Unibet Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Meg tudná mondani valaki, mennyiszer kell megforgatni ennek a 10 free spins nyereményét?

Nekem sikerült 43,85€

Nem akarok bunkó lenni de ott van a részvételi feltételekben. 25x

Most ez akkor euro vagy forint? Ha megnyitok egy jatekot eurot mutat, de ha kilepek, akkor a szamlaegyenlegem azonos osszegu, csak forintban! Hat nagyon nem mind1! Majd 23 egyseg (maradjunk ebben, ez legalabb biztos)  jott ossze, scatterrel meg big winnel... Nekem ez egy kicsit winmasters feeling most....

#18 december 01, 2016, 21:23:18, dynand
Nálam is egyszer euró, egyszer meg forint, bár csak 0,75 akármi jött össze, szóval annyira nem izgat, hogy milyen pénznem  :D

Idézetet írta: copacabana79 Dátum december 01, 2016, 20:50:54
Most ez akkor euro vagy forint? Ha megnyitok egy jatekot eurot mutat, de ha kilepek, akkor a szamlaegyenlegem azonos osszegu, csak forintban! Hat nagyon nem mind1! Majd 23 egyseg (maradjunk ebben, ez legalabb biztos)  jott ossze, scatterrel meg big winnel... Nekem ez egy kicsit winmasters feeling most....

Euróban számolja, azt nyertél, de a főegyenlegre, a sportfogadás részre átlépve nem váltja át a kaszinós euró bónuszegyenleget, csak valamiért simán hozzáadja az összeget a forintösszeghez. Mondjuk mindegy, mert nem használhatod sportfogadásra.

Ha a jobb felső sarokban lévő sárga Számla, esetleg a Számlatörténet pontra mész, akkor látszik, hogy mennyi forintod és mennyi bónusz euród van a számládon pontosan.


Idézetet írta: PetoPisti Dátum december 01, 2016, 10:22:01
1 eurót nyertem, majd rákaptam és az 1 euró bónuszt elbuktam és mellé elbuktam még 12 eurót a saját pénzemből. :D Rohadjanak meg.  :bash: :bash: ;D ;D

Holnap remélem okosabb leszek. :D


Ezért nem nagyon értem, mitől jobb a tegnapi "ingyen pörgetéses" bónusz a mainál, mikor most tudható, hogy max.  5000 ft-ot kockáztatsz.

Idézetet írta: Knapp Dátum december 02, 2016, 10:56:18
Ezért nem nagyon értem, mitől jobb a tegnapi "ingyen pörgetéses" bónusz a mainál, mikor most tudható, hogy max.  5000 ft-ot kockáztatsz.

Megint nem like-olni akartam, hogy lehetek ilyen béna  :D :D

Ez a baj hogy sokan még azzal a promóval is buknak ami kockázatmentes, de még így is jobb a tegnapi bónusz. Ma 5 ropiért kell játszani, és simán benne van hogy elmegy a fele. Zsír, kapsz érte 1500 ingyenes fogadást, aminél ha nem fogadsz ellen máshol, megint bukta lehet. Tegnap pörgethettünk ingyen, ha lett belőle valami akkor pedig csak arra kellett figyelni hogy ne legyen a számlán cash amit előbb megesz a forgatás. Én pókerversenyekre szoktam beregelni, majd ha lenulláztam a bónuszt, leregelek, ez a legegyszerűbb (am. sikerült kipörgetni). Volt már hogy felraktam 1.01 -re és izzadtam érte mint a dög  ;D

Ergo a tegnapi totál risk free volt/egyes esetekben lett volna, míg a mai lehet baromi nagy mázlival baromi nagy nyerő, de ugyanúgy full bukó is.

Melyik nyerőgépen 0,01€ a minimum tét?

10 ingyen pörgetés a Warlords - Crystals of Power nyerőgépen


Pénteken 10 ingyen pörgetés vár rád az Unibet kaszinónál, melyet a Warlords - Crystals of Power nyerőgépen használhatsz fel.

Egyszerűen nyisd meg a Warlords - Crystals of Power nyerőgépet a számítógépeden vagy a mobilodon és használd fel az ingyen pörgetéseket!

De ez még nem minden!

Játssz 50 € vagy 100 € értékben a Warlords - Crystals of Power játékon még ma, és további ingyenes pörgetésekhez juthatsz! Olvasd tovább


New Year Roulette – Nyerj északi fény-élményt és 10 000 €-t!



Északi fény-kalandot keresel? Próbáld ki az új New Year Roulette játékot az Unibeten, és nyerj egy életre szóló utazást, ráadásként pedig nyerj részesedést a 10 000 € készpénzből 100 másik szerencsés játékos számára. További részletek!

20 ingyen pörgetést hoz kedvenc csapatod minden győzelme az Unibetnél!

Megnyeri kedvenc csapatod a kézilabda-világbajnokságot ? Fogadj legalább 3000 forint értékben és kedvenc csapatod minden győztes meccse 20 ingyen pőrgetést jelent az Unibet Starburst nyerőgépén.

Olvasd tovább!


#26 január 18, 2017, 13:27:47, SPF Admin
10 000 eurós sorsolás az Unibetnél!

Legyen tiéd az Unibet kaszinó tíz darab 1.000€ értékű díjak egyike a 2016-os év legjobbjai sorsoláson.


Olvasd tovább!


Nyerj ingyenes fogadásokat Goal Roulette asztalon!

Az Unibet kaszinó Goal Roulette asztala ingyen fogadásokat tartogat szerencsés játékosai számára.


Olvasd tovább!


Ingyen pörgetések és 10 000€ a Divine Fortune nyerőgépen az Unibetnél!

Igazi nyereményáradatból veheted ki részed, az Unibet kaszinó legújabb jackpot versenyén, a Divine Fortune nyerőgépen. Játssz és akár 2500€ készpénz, 10 ingyenes pörgetés 50 vagy több valódi pénzes kör után és 25 ingyenes pörgétés 100 valódi pénzes kör után vár rád.


Olvasd tovább!


#29 február 03, 2017, 11:35:00, SPF Admin
Utazz a fényes Las Vegasba!

Kiváncsi vagy a filmekből ismert csillogó Las Vegasra? Vegyél részt az Unibet kaszinó Valentin-napi versenyén és egy élményekkel teli utazást nyerhetsz két személy számára a szerencsejátékok pezsgő városába. Olvasd tovább!