Federer - Nadal Tippjáték

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


június 06, 2019, 11:58:19, SPF Admin
Federer - Nadal Tippjáték

Tippelj a Roger Federer - Rafael Nadal RG-elődöntőre, s amennyiben a legnagyobb nyertes tippel rendelkezel pénznyereményben részesülsz!

Mit kell tenned?

1. Oszd meg velünk a Federer - Nadal mérkőzésre vonatkozó tipped e fórumtémában és írj egy rövid indoklást is hozzá.
2. Amennyiben a legnagyobb nyertes tippel rendelkezel, akkor tiéd a nyeremény.

Nyeremény:

   5.000 Forint Skrillen keresztül!

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. A tippet e fórumtémába kell írni.
3. Az nyer aki a legnagyobb nyereményszorzós nyertes tippel rendelkezik. Egyenlő teljesítmény esetén a nyereményt szétosszuk a legjobb eredményt elérők között.
4. A nyereményszorzót az Unibet irodától választhatod.
5. Indoklás nélküli vagy elfogadhatatlan indoklásos tipp esetén az esetleges nyeremény fele kerül kifizetésre.
6. Beküldési határidő: Június 07., 13:00!
7. A játékban egyedi tippeket lehet beküldeni, tilos a másolás (az ugyanarra vonatkozó, de más fogadási típus használata is!).
8. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
9. Visszalépés esetén a beküldött tippek érvénytelenek és nincs nyereményosztás. Feladás esetén csak azon tippeket vesszük figyelembe, amelyek a feladás pillanatában már nyertesek voltak.
10. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik nyertes tippel, akkor a nyeremény nem kerül kiosztásra.
11. Az adatok (odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni erről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ennek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
12. A mérkőzés félbeszakítása esetén megvárjuk az adott esemény végét.

A tippet ilyen formátumban kell írni:

Tipp:
Odds:
Indoklás: ....

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
2. A nyereményeket az eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül utaljuk.
3. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból)
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.


#1 június 06, 2019, 12:09:42, SPF Admin
Tipp: Nadal 3-1-re nyer
Odds: 3,65

Nadal mintha otthon jatszana ezen a parizsi salakon, egyedul az idojaras miatt vagyok egy kicsit borulato, ugye Rafanak jobban kedvez a szaraz 30 fok, na hat itt minden varhato csak ez nem, esot is mondjak rendesen pentekre is, meg az sem biztos hogy le tudjak tolni vegig a meccset, ami azert kizokkentheti oket, amugy egy normal nyari napon ez sima Rafa lenne, de Fed itt szerintem meg fogja huzgalni azokat a nyeroket, agressziv jatek kell tole ez egyertelmu, amiben a hiba is benne van azert, de egy szett osszejohet Rogernek ha elkapja a fonalat.

Federer v Nadal
1. szett 10.5 game. felett
3.55
unibet

A ket klasszis mérkőzései még most is élményszámba mennek, de salakon vitathatatlanul Rafa a király. Az első szettben lesz a legtöbb játék, a svajcinak az elejen van eselye a szettgyőzelemre, Nadal adogato jatekat meg szinte lehetetlen elvenni. 7-5/TB-t várok az elején.

Idézetet írta: peshark Dátum június 06, 2019, 12:05:12
Tipp: Nadal 3-1-re nyer
Odds: 3,75
(bet365)

Nadal mintha otthon jatszana ezen a parizsi salakon, egyedul az idojaras miatt vagyok egy kicsit borulato, ugye Rafanak jobban kedvez a szaraz 30 fok, na hat itt minden varhato csak ez nem, esot is mondjak rendesen pentekre is, meg az sem biztos hogy le tudjak tolni vegig a meccset, ami azert kizokkentheti oket, amugy egy normal nyari napon ez sima Rafa lenne, de Fed itt szerintem meg fogja huzgalni azokat a nyeroket, agressziv jatek kell tole ez egyertelmu, amiben a hiba is benne van azert, de egy szett osszejohet Rogernek ha elkapja a fonalat.

Csak az Unibettől lehet választani az oddsokat. Módosítottam helyetted.

