2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#30 január 30, 2016, 15:34:41, Pozzato
Knicks meccsén egy újabb hiba tőlem, mert Anthonyék játszottak végül, így sima is volt a meccs.
Hónap utolsó hétvégéjére megint összeszedtem pár meccset. Barcába féltem tippelni, pedig a megérzésem egy X2 lenne...szerintem most a Tico elkapja őket. Laboral meccsére is valami meglepetést várok, ahogyan a Frankfurt kosármeccsén is beeshet egy meglepetés. Nehéz volt a döntés mert rengeteg meccs lesz hétvégén, végül csak kettő maradt. Így a hónapra megmaradok az 50 fogadásnál.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 29, 2016, 19:31:43
47-48. tipp
Kosàrlabda, Euroliga + NBA
Panathinaikos - Darussafaka
New York Knicks - Phoenix Suns
 

Tipp: Daruksaffaka +9,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10


Tipp: Suns +8,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 5/10

49-50. tipp
Labdarúgás, Bundesliga + Primera Division 
Darmstadt - Schalke
Sociedad - Betis




A Sociedad - Betis meccsével kapcsolatban amondó vagyok, hogy meglepetés fog születni. Nem olyan rossz edző ez a Merino, ráadásul mintha a csapata kezdene feltámadni. Két döntetlen ráadásul az egyik a Real ellen a másik pedig a Villarreal ellen. Hiába, hogy csak helyettes tréner, de ha így folytatja, akkor maradni fog a pozíciójában. Sociedad kapott egy ötöst a Gijontól, Agirretxe és Canales nem játszhatnak, így pedig nem egy nagy durranás a támadójátékuk. Különösen Agirretxe góljai hiányoznak majd. A Betis jól védekezett a Real ellen is, így ezen a meccsen is lehet keresnivalója. Nálam még a vendég győzelem sem elképzelhetetlen.
A német meccsek közül 2-3 döntetlent várok. Lehet most nem lesz akkora szerencsém, mint múlthéten, amikor pont eltaláltam a Hertha x-ét. Most a Schalke meccsben látok fantáziát. Vendégeknél a védekezéssel vannak problémák, de nem hinném, hogy a hazaiak nagyon megszórnák őket. Látok fantáziát az x-ben, ősszel is ilyen eredmény született.

Tipp: Betis döntetlen vagy győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 5/10

Tipp: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 2/10

Hónap zárása eléggé gyengére sikerült.  :noway:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 30, 2016, 15:14:12
49-50. tipp
Labdarúgás, Bundesliga + Primera Division 
Darmstadt - Schalke
Sociedad - Betis


Tipp: Betis döntetlen vagy győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 5/10

Tipp: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 2/10


Január


Nyertes/vesztes tipp: 22/28
Találati arány: 44%
Átlagodds: 3,14
Profit/Veszteség: +15,22
ROI: 6,70%


Januárnak vége, zárhattam volna nagyobb pluszban is, de még bőven van mit javítani a kiválasztási módszeremen. Változtatok az oddshatárokon pár sportágnál. Amivel nincs akkora probléma szerintem, azok az erősségek. Lehet amiatt vagyok pluszban. Próbálok majd nem feleslegesen fogadni, most is volt pár NBA és tenisz tipp (főleg GS), amikre nem is értem minek raktam. Az a baj, hogy rengeteg jó esemény lesz a következő hónapban...

Vágjunk bele a Februárba. Sokat gondolkoztam az első tippen, mert látok fantáziát a Klizan - Lazov tenisz meccsben is. Főleg a bolgár hendijében, mert lehet Klizan akar egy kis pénzt keresni és kicsit szorossá teszi a meccset (nem először csinálna ilyet hazai versenyző ellen..). Lehet csak tippjátékba próbálom majd be a tippet.

51. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.02.
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks




Ellentétes előjelekkel készül a két gárda erre a meccsre. A Hawks egy hatalmas verésbe futott bele hétfő hajnalba Miami ellen, míg a Dallas nem szenvedett meg a Suns ellen. Hiába csak az utolsó negyednek köszönhetik a sikert, de összességében nem forgott veszélyben a győzelmük hazai pályán. Az elmúlt években a Hawks dominanciája jellemezte ezt a párharcot. Legutoljára alapszakasz meccsen 2,5 éve nyert a Mavs a Hawks ellen. Idén már találkoztak egymás ellen, akkor a Hawks idegenben verte a Dallast három ponttal. Elsősorban Millsap meccs végi remeklésének illetve a védekezésnek volt köszönhető az akkori siker. Most viszont más szelek járnak Atlantában. A támadójátékuk teljesen szétesett és a védekezésük is borzalmas. Nem jönnek a könnyű kosarak és jóformán csak erőlködnek. Nem is értem, hogy egy ilyen meccsen, mint a Heat elleni, minek volt a pályán 35 percet Horford és Millsap. Korvernek teljesen szétesett a játéka, és most sem lesz egyszerű dolga majd Matthews szorításában. Mi lehet azonban a találkozó sorsdöntő tényezője: Dirk Nowitzki. Kicsit sablonos az öreg némettel jönni, de ha ő formában van, akkor nehéz megállítani a Mavst. Nowitzki ráadásul nem is játszott a Phoenix ellen, hogy pihenjen az Atlanta elleni meccsre. Elmúlt években erre nem volt sok lehetősége a Hawks elleni meccsek előtt, lehet ezért nem is villogott Horfordék ellen. Most viszont jöhet a javítás. A Dallas mostanság idegenben csak a ligaelit csapatokból kap ki (nagyon), és az Atlanta minden, csak nem elitcsapat. Emiatt és a Hawks hullámvölgye végett érzek jónak egy hendit a vendégekre.
Tipp: Dallas +6,5 pont
Odds: 1,91
Erősség: 6/10

Hát erre nem nagyon tudok mit mondani.  :noway:  Amúgy is sok tippet terveztem a mai napra, így pláne nem jött jól ez a bukás.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 01, 2016, 11:38:10
51. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.02.
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks


Tipp: Dallas +6,5 pont
Odds: 1,91
Erősség: 6/10

52-53. tipp
Kerékpár, Dubai körverseny  2016.02.03



Elkezdik az ázsiai földrészen is a szezont. A Dubai körversenyt mindössze két éve hozták létre, de nem titkolt céljuk a szervezőknek, hogy World Tour sorozatot formáljanak belőle. Ehhez meg is van minden lehetőségük. Pénz, helyszín, jó idő és rengeteg sztárbringás. Első etapra két fogadást néztem ki, ahol olasz bringásokra lehet fogadni. Kezdeném a Viviani - Guardinivel. Vivianinál tavaly valami átszakadt, mikor megnyerte élete első GT szakaszát a Girón. Úgy kellett neki már ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Utána jöttek is az eredmények. WT győzelem, majd év végén kontinentális versenyeken villogott. Idén azonban volt egy kis törés nála. Elment az olasz válogatottal az Argentin körre, ahol nem tudott szakaszt nyerni. Ez alapjáraton nem is lenne olyan nagy tragédia, hiszen év eleje van és Sagan is ott volt a mezőnyben, de egyszer sem Sagan nyert előtte. Két fiatal sprintel hajrázta le (Gavíria és Mareczko), ráadásul utóbbi úgy, hogy csapattársa és nagy botrány is lett belőle a csapaton belül. Mareczko felvezette a hajrát Vivianinak aztán gondolt egyet és otthagyta a csapattársát. Nem sok ilyet hallani...Képzelhetjük mennyire van bombaformában Viviani, ha egy 21 éves lealázza. Ettől függetlenül ezen a versenyen vigyázni kell vele, mert tavaly is jól ment itt. Guardini más tészta. Tipikusan az a sprinter, akinek nem kell felvezetés. Rendkívül gyors és talán a tavalyi évre ért be végleg. Év elején sorra hozta a sikereket és 2015 végére se fogyott el. Abu Dhabiban például épp Vivianit verte meg. Nem egy atombiztos tipp, itt inkább a szorzóban van az érték, mert reálisan 1.80-2.00 vagy 1.90-1.90-es oddspároknak kéne lenniük.
A Nizzolo - Modolo párosítás már érdekesebb. Itt is két olasz küzd majd, viszont én Nizzolót nem tudom hova tenni. Megnyerte ugyan a ponttrikót tavaly a Girót, de szakaszt nem nyert a nagy körversenyen és mindössze egy győzelme volt 2015-ben. Nála inkább a konzisztens jó teljesítményt kell kiemelni. Nagyon stabil versenyző, viszont a gyorsasága és helyezkedésbeli képessége sincs meg, hogy komoly hajrát nyerjen. Modolo viszont egy másfajta versenyző. Szerintem ő egy ösztönös zseni. Tavaly élete szezonját futotta, mikor két szakaszt nyert a Girón. Sokat várnak tőle a Lamprénál. Egyértelműen gyorsabb és jobb is mint Nizzoló, ráadásul jól megy az év eleji versenyeken is. Nizzoló Ausztráliában kezdett idén és lássuk be, hogy ilyen mezőnyben kötelező lett volna szakaszt nyernie. Ehelyett Ewan kétszer romáverte őt.
Végül egy gondolat a legjobban várt csatához: Kittel - Cavendish. Nem sok értéket látok ebben. Pont ilyen oddspárokra számítottam. Kittel új csapat és nagyon motivált a szezon elején. Cavendish végighaknizta a telet, népszerűsítette a csapatot Afrikában, és próbálja visszaszerezni a pénzt, amit ráköltöttek. Cavendishnek van két kiváló felvezetőembere, viszont ő már korántsem olyan gyors, mint régen. Kittelnek viszont olyan emberei vannak, mint Sabatini, Trentin, Keisse, Maes és Martin. Akik a felvezetésre születtek. Ez a két csapat fogja a hajrát dominálni, és nálam Kittel a favorit, bármennyire is bírom Cave-ot.

