuadori ligák, röplabda, snooker vagy az utóbbiakat inkább már hanyagoljam? 

Igen, a martahon nehéz kérdés,(igaz, hogy nagy a család, de azért előbb utóbb elfogy  :D ), viccet félre téve, azért kérdeztem, hogy van-e élet  marathon után is?  Knapp erre mutatott irányt. De azért egy marathon mindig jól jön!

Az ellenőrzéseket én is fontosnak tartom, és alaposan próbálom  csinálni, ezek szerint a későbbiekben sem szabad fél vállról venni.

Elolvastam a Kanada-Olaszország sztorit tanulságos és grat. ! Fel kell készülni sajnos az ilyen szitukra is.

Skirllt használok, dolláros, egy pokeres haver ajánlotta akinek már régota van MB-je, hogy dollárban utazzak, de lehet akkor nem volt olyan jó döntés....  ezen elég nehéz már változtatni, de későbbiekben, nem zárkózom el ez elől sem.

Köszönöm az észrevételeket, jöhetnek még, Sok sikert

Sziasztok!

Volt 1 jó arb állás baseballban, a bet365 és sportingbet együttműködésével. Meg akartam fogadni, de bet365-n volt 1 olyan kitétel miszerint bizonyos dobóknak kezdeni kellene. Kérdésem az lenne, hogy ez a kritérium csak a bet365-nél van vagy esetleg más irodáknál is? És hogy emiatt a surbeteléshez, lehet nem túl jó választás a baseball, vagy csak a bet365-ön kell hanyagolni?

Idézetet írta: BetElek Dátum augusztus 14, 2013, 22:22:23
Sziasztok!

Volt 1 jó arb állás baseballban, a bet365 és sportingbet együttműködésével. Meg akartam fogadni, de bet365-n volt 1 olyan kitétel miszerint bizonyos dobóknak kezdeni kellene. Kérdésem az lenne, hogy ez a kritérium csak a bet365-nél van vagy esetleg más irodáknál is? És hogy emiatt a surbeteléshez, lehet nem túl jó választás a baseball, vagy csak a bet365-ön kell hanyagolni?

Ahány iroda, annyi szabály. A legjobbaknál (pl. Pinnacle) te magad döntöd el, hogyan akarod megtenni a fogadást: vagy úgy, hogy csak a feltüntetett dobó kezdése esetén legyen érvényes a fogadás, vagy úgy, hogy minden esetben érvényes legyen. Amelyik bukinál nincs ilyen választási lehetőség, ott meg kell nézni a szabályzatukat. Alap, hogy mindkét oldalt egyforma feltételekkel kell megkötni. Csakúgy, mint tenisznél (az eltérő feladási szabályok miatt). Ettől még lehet tolni ezeken a sportágakon is, csak figyelni kell. Ha meg valakinek ez túl macerás (időigényes), az kihagyja.

Köszi Benson!

Utánna járok kicsit, mert szerintem megéri, elég jó százalékok vannak!

Üdv.!