50 ezerből 350 egy szezon alatt

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az utóbbi évek sikerein felbuzdulva úgy döntöttem, hogy az augusztustól induló szezonban naplóban is vezetni fogom minden fogadásomat. A terv a következő, 50 ezres bankról indulva, a havi nyereségeket mindig továbbgörgetve 2017 májusában 350 000 Ft-ot fogok kiutalni.  :D Ez elsőre soknak tűnhet, de bőven teljesíthető, méghozzá így -

Angol-spanyol-német bajnokságok játszanak csupán, kiegészítve egy kevés Bajnokok Ligája fogadással. Ebből a választékból az élőzéssel együtt havonta kb. 50 fogadás szokott összejönni. 5%-os (kb. 2500 Ft) átlagos téttel számolva ez azt jelenti, hogy minden hónapban a kezdő banknak kb. a 250%-át fogom megforgatni. Ebből óvatos becsléssel is azt mondom, hogy hozható 10% ROI, ami ugye 250% * 0,1 vagyis a havi induló bank 25%-a. A többi már csak matek, 1,25 a kilencediken * 50 000 az bizony kb. 350 ezer lesz 9 hónap leforgása alatt.  :ok:

Előzetesnek ennyi elég is, a nyári uborkaszezon alatt ki fogom fejteni bővebben is, hogyan fog ez működni.  ;) Le fogom írni milyen fogadás típusokat játszok az utóbbi pár évben sikerrel, és miért azokat, milyen oddsokat játszom, milyen szisztéma mentén.

Addig is lesz pár kósza élő fogadásom főként dél-amerikai bajnokságokra illetve a csodás NB1-re, ami most hétvégén indul, ezek csak kisebb téttel, bemelegítésnek, és a másik naplómban fogom vezetni továbbra is.  ;D

Lássuk akkor, milyen fogadás típusokkal fogom végig vinni ezt a 9 hónapos tervet. Illetve először is leszögezném, mire NEM fogadok szinte sosem, hogy senkit se érjen csalódás.  ;D

- NEM fogadok szögletekre semmilyen formában. Pénzfeldobás, bárki bármit mond, jó oddsokat pedig sosem lehet elkapni vele.

- NEM fogadok papírforma eredményre semmilyen formátumban. Tehát nincs Barcelona győzelem 1,2x-ért, nincs félidő/vége Barca-Barca 1,5x-ért, nincs Barcelona góljai 3,5 felett és egyéb bohóckodások, ezekben én nem hiszek.

- NEM fogadok mérkőzés előtt gólok számára 2,5-ös határral. Over 1,5 és under 3,5 tippek lesznek, azokból is csak kevés, és csak 1-1 db-ok valamilyen nagy szorzó mellett kötésben.

- NEM fogadok kettesnél nagyobb kötésben. Az esetek 90%-ában szóló tippek lesznek, néha-néha egy nagy odds - kis odds kötés, ezt majd leírom miért.

- Olyan mérkőzésre, amit élőben fogok tudni nézni (remélhetőleg sok ilyen lesz) előtte csak ritkán fogok fogadni, és akkor is csak bizonyos dolgokra.

- Nem fogadok "ugyanarra más címszóval". Ezt sok embernél látom, és sosem értettem miért csinálják. Egy egyszerű példán levezetve, Real - Barca meccs, a következő fogadások közül egyesek valamiért többet is megraknak egyszerre -

Real góljainak száma 1,5 felett
Mérkőzés góljainak száma 2,5 felett
Ronaldo gólt lő
Real Madrid győz
Félidőben Real Madrid vezet

Estig sorolhatnám még ezeket, mikor emberek úgy tesznek meg fogadásokat, hogy végeredményben már kb. csak egyetlen egy végeredménnyel nyernének, és több olyan (teljesen reális) eredmény is van, amivel egyszerre buknának el 5-6 szóló fogadást...  :o Ilyen nálam nem lesz, én a fenti fogadási lehetőségekből általában a legkockázatosabbra fogok fogadni, és pont.  ;D

- Nagy oddsokat fogok játszani, de csak ésszel, nem "jackpot vadász" stratégiával. Tehát a tippek szorzója valahol 2,00 és 5,00 között fog mozogni, 3,00 körüli átlaggal.

Így hirtelen ezek jutottak eszembe. Következő lépésben tényleg leírom a fogadás típusokat majd, amiket játszani szoktam, kiegészítve egy-két új ötlettel, amiket idén fogok tesztelni.  :D


Jöjjenek tehát az általam játszott fogadás típusok, szép sorjában. Kezdésnek egy olyanról fogok írni, amit eddig még nem próbáltam, de határozottan jó lehetőséget látok benne.  :D

Pontos végeredmény - 1-1


Nem sok embert láttam eddig erre játszani, pedig én már évek óta szemezek vele, és határozottan jó lehetőséget látok benne. Az egésznek az alapja természetesen a bet365-nél, meg talán más helyeken is állandóan futó promóció, ami annyit tesz, hogy ha pontos végeredményre fogad az ember, és a mérkőzés 0-0-ra végződik, akkor vissza adják a tétet.

Az egész 1-1-es ötlet használata abból ered, hogy csak simán döntetlen fogadásokkal nehéz hosszú távon egy megbízhatóan pozitív egyenleget hozni szerintem. Illetve ez egy jó példája annak, amit máshol is alkalmazok a fogadásaimnál, amikor egy távolról sem tuti, de jónak gondolt tippet kicsit "felturbózok" egy magasabb odds elérése érdekében. Teszem mindezt főleg azért, hogy az átlag tétemnél kevesebbel is meg tudjam játszani, miközben a várható nyeremény ugyanannyi marad.

Lássuk először, mi is ezzel a probléma -

- Olyan meccs, ami 2-2-re, esetleg 3-3-ra végződik. Ez az egyetlen valódi kockázata a dolognak, hiszen itt az eredeti döntetlen tippünkkel nyertünk volna, míg az 1-1-es tippel bukunk. Ezt viszont elég jól lehet tompítani a következő megoldással. A 2-2, 3-3-ra végződő mérkőzéseken viszonylag jó esély van arra, hogy valamikor a 90 perc folyamán volt 1-1 az állás, így élőben vissza lehet biztosítani, ki lehet szállni belőle. Ha például félidőre úgy vonulnak 1-1-el a csapatok, hogy tucatnyi ziccer maradt ki, akkor nyilván nem hazárdírozunk, hanem egy over 2,5 góllal valamilyen irányba kiszállunk a fogadásból. Mellesleg pedig természetesen arra törekszünk a kiválasztásnál, hogy ne gólzáporosnak ígérkező meccseken próbáljuk be az 1-1-et.

- Olyan meccs, ami 0-0-ra végződik.
Gondolhatnánk azt, hogy lényegében ezzel is veszítünk, hiszen sima döntetlenre fogadással besöpörhettük volna az átlagos 3,00 - 3,5-ös oddsot, de ez rossz felfogás. Az egész szisztéma játszásával pont erről mondunk le ugyanis, amikor 1-1-re fogadunk, ergó gólokat várunk. Mellesleg a tétünket is visszakapjuk, tehát szigorúan véve nem  is veszítettünk.

- Bármilyen nem-döntetlen eredménynél. Úgy tűnhet, hogy veszítettünk, de valójában pont hogy nyertünk. Megnyertük azt az összeget, amennyivel kevesebbet kellett tennünk az 1-1-nek a 6,5x-ös oddsára, mint amivel a 3,5x körül fizető sima döntetlenre tettünk volna. Ezt fontos belátni, és a helyén kezelni.

Érdemes még megemlíteni egy dolgot negatívumként, ami talán nem egyértelmű elsőre. Ha mérkőzés előtt 1-1-re fogadtunk, akkor az élő fogadási lehetőségek jelentős részéből kizártuk magunkat, feltéve, hogy betartjuk azt az elvet, hogy "ugyanarra 2x nem fogadunk más címszóval". Magyarul élőben már nem tudok under 2,5 gólt tenni, nem tudok "x csapat vezet félidőben" fogadást tenni, nem tudok "mindkét csapat gólt lő" fogadást tenni, hiszen ezzel megnyitnám annak a lehetőségét, hogy bizonyos eredményekkel egyszerre ússzon el több szelvényem is.

