LaLiga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




Barca-Granadán a bet365-ön lehet Foulquier gólra fogadni, miközben már hetek óta a Valenciában játszik  ;D
Jó, tét úgyis visszajár, mert játszani nem fog, de akkor is fura. Még jó, hogy a Barcában Messi-gólra már nem lehet tenni  ;D (Tegnap kapott egy pofont a kis Bolha, Poc lehozta, Icardi meg győztes gólt szerzett) Lesz ott még feszkó Párizsban, Vijnaldumnak már tele a töke, és akkor még Ramos képben sincs :D

Barca kezdő elég semmilyen, Demirrel, Baldéval, a védelemben Garciával... Csak azt tudom mondani, amit Gáspár Zsóti: More, ebbű mi lesz ?!

bet365-ön lehet a Barca-meccsén játékos kapura lövéseire és lövéseire fogadni. Ez újdonságnak tűnik. Mondjuk a szorzók pl. a betclices oddsokhoz képest elég nevetségesek.

1
0
1
2
2
1

Időben visszafelé az előző 3 idény meccsein kiosztott piros lapok száma az Atleti és a Getafe találkozóin. A 7 pirosból 'természetesen' 6-ot a Getafe gyűjtött. A Getafe ebben az idényben próbált finomabb focit játszani, ám ez eredménnyel nem párosult. A Rayo ellen hétvégén már az igazi Getafét láttuk, melyet a korábbi években megszoktunk, de a keménység és durvaság ellenére 3-0-ás zakó lett a vége. Most az Atleti lesz az ellenfél, amely csapat ellen -ha jól emlékszem- 17 bajnoki óta em lőtt gólt a Getafe.
Egyébként derbinek számít, madridi derbi, így nem meglepőek a lapok.
Cuadra Fdez spori már fújt egy meccset, akkor két piros lapos játékos mellett mg 5 játékos sárgult be.

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 20, 2021, 19:48:18
Barca kezdő elég semmilyen, Demirrel, Baldéval, a védelemben Garciával... Csak azt tudom mondani, amit Gáspár Zsóti: More, ebbű mi lesz ?!

Baj lett, de lehet ez az időszak megint olyan lesz, mint mikor Iniestát és a többieket építették be. Mondjuk a mostani alapanyag annyira nem fényes (Fati sérült folyamatosan, Pedri nem rossz, de nem érzem annyira átütőnek, mint ahogyan a többieket sem). Én továbbra is tartom, hogy Messi nélkül ennek a csapatnak még a dobogó sem lesz meg, sima középcsapattá avanzsáltunk. Ez van, várható volt, mondjuk anyagi szempontból sem mindegy, hogy a bajnoki dobogó, vagy mondjuk nehezen megszerzett BL-indulás, esetleg EL lesz ebből. A BL-ben is látszódott, hogy a bajorok annyit rúghattak volna, amennyit akarnak. Akiket sajnálok, hogy elpocsékolják így az idejüket: Ter Stegen és Frenkie de Jong (és Braithwaite  ;D 8)). Szóba került, hogy következő nyáron már hoznak valami nagyobb sztárt, de pénzügyileg ez a csapat még mindig pocsék, ráadásul most kell majd a szerződéseket újratárgyalni... Nincsen Messi, közel sem fog akkora pénz érkezni, szóval lehet nem lesznek itt hatalmas sztárok a közeljövőben.

