OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


bet365-ön kinn van a live-ok között, cseh-norvég hokimeccs, még nem kezdték el, de biztos mindjárt kezdik

tipp: norvégia jut először 5-ig @ 50.00 

szerintem value, méghozzá nagyon.

én behúztam ugyanazt a csehekre is 3,25-ért, abban nincs value.

bet365-ön van egy vietnámi u23-mas kosármeccs élőben (épp fi van), ilyen 15-20-as oddsokat lehet fogni a pontokkal

sokkal kevesebb pontot várnak, erre ahhoz képest ömlik a pont. Nem tudom, marad-e a második félidőre energia, vagy milyen meccseket szoktak játszani, de egész komoly szorzók vannak, kis pénzből is lehet nagyot akasztani, ha meg nem jön, hát legalább megpróbáltuk

Most nézem csak, hogy a bet365 bővítette a live kínálatot, lehet pontokra fogadni több meccsen, hogy melyik csapat ér el először a fi-ben 30-35-40-45-50-55 stb pontot, negyedekre is bővebb a kínálat, most a koreai meccsen is egész új piacok vannak, pl. hogy az első negyedben mindkét csapat eljut x pontig, szóval bravó. Én mostanában nem nagyon fogadtam kosárra, de lehet érdemes lesz ezt is böngészgetni

A 11-esek szerelmeseinek  :D :

A Bundesliga előző fordulójában nem volt büntető, az idény első fordulója, ahol egyet sem ítéltek meg a sporik. A utolsó kihagyott tizi még a 8. fordulóban volt, (most már a 16. jön) szóval előbb-utóbb abból is látunk majd. Hétközi forduló jön, fáradt védők, még nem tudom, hogy fogok profitálni belőle, de van rá egy napom kitalálni.

Egyébként a Premiershipben sem volt hétvégén megítélt büntető, ez is elég ritkaságszámba megy. Így meg főleg, mert a Bundesben és a Premiershipben 9 és 10 meccs van egy fordulóban, az azt jelenti, hogy 19 meccsen egyszer sem mutattak a sporik a meszes pontra. Ez nonszensz  :D

Futsal élő kínálatban, még nem kezdték, bet365

KPRF 2- Sanghai

KPRF 2 ér el először 3-ig a félidőben @ 2,75

Szerintem value. A Sanghaira is behúztam ugyanezt egy picivel, 13.00-as odds, de a KPRF-2-nek ezt illene 8-10 góllal nyerni

#3785 december 18, 2018, 10:37:53, oakland23
Colombo-Negombo ifi

bet365, live felület, mindjárt kezdik, srí lankai foci

Tipp: első fi 0,5 felett @ 1.90  (ázsiai résznél 1,975 az odds, sikerült elnézni nekem sajna, de ha jön, sebaj)

Value, legutóbb 7-1-re nyert a Colombo, de a stat alapján, lövések, helyzetek alapján még több is lehetett volna közte

Itt mot komolyan a 0,5 gól overre adtak ekkora oddsot, vagy csak elírtad és 1,5 akart lenni? (Jött az is, grat  :great:)
De egy ifi meccs félidei 0,5 overére elég szokatlan odds ez az 1,9, pláne, hogy írtad is az előző meccs eredményét

Igen, sikerült elírni, természetesen 1,5 overre húztam, csak rosszul írtam. Egyébként nem követtem időhiány miatt, csak utólag nézem, hogy a 3. percben volt piros, aztán az esélytelenebb lőtt kettőt félidőig, aztán úgy is maradt... Pff, most mákom volt, de hát néha az is kell. Mondjuk a 3. percben egy piros, hát fene tudja, mit bundáztak ezek, Negombóra 10 feletti szorzó volt...

NFL
Oakland-Denver

Tipp: Lindsay futott yardjai 67,5 felett @ 1,67 (unibet)

A fordulóból hátra maradt meccsen a kedvenc csapatom, a Raiders játszik a Denverrel, illetve fordítva. A Raidersnek nem célja a győzelem, sokkal inkább a zakó, amolyan tankolási üzemmódban vannak.
A Raiders védelme a legrosszabb a ligában futás ellen, az ellenfelek futói falják a yardokat. Lindsay remek RB, van esze is, látja a réseket, szerintem lazán 100 yard fölé mehet. Jó a denveri offense fal is, lehet mögötte futni, simán 4-5 yardot fog átlagolni, vagy tán még többet is. Ha nem sérül meg meccs közben, akkor ez a tipp jön, de ha egyéni sportolóra fogadunk, sajnos a sérülés mindig egy faktor. De ha nem sérül le Lindsay, ennek a tippnek kb félidőre le kéne jönni.

Én unibeten húzom, mert ott kell forgatnom most, lehet máshol még kedvezőbb feltételekkel lehet a denveri RB-re fogadni.

Ez talán a disznó éve, de reméljük, a majmok sem járnak rosszul

Élő felület, unibet
Genclerbirligi-MTK

4,5 gól felett @ 10.00 unibet

MOST kezdték!

Semminek sem néztem után, tetszett az odds, ennyi. Tét: 5000 Ft.

bet365, élő felület

Hamarosan kezdődik négy kuvaiti meccs+2 szaúdi bajnoki. Mindegyiken kivettem egy szelóra, hogy a félidőben a gólok száma 2,5 és 3,5 felett lesz. 80 Ft alaptét, összesen 4800 Ft-tal ment. Illene jönni valamenynyinek, mert az unibetet lenulláztam az MTK-val, aztán itt is mindössze 5 K volt fenn..

