1% Cashback

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 25, 2013, 20:24:08, Alkimista87
Nem találtam ilyen témát, gondoltam nyitok egyet (bocsi, ha mégis lenne). Az egyik legnevesebb odds összehasonlító oldalon található ez a promo (talán máshol is), amiről eljutva a Skrill oldalára, és megadva a promóciós kódot, a következő ajánlatot kapjuk: Amennyiben 30 napon belül az MB-s számlánkról 2000 € értékben fizetünk be irodákhoz és/vagy vásárolunk, nemcsak VIP tagsághoz jutunk, hanem 1%-os pénzvisszatérítésben is részesülünk. 2000 €-nál ez ugyebár 20 €-ot jelent, továbbá, ha már VIP tagok vagyunk, ingyenesen megigényelhetjük a security tokent, aminek díja egyéb esetben 15 €. Ez összességében 35€-ot jelent. Ami azért már nem olyan rossz dolog.. ;) Az alábbiakban (a biztonság kedvéért) bemásolom az angol nyelvű szöveget, amiből sajnos nem derül ki számomra, hogy az egész forgalmunkra megkapjuk-e az 1%-os pénzvisszatérítést, vagy csak 2000 €-ig. Ha a teljesre, akkor azért 8-10 ezres forgalomnál már az sem elhanyagolható.

"Offer for existing users: Become a Skrill VIP and get 1% cashback!

Exclusively for OddsPortal.com members, transact €2,000 or more within a 30 days period and you not only get Skrill VIP status, you also get 1% cashback for your transactions during this time. That's 1% cashback for 30 days."

ui: Most, hogy normálisan elolvastam, már kiderült számomra is: Az egész forgalomra vonatkozik! :ok:

Tudja valaki, hogy ezt az 1%-os pénzvisszatérítést lehet-e követni valahol, hogy mennyinél jár, illetve, hogy mikor írják jóvá?