Copa América 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum június 16, 2019, 17:53:14
Paraguay játszotta a Copa Amerikák története során a legtöbb döntetlent. Első meccsen az utóbbi időben (2001-es, 2011-es, 2015-ös, 2016-os tornán) döntetlennel szoktak kezdeni. Ez csak történelmi érdekesség inkább, mintsem érv a mai döntetlen mellett, hiszen Katar nem egy nagy eresztés. Mindenesetre én minden Paraguay meccsnél ott leszek ikszes élő fogadással az ördög nem alszik alapon ;D

Paraguay, Paraguay, döntetlenezni jársz te a Copára.


Idézetet írta: TiB Dátum június 20, 2019, 10:44:15
Paraguay, Paraguay, döntetlenezni jársz te a Copára.



Abban van az érték. 3-as fölötti szorzók.  :cya:

Le a kalappal Japán fiatal focistái előtt!
Mert az ugyan tényleg hatalmas meglepetés, hogy döntetlent bírtak játszani Uruguay válogatottjával, ám az igazából lényegesen jelentősebb, szerintem, hogy "összehozták" az eddigi Copa America messze-messze legjobb mérkőzését és bőven adtak lehetőséget és időt azoknak a fogalmatlan argentinoknak, hogy "mozizzanak". És elgondolkozzanak azon, hogy mennyire óriási különbség van Argentína labdarúgásnak csúfolt akármicsodája, valamint a lelkesen és önfeledt örömmel játszott foci között.


Megtetszett egy player spec. tipp a mai Argentína - Katar meccsre, pedig ilyet nemigen szoktam tenni.

Assim Madibo lapot kap, 2.00 bet365

Elég alacsony odds, szerintem nem véletlenül. Védekező középpályás és elég nagy dúvadnak tűnik + a játékvezetővel is szeret vitatkozni ( bár ez ahogy láttam az egész katari csapatra jellemző ). Ez eleve egy feszült, nagy téttel bíró meccs lesz, az argentinoknak még ahhoz is nyerni kell mindenképpen, hogy az egyik legjobb harmadik továbbjutó helyet elérjék legalább. Remélem Messi meg a többiek is rávezetik azért párszor Madibóra egy az egyben a labdát mert akkor van esély a lapra. Egyébként Katar mindkét eddigi meccsén begyűjtött egy sárgát Madibo.

Copa América: Kolumbia pihenne

Kolumbia nyugodtan készülhet a negyeddöntőre, hiszen a csoport első helye biztosított számukra! Olvasd tovább


Rengeteget elárul a Copa America színvonaláról, hogy ez a szégyenletes argentin bohóctársaság három csapnivalóan nagyon gyengén teljesített meccs után mégis 2. helyezettként bír továbbjutni.

https://www.instagram.com/p/BzI20NeHmaF/?igshid=12ekvxj2gti3e

Ha van olyan aki szereti Suarezt, az biztos nem az eszeert teszi...  ;D Mutatja a kezezest a bironak amikor a kapus kivedte a passzat... ???

Copa América: Megállíthatatlanok?

Nem kell ide Neymar, nélküle is hengerelnek a brazilok! Olvasd tovább



Copa América: Országos egyes

Papíron komoly az esélye az uruguayi sikernek, de így lesz a valóságban is? Olvasd tovább



Copa América: Előrehozott döntő

Papíron ezt a finálét várták a szurkolók, de meg kell vele elégedniük az elődöntőben. Olvasd tovább


véleménynyilvánítás: