Mennyei kettő 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NB2: Folytassa, Gyirmót!

A Merkantil Bank Ligában négy csapat van amelyik kicsit ellépett a mezőnytől. Olvasd tovább


NB2: Jön az idei utolsó hétközi forduló

A magyar másodosztályban idén utoljára randevúznak hétközben a csapatok! Olvasd tovább


#32 november 07, 2018, 00:29:56, firgabácsi
Hát, nem könnyű ez a forduló. A Szpari szerintem nagyon távol áll attól ahol nekik lenni kellene, szét van esve eléggé ez a csapat, láthatóan a mostani edzővel sem találták meg a helyes utat. 
Most Balmazon az első félidő egyértelműen a Balmazé volt, utána elfáradtak, így a második félidőben már levegőben lógott végig a Szpari gól, egyenlítés után meg a Szpari győztes gól, aztán egy ellenakcióból mégis a Balmaz megszerezte a győztes gólt ami akkor már egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ilyen a foci.
A Szpariban én Pekáron kívül nem nagyon láttam senkit aki értelmes dolgokra lett volna képes és ez vonatkozik előző meccsükre is mikor otthon a Tiszakécskétől képesek voltak három gólt kapni, de lehetett volna több is. Most ráadásul kivált Rezes Laci, bár nemtom mekkora hendikep mert kb. 8 kg súlyfölösleg van rajta folyamatosan, mondjuk a rúgótechnikája miatt még így is jó végül is NB2-be tehát mondhatni hogy komoly hiányzó.
A Szpari védelme kritikán aluli volt múltkori hazai meccsükön, nem tudom most milyen lesz holnap.
Egy külön téma amúgy tényleg, hogy egy ilyen tulajdonossal meg ilyen kerettel miért áll ez a csapat lassan kieső helyen.
A Vác teljesen más eset, nem sok pénz van, elment a két talán legjobb játékosuk ugye, én azt mondom ehhez képest masszív kis csapat és nem állnak annyira rosszul. Ha a Vác nemrég tudott Győrben meg Csákváron is ikszelni akkor nem lepődnék meg ha Nyíregyházán is szerezne pontot, de függ persze attól is hogy a Szpari milyen arcát mutatja. Ha azt amit utóbbi meccseken akkor nem fog nyerni most sem.
Többi meccset illetően, én azt gondolom a Kaposvár nyerni fog otthon most, 15 meccses veretlenségi sorozat után kikaptak Kécskén, letudták a vereséget, most hiába van négy komoly hiányzójuk, még így is őket tartom esélyesnek. Az az igazság a Balmaz megy, harcol, de hiányzik a minőség ebből a mostani keretből ami Kaposváron azért pár játékosnál megvan. Waltner meglepően jól összerakta ezt a Kaposvárt, igaz elég jól is igazoltak nyáron.
A Vasasnál nagyon esedékes volt már az edzőváltás, én hamarabb meghúztam volna. Új seprű jól seper alapon a Mosonmagyaróvárt valószínűleg megverik, a vendég amúgy is nagyon gyenge és elképzelés nélküli mióta Bajuszt ( alias Várhidi ) elküldték. Illene nyerni a Vasasnak, mondjuk így.
A Monor - Budaörs-ről meg azt gondolom, hogy over 2.5 lehet. Ez a Bognár-féle Budaörs támadó focit játszik, ebből aztán mikor hogy jön ki, de mindenesetre elég gólképesek. Utóbbi két meccsük under lett, szóval ideje egy overnek  :)

NB2: Főszerepben Pest megye

Aktuális beharangozónkban négy Pest megyei alakulat egymás elleni összecsapásával foglalkozunk! Olvasd tovább


NB2: Felfrissült a másodosztály mezőnye

A két hetes pihenőt követően a csapatok többsége teljes kerettel, felfrissülten várja az őszi hajrát! Olvasd tovább


A Balmaznak lassacskán meszeltek, ez a mai vereség nem kellett volna. Két év, két osztály mínusz azért sok lenne  :bash:

NB2: Egyre nehezebb helyzetben a Balmazújváros

A beköszöntő tél ellenére tovább robog a másodosztály idei szezonjának szekere! Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum december 01, 2018, 11:25:21
NB2: Egyre nehezebb helyzetben a Balmazújváros

A beköszöntő tél ellenére tovább robog a másodosztály idei szezonjának szekere! Olvasd tovább

