Sportfogadas.org

Ha már unod a sportfogadást => Póker => A témát indította: söprű Dátum augusztus 27, 2012, 12:54:01

Cím: Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 27, 2012, 12:54:01
Eddigi hányattatásom minden örömével, keserűségével és tapasztalatával nemsokára ismét nekivágok.

Csapos! Addig is whiskeyt mindenkinek, a lovaknak meg sört!  :beerchug:


Kenny Chesney - You And Tequila ft. Grace Potter (http://www.youtube.com/watch?v=Q8XkLrErSHw#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 07:42:08
Amint említettem is az elmúlt időszakban a munka volt hangsúlyos (igazából még most az), de közben játszogattam is.

Annyira, hogy Everesten alulról már közelítem a húsz dolláros bankot ($19.31  ;) ). Idő híján nem tudtam tiltre kerülni, a napi (2-3 napi) 1-2 parti ehhez nem volt elég. Viszont sokat tanultam ebben az időszakban is, átolvastam néhány naplót, fő célom volt egy tartható stratégia kialakítása, amely a bennem szunnyadó játékost is kielégíti, viszont a bankomnak is lehetőséget ad a gyarapodásra.

Végülis két kolléga módszerét igyekszem majd egybe gyúrni, ez pedig csacsa44 és Várda64. Várdát ugyan még sohasem láttam játszani, de lenyűgöz milyen mélyre tud ásni az MTT versenyeken, Csacsa precizitása és önfegyelme pedig számomra mindig is példaértékű volt.

Ennek megfelelően három lépcsőben képzelem az őszt:

1) kistétes gründ az Everest teremben

Maximum $1-os szitek, NL2 cashgame (a tizenkilenc meglévő dollárom javarészt ez utóbbinak köszönhető). Szóba jöhetne még az ötven centes hatkezes duplázó is, mert összességében ebben is bőven pluszos a mérlegem, de miután célom az űberfeszes ám aggresszív játék a teremben, a turbó versenyek könnyen összezavarhatnák ezt a stílust.
Leginkább tehát cashgame és egydolláros dulpázók fognak játszani ezen a szinten, utóbbiban igyekszem a Csacsától tanult fegyelemmel elérni a 7-8/10-es találati arányt. A készpénzes játékban pedig cél kis potokkal tartani a beülő összegét, amíg valaki bele nem szalad a késbe. Szerencsére szokott lenni időnként jelentkező.
Cél: 30 dollár plusz elérése.

2) A harmic dollár feletti összeggel nyitnék egy kicsit feljebb (még mindig az Everesten), beléphetnek 1 dolláros MTT versenyek (40-50 résztvevős óránként induló finomságok, illetve - ha összáll az asztal - szeretem a $2.75-ös Maipo fantázianevő 10 kezes szitet is, visszakeresgélve azt találtam, hogy ez is profitos volt a múltban. Délután már össze szokott jönni 2-3 asztal. Mellette persze mehet az NL2 cashgame is tovább, ha időm éppen úgy hozza.
Cél: 50 dollár plusz.

3) A harmadik szinten lépne majd be Várda mester módszere, magasabb tétes MTT-kből kipréselni a maximumot. Egészen pontosan egy ilyen versenyt néztem ki: a PKR teremben 11:30-kor kezdődik egy $1000 dolláros garantált nyereményalapú verseny 12 dollár beülővel. Számomra tökéletesnek tűnő létszám és struktúra, duplastack, negyedórás vakok, kb 110-120 induló, szóval a valódi nyereményalap olyan $1200 dollár körül van. Egyik nap "végigkövettem a versenyt", ami annyit tesz, hogy óránként ránéztem, hogy hogy áll, esetleg egy 5-10 percet elidőztem valamelyik asztalnál és figyeltem a játékot. Egy kicsit sem tűnt verhetetlennek a mezőny és délután négyig  nagyjából véget is ért az egész.
Tehát ha lesz legalább 62 dollárom, akkor 12-t áthelyezek a PKR-re és elindulok a versenyen.

A sportfogadásról is egy-két szót: nagyjából teljesen szünetel, belefáradtam. Rengeteg energiába kerül keresgélni, utánajárni a meccseknek és eléggé bele is csavarodtam, az igazat megvallva sokkal felszabadultabbnak érzem magam nélküle. Hébe-hóba egy-egy tippmixbe beleszaladok azért, amennyiben így történne, beteszem majd ide is a szelvényt.

Lássunk akkor hozzá, induló bank: $19.31


Sok szerencsét és rengeteg dollárt kívánok mindenkinek!   :great:

Üdv!

Söprű 
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 15:41:54
Találkoztam már nem egy "calling station"-nel, de ez mindent felülmúl.

Hej, Pajti, ha gondolod, megadom a moneybookers számlám emailcímét, utalhatnád a többit egyből oda is...  :D

Starting game 7729089012.

kasiek1606 is at seat 0 with $3.
Soprucsavo is at seat 1 with $1.97.
Mas9In9I is at seat 2 with $0.42.
cethax is at seat 3 with $3.53.
Ariadnex1 is at seat 4 with $2.43.
jiffybag is at seat 5 with $2.

The dealer is seat 0.

Soprucsavo posts a blind of $0.01.
Mas9In9I posts a blind of $0.02.

(Soprucsavo is dealt Ac Ks.)

Pre-flop:
cethax folds.
Ariadnex1 folds.
jiffybag raises $0.05.
kasiek1606 calls for $0.07.
Soprucsavo calls for $0.06.
Mas9In9I folds.

The flop comes
   8d 2c Kh.

Soprucsavo checks.
jiffybag checks.
kasiek1606 bets $0.23.
Soprucsavo raises $0.57.
jiffybag folds.
kasiek1606 calls for $0.57.

The turn comes Jc.

Soprucsavo bets $0.90.
kasiek1606 calls for $0.90.

The river comes 3c.

Soprucsavo goes all-in for $0.20.
kasiek1606 calls for $0.20.

Showdown:

Soprucsavo shows: Ac Ks
        Kh Ks Ac Jc 8d
        A pair of Kings

kasiek1606 shows: 3s 5c
   3c 3s Kh Jc 8d
   A pair of Threes

Soprucsavo wins pot ($3.77).
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: ncis88 Dátum augusztus 28, 2012, 15:49:11
Használd ki azt a kevés időt amit az Everesten játszhatsz, hiszen hamarosan beolvad az ipokerbe.. Nem tudom az neked mennyire feküdne, mert gondolom ha szeretnéd az ipokert, akkor ott játszanál..

De azért sok sikert és sok zöldhasút!
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 15:55:05
Idézetet írta: ncis88 Dátum augusztus 28, 2012, 15:49:11
Használd ki azt a kevés időt amit az Everesten játszhatsz, hiszen hamarosan beolvad az ipokerbe.. Nem tudom az neked mennyire feküdne, mert gondolom ha szeretnéd az ipokert, akkor ott játszanál..

De azért sok sikert és sok zöldhasút!

Szomorúan hallom, illetve mostmár olvasom is. Újra kell gondolnom a tervemet....    :noway:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: misk@ Dátum augusztus 28, 2012, 16:08:53
Először is sok sikert söprű az új projekthez!
Másodszor meg ne aggódj, az ipokeren is van elég iqbajnok rendesen. Pár napja történt az alábbi hand velem, ahol a kolléga folyamatosan adta az emeléseimet:
nálam: 1010
nála: K5o
Flop: 5xx, turn: x river: 5 (x=nem figurás lapok, sor- és flössesély kizárva)

Az, hogy ezt bukom, ezt még lenyelem, de gyorsan hozzáadtam a kollégát a buddy listámhoz. Viszont utána, amilyen kioktatásba kezdett, hogy mekkora egy fish vagyok ilyen szar lapokkal hívni folyamatosan... gyorsan megköszöntem neki a játékelméleti oktatást, beláttam tévedésem, majd kifejeztem óhajomat, hogy szeretnék még vele sokat játszani, hogy tanuljak még tőle. És komolyan vette!
Ne aggódj söprű kolléga, amíg vannak ilyen játékosok, van még esélyünk az asztaloknál, legyen az everest vagy ipoker!

Még egyszer GL!
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 16:20:50
Kösz, misk@, feltételezem, hogy a cashgame játékosok - legalábbis egy darabig - ugyanazok lesznek, az meg végülis nagyjából teremfüggetlen.

