BetClic Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mindenkit csak skrillre fizetnek ki?
Akkor is ha nincs is skrillje az embernek, és bankkartyaval fizetett be?

nem, engem legalábbis mindig kártyára fizetnek, visa és szinte abban a pillanatban rajta van, ahogy rányomtam a kifizetés gombra

Idézetet írta: hubika88 Dátum szeptember 08, 2021, 18:12:26
nem, engem legalábbis mindig kártyára fizetnek, visa és szinte abban a pillanatban rajta van, ahogy rányomtam a kifizetés gombra

Eddig engem is.Ezért fizettem be kártyával.A chaten meg Zbignev vagy ki össze-vissza hadovált hoy miket állítsak a gépemen hogy lássak más kifizetési módot,majd amikor megcsináltam akkor közölte hogy Mastercardra nem lehet kifizetést igényelni.Már az elején mondtam neki hogy Visával fizettem be mindig,megismételtem és erre azt válaszolta hogy úgy látszik most már a  Visára se lehet kifizetést kérni !?!!Ezzel elég is volt belőlük.A Skrillből meg a magas díj és a pofátlan átváltás miatt.

Ha ez ilyen hektikus náluk, akkor jobb lesz óvatosnak lenni. Pedig pont most akartam őket megkopasztani.... :)

Folyamatosan akarják nyomatni a 10 eurós befizetési bónuszt. Jó, hogy felemelték a befizetési öszeget 4000 forintra minden opcióban.

#980 április 22, 2022, 17:18:50, lacko23
hi @everyone  játszik bárki a betclicen? vett fel pénzt valaki elmúlt 1-3 nap betclicről skrillre? rá megyek a kifizetésre, ki írja hogy sikeres majd vissza rakja instant a számlára. korábban volt sok kifizetésem innen, de most totálisan hülyének néznek. először azt mondták töröljek minden cookie, telepitsem újra az eszközöm stb.  probáltam több gépről,telorol , netről sehogy sem jó természetesen. ja meg hogy fizessek még be mert hogy útána jó lesz ...  nem lett jó, útána már azt mondták hogy mindenkinél rossz és hogy technikai hiba. Email-re nem válaszoltak több mint 48 óra alatt. chaten pedig össze vissza hazudnak és teljesen fogalmatlanok. mi lett ezzel az oldalal?

chaten elérhetők de semmi értelme az egésznek.
emailre nem válaszolnak 48-72 órája.
arra lennék kíváncsi hogy másnak sem jó a skriles kifizetés vagy csak velem csinálják ezt? 



Upp kifizetek

Idézetet írta: lacko23 Dátum április 22, 2022, 13:51:12hi @everyone  játszik bárki a betclicen? vett fel pénzt valaki elmúlt 1-3 nap betclicről skrillre? rá megyek a kifizetésre, ki írja hogy sikeres majd vissza rakja instant a számlára. korábban volt sok kifizetésem innen, de most totálisan hülyének néznek. először azt mondták töröljek minden cookie, telepitsem újra az eszközöm stb.  probáltam több gépről,telorol , netről sehogy sem jó természetesen. ja meg hogy fizessek még be mert hogy útána jó lesz ...  nem lett jó, útána már azt mondták hogy mindenkinél rossz és hogy technikai hiba. Email-re nem válaszoltak több mint 48 óra alatt. chaten pedig össze vissza hazudnak és teljesen fogalmatlanok. mi lett ezzel az oldalal?

chaten elérhetők de semmi értelme az egésznek.
emailre nem válaszolnak 48-72 órája.
arra lennék kíváncsi hogy másnak sem jó a skriles kifizetés vagy csak velem csinálják ezt? 



Upp kifizetek
Nekem ott tették be a kaput amikor kifizetésre egyik pillanatròl a màsikra àtàllìtottàk skrillre holott benne van a szerzödésükben hogy csak oda fizetnek ki ahonnan utoljàra befizettem,skrillt meg nem hasznàlok....engem is hülyìtettek hogy fizessek be àtàllìtòdik persze nem,ugyhogy hagytam is az egészet a p.ba..nem volt olyan komoly iroda szàmomra hogy itt jàtsszak,fogadàsnàl mobilon az oldaluk eléggé bugos...

Idézetet írta: TopSwagetti Dátum december 14, 2022, 23:20:27hello

most mar itt nem lehet tenyleg kivenni bankszamlara a penzt? :D

ezek idiotak? :D

Ezt az információt honnan vetted?

Idézetet írta: Admin Dátum december 15, 2022, 09:44:21Ezt az információt honnan vetted?
Nàlam is ugyanez a helyzet vilàgéletemben netellerrel még bankkàrtyàval fizettem be a szabàlyzatukban le is van írva hogy csak ugyanoda lehet kivenni...Most skrillre tudnàm csak kivenni ràadàsul nincs is skrillem....

Most jött, betclic is kuka:

Dear customer,

Betclic is currently in the process of closing down several of its activities. Unfortunately, your account will be affected.

As we intend for the process to be as straightforward as possible, please find below important information regarding your account.


Gameplay

Closure of the service will take place immediately. Please note that it will therefore not be possible to deposit funds, place bets or play any of the games, however, you will still be able to log into your account in order to withdraw funds.


Funds

Should you have any funds remaining on your account, please log into your account and withdraw the balance to the available payment method of your choice.

Please keep in mind that withdrawal of funds is only possible if your account has been verified. In order to do that, please visit the "My Account" section available on your account and follow the instructions.

Logging into your account, and therefore manual withdrawal of funds, will only be available until 10/02/2023. We therefore urge you to withdraw all your remaining funds as soon as possible.


Bets & bonuses

All your pending bets will be cancelled. Stakes placed will be returned to you and made available for withdrawal. Likewise, all bonuses available on your account will be cancelled as well.

If you have any questions, feel free to reach out to us at [email protected] and we will be more than happy to assist.

In the meantime, while extending our apologies for any inconvenience this situation might have caused, we take this opportunity to thank you for choosing Betclic and being a valued customer.


Our best,

Betclic Team


Ugyanazt kaptam én is emailben, mint @Carpeks kolléga.


Én a mai nap kaptam meg innen az elbocsájtó szép üzenetet. A levél tartalma alapján azt gondolom nem személyre szabott a dolog hanem kivonulnak ők is, bár konkrétan nem ezt írják csak az ilyenkor jellemző dolgokat.
"Dear customer,
Betclic is currently in the process of closing down several of its activities. Unfortunately, your account will be affected."
"Logging into your account, and therefore manual withdrawal of funds, will only be available until 10/02/2023"

Az egyik legjobb irodának tartottam őket, sok olyan mérkőzés volt a kínálatukban, ami alig volt megtalálható máshol (a jót úgy értem, hogy számomra hasznos). Kíváncsi vagyok, hogy hány iroda fogja még lehúzni a rolót.