Bejött!!!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


KÖSZÖNÖM SZÉPEN MICHAEL OLIVER!!!!!!!!!!!!!!!  :) :) :) :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Vartam a cserét.  :ok: ;D

Végre valami hosszú idő után... Sikerült megforgatni a mai IGame-es ingyen pöri bónuszt. Akár jobb is lehetett volna, de az utolsó maradék 20,8 eurónál tétet emeltem. Ekkor 30 fölött álltam. Nagyon adta ma a Starburst. (4-et nyertem az elején a 10 ingyenessel.)


Imádlak drága ...... (ide jön majd a kép róla, ha engedélyezik az oldal üzemeltetői, krupiéről kép)!  :smitten: Szuperül pörgettél!

Sikerült megforgatnom a WH-s élő kaszinós bónuszt, sőt, erős pluszban zártam.  ;D

Jó, csak 28 $ plusz lett belőle, de én már ennyinek is tudok örülni.  ;D

legnagyobb nyereményem evör, na jo, szerintem az életben először és utoljára adott be nekem ilyet a gép.
köszi petercrouch, h beírtad h, 5€ bónusz van wh-n, egy kocsmában enyém lenne a cehhh


Idézetet írta: hubika88 Dátum május 29, 2018, 07:37:45
legnagyobb nyereményem evör, na jo, szerintem az életben először és utoljára adott be nekem ilyet a gép.
köszi petercrouch, h beírtad h, 5€ bónusz van wh-n, egy kocsmában enyém lenne a cehhh

Grat! Figy, csak mond meg a kocsma címét és ott vagyok :D

Gyakran fogadok kosár pontokra élőben, de negyed győztesre szinte soha.
A hazaiak a végéig minden negyedben kikaptak (hol 3, hol 8-10 ponttal), a vendégek mutatója mindenben jobb volt, de várható volt, hogy megnyomja az utolsó negyedet a Treviso.
Így is alakult, elhúztak az utolsó negyed elején a hazaiak, de a Trieste a negyed felénél kezdett visszakapaszkodni, az utolsó 1-2 percben pedig fordított.
Elég körömrágós sztori. Fél évente egyszer ha bejön ilyen.
Lehet valakinek ez nem nagy összeg meg szorzó, de nekem ez eddig a legnagyobb fogott oddsom.

Az odaát említett promóból ezt sikerült kihoznom:


Isten ajándéka a VAR  ;D (egyelőre)

tegnap behúztam mind a négy meccsre, hogy lesz belőtt ill. kihagyott tizi. Külön külön 350 Ft-ot tettem az időben első két meccsen az esélytelenebb csapat által kihagyott tizire, mindkettő odds 51.00-es volt, sajna azok közül egy sem jött.
Viszont volt minden meccsen tizi, az elsőn kettő is, Messi és a perui srác ráadásul elhibázta. Jó lett volna, ha Modric is elrontja, de ő betette, ahogy és ahová kell. Úgy voltam vele, ha két meccsen lesz büntető, már rosszul nem jövök ki belőle, aztán ha az egyik még ki is marad, már faszaság van. Tudtam, hogy Messi és Griezmann is pocsékul szokta lőni, Messi el is kúrta  :) Atletinél tán volt egy időszak, amikor valami 7 egymás utáni tiziből egyet sikerült betenni, a javár persze Grizi hagyta ki  :D Bár lehet csak 5 vagy 6 kihagyott volt és egy belőtt, de Messi és Griezmann miatt húztam így kombiba.

Lehet itt kéne abbahagyni a vb-t fogadásügyileg, de hát ez aligha fog menni. Mindenesetre a tétet most picit visszább fogom, de hátha sikerül még valamit megcsípni a tornán.

Ez nagyon ott van Oakland, nekem legalábbis tetszik  :D Pont ma gondolkoztam nézve a meccseket, hogy meg kellene tenni minden meccsre a tizit meg az öngólt mert lassan minden meccsen van legalább egyik, de ha most kezdeném el tenni tuti nem lenne a vb végéig csak mondjuk 3 meccsen ::) ;D

Sokallottam az oddsot (pláne a nagyobb irodákhoz képest), gondoltam ennyiért rápróbálok  :beerchug:
48. percben már volt 5 gól  :redchug:

Most csak 50 Ft-os alaptéttel, de így sem rossz. Sajna a bet365 folyamatosan butítja a szorzókat, de érthető... Marokkó és Irán kihagyott tizijét külön-külön tettem, ha lett volna kihagyott, az is jó, de így azért jobban jártam, hogy Irán kapott, és be is lőtte. Nem olyan szép, mint az előző, de azért nem is csúnya.
Egyébként tegnap megcsináltam a mai és a holnapi napra is a tizis-kombis szelót, aztán a maira 50 Ft-os alappal tettem, a holnapira meg 100-as alappal, igaz onnan a dán-francia meccset kihagytam, azt majd singleben. Ha ezt is 100-as alaptéttel teszem, picit jobban járok, de utólag mindig okos az ember.


Ha tegnap gépközelben vagyok biztos, hogy a pénzem egy részét ráteszem a németek győzelmére. Azt hiszem ezt is lehet szerencsének nevezni.

A sztori u.a. mint pár hsz-el ezelőtt, a statok ellenére is sokallottam az oddsot  :great:

6+-os japán meccsek nagyon adják  :beerchug: