A hónap Tippmestere

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


TiB-től átvéve a stafétabotot, ugyan egy új topicban, de hasonló tartalommal a továbbiakban én fogom vezetni a hónap legjobb fogadójának megválasztásáról szóló szavazásokat.
Minden hónap végén összegyűjtöm majd az általam legeredményesebbnek tartott fogadók névsorát és néhány mondatban össze is gyűjtöm az éppen aktuális eredményeiket. A jelöltek kiválasztásánál a Sportfogadás.org-on futó különböző játékok rangsorát, illetve a naplók tartalmát fogom alapul venni. Az ,,urnazárásra" rendszerint a szavazás megnyitását követő ötödik napon fog sorkerülni. Számítok minden fórumtag voksára. :ok:

A korábbi szavazások eredményei itt tekinthetőek meg.

#1 augusztus 02, 2010, 19:10:01, rosco
Július hónap jelöltjei (betűrendben):

Cesc18: az SfGuru Tenisz 20 első helyezettje, továbbá öt fős csapatával megnyerte a toldatippet.hu VB játékának fődíját, ami nem kevesebb mint egymillió jó magyar forint volt
Cesc: júliusi havi profitja 186 215 Ft
Knapp: a VB Guru nyertese
mgabesz07: a júliusi SfTotó és SfScore nyertese
prizma: a VB Tippjáték nyertese
szumos: a VB Guru döntőse és a VB Totó nyertese
Titti7: a júliusi Tippjáték első helyezettje, az SfGuru Tenisz 19 és 21 nyertese, az SfGuru ROW 81 első helyezettje és a GameBookers Liga júliusi nyertese


Akkor itt most csak a játékok alapján vannak jelöltek? Mert a bevezetőben írod, hogy figyeled a naplókat is, de akkor hol van pl. Cesc ???

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 02, 2010, 19:05:45
Akkor itt most csak a játékok alapján vannak jelöltek? Mert a bevezetőben írod, hogy figyeled a naplókat is, de akkor hol van pl. Cesc ???

A kérés alapján immáron Cesc is a jelöltek között. ;)

mi dönti el, hogy ki számít jónak?  ::) ;D ;D ;D :D

Idézetet írta: mukac1 Dátum augusztus 02, 2010, 21:14:40
mi dönti el, hogy ki számít jónak?  ::) ;D ;D ;D :D

Én a hónapban elért eredmények alapján kiválasztottam a jelölteket, a nevek mellett szerepel, hogy kit miért választottam ki, ez adhat egy támpontot. A ti részetekről viszont a döntés  teljesen szubjektív más érv alapján is dönthetsz, akár szimpátia, vagy ha valakitől kölcsönvett tippekből renszeresen profitálsz szóval bármi. Te még nem rég regisztráltál, de hidd el hogy, ha hosszabb ideig rendszeresen látogatod a fórumot, tudsz majd dönteni. :ok:

jaa, nem gondoltam én magamra...nem azért mondtam, csak kíváncsi voltam semmi több, én még itt porbafingó vagyok, és soha nem veszek mástól tippet, mert ha igy tennék és bukó akkor úgyse magamat okolnám :) :angel:

 
Kicsivel kevesebb, mint öt óra múlva zárul a szavazás tehát, aki még nem adta le voksát, akkor feltétlenül tegye meg. :ok:

#8 augusztus 07, 2010, 23:59:11, rosco
A szavazataitok alapján a következő végeredmény alakult ki:

1. Titti7 (21 voks)
2. Cesc18 (15)
3. szumos (7)
4. Cesc (4)
5. Knapp (2)
6. mgabesz07 (1)
7. prizma (0)

Július Tippmestere tehát nem más, mint az elemzésírás koronázatlan királya: Titti7 :great:

Tittit jelenlegi elsőségével együtt, immáron harmadik alkalommal választotta meg a fórum közössége a hónap legjobbjává és ezzel már egyedül áll az ,,örökranglista" élén, megelőzve az eddig két címet szerző Pisti1987-et. Nagy gratuláció jár a Tippmesternek és elismerés a többi jelöltnek is, akik júliusi teljesítményükkel méltán kerültek a cím potenciális várományosai közé, valamint köszönet minden fórumtagnak, akik szavazataikkal támogatták a jelölteket.

Eredményes tippelést kívánok a Fórum valamennyi tagjának augusztus hónapra is. Hisz ne feledjétek: az augusztusi jelöltek listája még üres. ;)

Gratulálok Titti7!!  :ok: És köszönöm mindenkinek a szavazatokat  :beerchug:

ui.: Titti várjuk augusztusban is a remek tippeket  ;) és az SFguru teniszben nem kibérelni az első helyet  :)

Sziasztok! Köszönöm először is  a jelölést, nem gondoltam, hogy ebben a hónapban megszavazzátok nekem ezt a kitüntető címet, mert csak virtuális szinten mozogtam a sportfogadás terén, de örülök, ha pár elemzéssel tudtam néhol segíteni. Cesc ismét bravúrosat nyújtott, s Szumos VB teljesítménye is megsüvegelendő (én rá tettem a voksomat  ;) )
A nyár záró havára, Augusztusra is sok sikert mindenkinek! Hajrá!  :beerchug:

Gratulálok minden jelöltnek és természetesen a győztesnek is, aki sokadszorra is kiérdemelte az elismerést!  :beerchug:

Várjuk a legújabba jelölteket!  :beerchug:  :cya:

Idézetet írta: Milan Dátum szeptember 03, 2010, 12:46:42
Várjuk a legújabba jelölteket!  :beerchug:  :cya:
Hamarosan meglesznek az augusztusi jelöltek, csak még a játékok hivatalos végeredményét várom. :ok:

#14 szeptember 06, 2010, 22:12:17, Milan
Az elmúlt hónapban a naplókba rögzített tippek, bejegyzések, továbbá az sf.org-on folyó különböző játékokban elért eredmények alapján az alábbi sportfogadókat választottam a Hónap Tippmestere cím várományosai közé.

Augusztus hónap jelöltjei (betűrendben):

csacsa44: a sportfogadók legjobb szakácsát, avagy a szakácsok legjobb sportfogadóját a naplója alajpán választottam a jelöltek listájára, ugyanis az on-line fogadásban tartott hó elei rövid pihenőjét követően igen szép nyertes tippsorozatot főzött ki
hege1010: az augusztusi SfTotó nyertese, valamint a Tippjáték és az SfScore második helyezettje
Lufu: az augusztusi Tippjáték első helyezettje és a Primera Division első fordulójából több remek elemzés is a nevéhez fűzödik
perlas: igen nagy fölénnyel (több mint 120.000 egységgel) nyerte meg az augusztusi Gamebookers Ligát
sparco: a júliusból átnyúló és az augusztusi első SfGuru Tenisz, továbbá az SfGuru ROW 83 és az SfGuru Futball (aug. 13-16.) nyertese
Titti7: megnyerte az SfScore-t, továbbá három győzelmet aratott az SfGuru Tenisz augusztusi fordulóiban, és a Haladó Tippjátékban is megszerezte a még pénzdíjat jelentő negyedik helyet


Szavazni ma (09.06.) 22:00-tól egészen szombat (09. 11.) 22:00-ig lehet majd. Számítok valamennyi fórumtag voksára! :ok: