Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#105 április 30, 2017, 10:50:09, McCart
Respect Klitschkonak, tényleg nem a levegőbe beszélt, éles, volt, küzdött, harcolt, tán élete formájában, 41 évesen.  :D Eddig is így kellett volna, akkor nem szidták volna annyian a meccsei összképe miatt. :) Nyoma sem volt a Fury elleneni lomhaságnak, tunyaságnak. Furcsa volt mondjuk látni egy Klitschko meccsen, hogy szemre mintha egy mérettel kisebb lenne az ellenfelénél.:)
Rég láttunk ilyen jó meccset nehézsúlyban, szoros, kiegyenlített küzdelem, tán még vezethetett is az ukrán a pontozólapokon, de mindenképp nagyon egál közeli volt.
Megvolt az esélye a befejezésre is, a nagy 1 perces lerohanás és Klitschko leütése után már a menet végére majdnem összehozott magának egy kondi KOt az angol, leejtett kezekkel, a seggén vette a levegőt még két menetig. Aztán, mondhatni a kor győzedelmeskedett, regenerálódni tudott.
Az a felütés amibe belenézett Klitschko brutális volt, tényleg, csoda, hogy állva maradt, ennyit az üvegállúságról:) , megvolt a harci szellem, látszott, hogy nagyon akarja ezt a győzelmet.

Ma (május 27-e) késő este Kell Brook boxol Errol Spence-el. Az év váltósúlyú meccse, Brook 2,62, Spence pedig 1,53-on rakható.
10,5 menet fölött @1,8, a "végigmegy" oddsa @2,0 Mindenképp pontozásos győzelmet várok, szerintem fifty-fifty, tehát Brookban több értéket látok.
Őt eddig még csak Golovkin verte, aki külön kategória, nem számít. Spencenek eddigi legkomolyabb ellenfele Algieri volt, de 183 cm a reach-e, 8-al több mint Brooknak.
Az óvatos tippem: 8,5 menet fölött @ 1,5.

Több fogadóirodánál is a bejelentés óta, tehát olyan fél nap alatt, több mint 50 millió forintnak megfelelő tétet helyeztek el a fogadók.

https://www.sportfogadas.org/hir-Mayweather___McGregor_Augusztusban_osszecsapnak-6203.html

Mayweather - McGregor: Augusztusban összecsapnak

Sokáig úgy tűnt csak bulvárfelhajtás az egész találkozó, de hivatalos bejelentések történtek: létrejött a két nagymenő bunyója! Tovább ITT!

Néhány szorzó:

- Floyd Mayweather nyer 1.16
- Conor McGregor nyer 5.00
- Mayweather kiütéssel győz 1.72
- Nem megy végig a küzdelem 1.50


Vasárnap hajnalban Ward- Kovaljov 2. meccse jön.
az elsőről itt lehet olvasni bővebben :
https://en.wikipedia.org/wiki/Sergey_Kovalev_vs._Andre_Ward
Ward a 2. menetben a padlót is megjárta, mégis kihozták győztesnek hazai pályán a pontozók. Az orosznak 126, Wardnak 116 pofonja talált, és végig Kovaljov ment előre, szóval szerintem felháborító csalás történt, buktam is rajta sokat. Bár ők tényleg őszintén utálják egymást,
a visszavágónak én abszolút semmi értelmét nem látom, hiszen ez is USA-ban lesz, amerikai bírókkal.
Ha Kovaljov nem üti KO-val, akkor nem verheti meg Wardot. Tippem: végigmegy a meccs @1,28

Érdekes volt ez a visszavágó, mintha direkt vernék az utolsó szögeket a profiboksz koporsójába.


Pacman olyan gyorsan üt, hogy nem látták az ütéseit a pontozók.

