bet365 Kaszinó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Duplázza meg nyereményeit 7.500 Ft-ig

Hozza ki a legtöbbet a nyereményeiből egy pénzjutalommal!

Így vehet részt:
1. A jogosultság megszerzéséhez jelentkezzen és játsszon a kiemelt játékon 23:59-ig (angol idő) az adott feljogosító időszakban.
2. Játsszon meg legalább 15.000 Ft készpénzt és játsszon legalább 10 pörgetést.
3. Amennyiben legalább 300 Ft pluszban van, a nyereményeit megduplázzuk akár 7.500 Ft-ig!

A promóciós időszakok és a kiemelt játékok teljes listáját az alábbi táblázatban tekintheti meg.

Kiemelt játékok             Dátum
The Phantom's Curse   Március 7-én, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig
Orient Express              Március 14-én, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig
Pumpkin Smash            Március 21-én, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig
Planet of the Apes         Március 28-án, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig

Fő részvételi feltételek
Az akció 2018. március 7-én, 14-én, 21-én és 28-án, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig tart. Minden feljogosító időszakhoz különböző kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot.
Ahhoz, hogy jogosult legyen egy pénzjutalomra, Önnek jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft-ot és le kell játszania minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó kiemelt játékon. Az akcióra legkésőbb 23:59-ig (angol idő) jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban.
Amennyiben összességében pluszban van a kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá Önnek maximum 7.500 Ft értékben. A kevesebb mint 300 Ft értékű nyeremények nem jogosultak jutalomra. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát 30 napon belül el kell fogadnia. A nem elfogadott pénzjutalmakat 30 nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, majd válassza ki az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.

Teljes részvételi feltételek
Az akció 2018. március 7-én, 14-én, 21-én és 28-án, angol idő szerint 00:00-tól 23:59-ig tart. Minden feljogosító időszakhoz különböző kiemelt játék tartozik; a részletekért, kérjük, tekintse meg a fenti Kiemelt játékok táblázatot.
Ahhoz, hogy jogosultságot szerezzen egy pénzjutalomra, Önnek jelentkeznie kell az akcióra. Az akcióra legkésőbb 23:59-ig (angol idő) jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
Jelentkezést követően, legalább 15.000 Ft készpénzt kell megjátszania, valamint minimum 10 pörgetést kell lejátszania az érvényes kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban.
A nyereményeket a vonatkozó feljogosító időszak közbeni, kiemelt játékokon történő valódi pénzes játéka alapján számoljuk ki. Amennyiben összességében pluszban van a kiemelt játékon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá Önnek maximum 7.500 Ft értékben. A kevesebb mint 300 Ft értékű nyeremények nem jogosultak pénzjutalomra.
A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát 30 napon belül el kell fogadnia. A nem elfogadott pénzjutalmakat 30 nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, majd válassza ki az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
Ön csak egy Duplázza meg a nyereményeit 7.500 Ft-ig pénzjutalmat igényelhet az egyes feljogosító időszakokban.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
A résztvevő játékok nem lesznek elérhetőek a következő országokban élő ügyfelek számára: Albánia, Algéria, Ecuador, Egyiptom, Gibraltár, Guyana, Indonézia, Kanada, Katar, Korea (Dél), Kuba, Kuvait, Laosz, Malajzia, Mexikó, Namíbia, Nicaragua, Pakisztán, Palesztina, Panama, Pápua Új-Guinea, Tajvan, Uganda.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot a saját belátása szerint bármikor visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Új játékos bónusz

Kezdje Kaszinó karrierjét egy akár 30.000 Ft értékű Új játékos bónusszal!

A 100%-os bónusz igényléséhez, használja a BONUS100 ajánlatkódot az első feljogosító befizetése/átutalása során.

Így működik:
Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft-ot és válassza ki a BONUS100 ajánlatkódot.
Nyisson meg egy játékot és fogadja el Új játékos bónuszát.
Játssza meg a feljogosító befizetése/átutalása és bónusza összegét 15 alkalommal a jogosult játékokon, hogy kifizethesse a Bónuszösszegeim egyenlegét.