Tipp: játék száma 38,5 felett
Odds: 2,70
Indok: A fogadó irodák az oddsok alapján Nadalt tartják az esélysnek fölényesen 1,1-1,2 közt mozog, azonban mégiscsak két klasszisról van szó, nem lesz az annyira egyértelmű. Még meglepetés is lehet ebből! 38,5 feletti game nem lehetetlen ezen a mérkőzésen 😉

Roger Federer - Rafael Nadal

Tipp: Federer nyer
Odds: 6.75

Legutóbb 4 éve nyert Nadal, akkor is azért, mert Federer feladta a küzdelmet. Tudom, hogy a salak királya a spanyol, de ekkora szorzón muszáj veretni. Legutóbbi 5 mérkőzésen Federer jutott tovább, de akkor nem salakon játszottak. Egy ötszettes, maratoni csatában továbbjuthat a svájci, bár ahogy a szorzó is mutatja, erre csekély esély van.

Tipp: Nadal megnyeri elso szervajatekat? NEM
@7.25
Unibet

Nadal nagyon ideges kezdo, kell neki par jatek, amig igazan elkezdi szorni a nyeroket, Federernek meg csak akkor lehet sansza az egesz meccsen, ha agresszivan letamadja Nadalt rogton az elejen.

Tipp: 1. szett nyertese Roger Federer
Odds: 3,95
Indoklás: brutális favoritnak hozták ki a bukik Nadalt, ennél azért szerintem több esélye van Fednek, bár a helyzet kétségkívül nem rózsás. Nagyon rég játszottak egymással salakon, de Roger a nyilatkozata szerint leginkább a Rafa elleni párharcért tért vissza a Garrosra, így bízom benne, hogy felszabadultan fog játszani, és egy klasszikust láthatunk. Ha mindez összejön, és nem teszik görcsössé a saját elvárásai, akkor egy szettre azért bőven jó lehet Roger, reményeim szerint épp az elsőben.

Tipp: 1.szett tie-break? IGEN
Odds: 5,10
Iroda: unibet

Első szettben kis tapogatózás, mindketten figyelnek majd a saját adogatásukra, nem akarnak hátrányba kerülni. 6-6-tól indul a buli!

Tipp: játék hendikeppel -8.5 Nadal
2.88

Nadal a Phillipe Chatrier pályán. Mi más lehetne az eredmény? Hát persze, hogy takarítás. Lehet, hogy Fede emberileg és játékostudásban a legnagyobb, de amikor salakon Nadallal kell szembenézni akkor tele van a gatya. Nadal alig töltött néhány órát eddig a pályán, leüti a pályáról az "öreget".

Tipp : 1 set Under 8,5
Oddsz :3,4

Konnyu gyozelmet varok Nadaltol, eleteben csak ketszer kapat ki a Roland Garosson , nem most lesz a harmadik, vagyis nem lesz nagy csata olyan 3-0 tudok elkepzelni. Ehez az elso szettel kell kezdeni pl egy 6-1 el. Hajra Nadal!!

Nadal nyer 3-2-re
7.5

Hiába nagy esélyes Nadal, Federer képes a nagy meccsekre felszívni magát, így szorossá teheti a mérkőzést.

Tipp: Federer nyer 3-2re
Odds: 17,00

Bombaformában nadal, mindenki az ő sima győzelmét várja. Viszont nem hinném hogy verhetetlen, ha szoros meccs lessz az inkább federernek kedvezhet. Legutóbbi 4 egymás elleni meccset federer nyerte, szerintem inkább a svájci lessz motiváltabb, mert ha a mostani nadalt legyőzné mindenki elismerné hogy nincs sokkal lemaradva djokovic és nadal mögött. Szoros meccsen federer győzelmet remélek.

Tipp: Federer nyer 3-1-re
Odds: 20.00

Nem lesz több lehetősége Federernek RG.t nyernie, és most élni fog az utolsó esélyével. 

Tipp: 28,5 game alatt
Odds: 3,50

Tükörsima Nadal gyözelmet várok sima 3 játszmában. Jelenlegi helyzetben Federer nem tudja felvenni a harcot Nadallal salakon.