8 hónapnyi tippre szeretnék egy fogadási stratégiát kialakítani

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok !

Abban kérném a segítségeteket hogy van 8 hónapnyi tippem és erre szeretnék felépíteni egy stratégiát amivel nyereségessé lehetne tenni. (ezekről csatoltam egy excell táblázatot)
Kérlek segítsetek, köszönöm :)
* A tippek oddsai 1,2 és 1,6 között mozognak de vegyük az átlag oddsot 1,35-nek.
* Minden nap 2 tipp kerül megfogadásra
* Legnagyobb bukó sorozat 4 fogadás volt egymás után, a legmagasabb 10 feletti a 8-as nyertes sorozat sokszor előfordult.

Próbáltam az "Easy Money" stratégiát ráhúzni pl. azaz több napon keresztül feltenni az elöző napi tét+nyeresegét ami nagyon jól hozna még alacsony odds mellet is mivel ugye vannak hosszú nyerési sorozatok. Ellenben van olyan hónap ahol sok a bukdácsolás és rengeteg minusz lenne ezzel a stratégiával ráadásul azt sem tudom eldönteni hogy mennyi legyen egy sorozat vége azaz hány nyertes tipp után kezdjem elölről.


Szia!

Pakolj össze egy bankot aminek az eseleges elbukása nem érintene kellemetlenül. Oszd fel többfelé.

Egyik felével told tovább így a sima kombikkal. Próbálj meg a legalább 1,8-as kombi oddsra rámenni.
BRM függ pár dologtól, de leginkább tőled. Mi a célod? Mennyire vagy beszari? Tudás, tapasztalat, magabiztosság? Pontosabb eredményesség? Ha nem tudsz annyira számolni, fishy vagy stb... akkor legyen fix brm pl: 30X-os, +-10X-es nyerőnél/bukónál oszd újra a bankot, emeld/csökkentsd a tétet.

Ha megy a szekér agresszív brm, ha nem akkor passzív brm.
Időközben, ha fejlődsz ezekre magad is rájössz, ráérzel.

Másik felével mehet az easy money. Harmadikkal martingale. Negyedikkel lehet a kettőt vegyíteni.

A lényeg, hogy állíts fel szabályokat(ha kell, akkor változtass) és told végig mindegyiket, ne add fel... ha bukó, akkor bukó! Legalább megpróbáltad! Amennyiben kitartó vagy, fejlődsz, szerencséd van, akkor az egyik bejön vagy kialakul valami amivel nyerő lehetsz.

Mennyi legyen egy sorozat, mikor emelj tétet? Ez is több dologtól függ, mint fentebb írtam. Kezd passzívabb fix számokkal majd változtass, ha úgy alakul.

Mindent bele!  :ok:

Idézetet írta: skamasz Dátum március 10, 2019, 12:49:27
Próbáltam az "Easy Money" stratégiát ráhúzni pl. azaz több napon keresztül feltenni az elöző napi tét+nyeresegét ami nagyon jól hozna még alacsony odds mellet is mivel ugye vannak hosszú nyerési sorozatok. Ellenben van olyan hónap ahol sok a bukdácsolás és rengeteg minusz lenne ezzel a stratégiával

Amennyiben hosszútávon a többnapos nagyon jó profit nagyobb, mint a bukdácsoló rengeteg mínusz, akkor jó a stratégia és nincs mitől félned!  :great:

Hát én akar singleben is tolnám csak előtte megvizsgálnám mennyi 1.3 alatti odds van és mennyi 1.6. Mert azért nem mindegy milyen sikeresen tippelsz 1.6 kategóriában 100 tippből 30 ilyen és 20 jó azért az nagyban befolyásolja a dolgokat. Mert lehet hogy 100 tipp után van 75 nyertes tipped de az oddsok miatt simán 10 alaptét pluszban vagy. Ez nem meggazdagodás de 1,5 havonta akkor is tudnál alaptétet növelni.