SPF Guru Prémium Selejtező

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Esport, LoL: LEC
2020.06.14., 19:00

Origen - Misfits
Tipp: Origen
Odds: 1.50
Iroda: bet365

Az Origen az első meccsét ugyan elvesztette az SK Gaming ellen, viszont tegnap a liga legjobb csapatát a G2-t verték magabiztosan. Papíron a G2 és a Fnatic mögött az Origent tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre, ami a keretre nézve nem is csoda. Náluk van Alphari, aki pont a mai ellenfél tagja volt mikor még úgy beszélhettünk a Misfitsről, hogy Európa egyik legjobb csapata. Az a Misfits már a múlté, a rájátszásba jutástól idén sem kell "félniük".
Az Origen egyébként magáénak tudhatja Európa (szerintem) legjobb lövészét, Upsetet, aki a G2 ellen is 4-0-7-es KDA-t hozott. Tavaly is övé volt a legjobb KDA az alapszakaszban, nem csodálkoznék ha idén is övé lenne ez a cím.
Véleményem szerint az Origen a tegnapi győzelemtől lendületet kapott, így most egy nagy győzelmi sorozatot jósolok számukra. A Misfits szerintem nem igazán fog nehézségeket okozni, magabiztos győzelmet várok az Origentől.

Labdarúgás, Törökország: Super Lig
2020.06.14., 20:00

Rizespor - Galatasaray
Tipp: Galatasaray
Odda: 1.60
Iroda: bet365

A 27. forduló zárómérkőzésén a 16. helyen álló Rizespor fogadja a 3. Galatasaray csapatát. Nagy különbség van a két együttes között, minden szempontból. A Galatasaray rendelkezik a liga legértékesebb keretével a játékosok piaci értékét nézve. A cél nem is lehet más, mint a bajnoki cím a Galata számára, viszont a Trabzonspor és a Basaksehir is győzni tudott tegnap illetve azelőtt, így a hátrányuk már 6 pontos az említett két gárda mögött. Ma csakis a győzelem elfogadható a Rizespor otthonában.
A Rizespor nem igazán tényező idén a ligában, 26 meccsen 25 pontot szereztek, 26:44-es gólátlagot produkálva. Csak 2 csapat szerzett náluk kevesebb gólt és mindössze hárman kaptak több gólt.
Hazai pálya ide vagy oda, a Galatasaray számára ez egy kötelező győzelem. Tippem: 0-2,1-3

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.14. (16:30)
Esemény: Foci Szerbia bajnokság (Backa Topola - Crvena zvezda)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.65
Iroda: bet365
Indoklás:

A nap mérkőzése lesz szerintem. A Topola remek formában van és sorozatban szállítja  a győzelmeket. Nagy ennek a mérkőzésnek a tétje hiszen Európa liga helyezésért küzd a Topola. Amennyiben nyeri a mérkőzést akkor van esélye rá hiszen ezen a mérkőzésen kívül egy van még hátra a bajnokságból és attól is függ eléri e a célját milyen eredményt ér el az előtte álló Vojvodina?. Crvena zvezda már bajnok de ettől függetlenül továbbra is úgy kell küzdenie ahogy egy bajnokhoz illik. Mivel a Topola hazai pályán igen jó (9-5-0) eredménnyel (30:10) gólaránnyal áll. A Crvena zvezda idegenben (11-2-1) eredménnyel (31:8) gólaránnyal áll. Ezek az eredmények valamint mindkét csapatban lévő gólerős játékosok (Topola, Nenad Lukic 15 gól) (Crvena zvezda, El Fardou Ben 13 gól) ma is továbbnövelhetik góljaik számát és gondoskodhatnak gólokban gazdag mérkőzésről. Nagyon bízom a több gólos mérkőzésben ezért négyes tét erősséget javaslok a tippre.




Premier League - Bajnokság Play-Off - 26. forduló 
14.06.2020 16:00
Kolos Kovalivka - Sahtar Donyeck
Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.40
Iroda: Bet365

Bár az ukrán pontvadászat még közel sem ért véget hiszen hét forduló van hátra, a bajnoki cím már eldőlt ez biztosra vehető. A liga legbikább keretével rendelkező, listavezető Shaktar Donyeck immáron zsinórban negyedik bajnoki címét ünnepelheti néhány nap/hét múlva. Ahogy azt várni lehetett ott folytatták ahol azt a kényszer pihenő előtt abbahagyták, kétszer gólparádét rendeztek barátságos keretek között, majd immáron bajnokin a Dinamo Kijev és a Deszna sem úszta meg Castro csapata általi nyomást és három-három góllal sokkolták őket abszolút megérdemelten. A közvetlen rivális legyőzésével teljesen elszállhat a stressz, a 15 pontos előny végtelenségig megnyugtató. Erre alapozva reménykedhetünk abban, hogy a hátralevő meccseket az előző két fordulóban duplázó, pompás formában levő brazil, Marlos vezérletével maximálisan kiélvezik és belemennek egy igazi adok-kapokba. Az ellenfél ehhez abszolút ideális, hiszen már biztosan 6.helyen zárnak. Motiváció tehát már sok nem lenne, de a Shaktar ellen ahogy legutóbbi alkalommal is biztosan felszívják magukat, hiszen ha a győzelem nem is, de egy-két gól is jót tehet az önbizalmuknak ennyi vereség után. A két csapat pazar meccseket vívott egymással az alapszakaszban. A Donyeck pályaválasztása mellett 6:0-ra, amíg márciusban idegenben egy hét gólos csatában 4:3 ra győztek. Meglepődnék ha ma nem lenne minimum három gól, de a négyet is adom amit már közel duplázni tudjuk pénzünket. Tipp: 1-3

Sportág, időpont: Labdarúgás, 2020. 06. 14.
Esemény: BATE Borisov – Shakhter Soligorsk
Tipp: 2,5 gól alatt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365
Indoklás: Nagyon érdekes meccset fog vívni egymással a fehérorosz bajnokság két legjobb csapata. Mindkét gárda kiváló formában van, az utolsó nyolc meccsükön 7-1-0-ás mutatóval rendelkeznek Talán éppen ezért is nehéz megjósolni a győztes kilétét, és talán éppen ezért van a legnagyobb esélye a döntetlennek (bár most nem erre fogok fogadni).
Érdekes, hogy noha a BATE a legjobb fehérorosz csapat (ráadásul hazai pályán is játszik), ennek ellenére a győzelmi szorzói tegnap óta 2,05-ről 2,4-re emelkedett a Bet365-nél, vagyis a fogadóknál sem annyira egyértelmű a mérkőzés kimenetele.
Amikor a tabella első két helyezettje egymás ellen játszik, és mindössze két pont választja el őket egymástól, akkor az esetek nagy részében egyikük sem vállal felesleges kockázatot, mert egy esetleges vereség nagyban befolyásolhatja a bajnoki címért folytatott versenyt. Ezért tehát elsősorban a védekezésre fektetik majd a hangsúlyt, és inkább kontrákkal próbálják majd bevenni az ellenfél kapuját. És ha az egyiknek ez sikerül, akkor nagy valószínűséggel azonnal visszaállnak majd 10 játékossal védekezni. Ezért is gondolom, hogy a legvalószínűbb eredmény a 0-0, az 1-0 és az 1-1 lehet.
A másik, ami miatt érdekes ez a párharc, az a két csapat gólkülönbsége. Régen sokszor polemizáltak azon az emberek, hogy mi történne, ha egy mindent elsöprő erő egy leküzdhetetlen akadályba ütközne. Kicsit leegyszerűsítve a dolgokat, ezen a meccsen is ezt láthatjuk majd. Az eddigi 12 fordulóban a BATE lőtte a bajnokság legtöbb gólját, 25-öt (vagyis meccsenként picivel több, mint kettes az átlaga), a vendégek viszont magasan a legkevesebbet kapták (mindössze hármat!!!). És ha ehhez hozzávesszük, hogy idegenben az eddigi 5 meccsükön egyetlen gólt sem kaptak, akkor különösen érdekes lesz, hogy mire jut a BATE ezzel a védelemmel szemben.
Végül még két ok, ami miatt kevés gólt várok:
1. A BATE is mindössze 1 gólt kapott eddig hazai pályán, vagyis a vendégeknek sem lesz egyszerű dolga a gólszerzéssel.
2. A Soligorsk 5 idegenbeli mérkőzésének a gólátlaga 5-0, ami egyértelműen azt jelenti, hogy szinte kizárólag a védekezésre koncentrálnak vendégként.
Aki egy kicsit bátrabb, mint én, és több pénze van, mint nekem, annak jó szívvel ajánlom a 0-0-át (bár annak is már csak 8,5-ös a szorzója).