Tipp: Viviani - Guardini: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 4/10

Tipp: Nizzolo - Modolo: Modolo végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10


54-55.
Kosárlabda, NBA  2016.02.03
New York Knicks - Boston Celtics
Houston Rockets - Miami Heat




Idén már egyszer húztam hasznot ebből a Knicks - Celtics párosításból ilyen összeállításban. Akkor ellenkező feltételek voltak , hiszen jó szériában volt a Knicks és rosszban a Celtics. Most fordított a helyzet. Sok volt a sérülés mostanság a hazaiaknál, és nem is volt túl könnyű sorsolásuk. Ellenben a vendégekkel, akiknél felgyógyult szinte mindenki és könnyebb ellenfelekkel találkoztak. Bostonnál tehát nincsenek sérültek és a Knicksnél már csak Calderón játéka kérdéses. Jó derbire van kilátás, ami a rájátszásba való jutásról is szól. Szinte kötelező hazai pályán a Knicksnek nyerni, ha életbe akarja tartani a reményeket. Otthon kicsi underdogként általában jól teljesítenek, míg a Boston felemásan közepes favoritként. Palánk alatt számomra egyértelműen erősebb a Knicks, Anthony lehet a döntő faktor periméterről, illetve, hogy a Knicks védekezése mit kezd a Boston periméterével. Ilyen oddson nem tudom otthagyni a hazaiakat.
Idén év elején már találkozott egymással a Rockets és a Heat. Akkor egy hatalmas Miami győzelem született. Mindkét oldalon lehetnek kimaradók a holnapi derbi előtt, ugyanis a két center Whiteside és Howard játéka erősen kérdéses. Stoudemire azonban kiválóan pótolja Whiteside-ot a palánk alatt. A Miami elkezdte sorban nyerni a meccseket, mióta Dragicék visszatértek. Négy győzelem zsinórban, ennyit Lebron távozása óta nem nyertek. Rocketsnál érdemes megemlíteni, hogy a három vereség fő oka, hogy kemény ellenfelekkel játszottak. Harden kezdi elkapni fonalat és emiatt illetve a Miami idegenbeli közepes underdog formája miatt óvatos lennék (ilyen oddson idén a mérlegük 1-5, mind győzelmi, mind hendikep mutatóban..).

