Gólvadászat sportfogadási szakkönyv

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Lacibától kaptam ezt a linket, így egy kurta hozzá fűzni valót muszáj ide írnom.

Én nem is akarok itt semmi okosat írni, de ha már írok az én véleményem, hogy mindent el lehet adni. Ha még valakinek érdekes is és profitálni tud belőle akkor meg főleg.

Lehet, hogy nekem is lesz még ilyen e-könyvem egyszer ebben témában, de az csak egy gólfogadási rendszerrel fog foglalkozni, ha sikerül egyáltalán kidolgozni az ismérveket... és bizonyítani. De az is lehet, hogy megtartom magamnak, meg az utódaimnak....

Sok sikert Lacibá, én tudom miről beszélsz....  Vannak viszont olyan emberek akiknek erre nincs szükségük és én is úgy gondolom, hogy itt a fórumon nem érdemes ilyet bereklámozni. Majd ha működik akkor érdemes megemlíteni...... és akinek kell " leveszi a polcról, aki meg nem éhes rá nem veszi le"  és él tovább enélkül boldogan!!!   :ok: 

Minden könyvről elmondható ezen a bolygón, hogy legalább 6 és fél milliárd embert hidegen hagy, legyen bármennyire érdekes és színvonalas, tehát sosem a "nem fogok vásárolni" jellegű hozzászólások az érdekesek.
Már csak azért sem, mert egy ilyen hangulatú fórumon céltábla lesz a lehetséges vásárlóból is, ha fel meri vállalni a szándékát.  :)

Szerintem magyar nyelvű, sportfogadásról szóló könyvre szükség van (lenne), amíg a játékosok többségének azt jelenti a sportfogadás, hogy összerakja a 200 ft-os giga-kombit szombat délelőtt a totózóban.
(persze attól még egy könyv lehet jó és szar is, hogy lenne rá igény. Mondjuk én azt tanultam, hogy ha a legunalmasabb oktatáson van egyetlen hasznos mondat is - amit ugye pénzre tudok váltani - akkor az már megérte. Valószínűleg egy sportfogadás könyvben is találnék ilyet.  :)  )

Viszont minél speciálisabb témába megyünk bele a sportfogadáson belül (pl. gólvadászat), értelemszerűen annál szűkebb közönségre számíthatunk.
Azt sem tudom, hogy könyvnyi terjedelemben lehet-e írni erről a témáról...

Ha én esetleg könyvet írnék, akkor elsősorban nem azokat céloznám, akik a gép előtt töltik az összes szabadidejüket és eleve csak online fogadnak.



a Gonczistemnél nincs jobb, ezt Bristolban is tudják, segitek forrást keresni, íme:

http://www.antikvarium.hu/ant/bongeszo.php?sorozat=sportfogadas&tipus=sorozat&sorozatID=15862
jó olvasgatást