Labdarugas, Spanyol Segunda Liga
Albacete - Almeria
14.06.2020. 19:30
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,45 (erteke van max 2,30 ig.)

Ujraindulo spanyol segundabol talatam egy jo kis meccset. Kiesesre allo 19 ik Albacete vendegul latja a negyedik Almeriat. Mindket csapatnak van nagy motivacioja, raadasul meg 11 fordulo hatra van rengeteg pontot lehet meg szerezni. Albacete mar szerdan elkezdte a segunda restartot egy elhalasztott meccsel a 20 fordulobol. Rayo Vallecano otthonaban veszitett 1:0 ra. Ma meg nehezebb ellenfel varja oket, Almeria, aki az egyenes feljutastol sincs messze. Albacete serultek: Sergio Sánchez hatved es Querol csatar. Sarga lapok miatt nem lesz ma ott Pedro Sánchez a negygolos kozeppalyas.  Almeria szeretne ott folytatni ahol marciusban abbahagyta - akkor, hazai palyan siman megverte a szinten kiesesre allo Deportivo La Corunat 4:0 ra. Kellett nekik ez a gyozelem mivel akkor egy rohadtul csunya downtrendben volt az Almeria - 6 meccsbol 4 veszitett, es ketszer dontetlenezett. Rengeteg fontos pont elment igy. Kerdes hogy sikerul nekik a restart. Csapatnak nincs serult jatekosa, teljes eroben vannak, raadasul serules utan mar vissza jott a fontos kozeppalyas a nyolcgolos Jose Carlos Lazo.
Szerintem jo mecs ez egy golfogadasra. A hazaiak otthon az utolso kilenc meccsben mindig kaptak minimum egy golt mig a vendegek idegenben nyolc meccsben mindig tudtak lonni minimum egy golt. Sokszor kettot, tenerifenek harmat es a Lugonak negyest tettek oda. Ez a ket csapat lehet kb a mai Albacete szintjen. Szoval ma OVER 2,5 egy szep szorzoban amit mar 2,30 alatt nem ajanlom oda rakni,. Sok szerencset memberek!

2020.06.15.   19:45    izraeli bajnokság Play off

Maccabi Tel Aviv     -     H. Beer Sheva

Tipp: hazai

Odds:1,57

Iroda:bet365

Indoklás: A listavezető Maccabi nagyon jó szezont fut. Ez idáig a csapat 7 gólt kapott, és még veretlen a szezonba.
a rájátszásban még csak 3 forduló ment le, de ezen a 3 meccsen nem kapott gólt a csapat. Sőt az eddig lejátszott hazai meccsein a Maccabi mindössze 2 gólt kapott.
nem lehet azt mondani a két csapatról hogy ontanák a gólokat, és véleményem szerint ezen a találkozón sem lesz gólzápor.
a Maccabi szuper formája miatt, azt gondolom hogy nem hazai pályán fogják elszenvedni első idei vereségüket a bajnokságban, (persze ha kikapnak ebbe a szezonba).
A vendégek bejutottak a kupa döntőbe és szerintem a kupagyőzelem lesz nekik az elsődleges.
idegenben nem nagyon szoktak nyeregetni, bár egy gólocskára simán jók lehetnek, még ha az idegenben rúgott gólok átlaga 1 gól alatt van.
azt gondolom, hogy ezen a meccsen egy 2:0 vagy 2:1-es hazai siker fog születni.

Sziasztok!

Időpont: 2020.06.15. (18:00)
Esemény: Foci Csehország 2.osztály (Brno - Jihlava)
Tipp: Összesített gólok/több mint (2.5) gól
Odds: 1.61
Iroda: bet365
Indoklás:

Hajrázáshoz közelit a 2.osztályú bajnokság igaz ezt a fordulót nem számolva hét forduló van még hátra. Brno jelenleg második helyen áll és győzelmével nagy lépést tesz a feljutás érdekében hiszen így megerősítené helyezését. Nagy esélye van rá hiszen hazai pályán (8-3-0) eredménnyel (27:6) gólaránnyal áll. Jihlava kicsit visszaesett és így a (6) helyen áll jelenleg a bajnokságban. Ettől függetlenül mindég van esélye a harmadik helyre ami szintén osztályozós hely és feljutás ér. Akkor bizony nyerni kell a csapatnak,hogy ez valóra váljon. Úgy gondolom ez kemény csata lesz és gólokban sem lesz hiány hiszen mikor egymással mérkőztek az utolsó kettő bajnoki mérkőzésen (Jihavla 3:2 Brno) a másik pedig (Jihavla 1:6 Brno) eredmény volt. Ma is több gólos mérkőzés várható hiszen mindkettő csapatnál igen jó gólerős játékosok vannak akiknek lehet számítani a góljaikra ezen a mérkőzésen is. Bízva a csapatokban és a több gólos mérkőzésben a tét erősséget négyesnek érzem.