Most olvasom, hogy elvileg Koemant seggbe akarják rúgni, Xavi és belga válogatott mestere Martinez van képben. Pletyka szint mondjuk, de lehet. Csak épp tegnap mondta a Matuz a közvetítésben, hogy valami 16 millió eurót kéne Koemannak leperkálni (Valami ilyesmi összeget mondott talán), ha ebben az idényben seggbe rúgnák  ;D Ha idény végén, akkor csak hatot  ::) (Szóval szerintem marad)

Simán kinézem Koemanból, hogy direkt állít össze ilyen diszfunkcionális kezdőket, hátha seggbe rúgják, és kap a nagy semmiért 16 milliót attól a Barcától, amelynek 5 Ft-ja nincs  ;D

Közben beugrik még a legnagyobb király, Umtiti, aki hülye lett volna lemondani a fizujáról, pontosan nem emlékszem már, de valami éves 12-13 millió eurót visz el úgy, hogy még véletlenül sem kerül a pályára, karba tett kézzel nézi a meccset a padról  ;D Nem vagyok nagy matekzseni, de ha jól számol át, ez évente 4,2 milliárd Forintban egy olyan srácnak, aki kb. mostanában annyit játszik a Barcában, mint én.

(Mondjuk Umtitiről ugrik be Araujó, ő azért szerintem most a Barca legjobb belső védője, tegnap is odatette magát, ő azért egy jó kis játékos a szememben. És róla ugrik be Garcia, tegnap is játszott szegény, és biztos rendes srác, de ő kurvára nem Barca szint. Meg merem kockáztatni, nem LaLiga szint.)

Simán kinézem a hollandból, hogy ezt meglépi, ha 16 millióról van szó, akkor az nem kevés összeg (még neki sem), azzal pedig valószínűleg tisztában van, hogy a vezetőségnek előbb vagy utóbb, de el kell küldenie, mert Laportát megeszik a sociók. Fasza politikus Laporta, mindenkit át tud verni, de azért most már kezdik látni az emberek, mi a helyzet valójában vele. Épp nyáron írt alá Koemannal egy hosszabbítást (ha jól emlékszem), amibe betette az általad említett záradékot...

Mindezek alapján mondom csak azt, hogy lehet nem akarná elküldeni Koemant, de kénytelen lesz a nyomásgyakorlás miatt, ami érkezik felé (különben neki kell mennie). A két jelölt, akiket mondtál, ők szerintem jelenleg nem jó opciók ide. Xavi visszatérne, de már kétszer utasította vissza a klubot, mert nem akar a káoszban edző lenni. Most mi van?  ;D Xavi az araboknál is olyan kerettel dolgozhatott, ahol azért voltak ügyes emberek (jobb lenne ide a motivált szó), itt azért Luuk de Jong nem biztos, hogy megváltja a világot, vagy a kórházból Dembélé és Fati.  ;D

Martinez elvileg hasonló mentalitás, mint Pep, de képtelen volt egy kiemelkedően erős belga csapattal döntőt játszani Eb-n vagy vb-n. Emlékszem, hogy az elmúlt években mindig felmerült a neve, mint lehetséges Barcelona edző. Két évvel ezelőtt is, idén is, még Koeman hosszabbítása előtt. Pár napja volt egy olyan is, hogy Jordi Cruyff veszi át ideiglenesen a csapatot...  ;D Szerintem, amikor hozni kellett volna Martínezt, az a Suárez - Messi korszak volt, akkor még volt kraft a csapatban, most azért elhozni (hatalmas pénzért, ami nincsen a Barcának), mert ismert edző és építsen csapatot, szerintem pocsékolás.

Ha tökösek, akkor elhozzák Bielsát, legalább látványosak lennének a Barca meccsek, úgysem tudunk védekezni, tuti 4,5 over minden találkozó.  ;D Akire szintén nincs pénz, de legalább végre kitenné ezt a sok balféket (Umtiti, Piqué stb.), az Conte. Vele védekezés rendben lenne, három minőségi edző lenne a három nagynál. Ő azonban konkrét listával érkezik ilyenkor (kiket kell hozni stb.), illetve a pénzügyileg jobb helyzetben lévő Inter sem tudta megtartani... Én továbbra is ugyanazon az állásponton vagyok, mint a Koeman korszak elején: Jardim és Campos kell.