Kezdjük 2019 érdemi részét!

Gorriarantól kedvet kaptam a kombihoz, úgyhogy ma ezzel támadok.
Nekem szerényebb céljaim vannak most, igaz, a bank is szerényebb, 20.000 Ft. Célom, hogy január végére 40 legyen belőle. Ha több, az sosem baj, de cél a duplázás.

Szóval a mai-holnapi kombi

Németország-Korea ffi kézi vb Németország eljut 30 gólig @ 1,25
Sherrock-O'Brian Sherrock nyer @ 1,28
Durrant-Baker Durrant nyer @ 1,14
Bahrein-Palesztína Bahrein DNB @ 1,16

A kézimeccshez sokat nem fűznék. Korea nagyon fiatal csapattal jön, a németek otthon lesznek, szerintem közepes játékkal is össze kell hozni minimum 30-at, nem egy súlycsoport a két együttes.

Sherrock női darts játékos, ellenfelében nem vagyok biztos, csak rá kell nézni. Sherrock nagyon jól játszott, picit be is jön nekem, és kb. az egyetlen játékos itt a női mezőnyben, aki szép (ebben a mezőnyben bombanő), jól játszik, magas átlagot dobott, és ahogy nézem, a torna legnagyobb esélyesévé lépett elő.

Durrant a férfiaknál nagy favorit, tán tegnap láttam őt, nem játszott rosszul, sőt! Ebben a körben már 4 szettet ell majd nyerni, méginkább kijöhet a tudáskülönbség.

Bahrein-Palesztína női focimeccs, Nyugat-Ázsia bajnokság. Igazából világszinten két kutyaütő csapat, de Palesztína ugatja a focit, Bahrein azért picikét, vagy nem is picikét, de erősebb. Egy-két gól mindenképp van a két csapat között Bahrein javára, de így is csak DNB mellett merem húzni.

Tét: 6000 Ft
Lehetséges nyeremény: 13000 Ft
Iroda: bet365

#3792 január 09, 2019, 13:14:00, oakland23
Ezt a live tippet nem tudtam otthagyni:
Japán-Türkmenisztán

Első fi. 1,5 ; 2 gól felett AH @ 2.00 (bet365)
5000 Ft

*0-1 félidőben
Ezt a bundát nem sikerült kiszimatolni.

Azt hiszem, itt a vég  :D

Tegnap 9 tippet adtam le a tippjátékba, abból 8 rossz, és 1 jó. A jó is 1,23-as odds, de a maradék is ilyen tök reálisnak, sőt jónak tűnő 1,80-1.90-es tipp volt, meg mondjuk két tennis tipp, ami ilyen vagy-vagy alapon ment.

Kéziből 4/4 mellé, ahol undert vártam, ömlöttek a gólok, aztán a dán undert már nem mertem játékba küldeni, persze, hogy jött volna. Eszküszöm, ha beküldöm, dobnak 40-et  ;D Ja, és a Korea-Szerbia meccsre is gondolkodtam egy Korea +pár gól hendiben, de aztán elvetettem, hát persze, hogy jött volna...

Ok, hogy csak tippjáték, de kb. úgy éreztem magam, mintha egy havi fizetést kúrtam volna el egy nap alatt.

Beírom majd ide a mai tippjeimet-ha el nem felejtem- a kézi vb-ről, amit beküldök tippjátékba, hogy tudjátok kontrázni  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 16, 2019, 09:42:50
Beírom majd ide a mai tippjeimet-ha el nem felejtem- a kézi vb-ről, amit beküldök tippjátékba, hogy tudjátok kontrázni  ;D
Angola-Argentína 49,5 gól felett @ 1,96
Inkább megérzés, mintsem nagy value. Amúgy mindkét csapat reális eséllyes mehet még tovább, szóval lehet ebből akár egy 40 gólos meccs is.

Horvátország-Bahrein Horvátország 31,5 gól alatt
Semmi tét, horvátoknak nincs miért rohanni, nem viszik tovább-e meccs pontjait, mert Bahrein fix kieső. a horvátok akár ki is kaphatnának, de azért ha ezt megtennék, vagy ikszre adnák, az nem kicsit lenne gyanús. Lehet lazán egy 35-25-is, de valahogy azt érzem, a horvátok pihenősre veszik, és nem fognak rohanni. Gondolkodom élesben egy Bahrein +os hendin, nekik sincs tét, de nekik csak nagyobb motiváció a világ egyik legjobbja ellen játszani. Viszont ha a horvátok alibiznek, azért Bahrein lazán 10-en belül maradhat.

Magyarország - Egyiptom Egyiptom +3,5 gól @ 1,70
Reméljük, hogy ha el kell menni egynek, ez lesz az. De Egyiptom azért Argentína ellen is megkapta a fújást a végén (is), ugye az IHF elnöke egyiptomi... Balogh kiesett, biztos kezű heteslövő, meg eleve nagyot ment eddig. Laci meg Ancsin azért pótolhatja, szó se róla, de valamiért azt érzem, szoros meccs lesz ez, és nem sétagalopp. Svédek elleni meccsük végét -15-20 perc- láttam, 55. percben még ikszre álltak...

Egyébként fura helyzet, mert ha nyerünk, szerintem Egyiptom már nem nagyon mehet tovább, így a pontoakt nem visszük tovább, ám ha kikapunk, meg majd a svédektől is kikapunk, még ki is eshetünk (mondjuk ahhoz is csoda kéne, de még benne van)