Csak a rulett!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: flamman Dátum szeptember 03, 2018, 08:46:54
Igaz, hogy nem rulett, de a manipuláció az tuti...:
a bwinen (meg ha minden igaz, Sportingbeten) most van a napi 1 pörgetéses promóció, ahol a 300 Ft-os kaszinó bónusztól kezdve az iphone X-ig lehet ezt-azt nyerni. Random pörgetéssel a több tízezer vagy mit tudom én, hány felhasználóval hosszú távon ugye minden nyereménynek egyforma darabban kéne kipörögnie. Aztán nekem senki ne mondja, hogy ugyanannyi 300 Ft-os freebetet osztanak ki, mint iphone X-et...

Ez mindenhol így van, és elég egyértelmű is, hogy a nagyobb értékű nyereményekből kevesebb, a kis értékűekből pedig több van. Az adott nyeremények értéke és elérhető darabszáma szinte mindig fordítottan arányos. A manipulálás nem itt kezdődik...

Idézetet írta: flamman Dátum szeptember 03, 2018, 08:46:54
Random pörgetéssel a több tízezer vagy mit tudom én, hány felhasználóval hosszú távon ugye minden nyereménynek egyforma darabban kéne kipörögnie.

Ez le van írva a feltételekben, vagy miből gondolod?

Az a pörgettyű ugyanazon az elven működik mint bármelyik nyerőgép. Megvan az esély hogy melyik nyeremény mekkora eséllyel pörög ki. Nyilvánvaló hogy az Iphone nem ugyanakkora eséllyel játszik mint a 300ftos freebet. Az elv a következő. Rányomsz a pörgetésre és abban az ezredmásodpercben a gép már tudja hogy nyer e a pörgetés vagy nem(slotoknál) vagy mit nyersz(ennél a keréknél). A sloton a tárcsák a nyeremény vagy a nincs nyeremény függvényében  megjelenítődnek valós időben. (Ezért nem számít hogy valaki gyors pörgetéssel próbálja megállítani a scattert az utolsó tárcsán) Szóval az amit látsz csak grafika és nem ott dől el hogy mit nyersz..

Idézetet írta: benson Dátum szeptember 03, 2018, 12:38:59
Ez mindenhol így van, és elég egyértelmű is, hogy a nagyobb értékű nyereményekből kevesebb, a kis értékűekből pedig több van. Az adott nyeremények értéke és elérhető darabszáma szinte mindig fordítottan arányos. A manipulálás nem itt kezdődik...

Ez le van írva a feltételekben, vagy miből gondolod?

Nincs leírva, csak szimpla valószínűség.

És persze, hogy egyértelmű, hogy a nagy nyereményből kevesebb van, a kicsiből meg több. Tudom, hogy nem hülyék azonos darabszámban osztogatni. De ezt - átlátszó - manipulálás nélkül valahogy úgy kellett volna megoldaniuk, hogy van pl. egy 150 (vagy X db) cikkelyre felosztott szerencsekerék, amin elhelyeznek pl. 100 db 600 Ft-os freebetet vagy kaszinóbónuszt, 40 db picit nagyobb nyereményt, 4-5 db-ot vagy a maradékot a még nagyobbakból, és egy db-ot az iphoneból. Akkor még logikus is, hogy végtelen számú pörgetésből átlag minden 150. pörgetés lesz iphone, és nagyjából a kétharmada, de inkább több, ami valami kis alamizsna.

Idézetet írta: flamman Dátum szeptember 03, 2018, 14:04:33
De ezt - átlátszó - manipulálás nélkül valahogy úgy kellett volna megoldaniuk, hogy van pl. egy 150 (vagy X db) cikkelyre felosztott szerencsekerék, amin elhelyeznek pl. 100 db 600 Ft-os freebetet vagy kaszinóbónuszt, 40 db picit nagyobb nyereményt, 4-5 db-ot vagy a maradékot a még nagyobbakból, és egy db-ot az iphoneból. Akkor még logikus is, hogy végtelen számú pörgetésből átlag minden 150. pörgetés lesz iphone, és nagyjából a kétharmada, de inkább több, ami valami kis alamizsna.

Na és ehhez képest szerinted hogy oldották meg? Amit pörgetésnek látsz, az csak egy kis vizuális szemfényvesztés, ahogyan MessiÁs is leírta.

Amit leirsz azert nem mukodokepes mert siman elofordulhat hogy egyszer sem pordul ki az iphone, vagy 2szer annyiszor mint amennyit raszantak. Ez olyan hogy a roulette kereken is csak nagyon nagyon sok millio porgetes utan lehet elmondani hogy minden szam 1/37szer porgott ki atlagban. Viszont kisebb mintan, mint amilyen egy ilyen jatek lehet hogy pl a 0/vagy iphone sokkal gyakrabban.
Ezzel a merodussal szabalyozhato a nyertesek nyeremenyei. Attol hogy szabályozható meg nem jelenti hogy manipulalva van. Hisz mi erdekuk manipulalni? Semmi sem kotelezi oket arra hogy legyen ez a porgettyű.

Amugy meg a masik megoldasod hogy legyen mondjuk tobb cikkely kisebb nyeremeny es ezzel egyutt kevesebb cikkelynyi iphone azert sem mukodik mert mondjuk az 5cm sugarú kör, ami latszodik, az 31,4cm keruletű kört jelentene. Ha egy 31 cikkelyre lenne osztva akkor mindegyik cikkely 1cmes reszt foglalna ez a korvonalbol, 150cikkelynel meg. 0.2cmes lenne. Az meg vizualisan nem lathato..

Halihó!

Nagy érdeklődéssel olvastam az eszmecseréket, különösen Montanosz és még különösebben Mefisto kommentjeit, kár hogy már nincsenek fent...

Nah de valaki esetleg itt van?

Az érdekelne hogy 0.01-0,1 centes rulett asztal, amin nincs 0, valahol elérhető?

Még emlékszem rá évekkel ezelőtt hogy játszottam ilyen zéró mentes ruletten, hehe :)

Kizartnak tartom hogy valodi penzes rulettben elerheto 0 nelkuli jatek. Pont a haz előnyét vennek ki?? Semmi ertelme.

Volt ám régebben, de látom már nem elérhető sehol, csak ilyen kamu oldalak jönnek be.
Állítólag betfairen volt, de leszedték.. Haha