9 éves a Sportfogadas.org! Ünnepeljetek velünk!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


9 éves a Sportfogadas.org! Ünnepeljetek velünk!

Lám, lám, milyen gyorsan telik az idő. Mintha most ünnepeltük volna a 8.-ikat, amelyen 8 promócióban vehettetek részt, s máris a 9-esnél tartunk, igaz, az még nem 10!  :) Jelentem ezt ki azért, mert általában az ilyen kerek számok alkalmából jönnek az igazi bulik, s nem tagadjuk, jövőre mi is szeretnénk hasonlókkal készülni, viszont jelenleg a 9 éves gyerekünknek szeretnénk egy kis örömöt okozni, jobban mondva a 9 éves gyerekünk látogatóinak, úgy a nap, mint nap látogatóinknak, mint az időszakos látogatóinknak, hisz számunkra mindkét kategória fontos.

Aki esetleg nem tudná, a Sportfogadas.org 2005 Április 7.-én született, két egyetemista srác (Milan, vmlinuz) kezdeményezéseként. Jelenleg pedig itt tartunk:

14219 Felhasználó*
466530 Hozzászólás*
Legtöbbet a fórumon tartózkodó: csacsa44 (279n 6ó 49p)
Legrégebbi, jelenleg is aktív fórumtag: kompresszor (regisztrált ekkor: Április 19, 2005)

Top10 hozzászóló:*
Milan - 23136
csacsa44 - 16629
Titti7  - 8347
Cesc18 - 7928
Latzka  - 7739
oakland23 - 7271
csabax - 7093
RedMunchen2013 - 6685
ab_aevo - 6235
Szigo - 5837

*a bejegyzés írásakor

Igazából, amennyiben az időm engedné, akkor megemlíteném az összes jelenleg, s valaha aktív fórumtag nevét, hisz az összesen részesei ezen remek közösségnek! Nélkületek nem létezne! Köszönjük tehát nektek:beerchug:

Egyes portálokon kiemelik, hogy "első számú sportfogadás oldal", vagy "első számú kitudja milyen oldal", mi viszont csak ennyit mondunk weboldalunkról:

"Magyar sportfogadó közösség portálja, Sportfogadas.org! Csatlakozz Most!"

Engedjétek meg, hogy legyek az elsők közt: Boldog Születésnapot Sportfogadas.org!

A Sportfogadas.org 9 éves születésnapja alkalmából számos meglepetéssel várunk benneteket. Ezen meglepetések Április folyamán érkeznek, hisz idén egy teljes hónapot bulizunk! Gyertek, ünnepeljetek velünk, nem bánjátok meg!

Kezdetben viszont osszátok meg gondolataitokat a Sportfogadas.org weboldallal kapcsolatban. Nektek mit jelent ez a portál?

IdézetNektek mit jelent ez a portál?
Ez itt egy buliiiiiiiiiiiiiii :beerchug: :redchug: :cya:

Mit jelent nekem? Én itt tanultam meg mindent, ami a sportfogadással kapcsolatos. Rengeteg hasznos infóval találkozok itt nap mint nap, friss hírek, stb... Bármi kérdése van az embernek, nyugodtan felteheti és rövid időn belül már olvasni is lehet a választ :)
Egyszóval ez a magyar sportfogadói közösség fellegvára!!


Idézetet írta: Milan Dátum március 31, 2014, 19:49:07
Nektek mit jelent ez a portál?

Szerintem nem kérdés, hogy a legjobb + a leghasznosabb sportfogadó oldal a környéken az org. Ilyen vegyes közösséget én még sehol sem láttam, ha azt mondom női kézilabda mindjárt eszembejut drogos, férfi kézilabda - Lufu, NBA - Pozzato , NHL - miragehun, tenisz - patyi+Titti7 .... és még sorolhatnám. Akármiben kérdése van az embernek megtalálja kihez kell fordulni, mert itt bizony van szakértő bőven. Na meg persze ez a rengeteg nyereményjáték....

Amit nagyon sajnálok, hogy hozzám csak 2012 végén jutott el a hír, hogy létezik egy bizonyos sportfogadas.org oldal  :( Azóta viszont ezzel kezdődik és fejeződik a napom  ;D

Röviden-tömören, Boldog születésnapot sportfogadas.org, és még legalább tízszer ennyit  :ok:

Mindenki nyertes, aki ennek a közösségi portálnak a tagja!
Sok boldogságot org!!! Minden tagnak legyen sokáig még sok öröme Benned!!

Szubjektív véleményem szerint valóban az egyik legjobb sportfogadói oldal, főleg ami a tartalmat és a tippjátékokat illeti. További sikeres folytatást!

p.s.: arra kíváncsi lennék, hogy hogyan is született meg ez a 'gyerek'. :D Egy jó kis buli alkalmával?  :redchug: :redchug: :D


Idézetet írta: Milan Dátum március 31, 2014, 19:49:07
Nektek mit jelent ez a portál?

Mivel itt tanultam meg írni, olvasni, ezért nyugodtan mondhatom, hogy nagyon sokat jelent.  ;) ;D

Boldog Szülinapot! :beerchug:  :beerchug:

- sok jó tippet
- nem olyan sok rossz tippet
- ismeretleneket, akiket tisztelek
- ismeretleneket, akiket nem tisztelek
- jó ötleteket
- lehetőségeket pénznyereményekre
- és még sok-sok mindent, amitől jól érzem magam

Boldog 9. Születésnapot és remélem az unokámal együtt köszöntjük az 50.-t!

Amikor egy-egy ismerősöm megkérdez, hogy melyik irodát ajánlanám neki, akkor gondolkodás nélkül rávágom, hogy a bet365-öt. Nos, valahogy így vagyok veletek, amikor a sportfogadás portálok jönnek szóba! :ok:

Kötődést... Véletlen akadtam az oldalra, még a kezdetekkor. Egy volt kollégám nagy tipszmix fan volt, ő fertőzött meg. Ezért keresgéltem valami témába vágó oldal után Gugli barátommal. Mikor kinyomta a címet, ránéztem, 2005.04.28 regisztráltam, még a TOP 50-ben! Eleinte lassan indult, napi 8-10 hozzászólás, néha annyi sem. Aztán jött az első (mint a szerelem) tippjáték, amit megnyertem, aztán az első előzetes-író verseny a VB-re, ahol szintén sikerült jól szerepelnem. Aztán az első ember, akivel telefonon is beszéltem a fórumtagok közül, aztán az első, aki kölcsönkért, aztán persze sosem utalta vissza a (tanuló)pénzem... Egyik kedvenc sorozatom az "Így jártam anyátokkal", ahol Lily és Marshal mindenből jegyzi az elsőt. Ha újratelpítem a gépet, akkor is első dolgom beállítani, hogy kezdőlapként az org induljon, és remélem, ez még sokáig így marad. Szóval sportfogadás és fórumozás terén nekem első a sportfogadas.org! Boldog születésnapot!

2007. augusztus 22-én így indítottam:

Szia,

Szeretnék jelszót kérni a freerollhoz. Előre is köszönöm!  Latzka


Ezt 7741 db hozzászólás követte, ami szerintem mindent elárul. Boldog születésnapot sportfogadas.org! :beerchug:

u.i.: ez volt az a topik ---> http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,1399.0.html

A 14 oldalból csak az első kettőt végig számolva; 15-en a mai napig is csak 1 hozzászólással rendelkeznek ;D

Rengeteg információt, ahol sehol máshol nem találok.