Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki nyeri idén a BL-t (a csapatok mellett a szorzók szerepelnek)?

Fc Barcelona - 2.50
6 (35.3%)
Liverpool - 3.60
6 (35.3%)
Tottenham - 5.20
0 (0%)
Ajax - 5.30
5 (29.4%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: április 28, 2019, 12:18:15

Idézetet írta: zsivany20 Dátum február 12, 2019, 12:19:21
Csak szerintem van túlértékelve ez a Solksjaer-féle Man United!?  ???

Van 3 sérült a franciáknál, de szerintem az X2-re kínált 1.72 még így is több, mint szép...  :D
Neymarék nélkül is Di Maria, Draxler, Mbappe csatársor rohamozza majd a vörös ördögök kapuját... könnyen bajban lehetnek Jones-ék... Verratti is visszatért a középplyára a franciáknál.

Ez igy volt igaz es tokeletes tipp...  :D en meg rakom a MU-t...

Idézetet írta: peshark Dátum február 12, 2019, 22:29:16
Ez igy volt igaz es tokeletes tipp...  :D en meg rakom a MU-t...

Köszi!  :ok:

PSG X2 --- 1.72
PSG labdabirtoklás 52.5% over --- 1.95
   (Hivatalos stat: 54%)

(mindkettő az 1XBet Iroda szorzója volt, egyébként az Unibeten a labdabirtoklás háromesélyes fogadás PSG szorzója, ami ugye = a PSG labdabirtoklás 50.5 overrel, 1.80 volt, az is baráti volt)

Jó nézni, ahogyan aprítják a realosokat. Mondjuk sokáig nem fogják bírni, de legalább Modric meg a többi is érzi, milyen az, mikor őket rúgják fújás nélkül.


Mi az istennek van ez a VAR ha ilyeneket megcsinalhatnak lazán? Remélem második félidőben kapnak vagy hármat a madridosok...

Nem kell aggódni emberek, végén jön a szokásos kamu büntető vagy gól és nyernek a "királyiak".  ;D

Az Ajax eléggé jó bemutatót tart ezeknek az úgymond "királyiaknak" a fociból.
Kár, hogy a játékvezető, mint oly sokszor, úgy ezúttal is a Real Madrid tartozéka.  >:(

Idézetet írta: davixxx Dátum február 13, 2019, 21:47:56
Mi az istennek van ez a VAR ha ilyeneket megcsinalhatnak lazán? Remélem második félidőben kapnak vagy hármat a madridosok...
a szabályok szerint nem volt jogos az ajax gól, pont az ilyen esetek miatt kellett a VAR megjelenése
az ajax egy félidőt bírt, ennyi
végeredmény 1-2

Oké, láttam hogy megmagyaraztak a gólt, de nem a kapus ugrott ra a az Ajax jatekos nyakara? Vagom, hogy szabály szerint ez les volt, de ez akkor is gol lett volna ha nincs ott a játékos, de hat a szabály az szabály..

Az több mint érdekes volt, hogy Courtois nem is reklamált semmit a gól után, csak tudomásul vette, hogy bement. Ő nem érezte feltartásnak (szakértő szerint a lesen lévő játékos feltartotta a belgát, de lehetett volna ez tétlen les is szerinte, csak hát ugye feltartásnak minősítették..), szóval akkor fogalmam sincsen, hogy miről is beszélünk. Teljesen mindegy, hogy van-e VAR vagy nincsen..


Ismét érdemes megemlékezni arról, hogy már egy ideje - hála a játékvezetőknek és egyéb bűnsegédeknek - a Bajnokok Ligája lényege, rendeltetése és pontos neve: Real Ligája.