Az ipoker sng struktúrájában nem vagyok sikeres, viszont az MTT-k régen tetszettek. Nem parázok előre majd meglátjuk, mit hoz az idő...   ;)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 28, 2012, 17:05:05
A fenti hand volt a ma délutáni kábé egyórás játék "gyümölcse", kisebb potokból sikerül még építkezni, de kb 1.50-et fizettem ki három utcán KK-val. Ellenfelem kilences párja flopon szettesedett. Semmi olyat nem mutatott sajnos a board, ami segített volna megszabadulni a prémium pártól. Öröm az ürömben, hogy flop után passzívan játszottam, mert végig úgy éreztem, hogy nyeregben vagyok, és féltem, hogy dobni fog ha visszaemelek, riveren pedig már úgy voltam vele, hogy mégiscsak egy párom van, ha eddig nem emeltem, akkor mostmár minek. Még egy 60 centet tudtam volna bukni...  :)

Visszatérve a fúzió-dologra, így visszagondolva tényleg hanyatlik itt az élet néhány napja, nyilván a bejelentéssel egyidős a dolog. Nem nagyon van értelme itt erőlködni tovább, úgyhogy most jön egy kis gondolkodás, aztán meglátom, merre tovább, ezt a stratégiát tartani akarom, viszont az első két lépcsőt lehet, hogy át kell helyeznem máshová.

Bank: $20.91
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 29, 2012, 11:10:07
Úgy döntöttem levonulok az Everestről, így a mai nap a kifizetésé. Mindig másnap estére jön be a pénzt, így ma rekreációs PKR sziteket tolok majd egyet-kettőt. Sajnálom a dolgot, de nincs értelme erőltetni, ha úgyis bezárják a boltot. Egyre kevesebb az önálló terem, pedig az egyedi struktúrák különleges ízt adtak ezeknek a termeknek és nekem speciel az itteni játékstruktúra nagyon feküdt.

Minden jel arra mutat, hogy nem kerülhetem el a végzetemet, meg kell birkóznom a PokerStarsszal. Nem maga a játék idegesít, sokkal inkább a kínálat. Túlságosan csábít arra, hogy letérjek az előre kiszabott útról, így nem lesz könnyű, de istenuccse megpróbálom.

A három lépcsőt továbbra is meghagyom, annyi lesz a változás, hogy harminc dollárig csak és kizárólag NL2 készpénzes játékokba fogok beülni, azon belül is a 9 kezes asztalokhoz.

A második lépcső 30 dollár felett az 1 dolláros 45, illetve a 2.50-es kilencven résztvevős SNG-t tolom majd.

A harmadik lépcső változatlan, a tizenkétdolláros verseny a PKR-en.

Nem így képzeltem és nem is vagyok különösebben boldog, de belevágok és majd meglátjuk.

Várda mester, neked meg találtam egy földit ma a PKR-en, nem egy nagy spíler, könnyen behúzható nagy potokba gyenge lappal. Csak ha esetleg egy élő partiban összefutnál vele... A tetkójáról biztos megismered majd!!!    ;D  ;D  ;D

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 29, 2012, 11:58:55
Brad Paisley - I'm Gonna Miss Her (http://www.youtube.com/watch?v=WwRrKaq0IyY#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 29, 2012, 15:53:18
Olyan jól sikerült a rekreációs PKR játék, hogy a sportfogadó oldalon két dollár ötvennel megtettem a Csefere ma esti BL főtáblára jutását a Basel kárára.

CFR Kolozsvár +0.25 @ 1.75


Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 30, 2012, 09:40:19
Befizetés és első játék megtörtént a Starson, vittem minden Everestes pénzt plusz még volt 15 centem ott, így $21.06-ról kezdődött a "játék".

Nagy játék ugyanis nem volt, próbáltam tájékozódni az asztalok között, kiszűrni a sokasztalos regulárokat, ilyesmi. Tapasztaltabb kollégáktól tisztelettel kérdezném is:

* Ha rákeresek egy játékosra és nem kapok róla semmilyen adatot, hogy melyik másik asztalnál játszik még, az milyen hozzáállást igényel? Egyáltalán az ilyen játékosok letiltatják magukat a keresőben, vagy egyéb oka van, hogy nem tudok róluk meg semmit?

A keresési szempontom elsősorban az, hogy legyen pénz az asztalnál (legalább 150BB átlagstack), illetve minél magasabb átlagpotot és VPIP-t mutasson az asztal. Aztán az is szempont, hogy legyen legalább 3-4 játékos aki max 1-3 asztalon játszik, feltételezem ugyanis, hogy tőlük lazább játékot várhatok.

Ha valakinek van valami jó asztalválasztó stratégiája, azt szintén megköszönném, ha megosztaná velem!

Végülis a nagy keresgélés áldozatául esett maga a játék, talán 4-5 kört ha játszottam végül, és egy óvatlan nagystackből sikerült is kiszednem pár centet.

Stratégiám továbbra is ultrafeszes passzív preflop játék, amely aggresszívra vált, ha beüt a flop, vagy gyengeséget tapasztalok. Tisztában vagyok vele, hogy így igen sok valueról maradok le, de miután kis bankkal indultam neki, nem bírok el komolyabb hullámvölgyeket.

Bank: $21.77
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 30, 2012, 12:31:53
Mai $2.50-emet a PSV Eindhovenre tolom, remélem ott folytatják, ahol Montenegróban abbahagyták.

PSV - Zeta  9:0

PSV -2.75  @ 1.68
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 30, 2012, 17:49:18
Tesztelgettem magam ma délután csapódtam ide is, oda is, de nem érzem jól magam a full table cashgame világában. Az utolsó órás játékra végül úgy döntöttem, hogy a hatkezesek között is kipróbálom magam és ott elég jól ült a játékom hálistennek, úgyhogy pénzileg sikerült visszajönnöm majdnem oda ahonnan indultam.

Bank: $21.63
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 31, 2012, 13:31:50
PKR

Ami csak kiegészítő mókának indult tegnapelőtt, lehet hogy nagyobb hangsúlyt kap. A filléres játékokból, illetve a két jó tippből összejött majd' öt dollár, amivel leültem cash-asztalokhoz és nagyon csodálkoztam, mert übergagyi volt a mezőny, pedig - reggel még - csak egy tízfős asztalon volt élet. Nem akartam bebukni ezt a pénzt, így hiperóvatosan játszottam - NL4 a legkisebb játszható szint, így gyakorlatilag minden pénzem az  asztalnál volt és hat dollárral szálltam ki úgy másfél óra múlva. Kis pihi után neveztem egy $1.50-es MTT-re (ezzel már tegnap is próbálkoztam, akkor huszadik hely körül estem ki) és 55-ből a negyedik helyet sikerült megcsípnem, így hirtelen lett $12.43 a számlámon.

Holnapig még töröm rajta a fejem, mert 48 óráig nem lehet kivenni pénzt a Starsról befizetés után, de most nagyon hajlok arra, hogy azt a pénzt is áthozzam ide.  A hétre ennyi volt a póker, elsirattam az Everestet, próbáltam nézelődni és közben egész szépen sikerült gyarapodnom. Remélem folytatódik a történet tovább!!!
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 31, 2012, 13:49:58
Mai $2.50-es tippem Dániába megy:

Sonderjyske - Aalborg  0:4

Sonderjyske +0.5 @ 1.59
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum augusztus 31, 2012, 14:20:59
Ezt azoknak, aki már várják, hogy kezdődjön az NFL. Már csak néhány nap...

Kenny Chesney - The Boys of Fall (http://www.youtube.com/watch?v=AlXDo5WhQXI#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 01, 2012, 08:43:31
Tranzakció lement, a vesztes tipp illetve a PKR által levont 1$ (kis összegű befizetés) után a

Nyitó bank: $30.56

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 01, 2012, 09:20:33
Egy félórára le is ültem, ha már itt vagyok és majd' egy dollárt sikerült is hozzátenni a történethez.

Bank: $31.54
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 01, 2012, 11:32:51
X2-re pofás kis szorzó ez, nem hiszem, hogy a Swansea sokáig tudná tartani a kezdeti tempót, a Sunderland pedig nem kapott gólt az Emiratesben, simán nyert a ligakupában és két minőségi erősítést is felmutat.

Swansea - Sunderland  2:2
Sunderland +0.5 @ 1.75

Bank: $33.41
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 02, 2012, 17:24:42
Inter - Roma  1:3

Over 3 goals @ 1.68

Bank: $35.11
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 03, 2012, 11:10:52
Stabaek - Rosenborg   0:2

Rosenborg nyer @ 1.51

Bank $32.61
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 03, 2012, 12:03:25
Unalmas cashgame session unalmas asztalnál, minimális veszteség.

Bank: $32.49

Lionel Richie & Friends - Band Perry -* Penny Lover - MGM Red Carpet 4 (http://www.youtube.com/watch?v=uNmAQgqVWuk#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 03, 2012, 23:07:20
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 03, 2012, 11:10:52
Stabaek - Rosenborg   0:2

Rosenborg nyer @ 1.51

Bank $32.61

Bank: $36.26
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 10:05:54
Szörnyű egy délelőtt, helyesebb megállni egy picit. Soromat verte magasabb sor, magasabb sort verte full house és sajnos nem tudtam eldobni, mert a kettő közül bármelyik alacsony párral is ugyanígy játszott volna.