Miért is jó ez?  :D

Ha a fentiekből még nem lenne egyértelmű, íme egy pici matek.

Döntetlen oddsa - 3,00 - 3,5 között (kiegyenlített mérkőzésekről beszélünk)
1-1 végeredmény oddsa - 6,00 - 7,00 között

Ez azt jelenti, hogy 200-250%-os profit helyett immár 500-600%-ot kaszálhatunk (ez a 2,5x-3x-osa!!), amennyiben a fent leírt, véleményem szerint nem túl nagy kockázatot hajlandóak vagyunk felvállalni. Ebből egyenesen következik, hogy kicsivel bátrabban tehetjük meg döntetlenre (1-1, ugye) amit érzünk, mivel nincs szükségünk még a szokásos 30% fölötti találati arányra sem, hogy nyereségesek legyünk.  :ok:

Ez tehát a terv, idén először fogom tesztelni, reményeim szerint egy megfelelő kiválasztással meg lehet csinálni pluszosra.  :ok: Ez lesz amúgy az egyetlen része a fogadásaimnak, amit táblázatban is fogok vezetni külön, hogy tudjam követni az eredményességét.  ;)

#3 július 15, 2016, 10:49:51, fcbayern
A következő fogadás típust már játszom pár éve, méghozzá sikeresen. Az alap gondolat kicsit hasonlít a végeredmény 1-1 mögött rejlőhöz. Vagyis van egy tippem, hogy melyik csapat fog győzni, és az adott csapat győzelmének az oddsát túlzónak tartom, látok benne értéket. Azonban nem érzem elég biztosnak a dolgot ahhoz, hogy átlagos téttel megfogadjam (sok ilyen tud lenni a 2,00 - 3,00 zónában), így inkább ennél kötök ki néha -

X csapat 1 gólos különbséggel nyer

Ez oddsok tekintetében a következőt jelenti -

1,6x- ból 3,4x
2,1x-ből 3,75x
3,5x-ből 5,00x


Magyarul nyilván minél szorosabb egy meccs, annál kisebb lesz az extra nyereségünk az eredeti 1x2 tipphez képest, de még a legrosszabb esetben is kb. 1,5 tétnyi összegről beszélünk pluszban.

Azt nem nehéz belátni, hogy az utóbbi 20-30 év focija a stabil védekezés felé mozdult el, manapság már középcsapatok is egyre gyakrabban játszanak defenzív felfogásban, ritkák már a 4-2-es mérkőzések.  :crazy: A csapatoknak 0 motivációjuk van egynél nagyobb gólos győzelemre törekedni, hiszen azzal csak azt kockáztatnák, hogy kinyílnak hátul és döntetlen lesz a vége. Ez az uralkodó felfogás jelenleg az európai futballban, így adja magát, hogy ezt meglovagoljuk.  :ok:

Hol alkalmazom ezt és hol nem?

Egy egygólos győzelem az esetek többségében szoros, kiegyenlített mérkőzést jelent, tehát -

- Hasonló tudású/formájú csapatok esetében. Ez számszerűen azt jelenti, hogy az esélyes oddsa is lehetőleg legalább 2,00x közelében legyen.

- Nem játszom olyan meccseken ahol bármelyik védelemben sok a hiányzó, vagy egyébként is híresen gyengén teljesítenek hátul, és képesek minimális nyomás alatt is olcsó gólokat adni az ellenfélnek.

- Igazán nagy egyéniségeket felvonultató csapatok meccsein csak ritkán játszom ezt. Az a probléma ugyanis, hogy Real - Barca - Bayern szintű csapatoknál (talán még egy-kettőt tudnék mondani minden bajnokságból, legalábbis felfogásukat tekintve) néha nem állnak le 1-1 gólnál, hanem utána is hasonló tempóban és támadó szellemben játszanak, ami nekünk most rossz. A másik dolog pedig az egyéniségek, akik képesek a "semmiből" is gólt szerezni, egyéni elfutásból, szabadrúgásból, stb.