Tipp: Knicks nyer
Odds: 2.15
Erősség: 6/10

Tipp: Miami +5,5 pont
Odds: 1.86
Erősség: 3/10


56-60.
Tenisz, 2016.02.02-03.
Elias Ymer - Paul-Henri Mathieu
Ernests Gulbis - Quentin Halys
Victor Estrella - Guido Pella
Damir Dzumhur - Jiri Vesely
Samuel Groth - Francis Tiafoe



Rengeteg tenisz tipp, de nem tudok közülük választani. Lehet emiatt holnap nagy bukta lesz, de hát muszáj bepróbálni. Szóval szép sorjában: Ymer feljutott a kvaliból és az év első GS-én is megszorongatta azt az Olivót, aki szépen teljesített a tornán. Mathie elmúlt négy meccsén még csak szettet sem nyert és úgy néz ki, hogy nincs csúcsformában. Felrúgom egyik szabályomat, hogy hazai versenyző ellen nem fogadunk, de már tavaly is leadott egy szettet az első körben Mathieu itt Montpellierben, szóval most is bízok benne, hogy hasonlóan cselekszik.
Gulbis szerintem agyhalott. Eléggé messze van szerintem régi önmagától ráadásul most egy hazai versenyzővel meccsel. Halyst láttam játszani Djoko ellen és nem mozgott annyira vészesen a francia. Sőt. Gulbis amúgy is szeret év elején meccseket leadni ilyen kisebb tornákon. Gondolom megy saját maga ellen a fogadás, szóval most is bízok benne, hogy a franciára fogadott.
Láttuk, hogy nem egy életbiztos idén Estrellára rakni, de mégis tavaly itt nyerte eddigi egyetlen ATP tornáját. Van bőven védendő pontja tehát, és azért Pellának is vissza kell szoknia a GS után a salakra. 2.00 feletti oddsot nem tudok mikor láttam utoljára első fordulóban egy torna címvédőjére.
Dzumhurék meccsével kapcsolatban szimplán csak amiatt ment a tipp, mert Vesely nem kényezteti el mostanság a rajongóit. Érthetetlen vereség Olivo ellen a GS-n, míg a bosnyák elhozott egy szettet Goffin ellen és verte Edmundot. Hátha most is hozza a meglepetést.
Tiafoe jó szokott lenni hazai pályán, plusz kel egy három feletti odds a nap zárására.  ;D

Tipp: Ymer szettet nyer
Odds: 1.71
Erősség: 5/10


Tipp: Halys nyer
Odds: 2.74
Erősség: 3/10


Tipp: Estrella nyer
Odds: 2.37
Erősség: 4/10


Tipp: Dzumhur nyer
Odds: 3.05
Erősség: 3/10


Tipp: Tiafoe nyer
Odds: 3.15
Erősség: 2/10


NBA... :noway:  Látszik a teniszen, ha megszegem a szabályaimat, akkor bukok.
Kerékpár: Kittel nagyon erős. Ezzel az Etixxes sorral nagyon sok szakaszt fog nyerni idén. Modolón látszik, hogy erős, de borzalmas helyezkedése volt.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 02, 2016, 11:54:36
52-53. tipp
Kerékpár, Dubai körverseny  2016.02.03

Tipp: Viviani - Guardini: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 4/10


Tipp: Nizzolo - Modolo: Modolo végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10


54-55.
Kosárlabda, NBA  2016.02.03
New York Knicks - Boston Celtics
Houston Rockets - Miami Heat


Tipp: Knicks nyer
Odds: 2.15
Erősség: 6/10

Tipp: Miami +5,5 pont
Odds: 1.86
Erősség: 3/10


56-60.
Tenisz, 2016.02.02-03.
Elias Ymer - Paul-Henri Mathieu
Ernests Gulbis - Quentin Halys
Victor Estrella - Guido Pella
Damir Dzumhur - Jiri Vesely
Samuel Groth - Francis Tiafoe


Tipp: Ymer szettet nyer
Odds: 1.71
Erősség: 5/10


Tipp: Halys nyer
Odds: 2.74
Erősség: 3/10


Tipp: Estrella nyer
Odds: 2.37
Erősség: 4/10

Tipp: Dzumhur nyer
Odds: 3.05
Erősség: 3/10

Tipp: Tiafoe nyer
Odds: 3.15
Erősség: 2/10

Délután összesítés meg új tippek.

Ahogy látom túl sokat nem változtak az oddsok a délutáni fogadásom óta, szóval leírom a két tippemet hajnalra...
Remélem végre eltalálok egy NBA meccset, de jobb lenne mindkettőt. Lehet kicsit elméreteztem az erősséget, de nagyon bízok bennük. Kerékpár nem lesz, mert nem volt semmiben sem érték. Kittel nagyon erős, de bármikor jöhet egy bukás, plusz ő maga mondta, hogy év eleje van, így nem izgatja sem őt sem a csapatát, ha nem nyer meg minden etapot.

