Filmek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 05, 2013, 21:28:37
Igen, megcsinálja, amit meg kell. ;D
Mindenki örül, a lány a pénznek, a mester meg a lánynak. Ilyen egy boldog film ;D
Szokásos romantikus stílust hozta Rocco ;D  Remélem kap majd érte Oscart  ;D :ok: 

#181 augusztus 10, 2013, 13:14:52, Pikaa
Aki nem látta,annak csak ajánlani tudom a Nagyfiúk 2-öt  :great:

https://youtube.com/watch?v=W3hHsEgwS6k

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 10, 2013, 13:04:05
Ha kiveszed a kis s betűt, a http után, akkor megjelenik a beágyazott videó. S mint security asszem :)

Adam Sandlerről szerintem az összes filmrendezőnek az jut eszébe, hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe... ;D
Néha a legegyszerűbb megoldás a legjövedelmezőbb :) Mondjuk ettől függetlenül én szeretem a filmjeit, és a Nagyfiúk 1 is tetszett. A szőke csaj ahogy szereli azt az autót...hmm...  :smitten:

Madison Riley Sexy - Grown Ups
Köszi. Rá nem tudtam jönni,hogy mi lehet a baj. :)

Igen,az a szőke csaj... :D  Ők már a kettesben nem szerepelnek valamiért ???

Lepattant a fater, zúzzuk szét a kecót (House Broken)

Miután Cathkart leszerelt tűzoltóként nyugdíjbavonult, már csak egyetlen akadály hárul elé, hogy hátralevő éveit nyugodt környezetben tölthesse, ez pedig az, hogy fiai még mindig a szülői házban laknak. A férfi úgy dönt, hogy amíg ő nyaralni megy feleségével, a fiúknak az üressé vált házban, zsebpénz nélkül kell megtanulniuk, milyen is felnőttnek lenni.

House Broken Trailer

Bosszútól fűtve (Dead Man Down)

Victor (Colin Farrell) profi bérgyilkos, egy New York-i maffiavezér jobb keze, akit főnökének egy korábbi áldozata, Beatrice (Noomi Rapace) először elcsábít, majd zsarolni kezd. Az intenzív kapcsolatból hamarosan egy erőszakos és katartikus bosszúterv bontakozik ki...

http://www.youtube.com/watch?v=kZTCICKig6s&feature=player_embedded#at=31

#185 augusztus 13, 2013, 21:49:33, Pikaa
Női szervek

Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere. A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában viszont kénytelen összefogni egy egyszerű bostoni zsaruval. A botrány garantált. Főleg azért, mert az egyszerű bostoni zsaru is nő (Melissa McCarthy), és történetesen legalább olyan kemény, olyan magányos és olyan goromba, mint Ashburn ügynök. Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. De még egy városban sem.

Női szervek - Szinkronos előzetes (16)

Szeritem kihagyhatatlan és azok a beszólások ;D

The Place Beyond the Pines

Végre egy film aminél nem éreztem azt minden percében, hogy mindjárt kinyomom, mert annyira unom...pedig több, mint 2 órás. Jó messziről kezdik a történetet, de ha csak úgy elkezded nézni, és semmit nem olvasol előtte róla, akkor fogalmad nincs mi lesz ennek a vége. A színészi alakítás is nagyon rendben volt, Ryan Gosling megint odatette magát, akárcsak Bradley Cooper :ok:

Ne nézzetek trailert meg ne olvassatok róla semmit, csak toljátok be egyik este! :)

Az a bizonyos első év (I Give It a Year)


Az ambiciózus Nat (Rose Byrne) és az írói álmokat dédelgető Josh (Rafe Spall) két teljesen különböző személyiség, kapcsolatukat mégis idilli boldogság övezi. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel viszonyulnak a frigyhez, és nem jósolnak hosszú jövőt a két szerelmesnek. A házasság első éve számtalan kihívást tartogat Nat és Josh számára, és az összeszokás időszakát egy roppant kínos kérdés bonyolítja. Vajon tényleg az életre szóló Igazit választották? Miközben Nat és Josh a választ keresik, olyan szerelmi alternatívák bukkannak fel életükben, mint az ex-barátnő Chloe (Anna Faris) és az új munkatárs Guy (Simon Baker).Az évforduló közeledtével egyikőjük sem akarja feladni a házasságot, de közben egyre csak felteszik maguknak a kérdést: ez tényleg ennyire bonyolult lenne?

