Tippjáték Infó (régi)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Lehet kombinálni, akár többször is nyerni, jobban kijön a tudás és a szerencse között a különbség, nagyon jó! :great:

Most hány tippet lehet tenni egy napra? Mert egyelőre csak a régi szabályzatot látom, viszont engedett 6-ot beküldeni.  :angel:

Egy kérdés:
A szabályzatban ez áll:
"Két egymást követő hónapban nem írható jóvá nyeremény ugyanannak a játékosnak. Ennek ellenére ha valaki nyertes helyen végzett, akkor szerepelhet a következő hónap tippjátékában, s ha újra nyertes helyen végez, akkor pozíciótól függetlenül nyereménye 5€ Skrill által."

Én nem számdékozom a betclicnél fogadni, de ha esetleg egymást követő 2 hónapban dobogós leszek, akkor a második hónapban járna nekem is 5 euró Skrillen?
Illetve a bet365-ös nyereményekben részesülhetek (Tippversenyek 10 eurós nyereményei), mert náluk van aktív számlám , esetleg a 10.000 huf-os havi nyereményben skrillen?
Remélem érthető a kérdés.
Előre is köszi

Nekem valamiert csak ket tippem jelenik meg a negybol a foci tippligaban es a teniszben nem jelenik meg a tippem.Ez mitol lehet?

Idézetet írta: TiB Dátum március 01, 2014, 13:29:51
Én úgy látom, hogy a havi játékba mindenképp megy a tipp, a többi játék opcionális. Szóval ha kiesek a haviból, akkor bukta a többi is a hónap hátralévő részében. Vagy más nincs kiesés? :)

Ha van kiesés, akkor várok a hónap második feléig, addigra a nagy része a mezőnynek kivérezteti magát, ahogy szokta :)
Nekem is ugyanez jutott eszembe ebéd közben!
(miután megraktam 6 tippet  ;D)

Naszóval a szabályzat még nincs teljesen kész. 10 tipp / nap mehet / verseny. Az NB1-es tippjátéknál természetesen 10 euró a nyeremény. A Betclices nyereményekkel még meglátjuk mi lesz, hányszor lehet nyerni stb.

Kiesés nincs.

Idézetet írta: fjazej Dátum március 01, 2014, 13:47:44
Nekem valamiert csak ket tippem jelenik meg a negybol a foci tippligaban es a teniszben nem jelenik meg a tippem.Ez mitol lehet?
Teniszverseny 3-ikától van kiirva. Milan irta ki, gondolom nem tévesen.

A Tippjátékot továbbra is a Betclic fogja szponzorálni, vagyis feltétel lesz egy náluk megkötött fogadás?

Különböző versenyeknek külön támogatói lesznek. Képfeltöltés többet nem lesz. A további feltételeken meg próbálunk még egyezkedni. Lesz Betclices verseny is biztosan, de más is.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 01, 2014, 14:17:53
Naszóval a szabályzat még nincs teljesen kész. 10 tipp / nap mehet / verseny. Az NB1-es tippjátéknál természetesen 10 euró a nyeremény. A Betclices nyereményekkel még meglátjuk mi lesz, hányszor lehet nyerni stb.

Kiesés nincs.

Nagyon örülök a játék megújulásának!  :great:

Mondom ezt annak ellenére, hogy ez így ebben a formában az eddigiekhez viszonyítva számomra minimum dupla, de inkább tripla munkát jelent. Belefér, megoldom.  ;)

Viszont lenne egy javaslatom:

Még mielőtt a játék elveszítené a komolyságát valamilyen szinten valami kontrollt építsünk bele. Tisztelet a kivételnek elkezdtek özönleni a "kamikaze" tippek!

Így, hogy nincs kiesés senkinek sehonnan, sokan elkezdtek oddsra tippelni és nem lehetséges kimenetelre. Ezt már két nap tapasztalata alapján kijelenthetem, mert javításkor látom a tippek mennyiségén, minőségén.