1.tipp
2020.06.15. 22:00
Labdarugás, Spanyolország La Liga
Betis - Granada
Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,85
Unibet

A 28. fordulóban a Betis a városi derbin, 2-0 - ás vereséget szenvedett a Sevillától. A Betis ott tartotta magát sokáig, voltak lehetőségek, de a mérkőzés 56-ik percében megitélt büntetőből megszerezte a vezetést a Sevilla, majd hamar jött a második és onnan nem volt visszaút már.
A Granada folytatta a remek formáját és a félidei hátrány ledolgozva majd megforditotta az eredményt és hozta le a mérkőzés 2-1-re a Getafe-t.
A Betis az előző két szezonban a top 10-ben végzett, azonban most a 13 helyen állnak.
8 győzelem, 9 döntetlen és 11 vereség a jelenlegi mérlege a Betisnek a La Liga-bán 28 forduló alatt, összesen 33 pont a nevük melett, mindössze nyolc pontra van a rájátszási zónától.
A Betis otthon legutóbb a Real Madrid ellen szerzett gyózelmet, de rúgott kettőt a Barcelonanak is, az Atletico Madridnak egyet, illetve a Mallorcanak és Sociedadnak 3-3 gólt rúgtak. Hazai pályán összesen 27 gólt szereztek 14 találkozón.
Diego Martinez csapata remek formában várja a ma esti találkozót, hiszen az utóbbi 7 meccsén nem kapott ki és ezzel az előkelő kilencedik helyen, pár pontra az Európa Liga indulást érő helytől.
Hazai oldalon kettő hiányzó van, míg a vendég oldalon ez a szám jelentősebb. Több sérült és eltiltott játékos is van. Legnagyobb érvágás Herrara hiánya, aki alapember a középpályán.
Parázs hangulatú találkozó lesz, mindkét csapatnál gyakori a lap. De minimum egy-egy gólt befognak gyötörni biztosan.

Labdarúgás, Spanyolország: LaLiga
2020.06.15., 19:30

Levante - Sevilla
Tipp: Sevilla nyer és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 3.40
Iroda: bet365

Mindkét együttes jól kezdett a szünet után, a Levante pontot rabolt a Valencia otthonából, míg a Sevilla a városi derbin verte 2:0-ra a Betist.

A Levante egy veszélyes csapat, amit már többször megmutatott. Az idei kiíásban a Barcelonát és Real Madridot is megverték már, előbbit 3:1-re utóbbit 1-0-ra. Ebből kiindulva akár a Sevillát is megverhetik ma, de a Valencia elleni találkozó sokba került a "Granotas" számára. Rogert kiállították a meccs hajrájában, így ma biztosan nem lép pályára a Levante házi gólkirálya. Így sem lehetetlen az újabb pontszerzés, viszont a Sevilla ellen ehhez legalább 2 gól kellene szerintem.

A Sevilla jelenleg kényelmes pozícióban van a 3. helyen, az üldözők a hétvégén egyaránt pontot vesztettek. Egy győzelemnyi előnyük van a Sociedad, 4 pont pedig a Getafe és az Atletic Madrid előtt.

A Levante gólt fog szerezni, viszont a Sevilla ellen ez nem biztos, hogy elég lesz. Utolsó 4 egymás elleni merkőzésüket egyaránt a Sevilla nyerte és ezeken összesen 15 gólt szereztek...Mondhatni nagyon jól megy nekik a Levante ellen. Ma is gólokat várok, tippem: 1-2, 2-3


Románia, Liga 1, 19:00
Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias
tipp: Astra Giurgiu
odds: 2,04
iroda: pinnacle

A hírek szerint áll a bál a Gaz csapatánál, két alapjátékost (Ioan Hora, Neluta Red) kiraktak a keretből, valamint hat további játékossal nem hosszabbítanak szerződést az idény végén. Így kérdéses a csapat motivációja, ráadásul nincs is nagy cél, amiért küzdhetnének, ugyan a felsőházi rájátszásba bejutottak, de ott valószínűleg nem sok vizet zavarnak majd. Továbbá, az edzői stáb is távozott a csapattól, teljes a fejetlenség tehát. A Gaz egy edzőmérkőzést játszott, ahol 6-1 arányban vereséget szenvedett a Cluj eggyüttesétől. Ilyen szorzón érdemes megpróbálni a hazai győzelmet, a körülmények függvényében.