Az a bizonyos első év /I Give It a Year/ (magyar szinkronos előzetes)

Bosszútól fűtve

Már a címből tudtam, hogy nagy hiba nekikezdeni, de Colin Farrell miatt adtam neki egy esélyt...nem kellett volna...sablonokkal teli faszság, egyszer sem nézhető kategória!



Úton

Erre viszont egyre kíváncsibb vagyok, elsősorban a következők miatt >>>

"Valaki gondosan összevágta Walter Salles Úton-jának azokat a pillanatait, amikor Marylou, azaz Kristen Stewart félmeztelenül mutatkozik. Van itt szex Dean Moriartyval (Garrett Hedlund) és Sal Paradise-szal (Sam Riley) is, és persze abból a jelenetből is látni egy részletet, amikor a kocsiban a két fiú közt ülő, félmeztelen Marylou úgy dönt, hogy egyszerre veri ki a két srác farkát. Stewart kicsit túljátssza a lelkes nyögdösést a szexjelenetek alatt (ezzel nem kerülhetne be a legemlékezetesebben elélvező nők közé), de feltételezzük, hogy ez a klip nem sok nézőjét fogja zavarni. Az Úton a tervek szerint jövő februárban kerül a magyar mozikba."

http://videa.hu/videok/film-animacio/kristen-stewart-pucerkodas-uton-on-the-road-yE4hclMmxAntFCwZ?start=1.257

;D



Ígéret földje

Ez viszont tetszett. Egész korrekt sztori, egy-két csavarral, nézhető.


Olvastam az origón egy filmelőzetesről és kivételesen nagyon egyet értek velük!
Amint alkalmam nyílik biztosan megnézem ezt a filmet!
Az előzetes tényleg ott van a szeren!  :ok:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20130827-elozetes-bodzsar-mark-isteni-muszak-cimu-filmjehez-otvos-andras-keresztes-tamas-raba-roland.html

Ma este egy másik nagy kedvencem, 21 - Las Vegas ostroma a két legnagyobb kereskedelmi csatorna egyikén 21:40-től! A kártyaszámolók izgalmas, és magával ragadó világába kalauzol, ami a végletekig valós alapokon nyugszik. Fordulatos, könnyen nézhető film. Én már vagy 6-szor láttam, sőt meg is van, de imádom. Szerencsejátékkal foglalkozóknak alapmű.

Ebből a filmből származik az aláírásom is, miszerint "Nem ha, hanem amikor!"

Halálos iramban 6...soha semmilyen körülmények között ne vetemedjetek arra, hogy megnézitek. Fos, de az vigasztal, hogy már készül a 7 ;D

Ennyire azért nem rossz:) De nálam az 1 és az 5. a favorit:)

Sziasztok! Keresek egy sportfogadós filmet már nagyon régóta, színészeket nem tudok csak részletet a sztoriból. Van egy egyetemista fazon aki tartozik egy "nagymenőnek" szóval hogy megszerezze a pénzt fogadást köt, bejön neki és elkezdi űzni a szakmát egy garázsban vagy raktárban a spanokkal rendezik be a bázist :D a filmben van még egy csávó aki megtámogatja kezdő zsetonnal aztán neki fog dolgozni az egyetemista vagy valami ilyesmi, lövöldözés, helyi gengszterek meg kiruccanás Las Vegasba..etc.. elég ködös de emlészem rá hogy nagyon bejött a film esetleg valakinek beugrott valami? :D