2018-s Foci-világbajnokság - Fogadási ajánlatok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Világbajnoksági Football Mánia a Sportingbeten!

Tippeld meg a világbajnokság eredményeit és zsebeld be a Sportingbet 99.999.999Ft-s fődíját vagy nyerd meg a mellékdíjak egyikét.
Június 13-ig minden nap egyszer tippelhetsz, de ne feledd, hogy minden tippedet meg kell erősíteni egy valódi pénzes sportfogadással, különben a tipp nem vesz részt a promócióban.


Hogyan működik?
       1. Regisztrálj a Sportingbetre!
       2. Tippeld meg helyesen az világbajnokság eseményei közül legalább egynek az eredményét és nyerd meg az azzal járó díjat.
       3. Csak egy díjat nyerhetsz – a legsikeresebb tipp számít. Ha kettő vagy több nyertese van a 99.999.999 Ft-os vagy 9.999.999 Ft-os díjnak, a nyertesek mindannyian részesülnek a nyereményből – az összeget egyenlő részekre osztják közöttük.

Díjtáblázat
A bajnokság összes pontos eredménye   99.999.999Ft
Érmesek (1., 2., 3. helyezett)                    9.999.999Ft
Csoportelsők                                             9.999Ft FreeBet
Döntő pontos végeredménye                    999Ft FreeBet
Bajnokság győztese                                  333Ft FreeBet


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Részvételi feltételek
Fődíj – részesedés a 99.999.999 Ft nyereményalapból

A 99.999.999 Ft-os fődíj megnyeréséhez az ügyfélnek pontosan el kell találnia, és tippjátékunkban beküldenie az oroszországi 2018-as világbajnokság következő eseményeinek eredményeit:
- Az egyes csoportok pontos végeredményét ( A, B, C, D, E, F, G, H csoport). Az egyes csoportok első két helyezettje automatikusan továbbjut a kieséses szakaszba a hivatalos bajnoki menetrend alapján.
- A kieséses szakaszban az ügyfélnek pontosan meg kell tippelnie az egyes mérkőzések győztesét (a nyolcaddöntő győztesei továbbjutnak a negyeddöntőbe, a negyeddöntő győztesei továbbjutnak az elődöntőbe, az elődöntő győztesei a döntőbe jutnak, míg az elődöntő vesztes csapatai játsszák a bronzmérkőzést.
- A döntőben az ügyfélnek el kell találnia a győztes csapatot és a döntő pontos végeredményét 90 perc után, beleértve a sérülések miatti leállásokat (de kizárva a hosszabbítást és a büntetőket).
A fődíjat akkor lehet megnyerni, ha egy tippben az összes eredményt eltalálja valaki.
- Ha kettő vagy több nyertes van, akkor ők osztoznak a 99.999.999 Ft-on – a díjat egyenlő részben osztjuk szét köztük.
- A nyertesekkel a bajnokság végét követő 48 órán belül telefonon vesszük fel a kapcsolatot.
- A díjat a nyertes aktív sportingbet számlájára a bajnokság végét követő 96 órán belül írjuk jóvá (megforgatási követelmény nélkül).
A fődíjak nyertesei a továbbiakban ismertetett díjakban nem vesznek részt.

2. díj – részesedés a 9.999.999 Ft nyereményalapból
A 9.999.999 Ft-os díj megnyeréséhez az ügyfélnek pontosan el kell találnia, és tippjátékunkban beküldenie az oroszországi 2018-as világbajnokság következő eredményeit:
- a bajnokság aranyérmese.
- a bajnokság ezüstérmese.
- a bajnokság bronzérmese.
A 2. díjat akkor lehet megnyerni, ha egy tippben az összes eredményt eltalálja valaki.
- Ha kettő vagy több nyertes van, akkor ők osztoznak a 9.999.999 Ft-on – a díjat egyenlő részben osztjuk szét köztük.
- A nyertesekkel a bajnokság végét követő 48 órán belül a sportingbet számlájukon inbox üzenetben vesszük fel a kapcsolatot.
- A díjat bónuszként írjuk jóvá, melyet 3x kell megforgatni minimum 1.50-es szorzóval sportfogadáson vagy 10x a kaszinóban, mielőtt az és a további nyeremények kivehetőek lesznek a számláról. A 30 napon belül fel nem használt bónuszokat eltávolítjuk az ügyfelek számláiról.
A 2. díjak nyertesei a továbbiakban ismertetett díjakban nem vesznek részt.

