La Liga 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


El Clasico  elozetes , ki mit var :D
The 34-year-old says he cannot stand watching players try to deceive officials by feigning injury, and sees games between the Spanish sides to be among the worst for it.
"I don't even watch Barca v Madrid any more. It's s*** - 20 guys surrounding the referee, some holding their face," the ex-Germany international told  The Sunday Times .  "El Clasico? Off."
Huth is sad to hear football players and pundits justify pretending to be hurt in some occasions, singling out former Manchester United defender Gary Neville as an example.
"What I can't get is how, afterwards, you can face people," he said.
"As a man. I find the whole problem embarrassing. Diving, I can understand. There's no difference between diving and me grabbing someone. You're bending the rules but pretending to be hurt - it just goes against any sport. The weakness of it all p***es me off. I can't think of another sport where it's acceptable.
"You listen to it, to Gary Neville and all the others [saying]: 'He had the right to go down.' No. There is no right to go down. We spent the past 15, 16 years with nutrition, gym work, making footballers the strongest they can be. Are you telling me a [small touch] is enough to make one go down?"

Elemezzünk: El Clásico

Részletesebb elemzésben próbáljuk boncolgatni a hétvégi Barcelona - Real Madrid mérkőzést! Olvasd tovább


El Clásico: Se Messi, se Ronaldo, mi lesz így?

Vasárnap délután rendezik az El Clásicót, de sajnos Ronaldo és Messi nélkül. Mire megy így egymással a két klub? Olvasd tovább


Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire elpicsázzák Ramosékat. Azért jó volt látni.  :angel:  Vidal meg kiélhette magát.  ;D Vajon Messivel is rúgak volna ennyit vagy netalán még többet? Lehet akkor 10-ig meg sem álltak volna.

Egy oroszlán menti meg a Real Madridot?

Az Unibetnél fogadhatunk rá, hogy egy klasszis igazolással próbálnak meg kimászni a gödörből. Tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 29, 2018, 11:19:57
Egy oroszlán menti meg a Real Madridot?

Az Unibetnél fogadhatunk rá, hogy egy klasszis igazolással próbálnak meg kimászni a gödörből. Tovább



Remélem aláír, minden cirkuszba kell bohóc, de azt is lehetne írni, hogy minden szemétdombra kell egy kakas.

Mondjuk az sem volt semmi, ahogy tegnap a Galaxy Zlatannal lecsúszott a rájátszásról. A már tét nélkül focizó Houston ellen 30 perc után 2-0-ra vezettek, aztán a 2. félidőben kaptak három gólt, és lecsúsztak a rájátszásról. Simán el tudom képzelni, ahogy anno Beckham, úgy ő is visszajön Európába 'bohóckodni'. Mondjuk annyi tuti, hogy gyengébb semmiképp sem lenne vele a Madrid, és bizony marketing szempontból sem jönne rosszul. Én bízom benne, hogy visszajön a holtszezonban, és abban is, hogy előbb-utóbb lesz Spíler2-őm.  :)

Real Margit... Talán nem az edzővel van a gond hanem a kerettel.

Már nyáron kellett volna igazolni szélsőt, csatárt, védőt... Erre jön kúrtoá aki annyira fontos volt, biztos annyit baikzott navas, közben a világ legjobb kapusa.
Majd isco, lucas, bale megoldja ronaldo hiányát? Vagy benzema szórja a gólokat? Védelembe pedig marcelo, ramos, varane nem éppen a legjobbak már, talán carvajal aki ér valamit...

De hát gondolom perez elnök megint kirúgja az edzőt, aztán leigazolják zlatant, a nagy megváltót  :D  :bash:
A vezetőség a n@gy nulla, azt hiszik majd 40 évig ramos bácsi bottal gáncsolja el a csatárt vagy mi? Igazoljanak már végre, pénz az kell hogy legyen most adták el krisztit, erre kapusposztra elszórják a lóvét... Közben navas 1000szer húzta ki a sz@rból a realt, óriásikat védett, volt hogy 3-4 gólt is kaphattak volna de a bravúrjaival 1 gólt kaptak csak. Na de mindegy ameddig ennyire vakok addig sehol nem lessz a real, visszajöhet zidane akkor sem történne csoda sajnos.

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 29, 2018, 11:44:16
Én bízom benne, hogy visszajön a holtszezonban, és abban is, hogy előbb-utóbb lesz Spíler2-őm.  :)

Én meg abban bízom, hogy nem lesz Spíler2.  :D  ;D

Előre persze nem lehetett tudni, de ezért a "diadalmenetért" áldozta be Julen Lopetegui a spanyolokkal a vébét. Ha lesz év balfékje gála, akkor favorit induló lesz.

Sokan nem tudhatjatok, de a Real bealdozta a bajnoksagot, es csak a BL-re koncentral. Meg kell nyerni, hogy legyen jovore csoportkor  :D

Amikor Lopetegui leult a padra, remeltem hogy nem ezt a spanyolos-Barcas lotyogos focit akarja egy az egyben huzni a Realra, de sajnos ezt tette, a jollakott madridiak bele is aludtak rendesen. Csorinak eddig sem volt respektje, most meg par honap alatt tonkrevagta magat mint edzo. Annak is orultem volna ha mar elment CR, lesz egy kis fiatalitas, egy transition year (es felepitik a kovetkezo evtized szuperrealjat), de Mariano csak mostanaban kap ugy ahogy szerepet, Vinicius meg a Castillaban (!) tolja, szoval ez sem jott ossze.

Allitolag Conte ul a helyere, talan mar ala is irt. Elsore ugy gondoltam nem lenne a legjobb megoldas, a Realban soha nem a nagy pofaju, hanem a jatekosparti, beszelgetos, nyugodt legkort biztosito edzok ertek el sikereket (VDB, Ancelotti, Zidane). Raadasul Ramoson es Marcelon kivul nincs vezere, CR sztem ebben a tekintetben meg jobban hianyzik mint a goljai. Modric hiaba nyeri az egyeni cimeket, es egy fantasztikus jatekos, nem tud igazi vezer lenni, ezt bizonyitotta tobbszor is, szamomra tovabbra is erthetetlen hogy lehet o a vilag legjobb jatekosa (sztem egyebkent Griezmann erdemelte volna meg leginkabb). Bale es Benzema is megkapta a lehetoseget, de egyik sem tud elni vele. A jo oreg Antonionak is vannak meg hianyossagai (pl a kupasorozatok, ami a Realnal prioritas), de van egy utokartyaja, egy olyan rendszer amit nagyon vag. Ez pedig a 3 kozepso vedos, 2 szelso futos felallas, amivel a Juvet elinditotta tortenelmi utjan, es a Chelsea-vel is rogton bajnok lett. Sot, a 4-4-2 hazajaban, Angliaban tobbek kozott meg a nagy filozofus Pep es Wenger (az lol volt) is kopirozta. Elsore ugyanugy eletidegen Madridban mint a tiki-taka barmilyen formajaban, de igy belegondolva sztem tokeletesen illik a kerethez.

Real Madrid: Ki lesz az új vezetőedző?

Lopeteguit menesztették, utódjára az Unibetnél fogadhatunk! Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 30, 2018, 15:00:00
Real Madrid: Ki lesz az új vezetőedző?

Lopeteguit menesztették, utódjára az Unibetnél fogadhatunk! Olvasd tovább
Nálam az tutira biztos, hogy Belgium szövetségi kapitánya, Roberto Martinez elképesztően hatalmas hülyének bizonyulhat majd, ha valamiért mégiscsak képes lesz elhagyni azt a sikeres belga csapatot ezért a darabokra hullott Real Madridért.

Egy jó Paco Jemez-féle Real Madridot megnéznék  :)


LaLiga: Pályán a nagyok

A Real Madridnak kötelező javítania a múltheti teljesítményét, ehhez a jó formában lévő Valladolidot kéne leverni. Olvasd tovább