Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ha ez segít valamit a Bayern tömi a Hamburgot. :beerchug:

hogy lehetek ennyire tehetségtelen fogadáshoz nem értem...

http://kepfeltoltes.hu/150814/810501368N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

telerakom hollandokkal és úgy se jön semmi,se az oszták,de orosz az jön...

ez a fasszopó bray wanderers is leszophat egész nyugodtan,minden kibaszott meccsét 1-0-ra hozza rohadt geci

hogy a faszba lehet ilyen gólt kapni :bash: :bash: :bash: :bash:

David Vega Hernandez, spanyol nevesincs ITF játékos életében új fejezet kezdődik. 2012 óta tartó pályafutása során ma sikerült megszereznie az első győzelmét TOP 300-as ellenfél ellen. Hogy ki volt ez a """""""""nagy""""""""" skalp? Quentin Halys, 2014-es Garros junior győztes, idei RG főtáblás.

Első szettben folyamatosan brékhátrányba keült a francia, de 6-5-nél visszajött, majd viszonylag simán behúzta a TB-t. Jött a második szett, bukta 6-1-re, mondom belefér. Döntő szettben brékel azonnal, majd elhúz 3-0-ra. De ami ezután jött... Először is visszaadta a brékelőnyt, majd közelébe sem került a bréknek, de legalább a szerváit rendesen hozta. Elérkeztünk 5-5-höz. Jogosan gondoltam, hogy tartja az adogatást, mert Vega közelében sem volt a bréknek. Ennek ellenére megcsinálta, mert ahogy BL-hoz jutott, azonnal ki is használta. Persze Halys 5-6-nál eljutott a bréklehetőségig, úgy, hogy 2. szervát kapott. Természetesen innen már lófaszt sem csinált...

SZÓVAL TE RETKES FASZSZOPÓ BUNDÁS CSIGAZABÁLÓ GECILÁDA, A JÓ KURVA ANYÁD BASSZA TEHERBE A TETVES BUZI ELFUSERÁLT APÁDAT, MIELŐTT RITUÁLISAN KIVÉGEZNEK, TE UTALSÓ RETKES ALJAS, FÉREGNYÚLVÁNY GECILÁDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basszátok szájba az anyátokat Barcelona, hogy egy tetves kibaszott gólra sem voltatok képesek.... Dögöljetek meg mind a nevetek napján!!!

Idézetet írta: maurozarate Dátum augusztus 14, 2015, 23:45:41
Basszátok szájba az anyátokat Barcelona, hogy egy tetves kibaszott gólra sem voltatok képesek.... Dögöljetek meg mind a nevetek napján!!!

Ilyen rosszindulatú, tetves geci bírót is rég láttam már, mint aki ezen a meccsen fütyörészik, hogy rohadna meg! Amúgy VICC ez az egész szar barsza, lehet a visszavágón rúgnak tíz gólt, de ennek a védelemnek kettesével rúgják a gólokat az ilyen levante szintű csapatok is majd...


Idézetet írta: betg Dátum augusztus 15, 2015, 16:40:06
buzi west ham... :noway:
Plusz Watford, West Brom es kulonben is - fuck my life.

kösz bet365 azért a kibaszott cashout-os szarságodért,hányszor fogsz még beszopatni vele

#7780 augusztus 16, 2015, 00:59:13, Greipel
Niculescu, saját szerva meccslabdáról kúrod el a szettet, ráadásul pont ez a szerencsétlen Sasnovich ellen, akit már 6-szor is brékeltél? Rohadj meg!!!


HAHAHAHAHAHA, te ocsmány szőröstalpú riherongy, annyira durván nem tudtál kicseszni velem!  :D :D :D Mivel nem bírtam idegekkel, tűrhető pluszban ki tudtam szállni, egyéb mellék élőzésekkel a meccseden pedig még javítottam is a helyzetemen. Ami ezek után külön öröm, hogy még ki is kaptál, pedig szerválhattál a meccsért is.  ;D ;D ;D ;D ;D :2funny: :2funny: :2funny: Mindig is utáltalak, te antiteniszező kurva.  :cya:

Azért, amiért ismét tépkednem kellett a hajamat miattad, csak annyit mondok, hogy soha többet ne nyerj több meccset és  dögölj meg!  ;)

Nishikori, te mocskos geci. Meg egy szettre sem vagy jo?!

Ti faszszopó,rohadt,tetves wolfsburgi patkányok remélem az idén eltűntök a süllyesztőben!Férgek!

Az anyád picsája Dolgopolov, hogy egy adogatójátékon belül képes vagy 3 kettős hibát ütni te agyatlan vadbarom. Meg én is mivel én baromarcú handicappel játszatlak. 

chelsea  :noway:
mourinho  :noway: :noway: remélem, hamarosan kiabasznak, te szar...