Egyenlege növelése ennél nem is lehetne egyszerűbb! Mire vár még? Kezdjen el játszani remek játékainkkal!

Fő részvételi feltételek
Az ajánlat kizárólag új Kaszinó ügyfelek számára érhető el.
Az első Kaszinó befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra, maximum 30.000 Ft értékben. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása". Válassza ki a BONUS100 ajánlatkódot a feljogosító befizetése/átutalása során.
A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét 15 alkalommal kell megjátszania a jogosult játékokon. Nem minden játék számít bele azonos mértékben a fogadási feltételek teljesítésébe. Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételek 6. pontját.
A feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését/átutalását tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a "Kivehető egyenlegén" szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
Amennyiben ez a bónusz aktív, a befizetéseiből/átutalásaiból származó nyereményeket az "Összegeim" egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmény teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.
Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől/átutalástól számított 30 napon belül nem teljesítik, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik

Teljes részvételi feltételek
Az ajánlat kizárólag új Kaszinó ügyfelek számára érhető el.
Az Új játékos bónusz 2018. április 17-én 23:59 (GMT) után már nem igényelhető.
Az első Kaszinó befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosult lesz egy azzal megegyező értékű 100%-os bónuszra, maximum 30.000 Ft értékben. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása".
Válassza ki a BONUS100 ajánlatkódot az feljogosító befizetése/átutalása alkalmával. Amennyiben nem szeretné megkapni az Új játékos bónuszt, a Nincs bónusz opciót kell választania az ajánlatkód menüben.
A bónusz és az abból származó nyeremények kifizetéséhez a feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) és a bónusz együttes összegét 15 alkalommal kell megjátszania a jogosult játékokon.
Nem minden játék számít bele vagy számít bele ugyanakkora mértékben a fogadási követelmény teljesítésébe, ahogy ez az alábbi táblázatban is szerepel (kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a listához, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon).



A feljogosító befizetése/átutalása (30.000 Ft felső határral) feletti befizetését/átutalását tetszés szerint kifizetheti, anélkül, hogy ez kihatással lenne erre az ajánlatra. Ezek az összegek a "Kivehető egyenlegén" szerepelnek, és onnan kifizethetőek.
Amennyiben ez a bónusz aktív, a befizetéseiből/átutalásaiból származó nyereményeket az "Összegeim" egyenlegén írjuk jóvá. Az Összegeim egyenlegét bármikor kifizetheti. Ugyanakkor a bónuszt és a Bónuszösszegeim egyenlegét eltávolítjuk, amennyiben a fogadási követelmény teljesítése előtt igényel kifizetést az Összegeim egyenlegéről.
Amennyiben a fogadási feltételeket a feljogosító befizetéstől/átutalástól számított 30 napon belül nem teljesítik, a Bónuszösszegeim egyenlege elveszik
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt kifizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot vagy megnövelt kifizetést visszaigényelje, bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen és/vagy eltávolítsa az ezekből származó nyereményeket. Továbbá a bet365 fenntartja a jogot, hogy ahol bizonyíték van ilyen tevékenységre, ott a tevékenység azonosítására és megakadályozására vonatkozó adminisztrációs költségek fedezésére a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig pluszköltséget számoljon fel a felhasználónak.
A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

High Five Live Blackjack Challenge

Játsszon Élő Blackjacket, hogy egy azonnali pénzjutalmat nyerhessen!

Szerezzen egy azonnali 3.000 Ft-os pénzdíjat, amikor megszerzi az ötödik blackjack leosztását a promóciós időszak során.

Így működik:
Látogassa meg az Élő Kaszinót és játsszon bármelyik Élő Blackjack asztalon.
Szerezzen öt leosztott blackjack handet az akció során.
A 3.000 Ft-os pénzdíját a kör végén írjuk jóvá.
A pénzdíjt el kell fogadnia.

Látogasson el az Élő Blackjack asztalokhoz, foglaljon helyet és játsszon egy fantasztikus azonnali pénzdíjért!

Fő részvételi feltételek
Az akció 2018. március 8-án 09:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
A 3.000 Ft pénzdíjra való jogosultsághoz öt különböző alkalommal kell leosztott blackjack handet szereznie a promóciós időszak során, míg Élő Blackjack asztalokon játszik.
Ha jogosultságot szerez egy pénzdíjra, egy bónuszüzenet jelenik meg a játékkör végén. Kattintson az Elfogadásra, hogy a 3.000 Ft pénzdíjat jóváírjuk a számláján.
Amennyiben Ön bármilyen oknál fogva elhagyja a játékot mielőtt a pénzdíjat elfogadhatná vagy elutasíthatná, a feljogosító leosztástól számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
A promóciós időszak során csak egy pénzjutalmat szerezhet.

Teljes részvételi feltételek
Az akció 2018. március 8-án 09:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
A 3.000 Ft pénzdíjra való jogosultsághoz öt különböző alkalommal kell leosztott blackjack handet szereznie a promóciós időszak során míg Élő Blackjack asztalokon játszik. Csak a valódi pénzzel megtett tétek számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
A "leosztott blackjack hand" egy olyan leosztás, amelyben az első két kártyája egy Ász és egy tízes értékű kártya, amelyek értéke összeadva pontosan 21.
Ha jogosultságot szerez egy pénzdíjra, egy bónuszüzenet jelenik meg a játékkör végén. Kattintson az Elfogadásra, hogy a 3.000 Ft pénzdíjat jóváírjuk a számláján.
Amennyiben Ön bármilyen oknál fogva elhagyja a játékot mielőtt a pénzdíjat elfogadhatná vagy elutasíthatná, a feljogosító leosztástól számítva hét nap áll a rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, megnyisson egy játékot és elfogadja a pénzdíjat.
A promóciós időszak során csak egy pénzjutalmat szerezhet.
A behind the seat (játékos mögötti) tétek nem számítanak bele az akcióba.
A szétválasztott (split) kártyákon alapuló Blackjack kombinációk nem számítanak bele az akcióba.
Nincs fogadási követelmény és a pénzdíjat tetszés szerint átutalhatja vagy kiveheti.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést

Próbálja ki Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlatunkkal.

Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést a Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La játékokon!

Az igénylés menete:
1. Regisztráljon a Vegas - bet365 oldalon.
2. Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft-ot a Vegas számlájára.
3. Kattintson az ajánlat melletti Igénylés most gombra az Ügyfelek oldal Elérhető ajánlatok részén.
4. Játssza meg a befizetése/átutalása összegét négy alkalommal a feljogosító játékokon.
5. Az akár 50 ingyen pörgetést jóváírjuk a számláján.

Fő részvételi feltételek
Ez az ajánlat csak új Vegas ügyfeleknek érhető el és 2018. április 17-én angol idő szerint 10:59 után már nem igényelhető.
Az ajánlat igénylése előtti hét napban a Vegas oldalra végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft és maximum 15.000 Ft) jogosítja fel az akár 50 ingyen pörgetésre. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása".
Az ingyen pörgetéseket a befizetés/átutalás összege határozza meg. A 3.000 Ft értékű minimum befizetés 10 ingyen pörgetést, a 15.000 Ft pedig 50 ingyen pörgetést jelent. Amint igényelte az ingyen pörgetéseket az Ügyfelek menüben, további befizetések már nem növelik az elérhető ingyen pörgetések számát.
Az ingyen pörgetésekhez a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét négy alkalommal kell megjátszania készpénzes tétekkel a feljogosító játékokon 30 napon belül. Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételeket a jogosult játékokkal kapcsolatos részletekért.
Az ingyen pörgetéseit a fogadási követelmények teljesítését követő hét napon belül el kell fogadnia egy feljogosító játék megnyitásával. A feljogosító játékok: Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La.
A saját befizetett/átutalt összeg (és az abból származó nyeremény) tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra. Az ingyen pörgetéseiből származó nyereményeit a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, amint felhasználta az összes ingyen pörgetést.

