Robmiller's bet-diary

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 12, 2020, 18:29:38, robmiller
Úgy döntöttem az új design kialakításával egy időben én is új naplóba vágok bele! Viszonylag kerek is az időpont, hó eleje van, és az SFGuru is visszatért, ami talán pozitívan hat majd a fogadásaimra! Reményeim szerint csakis olyan tippek lesznek a naplóban, amit a Guruban is kifejtek indoklással, így ne lepődjetek meg, ha a tipp mellett csak egy link lesz látható. Az elvezet titeket a Gurus indokláshoz! Kezdjük is egy érdekes meccsel holnap estére:

Foci, Ligue 2
2018. 04. 02. 20:45
Lens - Chateauroux X2 @2.05 2:1
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/148


U.i.: A legjobb az, hogy az elemzés alatt ki lehet tárgyalni a tippet, ha valakinek van hozzáfűznivalója, ellenvetése! :)

#1 április 02, 2018, 14:57:02, robmiller
Bár már a Guruban nem lőhetem el, de a mai kínálatot nézegetve az esti Atletico meccsen megakadt a szemem. Simeone csapata ugyebár az elmúlt fordulóban a véghajrában 0:1-es vezetésről kapott ki a Villarreal otthonában! Az elmúlt három fordulóban összeszedett két oboa hatására pedig a Real és a Valencia a Matracosok nyakán lohol. Hazai pályán tehát mindenképpen hozni kéne a kötelezőt a kieső helyen álló Deportivo ellenében! A kék-fehérek drukkerei aligha szeretnek idegenbe járni, ugyanis 1-3-10-es mérlegükkel nem igazán keserítik meg vendéglátóik életét. Ráadásul a Depor támadószekciója nem éppen acélos, a védelemről már ne is beszéljünk. Amellett, hogy nincs meg a meccsenkénti 1.00-ás gólátlaguk (29 meccsen 26 lőtt gól), idegenben még inkább böjt sújtja őket! Legutóbbi négy vendég fellépésükön nem szereztek gólt! Olyan csapatok ellen képtelenek voltak a dugóra, mint a Getafe, vagy az Alaves! Akkor mit várunk tőlük a Wanda Metropolitanoban a liga legjobb védelmével rendelkező csapata ellen? Az Atletico ugyanis a legkevesebb gólt kapta eddig a szezonban (30 meccsen 14 darab). Úgy vélem adott szorzón a lenti tippet nem olyan botorság egységnyi téttel megjátszani.

Foci, La Liga
2018. 04. 01. 20:45
Atletico Madrid - Deportivo
Atletico kapott gól nélkül játsza le a mérkőzést - IGEN @1.72 1:0
Téterősség: 6/10

#2 április 02, 2018, 14:30:23, robmiller
Igazából Guruba szerettem volna tolni ezt az indoklást, de Darts terén ott egyelőre csak a Pontos eredményre lehet tenni, illetve az Elemzés rész sem működik még. Majd jelzem Adminék fele, de előbb kicsit jobban górcső alá veszem a Joe Cullen - Steve West összecsapást, amiben a délutáni meccsek közül az egyik legjobb lehetőséget látom.

Ezerszer le lett írva már, hogy a dartsban órák alatt változnak a tényezők. Előfordul olyan, hogy egy játékos délután 100-as átlagot dob és nyer, rá pár óra múlva, meg csontsimán kikap 90 alatti mutatóval. Na most remélem ez nem fog előfordulni, bár benne a van a pakliban, hiszen Cullen - bár az utóbbi hónapokban egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt - olykor-olykor labilis.

A fogadás alapját az elmúlt két napban látott teljesítményekre építem! Steve West amolyan szürke eminenciás. A major-tornákra is oda tud érni, sőt meglepetéseredményeket is képes szállítani! Messze nem lebecsülendő ellenfél, viszont ezen a hétvégén feltűnően gyengék a mutatói a győzelmek ellenére. Pénteken Paul Rowleyt borzalmas, 79.03-as átlaggal verte 6:2-re (őrült gyenge meccs volt), míg szombaton a komoly gödörben lévő Kim Huybrechtset küldte haza (6:3), viszont a mutatói itt sem voltak erősek 84.86. Sőt a szombati kiszállózása katasztrófa volt, 31 kísérlete volt a duplára, ami 19%-os hatékonyságnak felel meg!

Ezzel szemben Cullen a múlt heti European Touron sem muzsikált rosszul, s a legjobb 8 között Peter Wright ellen 101,54-es átlagot dobva esett ki. A hétvégén szombaton kiemeltként kezdve a napot azt a holland Yordi Meeuwisset búcsúztatta (6:5), aki pénteken nagy meglepetésre kiütötte Adrian Lewist!! Cullen itt 97.01-es átlagot ért el, dobott 3 darab 180-at, egy komoly 164-es magas kiszállót, és a duplákat is egész jó arányban, 55%-ban (6/11) értékesítette!

Ennek következtében az Unibetnél győzelmére kínált oddsban látok értéket, ha a fentebb részletezett teljesítményekből indulok ki! Bízom benne, hogy ma nem cserélődnek fel a szerepek, s Cullen jó napot fog ki! Én előzetesen 1.40 körülre saccoltam Cullen szorzóját!

Darts, European Tour 2.
2018. 04. 02. 14:00
J. Cullen - S. West 1 @1.63 (Unibet) 6:0
Téterősség: 6/10

#3 április 02, 2018, 18:11:25, robmiller
Hétvégén elrajtolt a svéd bajnokság is! Igazából a tegnapi leállás kicsit keresztülhúzta a számításaimat, ugyanis erre a napra jött volna egy forduló-beharangozó. Így most ez elmaradt, de itt azért megosztom a kimaradt főtippet.

A bajnokságnak minden évben győzelmi esélyekkel vág neki az AIK Stockholm! Gyakorlatilag a Malmö elsőszámú kihívójának számítanak idén is! Rickard Norling csapata tavaly a második helyen végzett, s idénre a keret nem igazán változott. A tavalyi góltermelők Stefanelli és Yasin is ott vannak a keretben, de a középpályán Olsson és Elyounoussi is komoly játékerőt képvisel. A védelem pedig tavalyi is pazarul működött, ugyanis a csapat a legkevesebb dugót kapta a szezon során (30 meccsen 22 darab).

A szezonnyitón a lehető legjobb ellenfelet kapják a frissen feljutó Dalkurd személyében. Nem térek ki a migráns bevándorlás kérdésére, illetve annak következményeire, de a kiscsapat a svédországi kurdok által alapított együttes, s ha a keretet megnézzük, elég sok a bevándorló, vagy olyan játékos, aki bevándorló szülők gyermeke. A kis kitekintést követően megjegyezhetjük, hogy a liga egyik legkisebb értékű játékosállományával rendelkezik (4,48 m euro). Az AIK keretértéke több, mint háromszorosa a Dalkurdénak (13,50 m euro)! Emellett az élvonalba története során első ízben feljutott együttes edzőváltással rajtol neki a szezonnak, s Valentin Azrudin első tétmeccsén szerepelhet az AIK otthonában. A trénert január elején nevezték ki, tehát négy hónapja volt rá, hogy olyan csapatot faragjon a Dalkurdból, amely elérheti a bennmaradást! Nagyban nehezíti a dolgát, hogy a tavalyi gólkirály - aki egyben a másodosztály előző szezonjában is a legjobb góllövő volt 17 találattal -, Yarsuvat eligazolt.

Úgy vélem, hogy hazai pályán,  bajnokság megnyerésére esélyes AIK-tól elvárható, hogy legyőzze az élvonalban debütáló újoncot, amire nem is kínál rossz szorzót az Unibet!