Bank $30.40

Csak visszamentem még egy kicsit:

Bank: $30.94
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 12:30:21
Musselburgh 15:50

Tussie Mussie helyre (1-3) @ 1.36

Bank: $28.44
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 14:33:09
Átnéztem a délelőtti játékaimat és bizony mit mondjak, nem voltam topon...

Most rendeztem a soraimat, kaptam végre lapot is, így kicsi profittal ugyan, de elindultam ismét felfelé.

Bank: $30.23
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 17:32:01
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 12:30:21
Musselburgh 15:50

Tussie Mussie helyre (1-3) @ 1.36

Bank: $28.44

Tuszimuszi behúzta...

Bank: $33.63
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 04, 2012, 18:51:28
Johnstone's Paint Trophy
Dag & Red v Stevenage 3:2

Stevanage @ 1.93


Olyan meccset akartam keresni, ahol a hazai pályán játszó papíron gyengébb csapat meglepheti a magasabban jegyzett ellenfelet, erre a fordítottját találtam. A Stevenage szervezett védekezéséhez minőségi támadókat igazolt, akik ma először mutathatják meg, hogy mit tudnak. Figyelembe véve, hogy melyik csapat milyen előjelekkel érkezik ebbe a meccsbe, a kettő körüli odds mindenképpen játszható.

Bank: $31.13
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 06, 2012, 08:23:18
Tegnap folytatódott a negatív tendencia, egy háromnegyed órás periódusban három alkalommal sikerült turnön 3-5 outos handek ellen allin kerülnöm, és mindháromszor lejött nekik. Nem panaszkodásként írom ezt, mert ilyen is tud lenni a póker, inkább örülök, hogy nem kerültem tiltre, hanem meg tudtam itt állni és szusszanni egy kicsikét.

Amit eddig is tudtam, de nem akartam elfogadni, most kíméletlenül szembecsapott. A variancia pozitív oldalán voltam a gyarapodás periódusában és most Fortuna úgy döntött, hogy ideje visszavenni abból, amit eddig adott. A bankom pedig egyszerűen nem bír el ilyen méretű hullámzást. Húsz dollárt kimentettem tehát Moneybookersre (ez megint két dollár veszteséggel járt a PKR fáradtságáért) és a maradékból meg a nagy halom pontjaimból próbálok további gyarapodást felmutatni (30-60 centes szitek, esetleg az $1.50-es MTT), és mindig kimentem a nyereményt egészen addig, amíg egy értelmes bankroll  (minimum $100) össze nem jön. Persze ezzel minden eddigi tervem borul, de nem baj. Időnként a GPS is újratervez, miért ne tehetném meg én is?

Bank: $1.37


A cooler mellé pedig valami lassú dukál...  :cya:

Lady - Kenny Rogers (http://www.youtube.com/watch?v=ZYRfUoR9Q4Y#)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 06, 2012, 12:55:28
100 pontos SNG 50c nyereményalappal:

2. hely 15 centért

Bank: $1.52
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 06, 2012, 13:09:35
$1.50 DON

10.hely

dámákkal meggyengültem K magas boardon, majd egy AQ kivégezte az AK-mat.

Semmi gond, csinálom tovább...

Bank: $0.02
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 06, 2012, 15:40:19
Amit tegnap sikerült elkerülnöm, ma nem. Tiltre vágott a PKR-es duplázó, illetve a kétcentes bank. A 20 dollárt befizettem a Pokerstarsra és beültem egy kilenckezes $15 beülős normál szitre....

Bank: $66.56  :great:  :great:  :great:


Büszke nem vagyok rá, de nagyon örülök neki, hogy megnyertem!!! Több, mint másfél órát tartott, amiből vagy félóra volt a headsup. Jó érzés volt normális játékosok között normális pókert játszani. És hát a lapok is jöttek...
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: ncis88 Dátum szeptember 06, 2012, 15:58:26
grat :)

egyszer voltam hasonló helyzetben. Ps-en toltam, bankom 50%át elbuktam nagyobbnál nagyobb bad beatekkel, és fogtam a maradék rollal beültem egy 25,50es PLO 2nd chance versenyre.. 5.lettem, kirángattam 350$-t. Ezek szerinte néha jó hatása is van a tiltnek.. :)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 10:08:11
Nyitottam egy 45 fős szitet, $3.50-es beülővel... Mindjárt kezdődik.

10/20
- Második hand, kisvak 99. Két limp után 100-ig emelek, nagyvak és egyik limper jön. AA7 flopon félpotnál kicsit többet hívok, amit egyikük sem ad meg.
- két limpelt potnál mindig adott valamit a board, /középső pár, alacsony pár flősshúzóval/, kis hívást tartottam flopon, majd turnön további akcióra elengedtem a lapokat. Újra kezdőstack körül.
15/30
- Limpelt potban T-magas boardon cutoffból JTo-offal fizettem ki 250-et AT-nek két utcán.
25/50
- Négy asztalon megyünk tovább, nálam 1.3K próbálok aktív lenni a vakok körül, hogy tartsam magam.
50/100
- Totális lapsivatag, QT-vel voltam kénytelen rabolni gombról.
- kezd fellazulni a játék, mellettem egy shortstack 600-zal, remélem hamar kizúg, nem nagyon merek ráemelni. utg KQ, button KJ fold az elmúlt kör termése.
- újabb sikeres rablás 1.5k stack, szerencsére a jobbomon ülő mókus nem piszkája a vakomat.
75/150
- feszes kisvaktól limp, A3-mal megkapja az allint, dob
- újra full ring, három asztalon játszunk - már aki játszik. én leginkább kínlódok...
- hijack push steal 33-mal. szünet.

Egyelőre vegetálok, legjobb leosztásom a 99 volt a legelején, illetve egy KQ, amit játszhatatlan pozícióban kaptam meg. Öröm az ürömben, hogy a rablási kisérleteim nem ütköztek kőkemény lapokba, mutatás nélkül stagnál a stackem. A szünet után nemsokára 100/200 jön, vagy lap kell, vagy szerencse...  ;)

- eddigi legjobb lapom: TT középen, ismeretlen játékos UTG+1 ből 750-ig emel. Várok egy másik alkalomra.
100/200
- UTG steal AJo, nagyvak walk, majd kisvak steal K5s. 2100-ig erősödtem.
- megjöttek a rakéták!!! És be is sültek majdnem... Gombról csak limpeltem az ászpárral (előttem mindenki dobott), kisvak kiszáll. Q-magas flopon a nagyvak checkraise-el, nincs mese mennem kell vele, két párt mutat, turnön megkapom az ászt.  :ok:  Ezt megúsztam, azóta raboltam egyet, 4k-n ülök.
- gagyival raboltam kisvakból, majd buttonra TT-t kaptam, amiből vakot dupláztam. A nagyvak 1700-at tolt vissza rám. A tizesek kitartottak 55 ellen, 6k fölött két asztalon.
- UTG emeltem dámákkal, button 15bb stackjéből csak a feléig emel vissza. Nem biztos, hogy helyesen, de elengedtem...
- Visszaestem 3700-ra, a handet majd később kiteszem véleményezésre...
150/300

-Megint 10BB
-AA nagyvakban, kisvak maradék 1000-ét rámtolta és a T7-re kapott egy flösst, következő handben kisvakból raboltam. 5bb-m van a final table bubble-on, 6 kezes az asztal. asszem ennyi volt.
- 56s-dal estem ki a tizedik helyen 99 ellen. GG

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 11:57:24
Nem tudom mennyi múlott ezen a handen, de a lehetőségeimet behatárolta a későbbiekben. Persze, ha nyernek az ászok kicsivel később, akkor ugyanott vagyok, tehát az volt a döntő, de talán ha kimaradok ebből, akkor jobban járok. Így utólag azt gondolom, hogy monster ellen játszottam, valszeg fullja volt (44 a legvalószínűbb, az oddsa elég jó volt, hogy szettre vadásszon vele, mégha a pozíció miatt nem gondolnám, hogy helyes játék). A flopon betett 200-at gyengeségként értelmeztem, és úgy gondoltam, hogy fölépárt reprezentálva ki tudom szorítani mindkettőjüket. Hát nem jött össze. Turnön már dobhattam volna, de látni akartam a rivert és nem is került sokba.


Limit - Level VII (100/200) -
Seat #7 is the button
Seat 1: Deva Zarina (3444 in chips)
Seat 2: krivaman (5630 in chips)
Seat 3: NoMercyR29 (3975 in chips)
Seat 5: SÖPRŰ (5030 in chips)
Seat 6: froab (2754 in chips)
Seat 7: Fille0478 (4475 in chips)
Seat 8: mr holms1964 (3745 in chips)
Deva Zarina: posts the ante 25
krivaman: posts the ante 25
NoMercyR29: posts the ante 25
SÖPRŰ: posts the ante 25
froab: posts the ante 25
Fille0478: posts the ante 25
mr holms1964: posts the ante 25
mr holms1964: posts small blind 100
Deva Zarina: posts big blind 200
*** HOLE CARDS ***
Dealt to SÖPRŰ [Jc Kc]
krivaman: folds
NoMercyR29: folds
SÖPRŰ: raises 200 to 400
froab: folds
Fille0478: calls 400
mr holms1964: calls 300
Deva Zarina: folds
*** FLOP *** [5s 5d 4d]
mr holms1964: bets 200
SÖPRŰ: raises 450 to 650
Fille0478: folds
mr holms1964: calls 450
*** TURN *** [5s 5d 4d] [9d]
mr holms1964: bets 200
SÖPRŰ: calls 200
*** RIVER *** [5s 5d 4d 9d] [7d]
mr holms1964: bets 2470 and is all-in
SÖPRŰ: folds
Uncalled bet (2470) returned to mr holms1964
mr holms1964 collected 3275 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 3275 | Rake 0
Board [5s 5d 4d 9d 7d]
Seat 1: Deva Zarina (big blind) folded before Flop
Seat 2: krivaman folded before Flop (didn't bet)
Seat 3: NoMercyR29 folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: SÖPRŰ folded on the River
Seat 6: froab folded before Flop (didn't bet)
Seat 7: Fille0478 (button) folded on the Flop
Seat 8: mr holms1964 (small blind) collected (3275)

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 12:10:34
Bank: $63.03
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 07, 2012, 13:50:27
Játszottam egy óra cashgame-et a Starson és nyertem cca $1-t két asztalon. Most tizenhárom dollárt (kb 10 euró) kimozdítok innen és átviszem a betfairre egy picikét fogadni, a maradékkal pedig pókerezek tovább.

Az eredeti tervemnek megfelelő $50 megvan, mégha dicstelen körülmények között született is meg, most a cél az lesz, hogy ezt megőrizzem, illetve ha sikerül a cashgame-mel kicsit feljebb vinni, akkor az ötven feletti résszel MTT és SNG játékokat tervezek. PKR - egyelőre - szünet.

Bank: $51.03

Picsa!

Elcsesztem az átváltást, nem lett elég 10 euróra a 13 dollár, így még tizenötöt le kellett húzzak, így 20 euróból fogadok majd...

Bank: $36.03
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 13, 2012, 14:07:15
A héten eddig nem volt alkalmam pókerezni, ma nyomtam egy hétdolláros szitet a Pokerstarson, sajnos csak hatodik lettem. Uccsó hand kielemezve, borítanom kellett volna UTG 10bb-s stackemet az AK-val (100/200), nem csak duplázni a vakot, akkor biztos nem jutott volna a BB-nek eszébe, hogy Q2s-dal megpróbáljon védeni. K92 rainbow flopon megint hibáztam, hogy hagytam egy ingyenlapot, mert abszolút veszélytelennek éreztem ezt a boardot a top pár top kikkeremmel. Turnre jött a Q és akkor borítottunk... Persze nem jött már nekem még egy pár a riveren, így a nagytudású kollégának ölébe hullott minden zsetonom.

Ez van, ilyen játék a pokker, majd biztos leszek a jó oldalon is.

Jó hír, hogy tegnap twitteren nyertem egy 6 dolláros tikettet a PKR-re, úgyhogy ma reggel felmentem megnézni, hogy tényleg ott van-e (nem volt, de rövid levelezés után odakerült). Ha már ott voltam, be is ültem a tízórás freerollra és valahová a harmincötödik helyre értem oda, ami egy harminc centes tikettet hozott. AK < AT- vel sikerült kiesnem, a kolléga megkapta riverre a tizest. Kurva humoros lehetett a látvány, mert az egyik zseniből "harsány kacaj" emote tört ki. Az illető megjegyezve, későbbiekben pedig kínozva lesz. :)

Nagyjából ennyi ami történt, nincs semmi különösebb, irigykedve nézem, hogy az expekten milyen jó kis freerollokat nyomtok. Bár én nem tudok esténként játszani, lehet, hogy mégis odaigazolok, csak hogy közel legyek a közösséghez.

Sok szerencsét kívánok kedves mindannyiótoknak, hamarosan újra jelentkezem!!!



Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 14, 2012, 08:46:50
Pálinkásat!

Gelencsér Péter, alias Iteopepe most tette közzé, hogy második lett egy WCOOP versenyen, gratula neki!  :great:

A magam részéről...  ;D  ;D  ;D

Ma lejátszom a hatdolláros nyereménytikettemet a PKR Sheila's your dealer versenyén. 10-kor kezdődik, dupla indulóstack, 100 körüli létszám 12 perces vakok, garantált ötszáz dollár (ennél vélhetőleg több lesz).

Így érzem magam:

Gonna Fly Now Scene - Rocky II - Original Motion Picture (http://www.youtube.com/watch?v=XHQdpnYFl7k#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 14, 2012, 13:47:38
Kijátszottam a szívem-lelkem és a negyedik helyre értem oda 52 dollárért.   :ok:

A6s < KQs haltam meg végül, egy riverre érkező királynak köszönhetően sikerült ellenfelemnek fordítani.
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 17, 2012, 08:58:17
Végül nem tudtam rávenni magam, hogy befizessek az ipokerre, így nem leszek közelebb a közösséghez, max lélekben.

Befizettem viszont a bwinhez harmincat, nincsenek világmegváltó terveim itt, rekreációs cashgame az androidos applikációval bárhol-bármikor, illetve innen próbálok fogadni mindenre ami söpör.

Összes bankom kb 115 dollárra rúg, és jelenleg három teremben vagyok jelen: PKR, betfair, bwin. Tervem szerint a betfair-ről levonulok, elég egy ongame terem, így ma itt tervezem játszani. Dűlőre akarom vinni a dolgot, a tizenöt dollárommal. Éppen megy egy ötdolláros normál SNG, 9:30-kor pedig kezdődik egy ugyancsak ötdolláros MTT verseny garantált hétszáz dollárért. Ha összejön valami jó, ha nem, akkor becsukom itt a boltot.

Viszont nagyon szeretném, hogy összejöjjön!!!   :)

    *** SNG 2. hely 15 dollárért  :ok:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 17, 2012, 14:07:17
Történelmi pillanat: pókerpályafutásom legnagyobb kifizetését húztam ma be!  :great:  :great:  :great:

Csak tudnám, mihez kezdek ennyi pénzzel?  :D

(Egyértelmű: mindet a pirosra...)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: csacsa44 Dátum szeptember 17, 2012, 14:49:59
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 17, 2012, 14:07:17
Történelmi pillanat: pókerpályafutásom legnagyobb kifizetését húztam ma be!  :great:  :great:  :great:

Csak tudnám, mihez kezdek ennyi pénzzel?  :D

(Egyértelmű: mindet a pirosra...)

Gratulálok söprű, sose legyen rosszabb!  :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Várda64 Dátum szeptember 17, 2012, 17:43:37
Idézetet írta: söprű Dátum szeptember 17, 2012, 14:07:17
Történelmi pillanat: pókerpályafutásom legnagyobb kifizetését húztam ma be!  :great:  :great:  :great:

Csak tudnám, mihez kezdek ennyi pénzzel?  :D

(Egyértelmű: mindet a pirosra...)
GRATULÁLOK!  :great:

Az előttem szóló lecsapta a klasszikust ( ;D ), de tényleg sose legyen rosszabb!  :beerchug:

Pénz? Forgasd okosan! Ez már nem egy rossz kezdőtőke.  ;)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum szeptember 18, 2012, 09:35:24
Köszönöm szépen, Fiúk!

Nincs szebb, mint mikor a példaképei gratulálnak az embernek!!!  :great:

Igen, ez már tényleg szép bank, úgy is döntöttem, hogy egyesítem! 250 dollár körül állok most mindent egybevetve. Ez elég ahhoz, hogy 10 kezes asztaloknál játszak NL10-et.

Cél egy erős bázisstack megtartása, majd, a fölösből jöhetnek az MTTk!!!

A részeredményekről természetesen beszámolok majd!

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 16:48:08
Jíííííhááááááá!!!!!  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: csacsa44 Dátum október 02, 2012, 17:02:04
Idézetet írta: söprű Dátum október 02, 2012, 16:48:08
Jíííííhááááááá!!!!!  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Érik a szőlő...  :D Nagy gratulációm, tudtam, hogy a befektetett munkád elkezd megtérülni, és hogy a tudomány erősebb az "enyészetnél"!  :beerchug: Szép volt és így tovább söprű!  :ok:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 02, 2012, 20:45:38
Kösz csacsa, igaziból nem is tudom honnan jött ez elő, az utóbbi két hét kudarc kudarc hátán. Szerencsére a korábbi nyereményt nagyrészt átmentettem a pinnacle számlámra a fogadási bankrollt megtámogatandó. Ennek is az lesz a sorsa, a fogadásban sokkal jobb gazdája vagyok a bankrollomnak, mint pókerben. Király lesz emelni holnaptól az egységtétet!