Igazából ennyi az egész, nem egy spanyol viasz, de jól működik.  ;D Pontosan azt lehet csinálni vele, amit én szeretek - bizonytalan tippeknél el lehet játszani azt, hogy még egy pici kockázatot hozzá adva magasabb oddsot kap az ember, amit már mondjuk az alap tipp 50-75%-ával is meg lehet játszani azonos várható profit mellett.  :ok:

Miért rossz ez?

Talán azt gondolhatják sokan, hogy egy 2-3 gólos győzelem esetén jól megszívtuk, hiszen a helyes 1x2 tippünkből csináltunk egy vesztest. Viszont azt ne felejtsük el, hogy minden két-három gólos győzelmet megelőzött egy 1 gólos vezetés. Vagyis a mérkőzést élőben követve mindig dönthetünk úgy, hogy mondjuk túl korán esett le a vezető gól, és utána is túl nagy erőkkel támad a csapatunk, így inkább kiszállunk a fogadásból veszteség nélkül/akár nyereséggel mondjuk egy over 1,5 gól fogadással!  :D

#4 július 25, 2016, 10:44:19, fcbayern
Folytatódjon akkor a "sportfogadó szakkör", jöjjön az egyik kedvenc témám.  :ok:

Sorozatok megszakadása, avagy a statisztikák közeledése a várható értékükhöz

Azzal talán nem mondok nagy újdonságot, hogy az igazán sikeres befektetők a tőzsdén sem olyan részvényeket vesznek, amiknek már x ideje elkezdett nőni az értéke.  :D Pont, hogy azokat a részvényeket keresik, amik jelenleg még gyengén teljesítenek, és arra próbálnak spekulálni, hogy valahol a legalacsonyabb ár környékén vásároljanak be belőle, mielőtt még az értéke növekedni kezdene.


A sportfogadásban is meg lehet valósítani valami hasonlót. Nincs ugyanis olyan kiesőjelölt csapat, akik 38 meccsből 38 vereséggel zárnának a bajnokság végén, hanem kb. fele-fele arányban lesz a vereség/nem vereség eredmények aránya. Ahhoz azonban, hogy ezt sikeresen lehessen csinálni rengeteg háttértudás szükséges. Aki pl. nincs tisztában az Eibar keretének erősségével, és azzal, hogy tőlük reálisan milyen szereplés várható, az nem fogja tudni megállapítani, hogy milyen hosszú negatív széria után érdemes fogadni rájuk, milyen csapat ellen, stb.

Az előző szezonban erre elég kézenfekvő példa volt a Chelsea szezonja.
Az őszi vergődésük során egy idő után már érezhető volt az egész játékukon, a hangulaton, hogy ebből nincs visszaút, addig fognak zuhanni, amíg Mourinhót el nem küldik. Azt nem volt nehéz megjósolni, hogy javulni fog a teljesítményük, hiszen azzal a kerettel nem reális a 17. hely. A kérdés csak az volt, hogy vajon milyen hamar kapják össze magukat, és mire lehet elég az a továbbiakban, ha a valós tudásuknak legalább a közelében teljesítenek. Csodák persze nincsenek, nem Mourinho volt a problémáik egyedüli forrása, tehát nem is oldódott meg egy csapásra minden gondjuk. Ebből következik, hogy egy európai kupa szereplést érő hely nem volt már realitás, és végül a 10. helyen kötöttek ki.

De minden évben lehozza ennek az ellenkezőjét is pár csapat minden bajnokságban. A tavalyi PL szezonból kapásból a Crystal Palace jut eszembe. Ők december közepéig nagyon szépen teljesítettek, és gyakorlatilag csak top csapatoktól szenvedtek vereséget, azok is legtöbbször 1-1 gólokon múltak. 9-2-6 volt a mérlegük, amivel kényelmesen ott voltak a top10-ben. Látva az őszi sikereiket meccsről meccsre, a jól informált fogadóban két kérdés merült fel.

1, Az egyik, hogy van-e bármi logikus magyarázata annak, hogy csak két db döntetlent játszottak (ez alig 10%), utal-e a játékuk arra, hogy ez az arány továbbra is így marad? Avagy ez inkább csak a "véletlen műve", és egy kilengés a várható értékhez képest, és akkor a bajnokság hátra lévő részében mindig ott kell motoszkáljon a fejünkben, hogy "bennük még ott van x döntetlen". A helyes válasz ez volt, ugyanis egy teljesen átlagos 9-re tornászták fel a döntetlenjeik számát a december közepi 2-ről, szóval lehetett rajtuk kaszálni bőséggel.