Érdekes, ugyanerről a meccsről akartam kicsit írni és kb. ugyanezt  :) Meg lehet tenni a Vácot szerintem jelen körülmények között. Nem világverő csapat, de egységesek, hajtanak és egész jó eredményeik vannak ahhoz képest hogy elveszítették a két legjobb játékosukat.
A Balmaz meg...ez az állomány eleve maximum egy középmezőnyre lenne hivatott, de most pluszban nagyon nagy bajok vannak, több hónapos fizetéselmaradásokról suttognak, meg is látszik az eredményeken, bár igazából hajt a csapat, de valahogy kezd elveszni a hit utóbbi időben már. Szerencséjük sincs sokszor és az ami még ezzel a nem túl jó képességű kerettel is működött hellyel-közzel Horvátferkónál, az Bekőnél már nem, azaz a csapatnak nincs előre játéka, teljesen esetleges minden.
Bekő most azt lebegtette meg, hogy több kezdőjátékost is padra ültet ma és az eddig kevesebb lehetőséget kapók játszanak majd. Nem hiszem hogy ez sokat fog segíteni, nekem gyanús, hogy van itt más is a dolog mögött ha tényleg így lesz.
Szóval nem nagy odds az a 2.00 a Vácra, de jelen szituációban meg lehet tenni.

NB2: Meddig tart a Vasas lendülete?

Szanyó Károly vezetése óta két győzelmen van túl a Vasas, és szerdán is közel álltak, hogy a Loki ellen továbbjussanak a Magyar Kupában. Vasárnap az utolsó helyezetthez látogatnak. Olvasd tovább


NB2: Ki telel az élen?

Az utolsó forduló eredményeitől függően a Zalaegerszeget még a Gyirmót és a Kaposvár is megelőzheti. Olvasd tovább


Két héttel később még aktuálisabb, már kiesőhelyen van a csapat, kíváncsi vagyok, hogy Bekő marad-e a padon a soroksári bukta után.

Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum december 08, 2018, 15:35:02
NB2: Meddig tart a Vasas lendülete?

Szanyó Károly vezetése óta két győzelmen van túl a Vasas, és szerdán is közel álltak, hogy a Loki ellen továbbjussanak a Magyar Kupában. Vasárnap az utolsó helyezetthez látogatnak. Olvasd tovább

Na kié lesz a legszebb stadion jövőre az NB3-ban?  :beerchug: :redchug:

Idézetet írta: mate_debrecen Dátum december 17, 2018, 19:19:43
Két héttel később még aktuálisabb, már kiesőhelyen van a csapat, kíváncsi vagyok, hogy Bekő marad-e a padon a soroksári bukta után.

NB2: Óvatos tippel indítjuk a tavaszt!

Tavaszi nyitóforduló kapcsán a Vasas, valamint az éllovas ZTE aktuális párharca kerül terítékre! Olvasd tovább


NB2: Padlógázzal előre

Továbbra is a feljutásért hajt az újonc Kaposár, aki vasárnap tévés meccsen a Budaörsöt fogadja. A kiesés elleni találkozón pedig az MTE látogat Tiszakécskére. Olvasd tovább


#44 február 10, 2019, 11:22:25, robmiller
Én talán még a Vác-Gyirmót meccsre is felhívnám a figyelmet. Tény, hogy a Gyirmót nem igazán nyer mostanság ellenünk idegenben, viszont a jelenleg helyzet alapján nagyon meglepődnék, ha itt kikapnának. Szerintem osztálykülönbség van a két együttes között. A Gyirmót potenciális feljutó, stabil háttérrel, jó kerettel, míg nálunk se pénz, se játékosok. Átigazolási politikánk 0, mivel nincs pénz, ezért max. fiatalokat hozunk kölcsönbe (Wieland - Mezőkövesd), vagy alsóbb osztályokból próbálunk "kukázni". Meg is lepődtem, hogy a Gyirmótra 1.90-et kínálnak a bukik...nálam ez váciként 1.60 körül lett volna. Valószínűleg az irodák abból indulnak ki, hogy otthon a Vác nem igazán szokott kikapni...mondjuk nyerni sem. Igazi bunkercsapat vagyunk, mióta Balajti és Nagy Ricsi elment a támadósorunk totál meghalt...néha Zsolnai tud villanni, de annyi. Egyedül a védekezésben bízhatunk, bár a télen Dlusztus is eligazolt a hátsó sor tengelyéből....

Akárhogy nézem nekem ez a DNB 2 1.50-ért value. Undorító váciként ezt leírni, de a sportfogadás objektív dolog, s szerencsére, amilyen klubunk körüli helyzet a realitás képes objektívvé tenni a látásmódomat....

szerk: véletlenlen vagy sem, érdekes, hogy a kommentem után 10 perccel már csak 1.44 a DNB  ;D ;D Az SPF tényező a bukik szemében  ;D ;D (hülyülök...)