Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ha a bonusz szabalyaiban nimcs idokorlat akkor lehet.

De ezt megkerdezheted toluk chaten.

Aki játszott a múlt hétvégi NB1-es 10+ gólos promóban, annak már megjelent esetleg az ingyenes fogadás? A feltételek szerint a forduló lezárulta után 48 órán belül írják jóvá, úh még van hátra pár óra ebből, szóval csak kíváncsiságból kérdezem.

Nálam már tegnap megjelent.  Március 25-én le is jár.

Idézetet írta: Azta Dátum március 19, 2024, 16:10:08Lehet úgy regisztrálni Unibetre, hogy nem kérek semmilyen bónuszt? Úgy értem persze hogy maga a regisztráció utáni első bónusz lehetősége a befizetesre megmaradjon, ha mondjuk 3 hónap múlva majd akarok pénzt is feltenni rá. Remélem sikerült értelmesen megfogalmazni mit akarok. :)

Simán használhatod az Unibetet bónuszok nélkül. Van egy Bónusz ajánlatok rész, ott jelennek meg a lehetőségek bónuszokra, de ha nem fogadod el őket, akkor nem lépnek érvénybe.

Idézetet írta: dgabesz Dátum március 19, 2024, 17:39:50Aki játszott a múlt hétvégi NB1-es 10+ gólos promóban, annak már megjelent esetleg az ingyenes fogadás? A feltételek szerint a forduló lezárulta után 48 órán belül írják jóvá, úh még van hátra pár óra ebből, szóval csak kíváncsiságból kérdezem.

Nálam is megjelent már tegnap.A sokféle százalékos esélynövelők végén keresd.

Idézetet írta: TiB Dátum március 19, 2024, 18:23:41Simán használhatod az Unibetet bónuszok nélkül. Van egy Bónusz ajánlatok rész, ott jelennek meg a lehetőségek bónuszokra, de ha nem fogadod el őket, akkor nem lépnek érvénybe.

Nem arról van szó, hogy nem kér bónuszt. Kér, csak nem most, hanem mondjuk 3 hónap múlva amikor feltöltené a számláját.

Erre viszont az a megoldás, hogy regisztrálj 3 hónap múlva, amikor van keret a játékra.

Idézetet írta: todika Dátum március 19, 2024, 18:21:45Nálam már tegnap megjelent.  Március 25-én le is jár.
Sziasztok, 
Ez nálam is megjelent. Viszont azt nem tudom,  hogy a dátum mire utal.  Addig kell felrakni vagy a szelvény utolsó meccse nem játszòdhat később,  mint 03.25?

Szerintem addig kell megrakni.

Sziasztok! Segítene valaki? Unibeten át lehet valahogy állítani a forintos számlát euróra? Vagy miért van az hogy legalább 2 eurót levonnak ha Unibetre utalok Revolutról?

Idézetet írta: Csenii Dátum Ma - 16:15:16Sziasztok! Segítene valaki? Unibeten át lehet valahogy állítani a forintos számlát euróra? Vagy miért van az hogy legalább 2 eurót levonnak ha Unibetre utalok Revolutról?

Tudomásom szerint a pénznemet nem lehet megváltoztatni.