Filmek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Trónok harca
- sorozat -

(Game of Thrones, 2011)


Hét nemesi család harcol Wasteros mítikus földjének irányításáért: többek közt a Strank család, Lannisterék és a Baratheon család. Az életük politikai és szexuális intrikákban bővelkedik. Robert Baratheon, Wasteros jelenlegi királya felkéri Eddard Stranket, hogy szolgáljon főtanácsosaként. Eddard gyanítja, hogy elődje gyilkosság áldozata lett, ezért elfogadja a felkérést, hogy tovább tudjon nyomozni. A királynő családja, a Lannister család is tervet sző a trónért. A korábbi uralkodó, Targaryen leszármazottjai is visszatérnek a tengeren túlról, visszaszerezzék őseik vagyonát. A trónharcból háború lesz, és ráadásul egy ősi gonosz erő is feltámad.


Trónok Harca (Game Of Thrones) Magyar Előzetes 720p HD


Pont tegnap néztem meg a II. évad utolsó három részét; nagyon király sorozat :ok: (Kár, hogy most várhatunk egy darabig a következő részekre..)

Ma Spartacus évadzáró rész is lesz! ;)

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum június 19, 2012, 13:36:49
Ma Spartacus évadzáró rész is lesz! ;)

Milyen az új Spartacus? Andy Whitfield halála után valahogy nem tudtam folytatni, de most lehet rászánom magam.

Idézetet írta: Latzka Dátum június 19, 2012, 13:55:48
Milyen az új Spartacus? Andy Whitfield halála után valahogy nem tudtam folytatni, de most lehet rászánom magam.

A storyline ugyanolyan, ha nem jobb. Hát igen, ez a fószer messze nem az a karakter, mint Andy volt. A kiállása gyenge, a bódi meg nem Spartacushoz méltó. Még a nevét sem tudom, de ha elvonatkoztatsz akkor hozza a szintet! Egy próbát megér, szerintem.

Totál szívás
- sorozat -

(Breaking Bad, 2008)


Walter White teljesen átlagos életet él, kémiát tanít, valamint pénzhiányában egy benzinkúton dolgozik másodállásban. Feleségével és fiával éli problémáktól nem mentes, de átlagosnak mondható családi életét. Egy nap azonban kiderül, hogy Walter rákos, ami megváltoztatja hősünk életét. Eleinte nem mondja el családjának a hírt, viszont egyedül meghoz egy olyan döntést, ami valahol érthető is; a bűn útjára lépve, egy meth nevű drog készítésével próbál pénzt teremteni a műtétre, valamint hogy családjának ne kelljen nélkülöznie ha esetleg bekövetkezik a legrosszabb. Az üzletben szüksége van egy partnerre, aki az értékesítésben segít neki, az ideális jelölt nem más mint Walter egykori tanítványa, az utcagyerek Jesse Pinkman.

Nemzet: amerikai
Stílus: krimi, dráma, sorozat


Breaking bad trailer

Börtönregény
(Get the Gringo, 2011)


Drivert, a hivatásos bűnözőt lekapcsolja a mexikói rendőrség, amikor a kocsijában egy rakás lopott pénzzel kétségbeesetten próbál átjutni a határon. A zsaruk a pénzt elveszik, őt pedig bedugják a hírhedt El Pueblito börtönbe, ahol mindent a börtönbandák irányítanak. Drivernek sem igazolványa, sem ujjlenyomata, mégis felkeresi az amerikai követség egy korrupt munkatársa, aki hallott a pénzről. Ha Driver nem fizet neki, elárulja a hatóságoknak, hol van, onnan pedig már csak idő kérdése, mikor találják meg azok is, akiktől a pénzt lopta. Driver tudja, hogy az élete a tét. Szerencséjére megismerkedik egy fiatal fiúval, aki megtanítja, hogyan élheti túl a börtönt, ám a srácnak van egy rettenetes titka: ugyanolyan ritka vércsoportja van, mint a bűnöző Javinak, aki élet és halál ura a börtönben. A fiú Javi életbiztosítása, és orvosok állnak állandó készenlétben, hogy átültessék Javiba a srác máját, ha eljött az ideje. Csakhogy ehhez Drivernek is van egy-két szava: vakmerő tervet eszel ki, hogy megszökjön a fiúval, annak anyjával és a pénzzel.

Egyéb címek: How I Spent My Summer Vacation
Nemzet: amerikai
Stílus: akció
Hossz: 94 perc
Magyar mozibemutató: 2012. június 21.



Börtönregény /Get the Gringo/ (magyar feliratos előzetes)

Én, a séf
(Comme un chef, 2012)


Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait. Ami még rosszabb, Lagarde kezd kifutni az ötletekből, pedig a legnevesebb étteremkalauz kritikusai bármelyik pillanatban feltűnhetnek tesztelni. Kétségbeesésében keresni kezd maga mellé valakit. Egy nap, mintha a szerencse vezérelné oda, találkozik Jackyvel, aki az haute cuisine megszállottja. A szakmát autodidakta módon elsajátító férfi rendkívül tehetséges, de makacs, mint egy öszvér.

Nemzet: francia, spanyol
Stílus: vígjáték
Hossz: 84 perc
Magyar mozibemutató: 2012. június 21.

Én, a Séf

Fejvadászok
(Hodejegerne, 2011)


Roger életében minden rendben lévőnek tűnik. Ő Norvégia legsikeresebb vállalati fejvadásza, óriási házában él feleségével, egy galéria gyönyörű tulajdonosnőjével. Azonban fényűző életvitelét műkincslopásból finanszírozza. Egy galéria megnyitóján megismerkedik Clas Greve-vel, akinek birtokában van egy értékes festmény is. Roger benne látja anyagi függetlenségének zálogát és megtervezi a kép ellopását.

Egyéb címek: A fejvadász
Nemzet: norvég
Stílus: akció, krimi
Hossz: 98 perc
Magyar mozibemutató: 2012. június 28.


Teasertrailer - Hodejegerne (Headhunters)

Ez egy nagyon beteg film, már az előzetesen könnyesre nevettem magam ;D


A diktátor | Előzetes - E | 2012. május

Szerintem nagyon állat film,csak ajánlani tudom mindenkinek!!  ;)  :great:

'Project X' Trailer HD


#118 augusztus 15, 2012, 17:24:51, Pikaa

Pofonok földje

Mangalica! Anyád mangalica ;D ;D