Most kérdezem én:
Valaki 10 nap alatt lead 80 tippet, abból 75 rossz annak mi keresnivalója van abban a hónapban bármilyen tippjátékban?
Értem én, hogy mi a változtatások célja, de... Én azon az állásponton vagyok, hogy bármilyen kiírást inkább olyan játékos nyerjen, aki tízből nyolcat talál el és ne olyan aki ötvenből egyet, de azt 190-es oddson.

Én személy szerint egy 20-25 rossz tipp/hó határt mindenféleképpen javaslok a szabályzatba beépíteni. Ha valaki ezt elérte az arra a hónapra letudta a Tippjátékot. Hogy ez technikailag hogyan kivitelezhető azt nem tudom, de valami "féket" én mindenféleképpen javasolnék beépíteni a játékba.

Ez az én privát véleményem. De hangsúlyozom nekem ebben a formában is megfelel minden, sőt... ha úgy nézem jobban is jártam, mert így napközben is javíthatok tippeket anélkül, hogy bárkit negatív tartományba, ezáltal kiesésre küldenék.  :)

Látva a hirtelen beküldött tippmenyiséget, igazad van. Kell valami korlátozás.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 03, 2014, 11:01:17
Látva a hirtelen beküldött tippmenyiséget, igazad van. Kell valami korlátozás.
Figyelj vm!

A mennyiséggel van a legkevesebb gondom hidd el!  :) Kicsit többet melózom rajta, megoldom, semmi gond.
De ennyi értelmetlen "hátha bejön" tippel mióta javítom a játékot még nem találkoztam. Nagyon sok nem lenne megjátszva, ha lenne hátrányos következménye az illetőre nézve.Így, hogy nincs "lövöldözünk" balra-jobbra, majd lesz valahogy.

Amúgy jók a változások, össz-egészében tetszik az egész, tetszik hogy bővültek a lehetőségek, érdekesebb izgalmasabb maga a játék, csak nagyon sokan nem úgy reagálták le, ahogyan Ti ezt szántátok.
Valami rossz tipp/hó/kiesésben kell gondolkodni szerintem, hogy a játék színvonala is megmaradjon.

Idézetet írta: Várda64 Dátum március 03, 2014, 11:28:32

Valami rossz tipp/hó/kiesésben kell gondolkodni szerintem, hogy a játék színvonala is megmaradjon.
Én ezt nem javaslom, pl én mindig döntetleneket játszok meg, ahol ha fele-harmada jön, kb akkor vagyok játékban.
Inkább legyen kiesés ahogy eddig, mondjuk -50 pontnál, vagy hasonló.  :ok:

A tippelhető események logikáját nem igazán értem, focimeccseknél pl. az első félidő pontos végeredményére lehet tippelni, ugyanakkor a pontos végeredményre már nem. Ugyanígy hiányozni szokott a félidő/végeredmény fogadástípus is és sok minden más is, amelyeket életszerűen azért játszani szoktunk a valóságban.

Egyébként minél rövidebb ideig tart egy tippverseny, annál nagyobb a szerencse szerepe, így ennek tudatában érdemes időt és energiát ölni bele.
Ezen logika alapján én inkább teszek 1 egységgel egy őrült tippet - ha elmegy, még a havi játékban állva maradok, hisz csak mínusz 1 pontom lesz belőle - mint hogy egész hétvégén bogarásszam a tétlapot és esetleg megcsípjek vele egy 2-3. helyet, ami már nincs díjazva.    ::)

Az "értelmetlen tippek" népszerűségének az az egyik oka, hogy a feltehető tét nagysága korlátozva lett, miközben talán inkább az egy tippel maximálisan megnyerhető összeget kéne limitálni...
Jelenleg egy 1 egységes tippel nyerhetek akár 300 egységet is, ha találok 300-as szorzót, ugyanakkor egy 10 egységes tippel 40-ig sem juthatok el...

A "győztes mindent visz" rendszer sztem a fő okozója az őrült tippeknek, meg hogy 1-2 napos versenyek voltak ugye most kezdésnek :) Nagyot kellett mindenkinek lőnie, hogy bármi esélye legyen előzetesen, reálisan.