61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans



2-1 a Pistonsnak ebben a párharcban idén. Viszonylag szoros meccseket játszott egymással a két csapat idén, szóval bízok egy újabb szorosabb meccsben és egy esetleges Pistons sikerben. Boston back-to-backből jön. Knicks ellen nyertek idegenben Thomason kívül a többiek tudtak pihenni, de most nehéz dolguk lesz. Drummond a palánk alatt bármelyik csapatra veszélyes, pláne az olyanra, mint a Boston. Periméteren mindkét gárda erős szóval bármi megtörténhet.
Spurs - Pelicans csata mindig szoros volt az elmúlt időszakban. Fogalmam sincs miért, de Anthony Davisék mindig felszívják magukat a Spurs ellen. Többször okoztak már meglepetést és verték meg Duncanéket az elmúlt 1,5 évben. Apropó Duncan, ő kihagyja a hajnali derbit, ahogyan a másik oldalon Gordon és Evans. Davis - Aldridge csata érdekes lehet a palánk alatt és én megint szorosabb meccset várok, hiába a nagy odds a vendégekre.
Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 20:36:53
Ahogy látom túl sokat nem változtak az oddsok a délutáni fogadásom óta, szóval leírom a két tippemet hajnalra...
Remélem végre eltalálok egy NBA meccset, de jobb lenne mindkettőt. Lehet kicsit elméreteztem az erősséget, de nagyon bízok bennük. Kerékpár nem lesz, mert nem volt semmiben sem érték. Kittel nagyon erős, de bármikor jöhet egy bukás, plusz ő maga mondta, hogy év eleje van, így nem izgatja sem őt sem a csapatát, ha nem nyer meg minden etapot.

61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans


Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10

Bocsesz, nem kukacoskodás, csak egy véletlen elírás: nem Denver, Detroit. Legyen +1-3 pont a Bostonnak, akkor mindketten jól járunk!   ;)  Üdv!

Idézetet írta: nullszaldó Dátum február 03, 2016, 23:04:51
Bocsesz, nem kukacoskodás, csak egy véletlen elírás: nem Denver, Detroit. Legyen +1-3 pont a Bostonnak, akkor mindketten jól járunk!   ;)  Üdv!
Teljesen jogos, köszi.  :ok:

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 20:36:53
61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans


Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10[/color]

Tipikus mikor semmi sem jön. Mai napot pihenésre szántam, estére azért becsúszott egy tipp. Nincs indoklás csak megérzés.  Gondolom ez is elmegy, de nem bírom otthagyni.

63. tipp
Tenisz, Quito
Renzo Olivo - Fernando Verdasco

Tipp: Olivo nyer
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 04, 2016, 22:09:19
63. tipp
Tenisz, Quito
Renzo Olivo - Fernando Verdasco

Tipp: Olivo nyer
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

64. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.06
Charlotte Hornets - Miami Heat



Tudom, hogy győzött a Charlotte a Cavs ellen (nagy meglepetésre), de akkor sem értem az oddsokat. Tudom Kemba Walker játékéra jó esély van, de még így sem értem. A Miami egy nagyon nehéz túrát tudott le pozitív mérleggel. Sérültek felépültek, védekezésük összeállt, és kezdenek magukra találni. Nem rossz ez a Hornets, de közel sem olyan erős szerintem, mint a Miami. Mindig valaki sérüléssel bajlódik náluk. Én bőven látok fantáziát a vendég sikerben. Palánk alatt szerintem jóval erősebb a Miami, periméteren pedig Dragicék simán limitálhatják Linéket. Eddig két egymás elleni meccsükből idén két hazai siker született, ideje egy idegenbeli győzelemnek. Lehet van ennél erősebb tipp is a mai napon, de ebben látok a legnagyobb fantáziát.
Tipp: Miami győzelem
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 05, 2016, 22:19:22
64. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.06
Charlotte Hornets - Miami Heat


Tipp: Miami győzelem
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

65-70. tipp

Lesz itt minden... Hétvégi meccsekről röviden:
Ingolstadt - Augsburg: Ilyen oddson bőven látok értéket a vendégekben.  Tipp: DNB Augsburg     Odds: 2.00   Erősség: 4/10

