Revolut

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szia 3 munkanap alatt kapod meg a hétvége nem számít nálam is így volt de az oldal is 3-5 munkanapra írja a kifizetés teljesítését. A héten mindkettőt megkapod  :ok:

Hello!Egy hete utalt a WH a revolut virt.kártyámra.Még nem ért oda.Ma rákérdeztem utalták.Valami Ritával beszéltem a revolutnál de nem csinál semmit.Mi a teendöm.Köszönöm a segitséget.

S.O.S.
Egyszerüen egy kifizetés sem jön a Revolut számlámra!Sem a WHrol,se a bet365 re.Nem 1-2 naprol van szó.Kettö hétröl.Befzeetni tudok.Utalni tudok.Csak a nyereményeket nem kapom meg!Ha valaki tud segitsen.Köszönöm.

Idézetet írta: Anyuci123 Dátum december 05, 2018, 14:20:26
S.O.S.
Egyszerüen egy kifizetés sem jön a Revolut számlámra!Sem a WHrol,se a bet365 re.Nem 1-2 naprol van szó.Kettö hétröl.Befzeetni tudok.Utalni tudok.Csak a nyereményeket nem kapom meg!Ha valaki tud segitsen.Köszönöm.

A revolutos Visa kártyára kérted a kifizetést vagy a revolutos bankszámlára?

Revolutos. Visa-ra.Arrol fizettem be és állitolag arra is utaltak,csak épp nem jön meg

Probáltam irni a banknak.Rita nevü nö valamit irt kért de nem értem

Bocs, hülyeséget beszélek. A revolutos kártyák már mind Mastercardosak azt hiszem (kivéve a virtuálisat, mert az Visa). A virtuálissal fizettél be és arra is kérted ki? Mert ha nem, akkor lehet a mastercard miatt kavar be vmit.

A vituálissal fizettem be és arra is utalnak állitolag.Valahol koszál a pénzem

Szia lehet ez segítség nálam ez úgy volt hogy a bet 365 számlám forint alapú és a kifizetés is a virtuális Visa kártyámra kértem de van forintos zseb is Revolut alatt és nekem ott volt a fogadott pénzem míg az eurós william hill kifizetés az eurós fő szamlamra érkezett meg.

A WH-n £-ban van a számlám.A b365 az euros.

nekem például party pokeren alapból ki sem fizettek kártyára mivel a virtuális kártyát el sem fogadták hiba csináltam róla print. Számlára meg azért nem fizettek mert angol számla és csak magyarra fizetnek ki :D Erre mondta azt hogy fizessem ki skrillre.

Odáigjutottam a WH-val,hogy küldtek egy ARN számot.Kinek és hol kell megadni?

A Revolutos ügyfeleseknek  kellene megadni, ez alapján meg tudják keresni elméletileg a tranzakciót.

Hello!A revoluton van két krtyám.Mastercard és Visa virtuális.A WH- van kiutalt pénzem hetek ota aminek látszata sincs.Állitolag utalták!Befizetni a virtuálissal szoktam.Most meg a mastercardal szerettem volna de azt irja,hogy nem biztonágos a kártya.Nem megy.Probának fizettem a virtuálissal sikeresen de az egyenlegemböl nem vonta le.Már semmit nem értek!B365-ön pro,kontra müködik!Valami tanács? Köszönöm!

Szevasztok!
A WH utalt 40£-ot a revvolutra.A számlámon nem láthato.A revolutos ügyfelesek nem tudtak segiteni,hába adtam meg az ARN számot amit a WH küldött az utalásrol.Mivel a whn elfogyott a maradék pénzem igy gondoltam utalok a rev.számlámrol.Sikeresen megtörtént az ügylet.Ezt kétszer megtettem.A számlámon lévö összeg nem változott.Gondoltam utalok még.A negyven fontbol maradt hét font.Beirtam,hogy 8£-tot utalok.Ez is sikerült de mivel csak hét font volt a maradék negyvenböl igy már a láthato föszámlárol elvett annyit amivel többet kértem.Ezek szerint a 40£a számlán volt csak valami miatt nem vot láthato.Most 300£-tot kértem le de ez sm látszik a számlámon,pedig utalták!Ezt már nem szeretném elkurni mert elég nagy pénz a számomra.Valaki tudna ötletet,hogy mit csináljak?Köszönöm!