Játékteremfigyelő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az utóbbi időszakban elég gyakran látogatok el úgynevezett játéktermekbe, így gondoltam nyitok egy ilyen topikot. Megnyugtatok mindenkit nem vagyok függő, majd, ha lesz egy kis időm leírom az én nézőpontomat és az immár törzshelyemmé vált Merkur-t az Árkádban. Addig is bárkinek vannak pozitív-negatív tapasztalatai játéktermekkel, nyugodtan jöhet :)

Szóval utóbbi időben haverommal gyakorta betévedünk ilyen helyekre, rulettezni szoktunk, néha nyerünk, néha vesztünk, összességében tuti minuszban vagyunk, de nem számoltam utána. Szóval többnyire Árkád-Merkur-ba megyünk, mert ez helyileg mindkettőnknek jó, beszállunk egy-egy ezressel, ha bukta max még eggyel megpróbáljuk, ha meg egy-két ezer pluszban vagyunk kivesszük. A dolog azért is jött be igazán, mert a fogyasztás ingyen van. Persze nem hoznak ki terülj-terülj asztalkámat, de az alatt a kb egy óra alatt megiszik az ember két üdítőt, egy kávét, és megeszik egy szendvicset. Szóval, ha esetleg el is bukja az ezresét, akkor se vészes a dolog. Persze látom, hogy nem lehet nyerni, de ha alapból találkoznék haverommal és beülnénk valami kávézóba egy ezres tuti elmenne alaphangon. Meg engem el is lazít, meg oldja a feszültségemet ez a tevékenység. És persze, nagyon jó érzés, ha az ember egy kis profittal tér haza. Utána a napokban voltunk a körúton is pár teremben, érdekes, hogy 150 méteren belül volt két SENATOR is. Ezek nem jöttek be annyira, egyikben nem is volt kaja, italt se hoztak, a gép is más volt, nem a jól bevált alfa-street-es. Szóval ez a Morrisons mellett van pontosan, haveromnak ez a fajta gép jött be jobban, nyert is egy ezrest. Nekem azért se tetszett, mert színre két ezer volt a minimum tét, és a sikertelen próbálkozás után a tétet maxon hagyta. Raktam is volna egy 7-12-igre, utolsó pillanatban vettem észre, hogy minden pénzem felrakta és épp, hogy le tudtam kapni, persze kihozta a hetest, ahogy az a nagy könyvben van írva. A másik SENATOR-ban nem érintő képernyős volt a gép, és kurva gyorsan pörgetett, haverom mindig lekésett, persze, mindig amit tenni akart az be is jött, nem kicsit baszta fel magát.. A harmadik hely ezektől kb 100 méterre fekvő ADMIRAL, semmi extra, viszont finom volt a baracklé ;D
Ha már itt tartok van egy figura, MU-s mezben, vagy magyar melegítőben szokott járkálni, övtáskával, fogyatékos, azért sajnálom, hogy valami csöves melóval, amit keres ilyen helyeken bassza el. Szóval Árkád-MERKUR-ban sokszor láttam már, illetve a körúti ADMIRAL-ba is betévedt, valaki nem ismeri, vagy nem tud róla valamit?

Így röviden ennyi.
GL