Az elmúlt egy hónap meghozta azt az áttörést, amiben éveken át nem szűntem meg hinni, melyszerint igenis lehet bankrollt csinálni befizetés nélkül is. Sőt meggyőződésem hogy csak így érdemes. A semmiből gründolt pénz elvesztése sokkal kevésbé fájdalmas, nem helyez nyomás alá, nem rövidíti meg a szeretteidet.

Ami pedig a pókert illeti, kegyetlen, sokszor könyörtelen játék, de a szorgalom és a kitartás itt sem marad végül jutalom nélkül.

Mindenkinek sok hasonló élményt kívánok!

söprű
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Várda64 Dátum október 03, 2012, 15:33:44
Gratulálok söprű a győzelmedhez!  :great: :beerchug: :great:

Sose legyen rosszabb!  ;)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 04, 2012, 09:54:27
Nagyon köszönöm, Várda és ezúton szeretném megköszönni Royal332-nek is az offline gratulációt!!!  :great:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 22, 2012, 12:27:25
Újabb szép pókersikerről számolhatok be, kedves Barátaim!!!

Egy második hely a ma délelőtti $1000 összdíjazású versenyen. Nagyszerű versenyzőtől kaptam ki heads up, és nem sok hiányzott, hogy őt is legyőzzem. Flopon került all in, nála alsó, nálam középső pár, a hat outból egy eltalálta és onnantól már nem adta ki a kezéből a kezdeményezést.

Dehát, mit mondana erre a Mester?  :great:

:cya:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Várda64 Dátum október 22, 2012, 13:19:04
WOW! Gratulálok!  :great:

Közben ment a privát, de az idevonatkozó rész már tárgytalan, már látom hogy jól zártál.  ;) :beerchug:

Jah, hogy el ne felejtsem: Sose legyen rosszabb!  ;D
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: gigazo Dátum október 22, 2012, 23:32:02
Idézetet írta: söprű Dátum október 22, 2012, 12:27:25
Újabb szép pókersikerről számolhatok be, kedves Barátaim!!!

Egy második hely a ma délelőtti $1000 összdíjazású versenyen. Nagyszerű versenyzőtől kaptam ki heads up, és nem sok hiányzott, hogy őt is legyőzzem. Flopon került all in, nála alsó, nálam középső pár, a hat outból egy eltalálta és onnantól már nem adta ki a kezéből a kezdeményezést.

Dehát, mit mondana erre a Mester?  :great:

:cya:

Gratulálok!   :great:   :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Winger Dátum október 23, 2012, 09:52:10
Fogadd őszinte gratulációmat! :beerchug: :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 23, 2012, 19:26:05
Köszönöm mindenkinek, karácsonyig még remélem legalább két ilyenről beszámolhatok majd!!!  :cya:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 31, 2012, 06:33:16
frostling információja alapján letöltöttem az új Everest klienst titokban remélve, hogy maradt esetleg valami a régi terem egyedi ízéből. versenyeiből. Természetesen semmi. Egy ipoker terem a sok ugyanolyan között.

Rengeteg minden kötött ehhez a teremhez, mintha a köldökzsinórt vágták volna el...

Uninstall.   :(
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum november 07, 2012, 08:40:31
Mint már annyiszor: megint újrakezdjük!!!

A különbség, hogy most nem rossz szájízzel, mint eddig bármikor, hanem azzal a boldog tudattal, hogy az új mosó-szárítógép és a mikrohullámú sütő zsír, és egy fillérembe sem került.

A kasszát kiürítette, de ki bánja! Ha pedig ezt megcsináltam, miért ne tűzhetnék ki veretesebb célokat?

Nos, jelentem: megtörtént.

A következő lecserélendő elem a háztartásban az autó. Még egy évig elkaristolunk vele, de nagyon kellene már egy új. Meg lehetne ezt is csinálni pókerből és sportfogadásból? Nem tudom, de megpróbálni meg lehet és meg is fogom.  :ok:

Nincsenek luxusálmaim, egy 2011-es évjáratú Suzuki Swiftet céloztam meg, amely fajta a használtkocsis portálon jelenleg 2.2 -2.5 milla körül mozog. A tetejét becélozva és figyelembe véve, hogy egy három kilót kapok a meglévő kocsimért is alaphangon, a cél 2 200 000 Ft, amely durván számolva $10 000!!!

A Póker és Country Klub mostantól Zsírverda Projekt lesz, mindent ennek a célnak rendelek alá, a hogyanok egyelőre tisztázatlanok, amit tudok, hogy PKR-en és a 888-on fogok elindulni. Előbbin egy fillér sincs, csupán cca 6800 pont, de ezzel is lehet azért kezdeni valamit. Ami a 888-at illeti, hagytam negyven dollárt a nagytakarítás után, de az elmúlt napok gyenge eredményeinek hála már csak 28 dollár maradt.

Nem fektetek le semmilyen szabályt, amihez a legtöbb kedvem lesz azt fogom játszani, remélve, hogy valamelyik fronton berobban a dolog és akkor már bevonom a fogadást is a projektbe.

Projekt tőke: $28.92

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum november 07, 2012, 09:38:44
Egy ötdolláros szittel próbáltam indítani afféle utolsó esélyként, hogy visszahozzam a tegnapi napot, nem sikerült (6/9).

Innentől visszalépek NL2-re egy ideig, mégse kéne az egészet eltapsolni.

Projekt tőke: $23.42
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Várda64 Dátum november 07, 2012, 09:43:02
Sok szerencsét és kitartást kívánok a Zsírverda Projekt-hez!  :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum november 07, 2012, 14:39:20
Köszönöm, Várda!

$2.50-es MTT-vel próbálkoztam, nem mondom, hogy játszottam, mert írd és mondd 3db játszható handet sikerült nekem osztani 65 percnyi játék során: 77-es emelésemet elsöpörte egy resteal all-in, KQo-fal raboltam, majd UTG 55-tel toltam végül be 7BB-nyi stackemet a végén, amit öten (!) adtak. Majd lesz jobb is, mint ez a 87/230...

Projekt tőke: $20.92
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum november 07, 2012, 16:19:35
Egy órás cashgame tett róla, hogy ne legyek teljesen összetörve a nap végére. Hat asztalon, 9 kezes NL2.

Csehül indult ez is, JJ vs QQ toltuk be 89T flopon, persze nem jött segítség így egy beülő máris oda, de a vége elég tisztességes lett, kishíján visszahozta a reggeli állapotot.  :ok:


Projekt tőke: $26.61
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: Dris Dátum november 07, 2012, 17:34:57
Hajrá, nem akármilyen célt tűztél ki magad elé. Sok szerencsét hozzá:))
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: misk@ Dátum november 07, 2012, 17:40:18
Gratulálok az eddigiekhez és kívánok egy kalappal az új projekthez.  :beerchug:  :great:
Azért ha összejön az a 10.000 dodó én azt a Swift dolgot átgondolnám. Annyi pénzért már autót is kap az ember...  ;)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 09, 2013, 10:15:17
Újra itthon vagyok és gondoltam, megnyitom a klubot, addig mindenképpen, amíg meg nem jön az éhség komoly dolgokhoz.

A hathetes kihagyás alatt totál elszoktam a sportfogadással járó adrenalintól és tippkeresési vágytól, így motiváció híján nem érdemes komoly dolgokba fogni, komoly dolgokról beszélni. Hacsak meg nem talál egy kihagyhatatlan tipp, nem érzem, hogy mindenképpen vadásznom kellene rájuk. Viszont a fórumot mostanság is olvasgatom, itt vagyok otthon, így afféle blogszerű formában itt a sarokban folytatnám a kommunikációt, amennyiben nincs ellene kifogásotok.

A póker sem megy olyan intenzitással, mint régen, ott viszont azért lelkesebben folytatom, tekintve, hogy időközben megint voltam Angliában pár napig és megint elindultam a csütörtöki kocsmaversenyen, amiről korábban írtam már. És ha már elindultam, meg is nyertem újra, így kettőből kettő az ottani mérlegem. A nyereményt ismét csak otthagytam, továbbra sem szeretném azt  az imázst kialakítani magamról, hogy idejön valaki egy 'harmadikvilágbeli' országból és leveszi őket öt fonttal hébe-hóba csütörtökön.

A klubban tehát benne lesz a póker (nem naplószerűen, csak ha lesz valami érdekes), benne lesznek a fogadások (naplószerűen, ha megteszek valamit), benne lesznek a közelmúlt élményei (jeleztétek páran, hogy kíváncsiak vagytok rá), meg benne lesznek dolgok, amik foglalkoztatnak (megpróbálom kerülni a politikát, mert abból speciel elegem van). És remélem, hogy benne lesztek Ti is, minden véleménynek, hozzászólásnak örülök, itt nincs és nem is lehet off, amennyiben nem egymást savazzuk (gönczit se!).