2, A másik, talán még fontosabb kérdés az volt, hogy vajon reális-e az addigi eredménysoruk, helyezésük. Ehhez bizony sok meccsüket kellett látni, sokat kellett róluk olvasni fórumokon, hírekben, hogy meg tudjuk állapítani. Erőn felül teljesítettek, és a kérdés csak az volt, meddig bírják, hol lesz vége. (Persze ilyet mondani egy szezonban, ahol  Leicester lett a PL bajnoka, elég nagy szamárságnak tűnhet, de azt bátran könyveljük el a modern futball egy olyan tündérmeséjének, amiben jó eséllyel nem lesz részünk többet soha.  ;D) Kb. a Boxing day tájékán már bőven zuhantak lefelé, ebben az időszakban Angliában amúgy is szoktak lenni komoly fordulatok egyes csapatok teljesítményében. Lehoztak egy olyan fél évet, amivel tükörsimán kiestek volna, ha nincsenek az őszről hozott pontjaik, így végül a 15. helyen kötöttek ki egy viszonylag izgalommentes késő tavaszi széria végén.

Röviden - ha egy középcsapat szériában az 5. meccsét nyerte meg, akkor gyanakodjunk arra, hogy véget ér a jó szériájuk, és keressük a lehetőséget, hogy hol lehet őket jó szorzón veretni. Ha egy csapat első három meccsén 1-0-2 gól esik, miközben tucatszám maradtak ki a helyzeteik, hátul pedig csak a kapusnak és pár utolsó pillanatos blokknak köszönhették, hogy nem kaptak, akkor nyilván bátran mehet az over a meccseikre megfelelő szorzón, stb.

Szezon közben még egész biztosan lesznek ilyen "elmélkedős" írásaim, de így a nagy bajnokságok rajtjához közeledve már inkább az átigazolási piac hírein pörgök, stb.  ;D Viszont úgy hozta az élet, hogy idén én fogom írni a Premier League-el kapcsolatos anyagokat az oldalon, szóval akit érdekel egy kis PL beharangozó, erre tessék -  :ok:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-beharangozo-1-resz-jovore-is-ugyanitt

Folyt. köv., mivel jövő héten már jön az első forduló, így addig az összes csapatról lesz hasonló írás, a nagyobbakról 1-2 különálló is.  ;)

Rég írtam már ide, úgyhogy most pótolom. Én speciel sosem fogadok hosszú távú dolgokra, mivel nem szeretem, ha valamiben sokáig áll a pénzem, ahelyett, hogy forogna szépen.  :D De azt is tudom, hogy sokan szoktak szezon fogadásokat tenni, úgyhogy íme azok a fogadások, amiket én jónak érzek (bet365-ről vannak az oddsok)

Chelsea pontjai 72 felett - 2,1x
Crystal Palace pontjai 44 felett - 2,0x


A Chelseanél jött Conte, aki rendbe fogja szedni a társaságot, és produkálnak egy értelmes szezont. Ha belső védő poszton sikerül döccenőmentesen lehozni egy fiatalítást, akkor 0 európai kupaszerepléssel idén könnyedén hozniuk kell a top4-et, ami kb. megfelel a 72+ pontnak.

A Palace jól igazol, olcsóért hoznak value-t posztokra, okos építkezés folyik ott. Ha akad egy-két 15 gól tájékán termelő csatáruk/szélsőjük, akkor illene elkerülniük a kiesés ellen vívott harcot, és kicsit többet hozni a kötelező 40 pont tájékánál.