Nevetséges volt a tegnapi meccs... Saját térfélről induló Tadic-ot behúzták lesnek... A gól elvételbe bele lehet magyarázni ezeket a sületlenségeket, hogy mentsék az új rendszert meg a játékvezetőket, de mindenki látta, hogy köze nem volt a két centis lesen lévő Ajax játékosnak a játék menetéhez... De ha BL egyenes kieséses szakasz, akkor jönnek ezek menetrendszerűen... Tavaly a Bayern és a Juve lett kicsinálva, idén eddig az Ajax... Tavalyelőtt Bayern... Így azért lehet triplázni...  ;D ;D ;D

Kár érte, hogy megint erről kell beszélni, mert amúgy nagyon fasza kis meccs volt, jól tolta az Ajax. Kár, hogy a gólt elvették, az még nagyobb lökést adott volna az amúgy is lendületesen focizó Ajaxnak. Egy vicc volt az a döntés, mint ahogy vicc volt a derbin az Atleti ellen befújt büntető.

Érdekes, hogy amíg nem volt VAR, a rossz ítéletekről beszéltünk rendre, most hogy van, most is ezt tesszük. Hiába a VAR, ha a sporik kedvezni akarnak egy csapatnak, akkor kedvezni fognak. Én csak azt sajnáltam  hogy nem volt egy de Jong (Nigel de Jong) féle igazi tuskó ebben az Ajaxban, aki nem csak kemény lett volna, hanem kurvára durva is, aztán valakibe úgy beleszáll, hogy leszakad a lába. Egy ilyen vérbeli vadparaszt, aki rettegésben tartotta volna a Kroos-féléket a középpályán  ;D

Egy dolog, tényleg nem több, ami miatt azért valahol örülök ennek a kamu döntésnek, mégpedig az, hogy így jobb esély maradt egy Real Madrid-Juvéra, amit azért megnéznénk, ha netán összesorsolnák. Azt kizártnak tartom, hogy az UEFa ne bundázza össze a Realt mega  Juvét a köv. körben, ha mindkettő továbbmegy, márpedig nehezen képzelem el, hogy ne így legyen

Az a gond, hogy nincsen róla elégszer szó, elsikkad, pedig napirenden kéne tartani, hogy a Real Madrid javára évek óta csalnak.

Mikor megtörtént az ominózus Övebrö-eset, utána évekig azt kaptuk, hogy rohadt csaló Barcelona, Uefalona és lehetne folytatni. Sok kevésbé kreatív realos még a mai napig is felhozza azt a mérkőzést.
Az a meccs, ahol elvileg 4-5 büntetőt nem adtak meg az angoloknak. Lássuk csak, miről is beszélnek ezek?
- Malouda lerántása. Abban az esetben érdemes büntetőről beszélni, ha az emberek szerint Vinícius Junior Atlético elleni esete is teljesen jogos tizi volt. Mert a francia elleni is a tizenhatoson kívülről indult.
- Drogba "lerántása". Első játékrész folyamán, mikor az elefántcsontparti kereste a kontaktot, hogy fújják a tizit, mert más ötlete nem volt
- Drogba vs Touré. Labda volt, Touré tanárian szerelt.

Ez után jött viszont Abidal kiállítása, ami megváltoztatta a mérkőzést. Utána teljesen jogos lehet a chelseasek éveken át tartó rinyálása, ott bizony elfújták a maradék 20 percet. De ez mégis ki a francot érdekel, mikor Abidal kiállítása teljesen jogtalan volt? Anelka ugyanis a SAJÁT lábában esett el. Szóval, akkor mégis milyen Övebro csalásról ment a duma éveken át? Vergődtek a realosok is, hogy így csaló Barca, meg úgy csaló Barca, közben pont a legkárosabb ítélet épp a Barca született azon a találkozón, ami a meccs hátralévő részét is befolyásolta.

Ellenben a Madridot teljesen jogosan kritizálják, hiszen alattomos és undorító taktikai húzásokkal nyernek, melyhez nagyon komoly bírói hátszelet is kapnak, ha nehézzé válik a szituáció. Ehhez a spanyol ligát követők hozzászokhattak az évek alatt, hogy a realnak mindent szabad, de most már kezdi megtapasztalni Európa többi része is. Pérez nem játékosokat vesz, hanem komplett bírói testületeket. Zsivány is említett több esetet, de ha jobban megnéznénk még biztosan lenne bőven olyan az elmúlt évekből, amikor a "királyiaknak" kedveztek a bírók, hogy meglegyen a továbbjutás.

