Mennyei kettő 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


NB2: Dél-dunántúli rangadó árnyékában

Vasárnap a Zalaegerszeg - Kaposvár rangadóval tűzdelt forduló vár ránk a magyar másodosztály küzdelmei között! Olvasd tovább


NB2: Továbbra is gólokat várunk

Középcsapatok támadóinak bomba formáját használnánk ki. Olvasd tovább


Kijött a bet365 a ZTE meccsre ázsiai oddsal és a fáradt Tiszakécske ellen -1AH-ban 1.825-ért szerintem van value.
Az MTE-Dorog meccs lehet még érdekes: a vendégek az edzőváltás után nem hiszem hogy nekimennének a hazaiaknak, akik éles harcot vívnak a kiesés ellen - otthon 12 meccs alatt 3x overeztek.... most is inkább undert látok.

NB2: Szerdán hétközi forduló

Folytatódik a versenyfutás a feljutási helyekért a magyar másodosztályban! Forduló-beharangozónkban ezúttal a ZTE és a Kaposvár kapja a főszerepet! Olvasd tovább


#49 március 06, 2019, 14:36:34, sunik29
 Bekescsaba - Csákvár TK meccsre en overt varok v hazai sikert, kivancsi voltam hogy jatszottak, mindket csapat utolso meccserol itt van 2 video (nem hosszu)  8)
https://www.facebook.com/watch/?v=416215659133625
https://www.youtube.com/watch?v=DWEnAOQGFRs&feature=youtu.be
Beharangozok : http://1912elore.hu/site/beharangozo-bekescsaba-1912-elore-aqvital-fc-csakvar-20190306/ http://aqvitalfc.hu/blog/2019/03/05/nincs-ido-a-buslakodasra-maris-itt-az-ujabb-bajnoki/

Jatekos info :
Akik visszaternek a Csabahoz :Ádám Viczián(Attacking Midfield)3dik legertrekesebb jatekos transfermarket szerint , Márk Mészáros(Left-Back) Hianyzo: "Siófok elleni mérkőzésen Szélpál Norbertnek (Centre-Back) gyűlt össze az egy mérkőzésnyi eltiltást jelentő 5 sárga lapja" tipp szempontjabol pont jo  :ok:

Csakvar:"Téli felkészülésük igen aktívan zajlott, hiszen a törökországi edzőtáborozás mellett igazolások és távozások is jócskán színesítették palettájukat. Távozott: Bobál Gergely (8 gól), Nagy Zsolt (9 gól), Tamás Nándor Károly (4 gól) – a három ügyeletes gólfelelős. Érkezett: Baracskai Roland (WKW ETO FC Győr), Daru Bence (Nyíregyháza Spartacus FC), Skribek Alen Martin (Puskás Akadémia II,), valamint Szabó Máté Norbert (Puskás Akadémia II.). Eltiltott nincs keretükben, viszont a komolyabb fejtörést a kapusok okozzák a szakmai stábnak, hiszen Hermány Bence és Tóth Balázs is sérüléssel bajlódott az elmúlt napokban. " Ugy hogy a harmadik szamu kapus Tamas Markek https://www.transfermarkt.co.uk/tamas-markek/leistungsdatendetails/spieler/142479/saison/2018/wettbewerb/UN2/verein/33524  remelem benyel ma is min3 golt

Statisztika: csapatok- Békéscsaba utolso     5/4 OVER      5/3 BTTS
                              - Csákvár utolso          5/5 OVER      5/5 BTTS

Edzo vs Edzo 
Gábor Boér - István Szijjártó
Sep 16, 2018    3-1
Apr   8, 2018    1-1
Sep 24, 2017    6-0

Jojjenek a golok es nyerjen Bekescsaba!!  :great:

NB2: Komoly szorzóra bukkantunk

Vasárnap délután kiesési rangadót rendeznek a Balaton-partján, melynek kapcsán igyekszünk túljárni a fogadóirodák eszén! Olvasd tovább


Na, én ilyeneket gondolok erre a fordulóra:

Monor - Dorog DNB 1
Ez elég meredeknek tűnik mert a Monor tökutolsó, de próbál csodát tenni. Utolsó négy hazai meccsén nem kapott ki pedig elég erősekkel (is) játszott mint pl. Kaposvár, Bcsaba. A legutóbbi két hazai meccsét meg is nyerte, ez a "hazai" relatív persze mert albérletben játszanak, jelenleg Dabason.
A Dorog nem rossz kis csapat, de múltkor láttam egy másik kiesőjelölt a Cegléd otthonában és nem nagyon győzött meg az idegenbeli játéka, szóval gondolom 1x-ben lehet ez, esetleg nyer a Monor ezért DNB1. Valószínű akarati tényezők fogják a meccset eldönteni.

Vasas - Vác 1
Itt a Vasastól azt várnám, hogy nem szalad bele egy olyanba mint múltkor a Balmazújváros ellen, hogy kap kettőt az elején és onnan kell fordítania hanem elejétől összeszedetten játszik. A Vác masszív kis csapat, de nyáron + a szezon közben elvesztette a legjobbjait. Remélem a Vasas érvényesíti a papírformát mert jobb képességű csapat azért.