Luis Campos már nincs a Lille kötelékében, Jardim araboknál (de szerintem mozdítható lenne), szóval összeállhat az a páros, aki gyakorlatilag a semmiből hozta a Monacót BL-elődöntőbe. Campos egy zseni, de szerintem felesleges bemutatni, európai sztárcsapatok többsége őt akarja technikai igazgatónak. Jardim pedig kiválóan fejleszti a fiatalokat, ha pedig itt van egy fiatal mag, akkor hozzájuk egy ilyen edző kell, illetve egy Campos szintű ember, aki további tehetségeket épít fel, fedez fel, illetve fejlesztei a lépülő La Masiát.

Ha olcsóbb megoldást akarnak, akkor elhozzák Campos tanítványát (Admar Lopes), de valami edző akkor is kell... Érdekes, hogy sosem merült fel Jardim neve, de mondjuk most itt lenne az esély Gallardo leigazolására, de tőle fél Laporta, mert Gallardo egész csapatra kiterjedő uralmat akar (átigazolás+ifi stb.). Laporta gyakorlatilag nem csinált semmit, és amivel kampányolt, arról kiderült, hogy már a kampány során nem lehet betartani (Messi megtartására + sztár leigazolása).

Az mindenesetre érdekes, hogy megint egy olyat akar húzni Laporta, amit 10+ évvel ezelőtt meglépett: holland edzőt lecserélni egy klubikonra, aki irányító középpályás volt. A gond csak az, hogy 2000-es évek felében hihetetlen együttállás volt, mert az utánpótlásban korszakos tehetségek voltak, akik megtanultak egy olyan szisztémát, amivel leigázták a világot. Addigra ért be Cruyff munkája gyakorlatilag, igaz, hogy már jó ideje nem dolgozott a klubnál, ha jól emlékszem, de amiket lerakott alapokat, addigra mutatkoztak meg.

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 21, 2021, 09:15:06
1
0
1
2
2
1

Időben visszafelé az előző 3 idény meccsein kiosztott piros lapok száma az Atleti és a Getafe találkozóin. A 7 pirosból 'természetesen' 6-ot a Getafe gyűjtött. A Getafe ebben az idényben próbált finomabb focit játszani, ám ez eredménnyel nem párosult. A Rayo ellen hétvégén már az igazi Getafét láttuk, melyet a korábbi években megszoktunk, de a keménység és durvaság ellenére 3-0-ás zakó lett a vége. Most az Atleti lesz az ellenfél, amely csapat ellen -ha jól emlékszem- 17 bajnoki óta em lőtt gólt a Getafe.
Egyébként derbinek számít, madridi derbi, így nem meglepőek a lapok.
Cuadra Fdez spori már fújt egy meccset, akkor két piros lapos játékos mellett mg 5 játékos sárgult be.

Köszi szépen a figyelemfelhívást, @oakland23!
Az általad említetteknek köszönhetően fogadtam kettőt: lesz piros lap a meccsen 4.00-ért és Getafe piros lapot kap 6.75-ért.
Nyertes lett mindkét tipp. Sajna nagyon alacsony volt a tétem (1-1 euró), mivel a kevés pénzemet inkább vitaminokra és orvosi ellátásra költöm. Ám most, neked köszönhetően, a kockáztatott 2 euróból 10.75 euró lett.
Kösz!
:beerchug:

Nem kímélik egymást a csapatok

Amikor tudod, hogy itt bizony elharapódzhatnak az indulatok! Olvasd tovább


Játszik a csapat!

Ancelottinak nem megy Emery csapataival szemben? Olvasd tovább


Fradi előtt még a Getafe következik

Érdemes figyelni a magyar drukkernek a hétvégi spanyol bajnokit.  Olvasd tovább


Megalázza Simeone csapata a Barcelonát?

Lehet, már új edzővel kezdi a hétvégét a katalán sztárcsapat! Olvasd tovább


Valamit nagyon eltalált Pellegrini

A Fradi után a Villarreal lehet a következő áldozat? Olvasd tovább