3. díj – 9.999 Ft FreeBet
A 9.999 Ft-os FreeBet megnyeréséhez az ügyfélnek pontosan el kell találnia, és tippjátékunkban beküldenie az oroszországi 2018-as világbajnokság következő eredményeit:
- Az A csoport győztese.
- A B csoport győztese.
- A C csoport győztese.
- A D csoport győztese.
- Az E csoport győztese.
- Az F csoport győztese.
- A G csoport győztese.
- A H csoport győztese.
A díjat akkor lehet megnyerni, ha egy tippben az összes eredményt eltalálja valaki.
- A FreeBeteket a bajnokság végét követő 24 órán belül írjuk jóvá és 7 napig érvényesek. A nyertesekkel a sportingbet számlájukon inbox üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a FreeBetek jóváírása után.
- A FreeBetek multi és egyszerű fogadásra is felhasználhatóak és csak a fogadás nettó eredménye kerül jóváírásra az ügyfeleknek (az eredeti tét nem). A FreeBetek további részleteit weboldalunkon találja.
A 3. díjak nyertesei a továbbiakban ismertetett díjakban nem vesznek részt.

4. díj –999 Ft FreeBet
A 999 Ft-os FreeBet megnyeréséhez az ügyfélnek pontosan el kell találnia, és tippjátékunkban beküldenie az oroszországi 2018-as világbajnokság következő eredményeit:
- A döntő pontos végeredményét 90 perc után, beleértve a sérülések miatti leállásokat (de kizárva a hosszabbítást és a büntetőket).
A FreeBeteket a bajnokság végét követő 24 órán belül írjuk jóvá és 7 napig érvényesek. A nyertesekkel a sportingbet számlájukon inbox üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a FreeBetek jóváírása után.
- A FreeBetek multi és egyszerű fogadásra is felhasználhatóak és csak a fogadás nettó eredménye kerül jóváírásra az ügyfeleknek (az eredeti tét nem). A FreeBetek további részleteit weboldalunkon találja.
A 4. díjak nyertesei a továbbiakban ismertetett díjakban nem vesznek részt.

5. díj –333 Ft FreeBet
A 333 Ft-os FreeBet megnyeréséhez az ügyfélnek pontosan el kell találnia, és tippjátékunkban beküldenie az oroszországi 2018-as világbajnokság következő eredményeit:
- A bajnokság győztesét.
A FreeBeteket a bajnokság végét követő 24 órán belül írjuk jóvá és 7 napig érvényesek. A nyertesekkel a sportingbet számlájukon inbox üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a FreeBetek jóváírása után.
- A FreeBetek multi és egyszerű fogadásra is felhasználhatóak és csak a fogadás nettó eredménye kerül jóváírásra az ügyfeleknek (az eredeti tét nem). A FreeBetek további részleteit weboldalunkon találja.

Általános szabályok
Egy ügyfél csak egy díjat nyerhet és egyszer. Csak a legsikeresebb tipp számít.
Naponta 1 tippszelvényt küldhet be minden játékos 2018. június 13. 23:59 CET-ig
A tippeket beküldés után nem lehet módosítani.
Minden tippet jóvá kell hagyni egy sportfogadással (a virtuális sportok nem számítanak). A fogadást a tipp napján kell megtenni, különben a tipp nem érvényes, és nem számít bele a promócióba.
- Csak a valódi pénzes fogadások számítanak a promócióban, az ingyenes fogadások, kifizetett és törölt tétek nem vesznek részt az ajánlatban.
- A tipp érvényessége a követező napon lesz megjelenítve a tipp előzményeknél.
Ha a játékos számlájának pénzneme eltér az ajánlat pénznemétől, akkor az összeget a játékos számlájának pénznemére váltjuk az aktuális átváltási árfolyam szerint: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 25 CZK = 300 HUF = 4 PLN = 4 RON = 80 RUB = 8 HRK.
A promóció keretében a nap meghatározása 0:00 CET és 23:59 CET között.
Csak a sportingbet regisztrált játékosai vehetnék részt a promócióban.
A sportingbet fenntartja a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására bármikor és külön értesítés nélkül.
A sportingbet döntése az ajánlatot illetően végleges és kötelező érvényű.