Így tényleg könnyű nyerni és verni a mellünket, hogy nagyon király csapat vagyunk. Elég csak a BL-döntőre gondolni, ahol Ramos még csak lapot sem kapott a Salah-féle esetért, de több esetben is igaz volt az évek alatt, hogy a madridiak bármit megtehetnek büntetlenül a pályán. Idén a kupában Modric 4-5x pakolt oda alaposan a barcásoknak, mindig lábra ment, még lapot sem kapott, de tegnap is volt 1-2 szándékos lábra történő rúgása, amiért szintén elmaradt a sárga. Ő régebben is egy féreg volt, de mióta megkapta az aranylabdát, azóta büntetlenül apríthat bárkit. Remélem egyszer olyat alárúgnak, hogy többet a pálya közelében sem látjuk.

Félreértés ne essék, nem magát a Real Madridot utálom, hanem a jelenlegi féreg garnitúrát. Én a 2000-es évek elején gálázó csapatot szerettem, pedig ott is volt pár undorító patkány (Zidane, akinek nem a technikai tudását kérdőjelezem meg, mert egy zseni volt, hanem mint ember volt egy nulla világ életében), de azokra legalább fel lehetett nézni. Raúl vagy Casillas egy legenda, csodáltam a sporthoz való hozzáállásukat. Az a csapat még normális volt, előtérben a focival, aztán jött Mourinho és megteremtette a jelenlegi csapat alapjait. Alattomos szerelések, olyan ütközések, amik egyértelműen emberre mennek és nem a labdára, pökhendi stílus mind a médiában, mind a pályán.

Ezeket a portugál honosította meg és erre vevő volt az akkori játékosállomány is. Mondjuk persze, hogy azok voltak, mert hát intelligencia az nem sok volt (Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Ronaldo, Benzema, Marcelo, Arbeloa és meg lehetne folytatni a sort, nem az eszükről voltak híresek..). Utána kezdtek el durvulni a meccseken a játékosok, gyakorlatilag bármit megtehettek, Mourinho pedig adta alájuk a lovat. Amiből mára az lett, hogy tökélyre fejlesztették az aljas játékot. Még ők vannak felháborodva, ha velük keménykednek, olyan érzése van az embernek, mint a 80-as évek végén ténykedő Detroit Pistons esetében, akik csak a durvaságukkal és a csalásokkal tűntek ki, épeszű ember nem szurkolt nekik.

Zidane is gyakorlatilag nem tudta máshogy megnyerni a tavalyi BL-döntőt, csak úgy, ha valahogy kikerül a képből Salah. Ramos már nem először alkalmazta azt a fogást, mégsem történt semmi retorzió. Nyugodtan fel lehetne hozni a Bayern elleni találkozókat is, Juventus elleni meccseket stb.

Az a baj ezekkel, hogy teljesen hozzászoktak az emberek, hogy a Real Madrid csak így tud nyerni, ha nehéz a szituáció. A médiában egy-két napig él a dolog, aztán elcsendesül minden. Folyamatos nyomás alá kéne helyezni a bírókat, aztán szépen alábbhagyna ez az egész idővel. Amíg ez nem történik meg, addig viszont nyugodtan csalhatja a meccseket a "királyi" csapat.

Azt pedig a foci szégyenének tartom, hogy egy ilyen játékos, mint Sergio Ramos többszörös BL-győztes, világbajnok és Európa-bajnok lehet...

Ez a tegnapi meccs után egy nyilatkozata:
"Látva az eredményt, és nem lebecsülve az ellenfelet, hazudnék, ha azt mondanám, nem erőszakoltam ki a lapot. Többször átfutott a dolog az agyamon meccs közben."

Ugyanezért Carvajal kapott egy plusz egymeccses eltiltást tavaly, remélem ez a tuskó is megkapja, bár utána már próbált másképp nyilatkozni, mikor gondolom szóltak neki, hogy figyelj haver, hülye vagy, ha ilyeneket mondasz. Ez az Ajax elleni meccs is több érdekes ítéletet hozott, de hát a foci egy olyan sport, ahol bármi áron a Real Madridnak kell nyernie. Még akkor is, ha csak nyomozzák a labdát.