Bellucci/Demoliner - Carreno-Busta/Duran: Végig underdogként menetelnek, míg Bellucciék favoritként is csak nyögvenyelősen vergődtek el a döntőig.   Tipp Carreno-Busta/Duran nyer    Odds: 2.50   Erősség: 5/10

Bilbao - Murcia: Jövőhéten a Bilbaonak fontos meccse lesz a Banvitspor ellen az Eurocupban, míg a Murcia egész héten erre a meccsre készült. Múlthéten elkapták a Laboralt is, most jó esélyük van a Bilbao ellen is.  Tipp: Murcia +3,5 pont   Odds: 2.15   Erősség: 6/10

Sassari - Varese: Varese továbbjutott az európai kupákban, és egy hetes pihenőjük van, míg a Sassarira komoly meccs vár jövőhéten szerdán. Bajnokságban csak szenvednek a hazaiak, így illene őket megszorongatni a vendégeknek.   Tipp: Varese +8,5 pont    Odds: 2.10    Erősség: 6/10

Charlotte - Washington:  Hazaiak nagyon keményen megszenvedtek a Miami ellen, végül vesztettek otthon, míg a Washington egy sima győzelemmel érkezik a Charlotte elleni derbire. Kembát és Batumot nem igazán tudták pihentetni a hazaiak, ez pedig visszaüthet a Wizards ellen.   Tipp: Wizards +3,5 pont     Odds:  2.10     Erősség:  5/10

Indiana - Detroit: A hazaiak egy vesztes back-to-backből jönnek. George és Allen mellé senki sem tudott felnőni, így kikaptak a Hawkstól. Palánk alatt ugyan jók voltak, de ez kevés volt a sikerhez. A Detroit a Knicks ellen magához tért, ráadásul volt idejük pihenni is. Drummondra nincs nagyon embere a hazaiaknak, és Jackson is problémát okozhat nekik a periméterről. Vendég siker is benne van a meccsen.   Tipp: +3,5 pont     Odds: 2.00     Erősség: 5/10



Lesznek még itt tippek a hétvégére, de egyelőre ennyi.

Keresem a szavakat, de nem igazán találom... Kínomba nevetek csak, mert erre nem számítottam. A tippek többségében biztos voltam, egyedül az Augsburgban nem annyira, erre mi történik? Sok volt a héten a 20 tipp.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 06, 2016, 15:41:56
65-70. tipp

Ingolstadt - Augsburg:   Tipp: DNB Augsburg     Odds: 2.00   Erősség: 4/10

Bellucci/Demoliner - Carreno-Busta/Duran:  Tipp Carreno-Busta/Duran nyer    Odds: 2.50   Erősség: 5/10

Bilbao - Murcia:  Tipp: Murcia +3,5 pont   Odds: 2.15   Erősség: 6/10

Sassari - Varese:  Tipp: Varese +8,5 pont    Odds: 2.10    Erősség: 6/10

Charlotte - Washington:  Tipp: Wizards +3,5 pont     Odds:  2.10     Erősség:  5/10

Indiana - Detroit:   Tipp: +3,5 pont     Odds: 2.00     Erősség: 5/10
Február eddig: 7/13 és -22,7 egység... Röhej, de innen szép felállni.

Nyertes/vesztes tipp: 29/41
Találati arány: 41%
Átlagodds: 2,90
Profit/Veszteség: -7,48
ROI: -2,30%


Ilyen hét után ez a zene jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs




Megnézzük hogyan kezdődik a jövőhét. Katarba lesznek a bringások remélem végre sikerül ezzel a tippel talpra állni.