Az utolsó tippemet tegnap álmodtam, és csak a legmerészebb embereknek ajánlom.  :D Idén szinte lehetetlen megjósolni, ki lesz a bajnok, annyira szoros a top 5-6, ezért úgy döntöttem, hogy ha kötelező lenne fogadnom, akkor én biztos kicsit outsiderre raknék. Szóval bajnok lesz a Liverpool. Igen, behúzzák az első PL címüket, és Kloppnak szobrot emelnek, amiért ebből a kutyaütő bagázsból bajnokot faragott. Mindezt 10x oddson, szóval ha van egy fölös milliótok, akkor nyugodtan.  ;D Emellé már csak a Leicester BL győzelmét kel berakni kötésben 101x-es oddson, és kész a csoda.  :o

A szezon első tétmeccsével hivatalosan is elindult az "50-ből 350" projekt, és sikerült is villámrajtot venni.  ;D A főoldalon olvasható előzetesemben tökéletesen tippeltem a Community Shield meccsre, voltak gólok ugyanis mindkét oldalon, és nyert a United.  :ok:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/community-shield-avagy-ismet-angol-foci

A helyzet viszont az, hogy eszem ágában sem volt bármire is fogadni mérkőzés előtt, így nem ezzel taroltam.  ::) Unibeten volt még 5000 Ft kockázatmentes fogadásom, ezt 7,00x oddson fel is raktam 1-1-es végeredményre még 0-0-nál. Az 1-1 meg is lett, de utána elég hamar lehetett látni, hogy a MU rámegy a győzelemre, és nagyon necces lett volna kivárásra játszani.

Így hát maradtam a szokásos visszafogadásnál, feldobtam 10k-t az over 2,5 gólra 1,925x-ös oddson. Beleszámítva az első félidőben tett vesztes fogadásomat is maradt 7750 profit, örüljünk neki (még úgy is, hogy ha az a copfos kutya Ábrahám mellé fejeli, akkor 20 lett volna.  :D)

Kezdőbank - 42 500
Jelenlegi - 50 300


Megforgatva - 16 500
Mérleg - +7750

Apa kezdődiiiiik!  :D Holnap végre beindul az európai topfoci a Premier League első fordulójával, és rögtön mennyi csemege.  :o Első pár fordulóban idén is az alábbi stratégiát fogom alkalmazni -

Tekintve, hogy így a rajtnál még nagyon kiszámíthatatlan melyik csapat hol jár a felkészülésben, formaidőzítésben, hol mennyire illeszkedtek be az érkezők, stb., így óvatos leszek.  :ok: Mármint a tétek mértékét tekintve, mert közben persze rámegyek a szokásos nagy oddsokra, ahogy kell!  :D A főoldalon látható két beharangozómban már olvashattátok őket egy kis indoklással is amúgy. Ezek vannak terítéken, ma még alszok rájuk egyet, aztán amit még holnap reggel is jónak érzek, azt megrakom.  ;D

Leicesteri győzelem valamilyen formában, egyre inkább hajlok a 0-ra nyer opció felé.
Burnley - Swansea, döntetlen, eléggé 0-0 szagú
'Boro egy góllal nyer
United legalább kettővel nyer
Arsenal - Pool, valamilyen over
Chelsea - West Ham, Ázsiai hendis West Ham +1,00-ról, ez konkrétan a forduló ajándéka, szóval talán a többinél nagyobb téttel is megjátszom.

A pocokfejű Vajnának köszönhetően max. streamen tudjuk követni a meccset, de ettől még előfordulhatnak majd élőzések is, és persze ha valami szarul alakul, abból kiszállok élőben.  :D

Kész a csoda, hétvégi PL fogadások elhelyezve egy jó 3,5x körüli átlagoddsal, szóval belecsaptam a lecsóba.  :D

Ez a nyitó hétvége eléggé agyfasz volt, szóval igazából már annak is örülök, hogy minimális plusszal zártam kis élőzések után.  :D Leicester egy bajnokságra való helyzetet elbohóckodva kapott ki, burnleynek volt vagy 2-3 ziccere az 1-1-hez, boro győzelem is teljesen ok tipp volt.  :ok: a palace-t nem tudom miért raktam meg, semmi értelme se volt, azt bánom.  :noway:

amúgy city - sunderland meccsen 1-0-nál 15x-ös oddson raktam az 1-1-et, amiből ki lehetett szállni egész csinos profittal, az sokat segített az amúgy elég gyér hétvégémen.  ;D