Az öregek amúgy úgy néz ki nem tudják befejezni a meccseket, Klitschko sem élt a lehetőséggel Joshua ellen és most Pacman sem, pedig a 9-10. menetben lekapcsolhatta volna a villanyt. Szerintem ő nagyjából tudta mi lesz, mert abszolút nem volt mérges, és mondta a kulcsszót is: rematch (=pénz).

https://www.youtube.com/watch?v=O-srTvXH5bo

Néhány gesztusát egész jól hozza, a járása is ilyen. Ami kapásból feltűnő lehetett volna, az a háta. Conornak nincs ekkora, a széles hátizma nem ilyen látványos, ez nem MMA-s hát, ez gyúrós hastok :D

Mayweather - McGregor: Sztárok tippjei az év bunyójára

Az ökölvívás szabályai szerint küzd meg egymással a veretlen mérlegű bokszoló, Floyd Mayweather, és az egyik legnépszerűbb ketrecharcos, Conor McGregor. Hatalmas felhajtás övezi a küzdősportok találkozását, melyet augusztus 27-én, vasárnap hajnalban rendeznek Las Vegasban. Ekkora érdeklődés mellett a sztárok sem mehettek el szó nélkül, néhány véleményt most megidézünk. Tovább ITT!


McGregor győzelme ötszörös pénz, de a bíró kiütése is jól fizet!

Vasárnap hajnalban négy óra körül révbe ér az őrület, és végre megküzd egymással Floyd Mayweather és Conor McGregor. Hatalmas felhajtás van az összecsapás körül, ami a fogadási kínálatban is jelentkezik. Az Unibetnél mindenre fogadhatunk, ami csak elő tud fordulni egy bokszmeccsen. Leütik a bírót? Bedobják a törölközőt? Fussunk át a kínálaton! KATT!

U n i b e t   k í n á l a t a:

McGregor egyetlen ütést sem visz be - 15.00
MMA szabályai szerint lesz visszavágó - 34.00
McGregor nyer legalább egy menetet - 2.62
Kesztyűiket nem érintik össze a mérkőzés kezdetekor - 4.00

Én nem értek hozzá, de egy under 7.5 menet nem lehet jó tipp a Mayweather - McGregor meccsre? Arra gondolok, hogy a boksz szabályai szerint vívott meccsen Mayweather sokkal képzettebnek tűnik és el tudom képzelni hogy szépen felőrli az írt egy csomó ütéssel a végén meg TKO.
Na jó, a McGregor fanok kedvéért, úgy is lejöhet ha Mcgregor egy nagy ütésébe belelép Mayweather és többet már nem áll fel:-)

Szerintem picit ilyen sztárbox jellege lesz. Conor mozgása kevésbé kifinomult, ilyen majmos  ;D
Mayweather kb. a legjobban védekező bunyós, de la Hoya mondta, hogy Gregor meg sem tudja ütni. Vagy ha megüti, akkor mi van. Ezek a kesztyűk elég 'puhák' ha be is talál egy-két bomba, nem okoz akkora kárt.
Mayweather rutinból hozza majd, ő sem üti ki Conort, mert az ír meg kocsmai bunyós, bírja az ütést, pláne ha ezekkel a kesztyűkkel kapja. Szerintem a 12 menetet simán bírni fogja mindkettő, és ez a meccs bizony végig fog menni.
Amúgy tipikusan olyan összecsapásnak tűnik ez nekem, amit nagyon várunk, aztán 1-2 nap alatt elfelejtünk majd. Ne legyen igazam, és verjék meg egymást kegyetlenül, de van az a mondás, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Itt meg mindkettő veszettül ugat  ;D
Nálam végigmegy, és ha végigmegy, akkor csak Mayweather nyerhet.

Hihetetlen hogy ez a nő mindenhova benyomja magát, meg a férjét. :hanyas:

Szakértés bokszban, az új profil.

Az a baj, hogy hívják  :D
A meccsre Mayweather pontozásos győzelmet húztam 4.00-es oddson, egészen jól nézett ki a 8. menet végéig  :)
Amúgy nem tudom, ki nyerte az első menetet pontizás alapján, de bwin-en 20.00-as odds volt tán, hogy Conor viszi az első menetet pontozással. Nem tudom, hogy jött-e végül, de az így utólag nem tűnt rossz tippnek.
Amúgy tudtam előre, hogy utólag leszek okos e meccs kapcsán, így is lett :D

Amúgy nagy színház volt, Erdeinek volt igaza, mint ökölvívás, ez egy 10-es listán 1.5-ös, de valahol sejthettük. Ami még nagyobb gáz volt, az a Fonseca-meccs, szerintem neki tutira meg volt mondva, hanyadik menetben kell lefeküdnie. Ordas bunda volt, egy förtelem.

Én remélem, hogy nem lesz Miocic-Joshua, vagy egyéb pöcsség, mert öcsém most is rávett, hogy keljünk fel, és nézzük élőben, de hát ezért kár volt  ;D