OTP Bank Liga - 30. forduló
16.06.2020 19:00
Kisvárda - Zalaegerszeg
2 (AH 0)
@2.07
pinnacle

Az NB1 30. fordulójának nyitó mérkőzésén két kiesőjelölt feszül egymásnak. A Kisvárda szombaton balszerencsés körülmények között kapott ki az Üllői úton, ugyanis egy kapushibát követően tudott vezetést szerezni a Fradi ami megpecsételte a vendégek sorsát. Ennek ellenére dícséret illeti a csapatot, hiszen megtudta nehezíteni a bajnokaspiráns dolgát egy remek védekezéssel ami amúgy is jellemző a csapatra, hiszen a leállás óta nem volt kettőnél több gólós meccse. Bódog Tamás egy defenzív csapatot faragott a gárdából, ami ugyan az utolsó három meccsen csak 1 pontot eredményezett, viszont az ellenfelek egy Vidi, Kövesd, Fradi voltak ami mindenkép megsüvegelendő. A Zalai együttes négy meccses veretlenségi szériában van. Szombaton Bobál Gergely mester hármast szerzett, viszont ez sem volt elég a győzelemhez ugyanis a 92. percben egyenlíteni tudott a Paks. A támadó szellem megvan a csapatban hiszen a kényszerszünet óta 12 gólt szerzett a csapat, igaz ebben benne van a Kaposvár elleni 6-0 is. Küzdelmes mérkőzést várok, viszont az Egerszeget kompaktabb csapatnak érzem és talán idegenben is hasznosítani tudják az erényeiket. A bukik underdognak hozták ki a vendégeket, ezért a döntetlen esetén a tét visszajár opció is játszható oddsot ad.

OTP Bank Liga - 30. forduló
16.06.2020 21:05
Budapest Honvéd - Ferencváros
tipp: 1x
odds: 1.90
iroda: bet365

12 megszerezhető pont, 11 pontos Ferencváros előny. A bajnokság matematikai bebiztosítsa már csak napok kérdése a Ferencváros részére. Ennek ellenére újból nem tetszését fejezte ki Rebrov a hétvégi, Kisvárda elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Már az UEFA-val példázódott hogy az UEFA előírása értelmében minimum 72 óra kell elteljen egy adott csapat két mérkőzése között, ami nekik nem adatott meg. Nagyon hasonlított az interjú a Paks utáni nyilatkozatához, miszerint nem fogja tudni mennyire lesznek a játékosai erejük teljében a következő mérkőzésen. Ez a fáradtság már meglátszott már a hétvégi, Kisvárda elleni mérkőzésen is, azt a meccset ugyan behúzták 1-0ra, de figyelembe véve hogy a Kisvárda is igencsak rotált kezdő tizeneggyel állt fel, igencsak kiszenvedett 3 pont volt. Szombaton a Fradi az Újpest ellen játszik a Groupama Arénában, nem nagyon lehet annál szebb dolog, mint egy Újpest elleni győzelemmel, hazai pályán bebiztosítani az újabb bajnoki címüket.
Honvéd friss kupagyőztesként bárhogy alakul már a szezon hátralevő része pozitívan zárhatják le a 2019/20-as szezont, és Európa liga indulással kezdhetik az új szezont. Ez a felszabadultság látható a játékukon, és az eredményeiken is. Magabiztosan verték a kupadöntő után a bajnokságban is a Mezőkövesdet, előtte meg pontot tudtak elcsenni a Videotontól. Hétvégi meccset Lanzafame sérülés miatt kihagyta, de van rá esély, hogy ma pályára tud lépni. Nem lesz teljesen kipihenve a hazai csapat sem, de plusz egy napjuk volt pihenni, és készülni erre a mérkőzésre, mint a vendég együttesnek. Ez szerintem meg fog látszani, és egy pontot legalább sikerül otthon tartaniuk.