Foci, Allsvenskan
2018. 04. 02. 15:00
AIK Stockholm - Dalkurd 1 @1.50 (Unibet) 2:0
Téterősség: 8/10

#4 április 02, 2018, 19:40:26, robmiller
Újabb darts-tipp az European Tourhoz kapcsolódóan! A legjobb 16 mezőnyéből meglehetősen simán jutott tovább James Wade és Max Hopp is! Pedig a két játékosnak papíron sokkal nehezebb dolga kellett volna, hogy legyen, hiszen előbbi a parádés formában játszó Michael Smithszel, míg utóbbi Mensur Suljoviccsal találkozott! Ennek ellenére Wade 6:1-re, míg Hopp 6:2-re verte meg Premier Leagueben szereplő vetélytársát! Igazából sikerük leginkább az ellenfél gyatra kiszállózásának volt köszönhető: Smith valami egetrengetően rossz napot fogott ki, s 8%-kal (!!) zárta a meccset! Suljovicsot pedig azért a közönség is bezavarta, hiszen érthető, hogy a németek elsőszámú játékosáért, Max Hoppért szorítanak!

A tavaly jelentősen visszaesett klasszisok közül - Chisnall, Adrian Lewis, James Wade - eddig úgy fest legutóbbi próbál minél inkább visszakapaszkodni az élbolyba, s a második ET versenyen is a legjobb 8 közé jutott! Érdekesség, hogy mindkét tornán pl. Jelle Klaasent és Michael Smitht ütötte ki a szemüveges angol. Max Hopp papíron kellemesebb ellenfél lenne az elődöntőbe jutásért, viszont a hazai pálya előnye, valamint a Suljovicnak dobott 100 feletti délutáni átlaga német bizakodásra adhat okot! Kiszálló-pontosság, illetve 180-ak terén nincs nagy különbség a felek a között! Úgy vélem tehát, hogy a látottak alapján Hopp oldalán kell keresnünk az értéket. Bízom benne, hogy a fiatal német fejben nem pörög túl, hiszen a legjobb 8 közé jutása már egyértelműen siker, de ha este kellően higgadt marad, s tudja hozni a délutáni produkcióját, akár meg is izzaszthatja Wadet, akiről tudjuk, hogy mentálisan labilis tud lenni olykor, főleg ha egy komplett német csarnok fütyül majd kiszállózáskor a háta mögött.

Sajna ezt a tippet sem tudom a Guruban megjátszani, mert a nap kezdetén még nem volt ismert a negyeddöntőben szereplő játékosok kiléte, s így nem tud frissülni a Guru..:(

Darts, European Tour 2
2018. 02. 04. 19:15
J. Wade - M. Hopp 2 +2.5 hendikep @1.50 (bet365) 6:3
Téterősség: 6/10


Az esélye megvolt rá, ha de 3:0-ról csak 3:2-ig tudott igazán visszajönni a meccsbe. Onnantól már elfogyott a német..labilis még, ami szerintem az életkorából fakad elsősorban.

#5 április 02, 2018, 20:36:14, robmiller
Maradunk a dartsnál továbbra is! A legjobb  8 között igazán érdekes párosításnak számít a Rob Cross - Daryl Gurney ütközet. A meccs pikantériáját az adja, hogy a múlt hét csütörtökön a Premier League belfasti fordulójában találkoztak a felek, ahol hazai közönség előtt, nem kicsit feltüzelve Daryl Gurney megverte a regnáló világbajnokot (7:5). Nem volt érdemtelen természetesen az észak-ír siker, hiszen 12 leg alatt például 9 darab 180-at hajított Superchin! Azért Crosst sem kellett félteni, s a klasszist a fütyülő tömeg nem igazán zavarta, legalábbis tömegdobálás terén: 100,16-os átlaggal zárta a vesztes csörtét, s a kiszálló-pontossága sem volt rossz: 56% (5/9).