Teljes részvételi feltételek
Az ajánlat kizárólag új Vegas ügyfelek számára érhető el.
Az Új játékos ajánlat 2018. április 17-én, angol idő szerint 10:59 után már nem igényelhető.
Ezek az Új játékos ajánlat részvételi feltételek azokra az új ügyfelekre vonatkoznak, akik 2018. február 20-án, angol idő szerint 11:00 után igényelték az ajánlatot. Amennyiben a fenti dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
Az ajánlat igénylése előtti hét napban a Vegas oldalra végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft és maximum 15.000 Ft) jogosítja fel az akár 50 ingyen pörgetésre. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása". Bármilyen saját befizetett/átutalt összeg (és az abból származó nyeremény) tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
Az ingyen pörgetéseket a befizetés/átutalás összege határozza meg. A 3.000 Ft értékű minimum befizetés 10 ingyen pörgetést, a 15.000 Ft pedig 50 ingyen pörgetést jelent. Amint igényelte az ingyen pörgetéseket az Ügyfelek menüben, további befizetések már nem növelik az elérhető ingyen pörgetések számát.
Az ingyen pörgetésekhez a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét négy alkalommal kell megjátszania készpénzes tétekkel a feljogosító játékokon 30 napon belül.
A Vegas oldalon megtett minden nyerőgépes tét beleszámít a fogadási követelmények teljesítésébe, kivéve a Prémium és Videó nyerőgép kategóriában szereplő duplázós játékokat. Az Asztali és kártya kategóriában szereplő játékokra megtett tétek nem számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe.
Az ezen ajánlat keretében szerzett ingyen pörgetéseket azonnal jóváírjuk a fogadási követelmények teljesítését követően, és azokat egy feljogosító játék megnyitásával a fogadási követelmények teljesítésétől számított hét napon belül el kell fogadni.
Az ingyenes pörgetéseket a következő jogosult játékokon használhatja fel: Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La.
Az ingyen pörgetéseiből származó nyereményeit a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, amint felhasználta az összes ingyen pörgetést.
Abban az esetben, ha előző promócióból származó ingyenes pörgetései vannak, akkor először azokat az ingyenes pörgetéseket kell teljesítenie, majd be kell zárnia a játékot. Miután megnyit egy feljogosító játékot, az ebben az ajánlatban szerzett ingyen pörgetések elérhetővé válnak.
Az ingyenes pörgetésekhez kapcsolódó tét összegét a bet365 határozza meg és az nem képezi alku tárgyát. Ingyen pörgetés értéke: 30 Ft.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
A bet365 bármilyen bónuszösszeget vagy ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Akár 15.000 Ft Új játékos bónusz

100% bónusz akár 15.000 Ft értékben

Kezdjen el játszani a Játékok - bet365 oldalon egy 100%-os Új játékos bónusszal akár 15.000 Ft értékben!

Az igénylés menete:
1. Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft-ot a Játékokra.
2. Kattintson az Igénylés most gombra az Ügyfelek oldal Elérhető ajánlatok részén.
3. Játssza meg a feljogosító tranzakció összegét harminc alkalommal a feljogosító játékokon.
4. Használja fel akár 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszát remek játékokon.

Fő részvételi feltételek
Az ajánlat kizárólag új Játékok ügyfelek számára érhető el.
Az ajánlat igénylése előtti hét napban végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosítja fel a maximum 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszra. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása". A bónuszhoz igényelnie kell az ajánlatot, majd meg kell játszania a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét 30 alkalommal a feljogosító játékokon: Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételek 9. pontját.
Nem minden játék számít bele a fogadási követelmény teljesítésébe. Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételek 9. pontját.
Bármilyen befizetett/átutalt összeg és/vagy abból származó nyeremény tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
A bónuszát eltávolítják, ha a fogadási követelményt nem teljesíti az ajánlat igénylésétől számított 60 napon belül. Amint teljesítette a fogadási követelményt, a bónuszát jóváírjuk a kivehető egyenlegén és azt bármikor felhasználhatja vagy kiveheti.