És persze benne lesz a country, amivel teljesen feltöltődtem, és nagyon boldoggá tett, hogy megtaláltam a 95.3 The Rebel online adását (ezt hallgattam munkába jövet-menet a kocsiban). Mostmár a gépemen is szól...

Kezdjük az új hullám egy tehetséges képviselőjével; akiknek a zene nem jön be, azok nézzék meg a csaj miatt...  :P

Easton Corbin - All Over The Road (http://www.youtube.com/watch?v=9IRNLeBoozo#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 10, 2013, 09:17:16
Addig hagytam, hogy csiklandozza az agyamat a holland - angol kombó, hogy lement 1.30-ra mind a kettő tipszmikszéknél.

Úgyhogy a magyar-meccsre végül overt tettem, így legalább nem kell meghasonulnom önmagammal, hogy csapatunk ellen megyek. A hollandok kénytelenek lesznek egyedül megcsinálni, mert momentán nincs góllövő emberünk, vicc, hogy Szalai helyett egy betegségből visszatért játékost válogat be, amikor van egy csatár a mennyeiben akinek idén a seggéről is bepattan minden. Persze aki akar, reménykedjen, én azt hiszem jó szokás szerint kitömnek minket ismét. Angliára még az 1.30 is kitűnő odds, ők velünk ellentétben ott lesznek Brazíliában. Ha holnap nyernek, nem lesz rajtuk nagy teher az utolsó meccsen.

:ok:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 10, 2013, 13:50:18
Amikor megkaptam a járatinformációt a mexikói utamra, gyorsan csináltam egy útvonaltervet, hogy mennyit kell majd még autózni a leoni repülőtértől a célig. Ott és akkor vert gyomorba a mélyre fojtott, ám soha nem feledhető városka neve: Irapuato.

Gyors email a sofőrnek, leszerveztem a kis kerülőt, hogy megnézzem azt a stadiont, ahol gyermekkorom egyik legnagyobb traumája játszódott le, soha be nem gyógyuló sebet hagyva maga után két nemzedéken, és elindítva futballunkat egy olyan lejtőn, amelynek még - talán - mindig nem vagyunk az alján.

Gondolom vannak köztetek, akik még nem is éltek, amikor utolsó világverő csapatunkat rommá verték a ruszkik a '86-os vébén, de biztos sokan vannak olyanok is, akik velem együtt a mai napig álmukból felkeltve is sorolják Jakovenko, Alejnyikov, Bjelanov, Jaremcsuk, Dajka (öngól), Rogyionov nevét. Kilencven perc rémálom, amit már sokan, sokféleképpen próbáltak megmagyarázni, és megy a találgatás ma is, hogy tészta volt, vagy elkúrt dopping, előalapozás, vagy éppen rossz időpontokra kiírt edzések. Ami biztos: Irapuatóban meleg van, de magaslat nincs, vagy legalábbis nem hiszem, hogy cirka 1800m-re bármit rá lehetne fogni. A levegő száraz, az 1994-es vébé az USÁ-ban tuti, hogy sokkal jobban megterhelte a sportolók szervezetét a 100%-os páratartalommal (na az tényleg durva), mint Mexikó.

De végülis számít mindez? Aligha.

Ott az irapuatoi stadion mellett (ahol csak a szomszédos büfé ponyvája utalt arra, hogy itt valaha futball-világbajnokságot rendeztek) világosodtam meg, értettem meg, hogy mit érzett Ady, amikor a Nekünk Mohács kell c. versét megírta. Miért kell, hogy egy huszonhét éve játszott meccsnek hatása legyen a mára, miért kell nekünk még mindig ezen merengeni, folyton visszatekintgetni, amikor az eltelt idő lassan kikezdi azt a stadiont, ahol annó EGY FOCIMECCSET elvesztettünk. Miért van, hogy a sofőrcsávó kurvára nem érti, hogy miért akarok én odamenni, hogy kívülről megnézzem egy szutyok kisváros koszos stadionját. Azért, mert magyar vagyok. Mert szükségem van rá, hogy kollektív sikertelenségünket visszavetítsem valami negatív eseményre, amire évtizedeken át vissza tudok mutogatni, hogy ott és akkor valami megtört, valami, amiből azóta sem tudunk kilábalni, ami béklyóban tartja a jövőt. Nekünk Mohács kell, hogy letehessük valamire szégyenünk terhét. És miközben a múlton merengünk, sajnáltatjuk magunkat, újra és újra  sárba tiporjuk azt, aki megpróbál tenni valamit egy szebb és jobb jövőért. És amíg ez így megy, addig ne várjuk, hogy Isten majd megsegít, mert csak "ütni fog és ostorozni". És jól teszi...

Most mondhatnám, hogy remélem, hogy a holnapi zakó után egyszer s mindenkorra kipaterolják azokat, akik megnevezhetően felelősek mindenért ami Mexikó óta történt, de tudjuk jól, hogy erre úgysem kerül sor. Nem tehet erről az egészről senki. Csak Mexikó. Így alakult...


Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 12, 2013, 07:07:17
Szerethető válogatott... Max ha ellenük fogadsz.  :noway:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 13, 2013, 22:32:05
Nem tudom, hogy szeretnék-e új szövetségi kapitányt.

A régit semmiképpen nem szeretném, de nem szeretnék újat sem. Jelen pillanatban nem szeretnék magyar válogatottat sem. Miért is?

Nem szeretném Dzsudzsákot a válogatottban látni, mert aki a címeres mezt magára ölti, majd utána kijelenti, hogy magáért játszott, azzal én nem tudok azonosulni. Nem szeretném Gera Zolit a válogatottban látni, mert neki a román meccs (nem ez, a zártkapus) csak ugyanolyan meccs, mint a többi és várható (hovatovább igazságos, Zoli?) volt, hogy példás büntetést szab ki a FIFA.

Nem szeretném Hajnalt, Komant, Rudolfot, Eleket, Juhászt a válogatottban látni, mert mostmár tartósan a tehetségük alatti klubban játszanak, aholis tehetségük alatti produkcióval rukkolnak elő. Mert beérik ennyivel.

Nem szeretném Szalait* és Husztit a válogatottban látni, mert a válogatott nem hiszti kérdése. Bárki a szövetségi kapitány, bármi a véleményem róla, vagy a mögötte álló emberekről, bárhogy baszogatnak az újságírók, én a címeres mezben Magyarországot képviselem és ezért le kell nyelnem az egómat bármilyen nehéz is.

Nemigen szeretnék senkit a válogatottban látni a hazai bajnokságból, mert képtelenek nemzetközi tempóban futballozni.

Aki pedig még ezután is "áll", az nem tesz ki egy csapatot.

Lehetne esetleg azt mondani a nemzetközi szövetségeknek, hogy bocs fiúk a következő kanyart mi kihagyjuk?
Nem ártana.

Ki kellene mondani végre, hogy elég. Itt és most mindent elölről kell kezdeni, új alapokra helyezni mindent, egyszerre max 2 külföldi lehessen a pályán és legalább három U20-as játékos a kezdőben, három a padon az nb1-es meccseken. Senki ne ülhessen nb1-es csapatban kispadra, akinek nincs külföldön szerzett (Köln, stb) legmagasabb szintű papírja, vagy tíz éves tapasztalata nyugati elsőosztályú bajnokságokban. A pro licenszes képzést azonnal eltörölni, a szervezőt, mozgatóit örökre kizárni a döntéshozatalból. Az edzőképzést nyugati mintára és oktatókkal szervezni újjá, az utánpótlásképzésben csak ilyen papírral rendelkező emberek dolgozhassanak.

Tudnám még sorolni, de ezek lennének azok az alapok, amelyek teljesülése esetén aztán a 2020-as selejtezősorozatra talán ismét benevezném a válogatottat.

Amíg viszont nem lesznek földindulásszerű változások én személy szerint érdektelenséggel fogok tüntetni minden olyan eseményt illetően, amelyben magyar futballcsapat érintett (beleértve kedvenceimet is). Ennyi. Ha mi, nézők és szurkolók nem lépünk, senki sem fog.

*Szalai --- RESPECT
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 14, 2013, 17:29:53
Három érdekes screenshot a tegnapi szenzációs Red Sox fordításból:

1) Scherzer egészen elképesztő mozdulata, eredmény egy nyolcvanmérföldes curve ball.

2) A rendőr a kezével, Torii Hunter a lábával "ünnepli" Big Papi grand slamjét.

3) Boston Strong, ha kell a közönség akadályozza meg az outot.

Lemaradtam a meccsről, sajnos nem tudtam fennmaradni, de kedden végre emberi időben folytatják, go Red Sox!!!
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 15, 2013, 08:33:54
Ma megint tervezek egy icipici fogadást: angol-román kombó. Mindkét csapat otthon játszik, lényegesen gyengébb ellenfél ellen és győzelmi kényszerben van. Bunda biztosan nem lesz.  ;)

Kis sörpénz, semmi más.... Kip Moore, toljad!