71. tipp
Kerékpár, Katar körverseny   2016.02.08.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff




Folytatják arab túrájukat a bringás mezőny sztárjai. Emirátusok után Katarba látogat a mezőny és a tavalyi év után idén több sztár is kihagyja ezt a versenyt. Elsősorban a hatalmas szél és homokviharok miatt. Első etapra megnéztem, alapjáraton jó időt mondanak és kicsi szelet, szóval jó sprintre van kilátás. Kristoff és Cavendish mellett Modolo, Guardini és Bennett szólhatnak bele a hajráknál a végső győzelembe. A legnagyobb sztárokkal foglalkoznék. A norvégok zsenije Alexandar Kristoff tavaly nagyon dominált év elején. A legfőbb segítője Paolini, akit sajnos eltiltották doppingolás miatt, így Kristoffnak gyengébb szezonja lehet idén, de ez főleg a klasszikusokra vonatkozik. A sprinteknél azért maradtak még jó emberei. Szinte az összeset elhozta erre a versenyre a Katusha: Guarnieri, Bystrom, Haller, Morkov, Kuznetsov. Ők azért a jó felvezetők közé tartoznak, főleg Guarnieri és Haller. Kristoffot láttuk tavaly, hogy ha hosszú nyit, akkor nem nagyon lehet megverni és iszonyaton gyors. Cavendish az ellenfele, őt láthattuk a múlthéten az Emirátusokban. Én pont ezt vártam tőle. Nem volt jó formában, a vonata szétesett eléggé sokszor, ráadásul nem volt meg a kellő gyorsasága a sprintek végén. Még a neve fenntartja őt, de kérdés, hogy meddig, pláne ha ilyen eredményeket hoz. Látszik, hogy a csapatánál nincsen összhang, hiába vannak jó segítői. Az odds 2.20-ról indult amikor én megfogadtam 2.10 lett.
Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 6/10

Erre nem nagyon tudok mit mondani... Cave egész múlthéten szenvedett most meg szakaszgyőzelem. No komment. Lenne két tenisztippem mára, ezek után gondoltam kihagyom őket, de ha lúd, legyen kövér és bukjunk sokat ma is.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 07, 2016, 21:37:54
71. tipp
Kerékpár, Katar körverseny   2016.02.08.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff


Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 6/10

Tenisz:
Három 2-0-ás meccs volt eddig Rotterdamban, és most a Coric - De Bakker meccstől várok egy overt. A Holland mindig odateszi magát hazai pályán és a jobb teniszezőket is megszorongatja. Sokáig gondolkoztam egy Bakker győzelmen, de végül emellett tettem le a voksom (lehet rosszul..).
A másik egy páros meccs Buenos Airesből. Tavalyról emlékszem a Delbonis/Molteni duóra, akik egészen jól mentek ezen a tornán. Megverték a Monaco/Nadal duót és végül a elődöntő jelentette számukra  végállomást. Idén az egyik ellenfelük megint Monaco lesz, a másik pedig Fognini. Pár tornán már indultak így párosban, de sosem arattak túl nagy sikert. Most is bízok az argentín duóban.
Gondoltam kisebb erősséggel játszom meg, de felesleges mert ezekben a tippekben is ugyanúgy bízok, mint a hétvégiekben. Meglátjuk...

72-73. tipp
Tipp: Coric - De Bakker: 2,5 szett over
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Tipp: Delbonis/Molteni nyer
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Hát ezt nem gondoltam volna. Nézegettem a bicajos fogadásokat holnapra, nagyon csábító a Kristoff tipp továbbra is. Tavaly hasonlóan rosszul kezdett Guardini és Kristoff, majd a második etapon övék lett az első két hely Katarban. Reménykedek benne most is.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 16:22:12
72-73. tipp
Tipp: Coric - De Bakker: 2,5 szett over
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Tipp: Delbonis/Molteni nyer
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

74-75. tipp
Kerékpár, Katari körverseny, 2016.02.09.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff
Andrea Guardini - Sacha Modolo


Szóval első szakaszt szétfújta a szél. Hatalmas tempót ment a DD elől és szétszakadt a mezőny. Hasonló várható a második etapon is. Nem gondoltam volna, hogy a semmiből így felerősödik a szél. Hajráról annyit: Nem kapott jó felvezetést Kristoff Kuznetsovtól. Kb nem is ment tempót és szinte a semmiből kellett gyorsulnia Kristoffnak. Ez nem az ő műfaja és jó, hogy Cavendishék otthagyták (végén már nem is erőlködött). Második szakaszt megnyerte tavaly a norvég Guardini előtt és most is hasonló eredményt várok. Modolo és Guardini ember nélkül tolta végig a szakasz második felét. Szerintem Guardiniben ennél jóval több van. Rendre rosszul jön ki a helyezkedésekből, pedig a gyorsasága bőven meglenne egy szakaszgyőzelemhez.
Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 5/10

Tipp: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10

Holnapi teniszkínálat eléggé jónak ígérkezik. Meglátjuk pozitívan jövök-e ki belőle.

