Semmi komoly

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 január 08, 2019, 23:30:12, petercrouch
Lyon vs Strasbourg
Strasbourg szerez gólt @1,57
2002 óta nem tudtak Lyon-ban gólt szerezni, a közelmúltból 4-0 és 2-0 amit fel tudnak mutatni. A bajnokságban termelik a gólokat, hátha most is.
Northampton vs Bristol
x @3,3
A hazaiak 4 döntetlenes szériáját egy 94. perces gól nem duzzasztotta 5-re. A Bristol hétvégén Acrrington-ba látogat, menekülnek a kiesés elől, fontos meccs lesz nekik egy verhető ellenfél ellen.
Southend vs Pompey
x @3,4
League One rangadó kupakereteken belül.
Rochdale vs Man City U21
x @3,5
A hazaiak gyenge formában vannak, a vendégekről kb semmit sem tudok, kiszedtem a legmagasabb szorzót.
Tottenham vs Chelsea
BTS @1,61
Annyira tutinak érzem ezt a meccset, h teljesen elbizonytalanodtam benne. A Chelsea elfárad az ellenfél kapuja előtt manapság, a kereteket se tudom, ilyen buli szelvényre ideális választás.

Szokásos 3/5, 0,5 eurós alaptéttel.

Aktuális egyenleg: 63,15 euró

Gyenge. Azt éreztem, h mindkét vezető tipp (Stra gól, és a Tot Che BTS) zöldüléséhez minden csillagnak a megfelelő helyen kell állnia, de azért nem vetettem ezt el. Viszont a kupa meccsek között éreztem min egy x-et, szóval nem vélem hibának a szelvény játékba küldését.

#16 január 12, 2019, 13:07:45, petercrouch
Leeds vs Derby, BTS @1,61
Annyira adja magát ez a tipp, h megint sikerült benne elbizonytalanodnom. Bejelöltem, beírtam a tétet, majd becsuktam a szememet, megmozgattam a kurzort, klikkeltem háromszor és úgy voltam vele, ha megteszi akkor jó, ha meg nem akkor AH-val megy a Derby. A Leeds védelme képes a megingásokra, a Derby meg Lampard kezei alatt egész jó támadófocit játszik. Szerintem a tipp bukásához az kell, h a Leeds ne szerezzen gólt, de gondolom Bielsa nem 0-0-ra gépesítette a csapatát.
Tét: 13,15 euró. Megmaradt egyenleg: 50 euró.

Teljes melléfogás, az AH se jött volna.

West Ham vs Arsenal
Arsenal -0,5 AH @2,05

Nagyon nem akarnak megint zöldülni a tippek, ez pedig felelevenítette bennem azt, h miért hagytam abba a sportfogadást. Sok tippet túlgondolok, lehet h ma is ez lesz. Az alaptipp a döntetlen volt, de már nem tudom h csak a szorzó miatt, vagy azért mert tényleg ezt éreztem jónak. Fél csapatnyi hiányzó a hazaiaknál, de Arnautovic elvileg bevethető, ráadásul Nasri is kezdhet. A BTS nagyon adná magát, az Arsenal hátul zavarba hozható, elől viszont a Lacazette - Aubameyang kettő nagyon jól megérti egymást. Viszont a BTS-ek nagyon nem mennek manapság nekem. Feldobtam rá 10 eurót, ha elmegy, akkor felveszem a maradék 40 eurót aztán ennyi.