Bundesliga - 32. forduló
16.06.2020 20:30
Union Berlin - Paderborn
Tipp: Union Berlin nyer
Odds: 1.86
Unibet

A Baumgart vezette Paderborn január vége óta nem tudott nyerni a Bundesligában. Ez gyakorlatilag nem is jelenthetne mást mint hogy tök utolsó helyen fognak kizúgni az első osztályból a tavalyi egyenes ágon való feljutás után. Vannak ugyan jó pillanataik, de jelen helyzetükben akkora csoda kéne hogy ez ne így történjen, amit a klub történetében még nem láthatott emberi lény. Az előző találkozójukon a szintén kiesés elől menekülő Werder konkrétan egy akkora gyomrost vitt be nekik (1:5) ami még most is fáj. Egyetlen pozitívum a szerzett gól és a bátor támadófoci volt, de ezzel konkrétan feladták a védekezést és nagyon beleszaladtak a késbe a 11 sarokrúgás és rengeteg helyzet ellenére, amiket nem tudtak jó arányban gólra váltani. Hasonló taktikát várok tőlük ma is, hiszen itt már egy remivel nem lennének előrébb, gólokat kell lőni mert ebbe a védelembe bízni aligha lehet. A Berlin is benne lenne szerintem egy vízilabda eredményű győzelemben. A Köln ellen végre megtörték a rossz sorozatukat és a sorsolásuk olyannyira jó hogy 6-7 szerzett ponttal akár még a középmezőnyben is végezhetnek ami azért elég jól nézne ki. Valószínűleg ismét a megszokott 4-2-3-1 ben lépnek pályára a 12 gólos Andersonnal a csatársorban. Ha ez így lesz a svéd csatár gólját külön érdemes lehet megfogadni, valószínűleg rengeteg lehetőségük lesz gólokat szerezni a fellazuló Padorborni hátsó sor ellen. Az Union kiesésére már túl sok esély nincs, de ma bebiztosíthatják a bennmaradást a tartalékos (Michel és Sabiri is kisárgázta magát) és összeroppant Paderborn ellen. Tipp: 3-1

Labdarugas, Spanyol Segunda Liga
Extremadura - Albacete
17.06.2020. 19:30
Tip: OVER 2,5 gol
Odds: 2,74 (erteke van max 2,45 ig.)

Kiesok csataja - Extremadura a 21 helyrol vendegul latja a huszadik Albacete csapatat. Mindket csapat szamara nagyon fontos meccs, annak ellenere, hogy meg tiz fordulo van hatra. Elso kozos meccsuket ugyanis az Extremadura jatszotta jobban, mivel pontot hozott az Albacete otthonabol. Akkor 1:1 lett. Most meg nem csak a harom pont a tet, hanem inkabb pszihikailag terheli meg azt a csapatot aki veszit.
Extremadura szorgalmasan szedte a pontokat a megszakitas elott. Akkor megvertek otthon a hetedik Mirandest, utana pontot loptak a negyedik Huesca otthonabol. Utana jott egy veszteseg otthon Real Oviedo 1:2 nyert naluk. A restart utan jo eredmenynek szamit a hatodik Elche otthonaban megszerzett pont. Most egy kulcsfontossagu meccs otthon, es itt van a gond. Extremadura sokszor elrontja a hazai meccseiket, az utolso ot hazain 10 golt kaptak. Tenerife negyest adott nekik. Serultek: Kike Márquez, csatar es Samu Manchón kozeppalyas. Piros lap utan nem lep palyara Cristian Rodriguez kozeppalyas.
Albacete kikapott otthon es igy a kiesok kozt talalta magat. Ujraindulaskor megszakadt egy jo szeriajuk 5 meccs veszteseg nelkul amikor 1x nyertek, 4x dontetleneztek. Restart utan meg ket vereseg. Nehez ellenfelek voltak - teny... eloszor a nyolcadik Rayo Vallecano, majd utana a negyedik Almeria is megverte oket. Most jobb ellenfel var rajuk, annak ellenere nagyobb pszihikai teher lehet szamukra ez. Serultek: Sergio Sánchez, Alberto Benito, Álvaro Arroyo hatvedek, Alvaro Jiménez kozeppalyas es Querol csatar.
Nem varok valami szep focit ma, de mivel a hazaiak sokat kapnak otthon, raadasul az otthon pofonvert Albacete nagyon motivalt, itt sok gol is eshetne. Tudom a bookie nem igy latja de szerintem a 2,7 szorzo OVER 2,5 goler mar erteknek szamit. Sok zoldet memberek!