Teljes részvételi feltételek
Az ajánlat kizárólag új Játékok ügyfelek számára érhető el.
Az Új játékos bónusz 2018. április 17-én, angol idő szerint 10:59 után már nem igényelhető.
Ezek az Új játékos bónusz részvételi feltételek azokra az ügyfelekre vonatkoznak, akik 2018. február 20-án, angol idő szerint 11:00 után igényelték az ajánlatot. Amennyiben a fenti dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
Az ajánlat igénylése előtti hét napban végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft) jogosítja fel a maximum 15.000 Ft értékű 100%-os bónuszra. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása". A bónuszhoz igényelnie kell az ajánlatot, majd játssza meg a feljogosító befizetését/átutalását 30 alkalommal a feljogosító játékokon.
Bármilyen befizetett/átutalt összeg és/vagy abból származó nyeremény tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
A bónuszát eltávolítják, ha a fogadási követelményt nem teljesíti az ajánlat igénylésétől számított 60 napon belül. Amint teljesítette a fogadási követelményt, a bónuszát jóváírjuk a kivehető egyenlegén és azt bármikor felhasználhatja vagy kiveheti.
Egyszerre csak egy aktív bónusza lehet. Másik bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
A Játékok oldalon megjátszott összes tét beleszámít a fogadási feltétel teljesítésébe a következő játékok (amikor elérhetőek) kivételével, amelyeken a tétek nem számítanak: Kérjük, vegye figyelembe, hogy további játékokat adhatunk a listához, ha azok elérhetővé válnak a bet365 oldalon.


Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt kifizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot vagy megnövelt kifizetést visszaigényelje, bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen és/vagy eltávolítsa az ezekből származó nyereményeket. Továbbá a bet365 fenntartja a jogot, hogy ahol bizonyíték van ilyen tevékenységre, ott a tevékenység azonosítására és megakadályozására vonatkozó adminisztrációs költségek fedezésére a befizetési bónusz vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel a felhasználónak.
A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Igényeltem a kaszinóban a 100%-os feltöltési bónuszomat. Valahol nyomon tudom követni, hogy hogyan áll a forgatásom?

Őszi Nyerőgép akció!

Vegye ki a részét az őszi szüretből, ahol 68.801.500 Ft pénzdíj és 260.000 ingyen pörgetés nyerhető! Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Élő krupié Blackjack szerencsekártyák

Nyerjen azonnali pénzdíjat!
Látogasson el az Élő Kaszinóba és játsszon meghatározott Blackjack asztalokon, ahol két szerencsekártyát keverünk minden egyes kártyatartóba. Szerezzen egy szerencsekártyát és Öné egy azonnali 10£ értékű pénzdíj. Ez azonban nem minden, hiszen ha az osztó szerez szerencsekártyát, akkor minden játékos egy azonnali pénzdíjat kap! Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Napi pénzözön

1.850.000 Ft készpénz nyerhető minden pénteken!
Játsszon izgalmas játékokon és nyerjen hihetetlen pénzdíjakat a hónap minden péntekén a Napi pénzözön akcióban. Összesen akár 1.850.000 Ft is nyerhető pénzdíjakban minden pénteken - a fődíj 185.000 Ft. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést

Próbálja ki Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlatunkkal.
Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést a Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La játékokon! Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Élő Blackjack visszafizetés

Szerezzen 25% visszafizetést, ha jelentkezik és Élő Blackjacken játszik! Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Duplázza meg nyereményeit 7.500 Ft értékig

Hozza ki a legtöbbet a nyereményeiből egy készpénzes jutalommal!
Játsszon válogatott nyerőgépes játékokon és szerezzen egy akár 7.500 Ft-os pénzjutalmat a szokásos nyereményein felül, minden szerdán! Olvassa tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Élő Kaszinó kihívások

Ön tudja teljesíteni mind a három kihívást, hogy további 50 ingyen pörgetést nyerjen? Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Soccer Spinner

Tippelje meg a helyes eredményt ingyen pörgetésekért! Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Élő krupié Halloween szerencsekártyák

Nyerjen ijesztően jó pénzdíjat!
Halloweenkor látogasson el az Élő Kaszinóba és játsszon meghatározott Élő Blackjack asztalokon, ahol két szerencsekártyát kevernek minden egyes kártyatartóba. Szerezzen egy szerencsekártyát és Öné egy azonnali 10£ értékű pénzdíj. Ez azonban nem minden, hiszen ha az osztó szerez szerencsekártyát, akkor minden játékos egy azonnali pénzdíjat kap! További részletek!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org