Kip Moore - Beer Money (http://www.youtube.com/watch?v=JSgyvCan8qg#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 15, 2013, 11:45:22
Megfogadva. Hogy őszinte legyek kisebb szorzóra számítottam...

:ok:

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 17, 2013, 11:01:31
Pár szót a pókerről is, végülis ebben a topikban írogatok. PKR-en vagyok bankrollépítési szakaszban 30c-es sng szinten, mint általában, amikor újrakezdem.

A játék nem igényel túl nagy kreativitást, ismerem az ellenfelek jellegzetességeit ezen a szinten, teljesen otthon vagyok a struktúrában, a bankom egyenletesen gyarapszik. A feljebb játszott két tipszmiksz szelvényt megtetettem 2-2 dollárral a sportfogadó oldalukon is, az is segítette az ügyet valamelyest. Vannak ambícióim, de nem szabok határidőket, nem agyalok nagy nyereményeken, próbálok türelmesen, fegyelmezetten haladni előre.

Amit hamarosan elő kell vennem és hozzáolvasnom, az a többasztalos verseny, a bankroll gyarapodásával egyre gyakrabban fogok tudni beülni majd ilyenekre is, viszont elszoktam tőle, nem érzem a dinamikáját, nem tudok stacket építeni úgy, ahogyan régen könnyedén megtettem. De gondolom majd alakul ez is.

És kedden az is bebizonyosodott, hogy nem tudok elfordulni a magyar focitól, csak megnéztem a válogatott meccset és együtt éreztem velük, és szívem szerint lehánytam volna Knézy Jenőt. Szalai a megfelelő pillanatban a megfelelő módon állt ki, a reakciók pedig roppant tanulságosak. Ki az aki a posványt védi (Csank, Urbán, Kaszinós, stb), ki az aki túlélésre játszik (Knézy) és ki az aki tud és akar is tenni valamit - remélhetőleg Csányi, "de erre azért nem mernék megesküdni" (ahogy Pelikán elvtárs is megmondta a film végén Virágnak). Majd meglátjuk.
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 17, 2013, 11:52:37
Egy újabb pici tipp, amivel bepróbálkozom, bár szerény meglátásom szerint az amerikai sportok mellett a tenisz az a sport, ahol a legkönnyebb egy-egy bundát elsütni. Ezen gondolatmenet mentén ejtettem Selát, túl nyilvánvaló, hogy lenyomja Gabasvilit, ráadásul Moszkvában meg aztán tényleg bármi megtörténhet.

Raonic viszont remélem, hogy nem adja le, ellenfele a hosszú kihagyás után visszatérő Johansson, aki imponálóan vette a selejtezőt, bár jegyzett ellenféllel ott - érthető módon - nem találkozott.

Elnézve Raonic teremben mutatott eredményeit, toronymagas favorit a svéd csávó ellen, és a ranglistás helyéből adódó lehetőségek (akár még a londoni döntőre is odaérhet) remélhetőleg eléggé motiválják, hogy átlépjen Johanssonon.

:ok:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 19, 2013, 09:00:14
Mára egy Bayern - Man United kombót gondoltam, igazából egyik sem szorul magyarázatra, a nagycsapatoknál inkább azt kell nézni, hogy van-e érv arra, hogy ne vegyék komolyan.

A United eredménykényszerben van, ott nem tudok elképzelni más eredményt, a hosszú szünet vélhetően nem tett jót a lendületben lévő Southamptonnak, ilyenkor szokott jönni a kiscsapatok megtorpanása. Ha RVP játszik, akkor tőle a gól is igen valószínű.

A Bayern meg Bayern. Esetleg előfordulhatna, hogy nem pörögnek a BL meccsre tartalékolva, ezért a Leverkusen tegnapi meccsétől tettem függővé, hogy bevegyem-e őket, de azzal, hogy a rivális nyert, meg kell legyen a plusz motiváció, hogy visszakerüljenek az élre.

:noway:



Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 20, 2013, 06:08:34
WORLD SERIES!!!!   :great:  :great:  :great:  :great:

Dropkick Murphys - Tessie (http://www.youtube.com/watch?v=jR4tTQVjHUI#)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 22, 2013, 09:58:45
Hívtam egy kőművest, hogy húzza fel a házamat. Alakult a dolog, voltak nehézségek, de láthatóan emelkedett az épület. A födém felrakásakor azonban jött egy közepes szél és a picsába szétfújta az egészet. Amikor elővettem a kőművest, azt mondta,  hogy a ház nagyon szépen haladt már, a megkezdett munkát pedig következetesen tovább kell vinni, hiszen az alapok még mindig állnak, ami ékesen bizonyítja, hogy milyen remek munkát végez is ő. Egyúttal nagyon sajnálja, hogy ennyire befolyásolható vagyok a rajtunk röhögő szomszédok, illetve a kötekedő család által, akik képtelenek elfogadni, hogy nekünk márpedig az albérlet a megfelelő szállás, hiába van pénzünk építkezni. Ha nem csámcsognánk az időjárás okozta vis majoron, és ha én nem hagynám magam megvezetni az engem körülvevő romlott közegtől, biztos, hogy nagyszerűen együtt tudnánk dolgozni, főleg annak tükrében, hogy a következő két évre nagyon jó időt jósolnak a meteorológusok, így a megkezdett munka fényes sikerrel kecsegtet.

Menj haza, kőműves, részeg vagy.


(Egervári Sándor értékelésének apropóján)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 22, 2013, 13:51:16
Ma estére egy dollárral 3.88-as gyűjtőoddson:

Celtic vagy döntetlen 2:1
Chelsea vagy döntetlen 0:3
Atletico Madrid 0:3
Basel vagy döntetlen 1:1

Tippmixen párszáz forinttal megy ugyanez a kombó döntetlenek nélkül.  ;)



***Hálistennek a szőröstalpúak kiegyenlítettek a végén, így nem verem a fejem a falba, hogy tegnap végül nem jutottam el a totózóba...
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 23, 2013, 17:50:57
Mára csak egy tippem van, Robben gólt lő @ 1.91.  :noway:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 24, 2013, 19:46:34
Kicsit megcsúsztam a naplóval ma, a Spurs már jó úton halad (1.30), és min. három gólt várok az osztrák-belga párharcban a kilenckor kezdődő partiban (1.4x). 5 dolláros kombóban ment.

:ok:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 25, 2013, 15:20:38
Megéltem, hogy ötből egy $1.10-es turbó sziten sem tudtam pénzbe érni a betfair ajándéktokenjeiből, így ez a része a dolognak halott. A vicc, hogy mégcsak esélyem sem volt, az öt versenyből (6 max sng) nem tudom nyertem-e összesen két mutatást... :)

Na sebaj, ügyesebben mutat a Coral ajándéktokenje, ott az egyik tízdollárost megdupláztam (a másikat elbuktam egy mtt-n) és elkezdtem négy asztalon játszani a $2.40-es 12 kezes shorthanded jackpot sng-kat. Az eddig lejátszott 24 versenyből: 4db első hely ($12), 2db második ($6), 4db harmadik ($3.60) és 6db negyedik ($2.40) hely jött össze $31.20 profitot hozva magával. Ha kitartana a jó széria, amíg egy $150 dollárig felmegyek, akkor - talán - nem kéne idegeskedni, hogy BR felett játszom. És akkor még arról nem is szóltam, ha leesne négy verseny egymás után...   ::)

Folyt. köv a jövő héten...
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 28, 2013, 14:27:52

A World Series második meccsén Holliday a St Luisból egy magas labdát ütött középre a külső pálya elejére, amit tízből tízszer az outfiledről befutó játékos lekap. Ennek megfelelően Holliday kényelmesen kocogva, mintegy kötelességtudatból indult el a bázis felé. Amikor a védő kiejtette a labdát már igyekezett volna, de hiába, már nem ért vissza az első bázisra és kiejtették. (
http://wapc.mlb.com/play/?content_id=31183769&c_id=mlb&topic_id=vtp_ws_sponsor (http://wapc.mlb.com/play/?content_id=31183769&c_id=mlb&topic_id=vtp_ws_sponsor))
A játékot értő közönség őrjöngött, a kommentátor szintúgy, az edző tekintete pedig villámokat szórt (épp csak le nem köpte), ahogyan a csávó lement a kispadhoz.
Mert arrafelé nem tűrik az alibit, ha nincs is esélyed, akkor is megpróbálod mert ez a dolgod, ezért fizetnek és mert nem hagyod cserben a többieket. Holliday vette is a lapot és egy 2 RBI-os ütéssel juttatta később előnyhöz a csapatot és minden meg lett bocsátva, de számomra az eset, a közeg reakciója örökre emlékezetes marad.