Siófok - Balmazújváros DNB1
Itt az új seprű jól söpör elve alapján hazai pályán behúzhatja a Siófok edzőváltás után, persze alapból nem örülnék neki mert a Balmaznak szurkolok, viszont így látom a helyzetet. Golemmel masszív lett a Balmaz, de inkább küzdeni tudás van mint futballtudás sajnos, persze azzal ebben az osztályban meccseket lehet nyerni. Ha bennmarad velük az ezzel az állománnyal bravúr kategória szerintem.
A Siófok is az életéért küzd, talán a hazai pálya előnye számíthat itt valamennyit ma. 1x-ben lesz úgy gondolom, a Balmaznak amúgy az iksz sem rossz mert azzal tartaná a pontkülönbséget a Siófokkal szemben. Under 2.5 is sanszos, küzdős, csúnya meccs lesz várhatóan kevés helyzettel, egy gól el is döntheti.

Az összes tipp minimáltétes, mert NB2-őt eltalálni nem egyszerű.

Így (sajnos) utólag végigfutva a tippek végkifejletét, megakadt a szemem Kitl Miklós gólján. Mi történt ezzel a sráccal? Anno Kecsón láttam játszani, kiemelkedő tehetségnek gondoltam/tuk. Rossz a menedzsere, sérülés, mentális problémák vagy csak szimplán volt egy jó félszezonja aztán annyi? Balajti meg már 28 éves, értékelhetetlen pályafutással, el se akarom hinni...  :bash: :redchug:

Hány ilyen ügyeske tehetségecskét lehetne sorolni...nem férne ki egy bejegyzésbe.... :D
(azért én is adtam Kecsóba talán 17 éves volt még ha jól emlészek Szivics vette szárnyai alá. Viszont utána Diósgyőrben már nem tudta tartani a ritmust, ráadásul másokat játszattak, hogy a fiatal szabályos pénzekhez hozzájussanak, így ebben a kiruccanásban nem volt több. Most kapott egy esélyt, mert még az NB2-be viszonylag a tűz közelében van)

Sajnos Kittl nem ( ő sem ) futotta be azt a pályát amit jósoltak neki. Azt hiszem nyugodtan lehet múlt időbe tenni mert az a gyanúm hogy még az NBI-ben sem lesz már meghatározó ember sehol a jövőben, nem hogy mondjuk külföldre tudjon igazolni.

Azért még nem írnám le, talán az NB2-ből is lesz esélye a dél-koreai második osztályba igazolni. ;D
firgabácsi gratula a tippekhez, nagyon szép meglátások voltak hétvégén! :beerchug:

Kis infó-val én is beszállok ebbe a témába...

Cegléd

Már télen felfigyeltem arra, hogy eligazolt 3-4 játékos, akik között meghatározó játékosok is voltak. Sejtettem, hogy nem lehet véletlen, figyeltem is a csapatot. Majd néhány héttel később, az első tavaszi meccsek környékén egy környékbeli, félig meddig tűzközeli ismerős mondta, hogy elfogyott a pénz, vagyis ha idén még nem is teljesen, de nyáron elzárják a jelenlegi pénzcsapokat, kiszáll a főszponzor... a játékosoknak nincs motivációja, már mindenki a jövőjén gondolkozik... szerintem a bennmaradás sem biztos, hogy kell így nekik... bár nem tudhatom, milyen tárgyalások mennek a háttérben, esetleg találtak-e új mecénást... Mindenesetre rendkívül jól kamatoztak a Cegléd ellen felrakott tétek, hol egyenesben, hol kétesélyben ellenük.  :)

Tavaszi mérlegük: 0 győzelem - 2 döntetlen - 7 vereség.
Nem mondom, hogy előbb utóbb nem fognak meccset nyerni, de a hírfoszlányok tudatában én játszom az aktuális ellenfelüket, nekem ez így kötelező bet. Aztán meglátjuk... 

NB2: Értékes szorzók a rangadó árnyékában

A második fogadja az elsőt, azaz Gyirmót - ZTE vasárnap az NB2 záró mérkőzésén! Olvasd tovább


Monor - Gyirmót

Ide egy over 2.5-et gondolok ma. A Gyirmót egy elég játszós, gólképes csapat, NB2-es szinten elég kreatív játékosokkal. Remélem fel akarnak jutni mert utóbbi idők alapján támadtak kétségeim e felől. Ha igen akkor a Monor ellen nemigen maradnak gólképtelenek.
A Monor még küzd a bennmaradásért, voltak jobb eredményei most tavasszal és általában otthon gólt lőtt mindenkinek, többször kettőt is.
Én egy elég nyílt meccsre számítok legalább három góllal.

Idézetet írta: firgabácsi Dátum április 14, 2019, 14:27:47
Monor - Gyirmót

Ide egy over 2.5-et gondolok ma. A Gyirmót egy elég játszós, gólképes csapat, NB2-es szinten elég kreatív játékosokkal. Remélem fel akarnak jutni mert utóbbi idők alapján támadtak kétségeim e felől. Ha igen akkor a Monor ellen nemigen maradnak gólképtelenek.
A Monor még küzd a bennmaradásért, voltak jobb eredményei most tavasszal és általában otthon gólt lőtt mindenkinek, többször kettőt is.
Én egy elég nyílt meccsre számítok legalább három góllal.

Szép munka!  :ok:
Én a szokásosat játszottam, Cegléd - MTE X2, 1.75 volt. Sajnos nem volt időm fórumozni, de írtam korábban, hogy miért ezt játszom:)