Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: oakland23 Dátum március 07, 2018, 14:42:22
nektek frissül a live rész??

nekem sehogy se, kilépek belépek, gép kikapcs-bekapcs, de semmi... viszont a fogadásoknál a cahs out rész érdekes módon frissül az eredményeknek megfelelően...

*na közben kezd magához térni...
Sportingbet ugyanaz

érdekes, mert van meccs, ahol minden szépen frissül, míg sok az egyáltalán nem...

Gondolom egyértelmű a válasz de azért bedobom

Ha kaptam egy kódot befizetéshez ami 100% bónuszt ad, akkor ezt felhasználhatja más? Én nem tudom felhasználni csak azért kérdezem

Kiprobalom. De ha olyan szandekaid vannak  hogy eladnad akkor nem erdekel.

Amugy sztem nem mukodik

Egyetertek ncis88-cal, sztem sem fog mukodni. De majd irjatok le hogy sikerult.

Elküldtem , de még nem érkezett válasz

Valaki csinálja "nagyüzemben" a sportingbeten lévő hétfő-kedd-szerda-péntek-szombati 50%-os pénzvisszatérítés/nyereménynövelő nyerőgép promót? Matek szerint hordozhat értéket, mivel 95%-os a payout-ja a gépeknek, a kaszinó nyereségét (5%) hosszútávon kompenzálja az 50% visszatérítés vagy nyereménynövelés ha jól gondolom?

Illetve a bwin-nél is így van hétfőn és szerdán, 50-50% nyereménynövelő-pénzvisszatérítés akciónál, szívesen meghallgatnám a többiek tapasztalatait aki próbált ezekből profitálni.  :beerchug:

(azért írtam ide is ezt a kérdést, mivel a két iroda egy anyavállalathoz tartozik, ezért szinte az egyik a másiknak az "átfedése")

Valaki? Bwin-nél hogy van a bónusz? Befizetek és elkezdek fogadni regisztráció után és pár héten belül emailbe küldenek egy befizetési bónuszt vagy csak akkor küldenek befizetési bónuszt ha regisztráltam és nem fogadtam egy ideig hogy behívjanak vele?

Idézetet írta: Capo21 Dátum május 20, 2018, 21:29:04
Valaki? Bwin-nél hogy van a bónusz? Befizetek és elkezdek fogadni regisztráció után és pár héten belül emailbe küldenek egy befizetési bónuszt vagy csak akkor küldenek befizetési bónuszt ha regisztráltam és nem fogadtam egy ideig hogy behívjanak vele?

Változó. Néha vannak visszacsábító bónuszaik, amikor pl. sokáig nem fogadsz, tán be sem lépsz (én nemrég vagy 5 év elteltével kaptam ilyet náluk), néha meg akkor is adnak valami minimálisat, amikor pénz is van a számlán...

Sziasztok.Nekem 2 regisztràlt hitelesített neteller szàmlàm van.A 2. Semmilyen formàban nem kapcsolódott eddig a bwinhez.Olyat lehet itt hogy befizetek ezzel,jàtszok kicsit ès a màsikra veszem ki a pènzt?Vagy gondom lehet ebből? Sajnos csak a màsikhoz van plasztik kàrtyàm,ès így kikerülnèm az utalàsi költsèget.Valaki csinàlt màr itt ilyet?

Idézetet írta: Tipp9000 Dátum június 10, 2018, 21:26:03
Nem lehet belépni.
Másnál is ez van?

Műszaki hiba történt. Kérjük próbálja meg még egyszer vagy amennyiben a probléma továbbra is fennáll forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Nálam semmi gond nincs. Be tudok lépni.

Tenném fel a kérdést, így hogy elkezdődött a VB: Ki az aki innen tudatosan és nagyon módszeresen töltötte a Football Mania tippjátékát? Csak mivel ahogy kalkuláltam, 2 irodánál 43 nap alatt elég jó value-vel lehet szerintem a végén kiszállni ha okosan tölti az illető a tippjátékot, vagy szimplán jó esélyekkel pályázik.

Kíváncsi lennék arra is, hogy ezt pl. hányan tölthették normálisan profitot nézve. Mert ahogy látom ebben a szakmában a bónuszok és az ingyen pénzt hozó pörgetések/játékok, stb stb stb..., nem igazán érdekli az embereket, maximum 1-2%-át, a többi csak nyom pár fogadást naponta és ennyi. Na szóval annyi lenne a főbb kérdés, innen hányan töltötték tudatosan ezt a tippjátékot?

Köszi előre is a válaszokat, sok sikert mindenkinek! :)

Kaptam tegnap egy levelet a bwintől:
A lényege:

lItt a lehetőség, hogy további FreeBeteket szerezzen! Hogyan? Csak töltse fel számláját és szerezzen 4.500 Ft értékű FreeBetet minden 18.000 Ft befizetés után – összesen öt 4.500 Ft értékű FreeBetet szerezhet! Akárhányszor befizethet, de csak a 2018.07.01. 02:00 CEST és 2018.07.03. 23:59 CEST közötti befizetések vesznek részt a promócióban!

Kérdem én, mi van, ha most befizetek egymás után 5-ször 18.000 Ft-ot? Akkor kapok 5 db 4500 Ft-os freebetet. Viszont mi van, ha én a befizetett összeget úgy ahogy van, rögtön, vagy mondjuk másnap kiutalom úgy, hogy hozzá sem nyúlok, vagy max. kötök pár alibi fogadást? Nem hiszem, hogy nincs ebbe csavar, ezért is írom be, mert biztos más is kapott, legfeljebb más összeggel.

Aha ennyi, befizetsz megvannak a freebetek utana meg azt csinalsz amit akarsz, nem kell forgatgatni

Utána pedig a freebeteket fel tudod tenni egymásnak ellentmondó tippekre is (over-under pár stb.), vagyis ez ajándék ingyen félpénz.