Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#3885 január 04, 2023, 12:23:43, vmlinuz
Ja, amit elfelejtettem leírni és fontos lehet: új SKRILL számlát nyitottam e miatt és annak az e-mail címe lett a [xxx]. Nem volt gond egy fillér sem volt rajta. Tehát az új SKRILL e-mailcímem [email protected]. Köszönettel:  :cya: drassy

Szia @drassy ! Rámész a felhasználónevedre, ott Vezérlőpult, Beállítások, Fogadóiroda és pénztárcák beállításai és ott tudod a Skrill-t változtatni.

#3887 december 26, 2022, 16:45:42, MessiÁs
Idézetet írta: drassy Dátum december 25, 2022, 20:56:36Ja, amit elfelejtettem leírni és fontos lehet: új SKRILL számlát nyitottam e miatt és annak az e-mail címe lett a [email protected]. Nem volt gond egy fillér sem volt rajta. Tehát az új SKRILL e-mailcímem [email protected]. Köszönettel:  :cya: drassy

Ha volt mar skrill szamlad azzal a regi emaillel, akkor teljesen feleslegesen es hiabasan nyitottal ujat. Siman belefuthatsz hogy az ujat bezarjak.
Azt kellett volna tenned hogy az eredeti skrilledre belepsz es hozzaadsz egy uj emailt es kesz. Az uj emailt berakod elsodlegesnek, es ezutan a régit kitorlod(de akar hagyhattad is volna)

*Javítottam, az újat zárják be ilyenkor.

Ha az eurós Skrillemnek van forintos zsebe is és erről a forint zsebből kérek kifizetést kártyára/banki utalással akkor
vajon megkapom az összes forintot(-kez.költség)? Vagy lesz a háttérben oda vissza konvertálás?
Csinált e már valaki ilyet? Köszi.BUÉK!

#3889 január 03, 2023, 23:37:19, pukk
Akkor válaszolnék is magamnak.Ha forintot akarok kikérni kártyára akkor kiirja a rendszer hogy át kell váltania euróra majd egy árfolyamot hogy 1 huf=0,0024 euro.Majd amikor kikértem a pénzt szinte középárfolyamon váltotta át,a revolut számlámon visszaváltva szinte alig veszítettem valamit.Nem is értem de tök jó.
Lehet persze ez csak most valami ideiglenes dolog a váltási mizéria miatt.Akinek emiatt ingyenes a kiutalás annak írom hogy csak az első kiutalás ingyenes.

Ne irjatok nyilvános üzenetbe azonositókat, se e-mail cimeket. Bárki látja.

Indítottam egy kifizetést bankszámlára és meglepetésemre nem vont le semmi fee-t ::)
Forintos skrillem van, így azt gondolom megérezik majd a teljes kiutalt összeg. Máskor a teljes egyenleg mellett írta, hogy ebből mennyi, ami kiutalható, a fee miatt ugye mindig valamennyivel kevesebb, de most semmi levonás; ez most meglepett :o

Idézetet írta: Latzka Dátum január 06, 2023, 09:53:40Indítottam egy kifizetést bankszámlára és meglepetésemre nem vont le semmi fee-t ::)
Forintos skrillem van, így azt gondolom megérezik majd a teljes kiutalt összeg. Máskor a teljes egyenleg mellett írta, hogy ebből mennyi, ami kiutalható, a fee miatt ugye mindig valamennyivel kevesebb, de most semmi levonás; ez most meglepett :o

Ha beleestél te is abba a körbe, aki kapott visszautalást a korábban alkalmazott fee-levonásos, fogyasztóvédelmileg aggályos utalások után, akkor kaptál tőlük egy olyan kárpótlást is, hogy 90 napig ingyenesen tudsz kiutalni.

Idézetet írta: Szigo Dátum január 06, 2023, 09:58:07Ha beleestél te is abba a körbe, aki kapott visszautalást a korábban alkalmazott fee-levonásos, fogyasztóvédelmileg aggályos utalások után, akkor kaptál tőlük egy olyan kárpótlást is, hogy 90 napig ingyenesen tudsz kiutalni.

December 7-én 30 Forintot ;D  Paysafe FX Repayment from Paysafe

Köszi @Szigo ezt a nagyon jó hírt! :beerchug:

E-mailt küldtek erről? Nem szoktam hanyag lenni ilyen dolgokkal, de lehet akkor azt túl könnyedén kitöröltem ::)

Idézetet írta: RedMunchen Dátum december 06, 2022, 20:27:38Nektek is jott ilyen level?

We made a mistake. Here's what happened:
Our terms and conditions for Skrill were not clear enough in explaining how we set our exchange rate so you paid more than you should have done. The terms and conditions referred to the Reuters rate as the rate we were using for currency conversions and we were instead using a reference exchange rate set by us. We have now updated our terms and conditions to confirm how our exchange rates are set.

To put things right, we have arranged for 0.5% of all relevant currency exchange transactions to be refunded to you. We have also added 8% per annum simple interest to the amount of the currency exchange transaction being refunded from the date of each transaction. This will put you in the position you would have been in if our exchange rates had been set in the way previously described in our terms and conditions.

EUR 62.09 plus applicable interest will be credited to your account.
The refund will be in your Skrill account in 10 days. In the meantime, you can keep using Skrill as usual. And once you have your refund you can use it to transact with merchants, send to other customers or pay with your prepaid card (if applicable). For a period of 90 days from the date the amount is credited to your account, your next withdrawal will be fee free and so you can withdraw some or all of the refunded amount with zero withdrawal fees.

@Latzka ez volt benne.

Csak 1kifizetes fee mentes, elvileg

Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 06, 2023, 13:33:33@Latzka ez volt benne.

Köszi, most már akkor visszaolvastam :ok:  Ez akkor pár embernek igazán jó kis meglepi volt; nekem ugye ez az ingyenes utalás többet ért, mint amit visszautaltak, de ennek is nagyon örültem :)

Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy most forintos a számlám hogy tudok eurós zsebet is létre hozni rajta 🤔?Van erre lehetőség?
Köszönöm előre is a válaszokat  :beerchug: !

Idézetet írta: Carlos66 Dátum január 06, 2023, 16:30:11Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy most forintos a számlám hogy tudok eurós zsebet is létre hozni rajta 🤔?Van erre lehetőség?
Köszönöm előre is a válaszokat  :beerchug: !

Csak siman váltasz ftot eurora. (Szar arfolyamon)
Vagy csak siman euroban kapsz penzt.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum január 06, 2023, 16:50:11Csak siman váltasz ftot eurora. (Szar arfolyamon)
Vagy csak siman euroban kapsz penzt.
Olyat nem tudok hogy legyen forintos skrill és eurós skrill számlám 🤔De lehet hogy hü.ye kérdés ez  :D  :D  :D