Úgy vélem túl friss még a csörte emléke a fejekben, s ilyenkor azért a vesztes félben ott munkálkodhat még a visszavágás ténye, ráadásul most Németország semleges helyszínnek bizonyul! Annyi bizonyos, hogy csütörtök óta Gurney formája alaposan javulni látszik, s most délután például a szintén jó hétvégét kifogó Ian White-ot úgy győzte le 6:4-re, hogy 102,33-as átlagon zárt, s mellette 75%-os (6/8) pontossággal szállt ki!

A fogadás ellen szól, hogy Gurney jó napja mellett Cross már nem villogott a délután folyamán. Tegnap este még 104,16-tal ütötte Claytont, de ma már Luke Humphrieszal meggyűlt a baja. S a kiszállók sem olyan pazarok tőle egyelőre. 26%-os (6/23) mutató kifejezetten gyenge az ő szintjén. Természetesen ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy lehet Gurney kéne nyomatni, s hendikepes sikerében tényleg van érték, de ezúttal az első megérzésemre hallgatok, s bár a logika ellen szól, én a világbajnokot favorizálom, s várom az elődöntőbe!

Darts, European Tour 2
2018. 04. 02. 20:15
R. Cross - D. Gurney 1 @1.57 (Unibet) 3:6
Téterősség: 6/10


Hát igen...ilyenkor van az, hogy jobb hinni a számoknak...Gurney hendi sima lett volna..tanulópénz

#6 április 02, 2018, 20:02:30, robmiller
Az alábbi fogadást sem tudtam ott hagyni bizonyos tét nélkül. Bizonyos értelemben szintén visszavágónak fogható fel a Joe Cullen Peter Wright ütközet is! Múlt héten az ET 1. állomásán ugyanígy a legjobb 8 között találkoztak, s pazar kis meccset dobtak össze az addigra már elázott germán közönségnek! 100 körüli átlagokat hoztak, s leginkább a 6:3-as Wright siker Cullen gyengébb kiszállózásának volt köszönhető!

Igazából itt most nem is kell nagyon Cullennel foglalkozunk, mert fogadásunk alapját Wright képezi. Ugyebár a skót igencsak gyengén kezdte az évet, s ennek legfőbb következménye a Premier Leagueből való kiesés is lehet csütörtökön! Egyelőre Snakebite a képzeletbeli piros vonal felett található, de a legjobb formájára lesz szükség, hogy benn tudjon maradni a mezőnyben! A formajavuláshoz pedig úgy fest kiváló lehetőség számára az European Tour sorozat, amikor múlt héten döntőzött, s most is jó esélye van az elődöntőbe jutáshoz! Ami a statisztikákból kiderül, hogy a múlt heti döntő óta Wright elkapta a fonalat 180-ak terén! Régen szórta őket, mint hülyegyerek a sós mogyorót, de most az év első harmadában böjti időszak volt ezen a téren. Nos a múlt heti döntő óta lezajlott meccsein - a döntőt is belevéve - a következő mennyiséget dobta: 5, 6, 5, 4! Viszonylag rövid 10-12 legszámú meccseken ez elég jó arány, pláne ha a bukik a lentebb látható oddson kínálják a 2.5-ös határt esetében! Nálam ez value-bet, aztán meglátjuk Wright, hogyan gondolja majd!

Darts, European Tour 2
2018. 04. 02. 19:45
P. Wright - J. Cullen Wright 180 2.5 over @1.72 (bet365) 4 db
Téterősség: 6/10