összességében elégedett vagyok, a mai chelsea meccsen még van egy nyitott fogadásom, amivel korrekt pluszban is zárhatok akár.  ;) a második fordulóban már közelíteni fogok kicsit a 2500-as átlag téthez, hiszen jobb rálátásunk lett a dolgokra. ja, és indul a la liga, oda is megkeresem a legzsírosabb oddsokat majd.  :police:

Kezdőbank - 42 500
Jelenlegi - 50 650 + 1 fogadás még függőben

A Chelsea élőben jól kibaszott velem, kétszer fogadtam rájuk élőben valamilyen formában, és mindkétszer leszopattak, hogy aztán a végén azért még pushra hozzák a West Ham +1,00-ról tippemet is...  :noway: Kutyák.  :D Minimális mínusszal zártam végül a hétvégét, de ezen a héten már közelíteni fogok a 2500-as átlagtéthez, és javítunk.  :ok:

Na de itt a második PL forduló, plusz a La Liga nyitánya, szóval ismét támadok pár bátor tippel.  ::) Íme az alapötletek, amikből válogatni fogok -

stoke - city, nem tudok dönteni az egy gólos city győzelem és a végeredmény 1-1 között, lehet inkább élőzök rajta.
burnley - pool, nyeretni kell klopp csapatát, szerintem kettő lesz közte, szép 4,33x-ért simán value
tottenham - palace, 1 gólos hazai győzelemre gondoltam elsőnek, de a kettőt se érzem kizártnak
watford - chelsea, itt várom a forduló egyik meglepetését, szerintem Mazzaiék kibasznak a Chelseavel, lehet valami apróval megdobom az egy gólos győzelmüket
west brom - everton, akkora döntetlen mint a ház
leicester - arsenal, valamiyen over, talán félidő over 1,5
sunderland - boro, döntetlen nr. 2, vagy szűken behúzza a boro. ezt is lehet csak élőzöm inkább.

a spanyol meccsekről még gondolkozom, de tuti veretni fogom a barcát, annyira ajándék oddsok vannak. Betis 1-el nyer 29,00x-ért? Mi ez, máris karácsony van?  ;D

#12 augusztus 19, 2016, 14:16:44, fcbayern
Íme a hétvégi fogadások - (töltök fel normális képeket otthonról, mert itt nem akar menni  :()

Malaga v Osasuna - 1-el nyer a Malaga 3,35x
Barcelona v Betis - vendég 21,00x
Granada v Villareal - 1. fi. over 1,5 goals 3,45x
Sevilla v Espanyol - Espanyol nyer 1-el 7,00x
Gijón - Bilbao - Bilbao nyer 1-el 3,6x

A spanyol meccseket kisebb téttel raktam csak, egyrészt mert első forduló, másrészt mert elég bátor tipp mindegyik, plusz nem fogom tudni mindet követni élőben.  :D Az angol tippek -

Burnley v Pool - Pool nyer 2-vel 4,9x
Spurs v Palace - Spurs nyer 1-el 3,55x
Leicester v Arsenal - 1. fi. over 1,5g 2,55x
West Ham v Bournemouth - WH 1-el nyer 3,8x
WBA v Everton - 1:1 6,5x
Sunderlan v Boro - 1:1 6,5x

Ezek már alap tét közeli összeggel mentek, de persze most is biztosítom majd élőben amit kell, stb. Izgalmas hétvégének nézünk elébe, 6,01-es átlag odds (najó, még a Barca nélkül is 4,52  ;D) 15-20 ezres össztét  ::) :ok:



Még el se indult a hétvége rendesen, de máris meg volt az első nyerő fogadásom  :D MU-ra ment élőben egy félidő 1-0, ami még biztosítás után is hozott vagy 3000-t.  :ok:

Malaga képes volt 5 perccel a vége előtt leadni 1-0-ról, de szerencsére ott is visszafogadtam, így minimális pluszra kijött az is. (Ja és amúgy dupla nyerő lett volna, ha nem puskáznak el két nagy ziccert a végén...  >:()

Depor 2. félidőt megnézem, talán nyeretni kéne őket...

Na, zárásként egy 11-es odds a Deporon, jóccakát!  :ok: