Revolut

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Anyuci123 Dátum december 12, 2018, 07:57:53
Szevasztok!
A WH utalt 40£-ot a revvolutra.A számlámon nem láthato.A revolutos ügyfelesek nem tudtak segiteni,hába adtam meg az ARN számot amit a WH küldött az utalásrol.Mivel a whn elfogyott a maradék pénzem igy gondoltam utalok a rev.számlámrol.Sikeresen megtörtént az ügylet.Ezt kétszer megtettem.A számlámon lévö összeg nem változott.Gondoltam utalok még.A negyven fontbol maradt hét font.Beirtam,hogy 8£-tot utalok.Ez is sikerült de mivel csak hét font volt a maradék negyvenböl igy már a láthato föszámlárol elvett annyit amivel többet kértem.Ezek szerint a 40£a számlán volt csak valami miatt nem vot láthato.Most 300£-tot kértem le de ez sm látszik a számlámon,pedig utalták!Ezt már nem szeretném elkurni mert elég nagy pénz a számomra.Valaki tudna ötletet,hogy mit csináljak?Köszönöm!

Ne vedd sértésnek, de ember legyen a talpán aki a te Revolutos karriered kibogozza.  :redchug:

Nem sértödök meg!Csak azt nem értem a beten a betfairen minden jol müködik a WH-n miért nem?A pénz valahol van.Csak teorol tudok belépni mert a tabletem szar.:-) Az alkalmazást nem lehet rá telepiteni.67 éves vén szar vagyok,de ez meghaladja a képességeimet.

Tényleg segítenénk, de nem tudunk sajnos.  :-\
Amúgy még nekem se tiszta minden a Revolut-tal kapcsolatban.

Én arra gondolok hogy talán a befizetés nem automatikusan a sportfogadó számlára került, hanem vagy a poker vagy a casino vagy valami fő wh számládra. Nem ismerem a wh -t de régebben voltak termek akik ezeket a számlákat külön kezelték.

A egyszerüség kedvéért.Revolutos virtuális Visa kártyával fizettem be!A befizetés az megy de a kifizetés az nem.Allitolag utalták de a számlámra soha nem ér.

Idézetet írta: Anyuci123 Dátum december 12, 2018, 16:20:19
A egyszerüség kedvéért.Revolutos virtuális Visa kártyával fizettem be!A befizetés az megy de a kifizetés az nem.Allitolag utalták de a számlámra soha nem ér.

ugyanaz a pénznem? Nem fagyasztottad az appban véletlen a kártyát? Nem deaktiváltad véletlen valamelyik "zsebet"?

Írtad, hogy nem igazán tudsz angolul, szerintem keress valakit a lakhelyeden, aki a társaságodban lebonyolítja a chatelést a supporttal helyetted.
Előbb-utóbb meglesz a pénzed, nem nyúlta le azt le senki.

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán már nem engedett befizetni a bet365re, a következő üzenettel: "Unsupported merchant"
A chaten megkérdeztem, hogy ez mit is jelent a következőt kaptam: "bet365 is no longer supported with Revolut"

Erről ennyit.  :crazy:


Sziasztok!

Unibetes topikban már említettem, de leírom ide is: 6, azaz 6 napja kértem kifizetést Revolutos virtuális kártyára, 1-5 munkanapot írnak arra, hogy a kifizetés teljesül. Ha a hétvégét nem számolom, akkor is ez már a 4. munkanap volt. Máskor többször is megjött simán 2 munkanapon belül, most elkezdtem kicsit aggódni. A revolutos appban az ügyfélszolgálatos nagyon segítőkész volt, de azon kívül, hogy várjam meg az 5 munkanapot, nagyon nem tudott mást mit mondani.
Más is szokta magára a virtuális kártyára kérni a pénzt? Ha igen, mennyi idő általában?

Én is szoktam kikérni a virtuális kártyára, 3 nap szokott lenni,
Fura de van hozzá rendes kártya is, de azzal csak vásárolni
lehet.

Idézetet írta: Wonder68 Dátum október 16, 2019, 21:33:40
Én is szoktam kikérni a virtuális kártyára, 3 nap szokott lenni,
Fura de van hozzá rendes kártya is, de azzal csak vásárolni
lehet.

Hát 3 munkanap már rég letelt, várok holnapig aztán meglátjuk. Igen amúgy én is észrevettem, hogy a fizikai kártyát sokszor nem tudtam netes vásárlásra használni, csak atm-es pénzfelvételre meg vásárlásra boltban. Netes fizetésre úgy látszik csak a virtuálisat engedi.

#131 november 13, 2019, 22:02:20, Betman91
Hali lenne egy pár kérdésem a revoluttal kapcsolatban.
Szerintetek mennyire befolyásolja a megtehető maximális tétet az oldalnál ha virtuális kártyával fizetek be? Partypokeren én ezzel fizettem be és a max tét amit nyerhettem az kb ilyen 10 dollár volt tehát nagyon kicsi.

Valakinek volt e már kifizetése konkrétan a revolutos számlaszámra?

Most próbáltam virtuális kártyával befizetni betre azt írta hogy ezt a kereskedőt nem támogatja. Az igényelt Master Cardos kártyával szerintetek menne a befizetés?

Helló!

BETre nem megy a Revoluttal év eleje óta, csak Unibetre.

Idézetet írta: p22 Dátum november 13, 2019, 22:26:48
Helló!

BETre nem megy a Revoluttal év eleje óta, csak Unibetre.

és a kifizetés van valamilyen formában revolutra? (kártya vagy a revolutos számla)

Igen, betről lehet átutalással (havi egy ingyenes) Revolutos számlára.