#7 április 03, 2018, 18:14:04, robmiller
Kupázunk egyet, ha már a kínálaton van. Debrecen - Honvéd! Egyik csapat sincs jó passzban, ami főként a tavasszal a bajnokságban még mindig nyeretlen Lokira igaz, bár a világtalan Supka által vezényelt Honvédnél sem éppen felhőtlen az ég. Pont ezért lenne kiváltképp fontos mindkét együttes számára az MK-elődöntőbe jutás! Kellene a sikerélmény. Az első meccsen 0:0-lal zártak a felek, s kétlem, hogy egy ilyen téttel bíró mérkőzésen egymásnak esnének rögtön az első 45 percben. Főleg az óvatos, szervezett játék fog dominálni, s kezdetben a Honvéd véleményem defenzív lesz, s a Loki fog kezdeményezni. Meglepne, ha ennek a két rossz formában lévő csapat rögtön az első félidőben két alkalommal is megzörgetné a hálót. Egyébként bízom benne, hogy a Loki jut a legjobb 4 közé. Viszont szerintem X lesz a rendes játékidő, s hosszabbítással, vagy 11-esekkel fog eldőlni a párharc.

Foci, Magyar Kupa
2018. 04. 03. 17:30
Debrecen - Honvéd gólok száma az 1. félidőben 1.5 under @1.475 (bet365) 2:0
Téterősség: 6/10


Heffler és Lovrics...NB3-as futballisták a f.szomat már!!! ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum április 01, 2018, 20:07:12
Úgy döntöttem az új design kialakításával egy időben én is új naplóba vágok bele! Viszonylag kerek is az időpont, hó eleje van, és az SFGuru is visszatért, ami talán pozitívan hat majd a fogadásaimra! Reményeim szerint csakis olyan tippek lesznek a naplóban, amit a Guruban is kifejtek indoklással, így ne lepődjetek meg, ha a tipp mellett csak egy link lesz látható. Az elvezet titeket a Gurus indokláshoz! Kezdjük is egy érdekes meccsel holnap estére:

Foci, Ligue 2
2018. 04. 02. 20:45
Lens - Chateauroux X2 @2.05 2:1
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/148


U.i.: A legjobb az, hogy az elemzés alatt ki lehet tárgyalni a tippet, ha valakinek van hozzáfűznivalója, ellenvetése! :)

Szia!

Épp a múlt héten néztem meg a John Anthonyt  :great:


A fogadásaid eredményeit kiszoktad elemezni/értékelni?

Érdekelne a véleményed erről a fogadásról!

Köszönöm, ha válaszolsz!

Üdv.:
FGY

Sziasztok! Bő egy hónap kihagyás után megpróbálom újjáéleszteni a naplót. Nem írok előre semmit, hogy mi lesz a szisztéma. Majd alakul.

Utólag is elnézést Fehérgyarmat, hogy nem reagáltam, de kb. 2-3 hét után figyeltem fel a kérdésedre. Igazából azt tudom, hogy a Chateauroux durván jobb formában volt, mint a a fordulók óta szopóágon lévő Lens. És mocskosul komoly szorzót kínáltak a vendégekre, így utólag belegondolva, lehet előre le volt zsírozva a hazai győzelem, mert a forma, a helyezés stb. minden a Lens ellen szólt. Bebuktam vele. :)

Live:

Felett: 0.5
Lugano v Lausanne Sports
(Mérkőzés gólok)
10/05/2018   Egyik sem   
1,50


Na ez egyből jött...soha rosszabb visszatérést!  :beerchug:

Tegnap volt egy ilyen live tippem, ami szerencsére nyert, csak mobilról tettem és nem tudtam ide kitenni.


#12 május 12, 2018, 11:13:17, robmiller
Live: '60

Felett: 0.5
Changchun Yatai v Tianjin Teda
(Mérkőzés gólok)
12/05/2018   Egyik sem   
1,50


'81 0:1

#13 május 12, 2018, 19:22:31, robmiller
NB1: Hazai csapatokra játszunk!

Paks - Honvéd DNB 1 @1.61 1:2

#14 május 12, 2018, 19:36:26, robmiller
Live: '60

(0-0) Felett 0.5
IK Start v SK Brann
(Gólok száma (goal line) - további piacok)
12/05/2018   Egyik sem   
1,525


'75 0:1