76-82. tipp
Tenisz

Stefani Vogele - Kai-Chen Chang: Vogelére emlékszem tavalyról, hogy jó pár meccset favoritként leadott hazai játékosoknak (vagy épp csak úgy szórakozásból). Most is valami hasonlót várok tőle a hazaiak reménysége ellen. Chang egy kis szerencsével negyeddöntőig is mehet, ez pedig kell a hazaiaknak.

Alejandro Gonzalez - José Hernandez: Hernandez idén még csak salakon játszott, ellenben a favorit Gonzalezzel. Ő még csak az elmúlt két meccsén próbált visszaszokni erre a borítására kevés sikerrel. Mindössze megérzés, de szerintem a hazaiak versenyzője megnyeri ezt a versenyt..

Arguello/Bagnis - Duran/Mayer: Arguelloék ahogyan elnézem összeszokotabb páros képét mutatják (egy CH tornagyőzelem plusz egy negyeddöntő), míg Mayeréknek ez lesz a második meccsük együtt. Nem tudom otthagyni ezt az oddsot.

Muller/Zimonjic - De Bakker/Haase: De Bakker már hozott pénzt a tegnapi nap és remélem ma sem hagy cserben. Haasevel rendszerint összeállnak egy holland ATP tornára párosozni és általában hozzák is az első fordulós meccseiket. A Muller/Zimonjic duó most áll össze először, szóval bízok benne, hogy hazai környezetben a hollandok behuzzák ezt a meccset.

Monica Niculescu - Natalia Vikhlyantseva: Egy román - orosz meccs egy orosz tornán tartogathat érdekességeket szerintem. Simán el tudom képzelni, hogy Niculescu leadja a meccset, de jobban bízok egy Natalia szettben. Niculescu ráadásul két napja még a FED-kupában játszott, szóval lehet nem lesz annyira éles, plusz neki is kell a pénz...

John Millman - Austin Krajicek: Millmannek három napja volt átállni az amcsi időzónába, ugyanis ő még a múlthéten franciáknál versenyezett. Nincs rossz szezonja, de azért a GS meneteléséből sem kell túl sokat levonni, mert hála az ellenfeleknek nyert két meccset. Krajicek megszorongatta ott egy szett erejéig Nishikorit, utána pedig tett egy salakos kitérőt. Volt több mint egy hete pihenni, hazai pályán versenyez, és ellentétben Millmannal neki van védendő pontja (tavaly negyeddöntős volt).

Facundo Bagnis - Renzo Olivo: Nekem ez az Olivo gyerek idén már hozott a konyhára pénzt és most is ebben bízok. Elkapta a fonalat és hozta a jó eredményeket és a nagy oddsokat. Bagnis ebben az évben már nyert két Challengert (egyiket épp itt Buenos Airesben), de én mégis látok fantáziát Olivoban. Verdasco ellen vissza tudott jönni a meccsbe (és nyert), illetve Estrellát is megszorongatta.

Tipp: Chang nyer     Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Hernandez nyer   Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Arguello/Bagnis nyer   Odds: 2.75   Erősség: 4/10
Tipp: De Bakker/Haase nyer   Odds: 2.00  Erősség: 4/10
Tipp: Vikhlyantseva +1,5 szett    Odds: 2.60   Erősség: 4/10
Tipp: Krajicek nyer   Odds: 2.75     Erősség: 4/10
Tipp: Olivo nyer     Odds: 2.50    Erősség: 4/10

Guardinit rendesen sajnálom már. Most is belekeveredett a bukásba (pont előtte történt), így nem tudott ott lenni a hajrában. Kristoff behúzta, igaz csak kicsin múlott. Közel sincs olyan jó formában a norvég, mint tavaly.
Holnap időfutam, remélem el tudok kapni pár nagy oddsot. Politt, Oss, Gruzdev, Boom, Sergent. Rájuk érdemes figyelni.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 21:43:00
74-75. tipp
Kerékpár, Katari körverseny, 2016.02.09.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff
Andrea Guardini - Sacha Modolo


Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 5/10


Tipp: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10