Mint az is amikor az éjjel a bostoni David Ortiz, (a tegnapi meccsen 3/3-at ütött) az első bázisról futott a másodikra és mindenki tudta, hogy a maga 115 kilójával esélye nincs odaérni, mégis (vagy egy másodperccel a labda után) becsúszva érkezett. Ha más nem, hát hogy letarolja a második bázison lévő védőt, hátha eléri, hogy az nem tud pontosan dobni az első bázisra a dupla játékért. Nem sikerült, de maga az elszántság egészen bámulatos volt Papitól. Nem hiszem, hogy ezt tőle bárki elvárná, mert "nem ezért tartják". Mégis megtette. Ez a már-már kövérnek nevezhető nagymelák végig fanatizálta a többieket és teljesítményével a hátán vitte őket a 2:2-höz. Mert tudta, hogy 3:1-ről aligha lenne visszaút.

Itthon pedig a Loki vezetősége közleményt ad ki a bírók ténykedéséről azután, hogy a csapat gyalázatos módon visszaengedte 2:0-ról a teljesen impotens Pápát, elvéve a kedvét a meccsrejárástól még annak a maradék néhányszáz embernek is aki még kitart. Mindezért ugyanis a bíró a hibás (ha a jelenlévők esetleg másképp látták volna), mert nem adott meg egy tizenegyest. A faszom leszakad, de tényleg...

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 28, 2013, 14:32:09
És, hogy ne hiányozzon a klubból country sem, holnap kijön az ifjú titán, Thomas Rhett lemeze, remélem hamar le is tölthetem megvásárolhatom valahol. (itt is jócsaj van a klipben!!!)

Thomas Rhett - It Goes Like This (http://www.youtube.com/watch?v=I4keD5Qvya4#ws)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 28, 2013, 16:05:18
Olvasom a Németh Krisztián - interjút a sportban a 8:1-ről:

"Azon a vereségen, azért nem lehet így túllépni. Amikor visszatértem a Rodához, felkészültem a megjegyzésekre, ugratásokra, viccelődésre, de ami fogadott, minden várakozásomnál rosszabb volt." Miért, mi történt? "Ez az, hogy semmi. Még csak nem is ugrattak. Csak mosolyogtak."

Ez mindent elmond a presztízsünkről. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum október 29, 2013, 04:17:54
David Ortiz: .727. Ennyi.

(http://blog.gtbets.eu/wp-content/uploads/2013/04/david-ortiz.jpg)
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 05, 2013, 16:50:35
Nem igazán játszottam mostanában, az is inkább kudarcok sorozata volt, de most $10-ral kezdem a 888-on. Dolláros duplázók lesznek, a tíz dollár feletti részből fogok kilencfős sziteket, esetenként MTT-t játszani. Már ha lesz $10 feletti rész. Vissza az alapokhoz, annak idején az Everesten megcsináltuk csacsával, nem egyszer, nem kétszer, miért ne sikerülhetne újra?

Tényleg, nem jössz, Főnök?

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: csacsa44 Dátum december 05, 2013, 17:04:57
Idézetet írta: söprű Dátum december 05, 2013, 16:50:35
Nem igazán játszottam mostanában, az is inkább kudarcok sorozata volt, de most $10-ral kezdem a 888-on. Dolláros duplázók lesznek, a tíz dollár feletti részből fogok kilencfős sziteket, esetenként MTT-t játszani. Már ha lesz $10 feletti rész. Vissza az alapokhoz, annak idején az Everesten megcsináltuk csacsával, nem egyszer, nem kétszer, miért ne sikerülhetne újra?

Tényleg, nem jössz, Főnök?

De megyek! GL!  ;)  :beerchug:
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 13:30:38
Az év hátralévő részében visszavonulok a klubba, lassú lejtmenetben vagyok és mostantól nem is lesz időm sem komolyan pókerezni, sem fogadni, leállni nem fogok persze, de teljesen elbaszni sem akarom azt, amit összegyűjtögettem. A téteket lecsökkentem olyan tíz dollár körülire és igyekszem a lehetőségekhez képest izgalommentes tippeket választani.

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 13:39:00
Taunton 12:40
Southfield Vic nem nyer @ 2.62
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 14:14:33
Oroszország - nők   Oroszország - nők v Lengyelország - nők
(Győztes)   11/12/2014   Egyik sem   1.28   
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 14:16:26
1   FK Karabakh +1.5   FK Karabakh v Inter Milan
(Ázsiai hendikep - további piacok)   11/12/2014   Egyik sem   1.100

2   Sevilla vagy döntetlen        Sevilla v HNK Rijeka
(Dupla esély)   11/12/2014   Egyik sem   1.050

1.15
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 14:21:45
Normal 9 handed SNG $5.50

2.hely
Nyeremény: $13.50



Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 15:25:22
Még egy ugyanilyen...

Normal 9 handed SNG $5.50

2.hely
Nyeremény: $13.50
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 11, 2014, 15:33:38
Saipa vagy döntetlen   Saipa v TPS
(Dupla esély)   11/12/2014   Egyik sem   1.32
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 12, 2014, 11:04:01
Globalport Batang Pier +11.5   Barangay Ginebra San Miguel v Globalport Batang Pier
(Pont hendikep)   12/12/2014   Egyik sem   1.53   

Hányszor megfogadtam, hogy ázsiaira sosem... Két hete hússzal nyernek, most hússzal vesztenek, teljesen jó... :)

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 12, 2014, 14:00:09
1   Fortuna Cologne +1.5   Mainz II v Fortuna Cologne
(Ázsiai hendikep - további piacok)   12/12/2014      1.170   
2   Almere City FC +1.5   PSV - tartalékos v Almere City FC
(Ázsiai hendikep - további piacok)   12/12/2014      1.110

1.29   
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 12, 2014, 15:03:18
Tesztüzemmódban, minimális téttel:

DONCASTER 3:25         CENTASIA   $1,00   2,62

WOLVERHAMPTON 6:00         PERSONA GRATA   $1,00   1,66

WOLVERHAMPTON 5:00         ELBERETH   $1,00   2,00
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 12, 2014, 21:46:07
Boston Celtics @ 1.31
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 13, 2014, 09:40:28
Megy tovább a tesztüzemmód.


LINGFIELD 2:40         TIGRE D'ARON   $1,00   3,25

SOUTWELL 12:40         FIRE IN BABYLON   $1,00   3,25

SOUTHWEL 12:05         SYNONYM   $1,00   3,75

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 13, 2014, 14:49:49
1   Kookoo -1.5   Kookoo v Hokki
(Hendikep)   13/12/2014   Egyik sem   1.85
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 07:54:49
Még meccs előtt raktam telón, most bekopizom, félidőben jól állunk.

1   Perth Wildcats   Perth Wildcats v Adelaide 36ers
(Győztes)   14/12/2014   Egyik sem   1.13   
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 07:56:23
Ez pedig a meccs előtti fogadásom, a húsz dolláros élő ingyen fogadást előkészítendő.

1   Man Utd vagy döntetlen   Man Utd v Liverpool
(Dupla esély)   14/12/2014   Egyik sem   1.20

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 09:21:57
1   Cesena +2.5   Cesena v Fiorentina
(Ázsiai hendikep - további piacok)   14/12/2014   Egyik sem   1.200   Függőben
2   Celtic   Celtic v St Mirren
(Játékidő eredménye)   14/12/2014   Egyik sem   1.14   Függőben

1.37
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 11:30:07
1   Marit Bjoergen   Davos - nők - sprint - Szabad stílusú
(Dobogós helyezés)   14/12/2014   Egyik sem   1.20
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 11:33:37
Lóverseny:

Navan 12:55
Shaneshill nyer @1.50


Carlisle 12:15
Ebony Express nyer @1.28
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 13:13:43
Meg kell valljam, kicsit hiányzik a kispi-topik...  ;D

Kellene valami új, szórakoztató dolog...

Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 15:31:43
Az első gólig tököltem, hogy mi legyen a freebet, ott meg már csak a Liverpool felé láttam értelmét menni. X2 @2.75.

Ahogy Gyuszi bácsi mondta: "Még jöhet eső, jöhet hó!
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: bendehal Dátum december 14, 2014, 16:06:27
Idézetet írta: söprű Dátum december 14, 2014, 15:31:43
Az első gólig tököltem, hogy mi legyen a freebet, ott meg már csak a Liverpool felé láttam értelmét menni. X2 @2.75.

Ahogy Gyuszi bácsi mondta: "Még jöhet eső, jöhet hó!

Nem az számít nyersz, vagy veszítesz egy fogadással. Csak az hogy mennyit nyerhetsz vele.
1X meg ilyenek helyett. AH
Cím: Re:Söprű Póker és Country Klubja
Írta: söprű Dátum december 14, 2014, 18:15:30
1   NE Patriots   MIA Dolphins @ NE Patriots
(Győztes)   14/12/2014   Egyik sem   1.22   Függőben
2   SEA Seahawks   SF 49ers @ SEA Seahawks
(Győztes)   14/12/2014   Egyik sem   1.22   Függőben

1.49