Bajnokok Ligája Fogadások 2018/19

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted ki nyeri idén a BL-t (a csapatok mellett a szorzók szerepelnek)?

Fc Barcelona - 2.50
6 (35.3%)
Liverpool - 3.60
6 (35.3%)
Tottenham - 5.20
0 (0%)
Ajax - 5.30
5 (29.4%)

Összes szavazó: 16

Szavazás lezárva: április 28, 2019, 12:18:15


Bajnokok Ligája: Esélytelenek nyugalmával

Rövid gondolatmenet arról, miért is érezheti magát nyeregben a PSG! Olvasd tovább


#152 március 06, 2019, 16:32:33, csabax
Sergio Ramos nem játszhatott a hazai csapatban a vendégek által könnyedén 4-1-re nyert Real Madrid - Ajax mérkőzésen. Így a "mészáros" Sergio Ramos hiányzása miatt már nem maradt senki a hazai együttesben, aki brutális módszerekkel harcképtelenné tehetné a Real Madrid ellenfelének legjobb játékosát, hogy utána majd a Real Madrid javára dőlhessen el a párharc.

Mi történt?

A "mészáros" Sergio Ramos hiányában az Ajax Spanyolország fővárosában KO-zta le a Real Madridot, úgy, hogy legjobbja, Dusan Tadic két gólpasszt adott és egy gólt szerzett!

Remélem, hogy a jobbára amúgy is csalásokon alapult Real-korszak zárultával már kevesebbet fognak "tévedni" a játékvezetők a Real Madrid javára.
:beerchug:

Szelvény ajánló a szerdai BL-meccsekre

Az alábbi tippeket tartják jónak a Betfair Blogjának szakértői az esti Bajnokok Ligája összecsapásokra. Szerintük a PSG és Manchester United összecsapásán mindkét fél betalálhat, míg a Porto - Roma meccsen legalább három gólra számítanak. Feladnád a szelvényt az Unibetnél? ITT megteheted!


A VAR dontesrol nem sok szó esett, itt egyértelmű, h szabalyos gól volt szerintetek? Szerintem kint volt a labda, de ne az utolsó bírónak felrohato hibaig nezzek mar vissza, oke, h most felpalyarol indult az akcio, a lenyeg, hogy en is megadtam volna. Egyébként eleg gyerekcipobe jar a VAR, sok bajnoksagot nezek, de itt a legrosszabb a helyzet, holott minden feltetel ua.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 06, 2019, 17:56:54
A VAR dontesrol nem sok szó esett, itt egyértelmű, h szabalyos gól volt szerintetek? Szerintem kint volt a labda, de ne az utolsó bírónak felrohato hibaig nezzek mar vissza, oke, h most felpalyarol indult az akcio, a lenyeg, hogy en is megadtam volna. Egyébként eleg gyerekcipobe jar a VAR, sok bajnoksagot nezek, de itt a legrosszabb a helyzet, holott minden feltetel ua.

A Real szerzett volna igy golt, hetekig ez lenne a tema... Ilyen az emberi agy.
Kocsog kameraallasok voltak, van amelyiken biztosra mondtam az int, a masikon meg az outot  ;D Mindegy, megerdemelte az Ajax, kar lett volna ha elveszik azt a szep golt.

Úgy volt vele az UEFA mafia, hogy na jó, most az egyetlen egyszer egy 50/50-es döntést meghozunk a Real Madrid ellen. Így majd a sok Barcás köcsög, (mint én  ;D ) befogja a száját, és látja, hogy na lám, nem mindig a Real Madridnak kedveznek.

Közben egy 'napok óta megdöglött lóba lőttek bele légpuskával' még egyet. Arra azért kíváncsi lettem volna, 1-2-nél mit ítélnek. A kérdés költői!

(Egyébként NFL-ben is az a szabály, hogy ha videózás alapján sem lehet megállapítani a tutit, akkor marad a pályán hozott döntés. Tudom, ez nem NFL, de ők is úgy voltak vele, szép gól volt, kár lenn elvenni, meg ugye az odavágón is elvettek egyet, még cikibb lett volna a Real Madridnak így is kiesni.)

Ez igy ismet eleg kellemetlen a PSG-nek...  ::)

YEEEESSSSS !!! igy kell ezt csinalni!!!

OTT VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Kihullottak a favoritok... egy forintot nem adtam volna a MU tovabbjutasara  ;D Remelem jovo hetre megall a meglepetessorozat. A sorsolasnal hatalmas favorit volt a PSG, az teny volt Mou menesztesevel a MU nem veszithetett, de erre tenyleg nem szamitottam, foleg az odavago utan.

Ilyen létezik? besza-behu, két ilyen "lehetetlen" továbbjutás két nap alatt a vendég csapatoktól! :redchug:
És milyen szorzók voltak? Persze nem mondom, hogy érdemtelenek voltak! De a Real is és a PSG is ássa el magát és adják le a szerelést mert ez akkor is ELFOGADHATATLAN teljesítmény és eredmény hazai pályán!! :bash:
Na most még az lenne szép ha ezek után Kiesne a Barca meg a City is... :D ;D ;D
De mindenesetre a 4 angol csapat mind továbbjuthat!
Egy biztos, ezek után a Juve és a Pool továbbjutást jövő héten nem hagyom ki!!!! :ok:

PSG-drukker: - Úgyse tudunk csúfosabb módon kiesni a BL-ből, mint azt a Barca ellen tettük.
Tuchel: - Fogd meg a söröm...


Greenwood 17 éves, Dalot és Chong 19 éves, Rashford 21, McTominay 22...és így tovább. Ez annyira Manchester Unitedes volt, hogy Sir Alex csettinthet örömében.

:beerchug: :beerchug: :beerchug: