Várda64-vegyes 2018-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 február 10, 2018, 11:50:10, Várda64
Nemsokára kezdünk!


Melbourne City-Sydney FC

több mint 2,5 gól  1.85, /bátrabbaknak 3,5-s határ 3.25-ért/.


Hajrá!  :beerchug:

#16 február 10, 2018, 23:38:11, Várda64
Gondolatom szerint:

Szerintem Skóciában ütköznek ki leginkább az osztálykülönbségek, ezért választottam ezt a meccset:

Kilmarnock-Brora Rangers több mint 3,5 gól  2.00

Itt egy kicsit "elvitt" az odds, de szerintem lejön:

Coleraine-Glenavon több mint 2,5 gól  1.72

Hajrá!  :beerchug:

#17 február 14, 2018, 15:05:56, Várda64
Nemsokára kezdünk!

Sydney FC-Suwon

Több mint 2.5gól  1.80

Az ellenfelet nem igazán ismerem, de a hazaiakban bízom.  ;)

Úgy látszik ez egy másik kávéház. A hazaiak egyszer sem találtak kaput... :noway:

#18 február 18, 2018, 10:38:39, Várda64
Lassan készülődök Vácra a kézi meccsre, de előtte löktem egy kis buliszelót:

Alatt 54.5
   Vác - nők v Kisvárda - nők(Összesített)    17/02/2018        
1,95

   
2.5 felett és igen
   SC Freiburg v Werder Bremen(Összesített gólok/Mindkét csapat szerez gólt)    
2,20
   
2.5 felett és igen
   Gillingham v Walsall(Összesített gólok/Mindkét csapat szerez gólt)    
2,40
   
2.5 felett és igen
   Scunthorpe v Northampton(Összesített gólok/Mindkét csapat szerez gólt)       
2,30


Ez a négy tipp ment 3/4-be. Az alsó három inkább amolyan megérzés jelleggel szerepel a szelón. Leginkább az elsőnek van valóságalapja.
Történt volt ugyanis, hogy a vendégcsapat legjobb góllövője Triscsuk Krisztina megsérült, így nem is játszhat a mai mérkőzésen. Ez alsó hangon mínusz 5-6 gólt jelent a vendégeknél, mert nincs a keretben olyan kvalitású játékos aki Őt helyettesíteni tudná. Ha ehhez még hozzáveszem, hogy az új edzőnk védekezésmániás, akkor tényleg nagyon ütős tippnek tűnik oda az under.


Harcra, kalandra fel! Hajrá Kisvárda! Hajrá csajok! :beerchug: :beerchug:

GVM-Europe Vác–Kisvárda Master Good SE 23–25 (11–13) :great: :great:

Brutál jó meccset toltunk a váciakkal!
A csapat védekezéséről mindennél többet mond, hogy a váci katlanban utoljára 2016. novemberében sikerült a Ferencvárosnak ilyen kevés gólon tartani a hazai csapatot.
A lényeg, hogy nyertünk és az ajánlott tipp is jó volt.  :ok:

Egy jó hétvége tökéletes zárása!

Valahol addig kell visszamenni az időben, hogy szombaton reggel leadtam a burcsát. Délután irány Vác! Egy jó és eredményes szurkolás a kézis csajoknak és hazaérkezésre mindjárt vasárnap van. Kis itthonlét után irány a Várkert, szurkolás a fiúknak, ahol végül egy gólzáporos 1:0-val kiütjük a Lokomotív Kassát. Friss levegő, forralt bor, jó társaság, már megérte kimenni. Azután estére valahogy a gép elé keveredek és elkezdődik egy kis póker. Különösebb tervem nem volt. Úgy gondoltam játszogatok kicsit, azután csucsu, mert hétfőn hajnalban meló.
Ennek szellemében kiválasztottam egy alacsony tétes versenyt. Úgy számolgattam, ha sokáig érek akkor is végzek éjfélre, ha nem érek semeddig akkor sem bukok sokat. A számításom relatíve bejött, mert döntő asztalig jutottam, de ott "csak" 6. helyen zártam 58€ plusszal. És ekkor jött a "baj". Túlestem a holtponton, éreztem hogy nem vagyok fáradt és még menne a játék. Igen ám, de 10€ alatt nem volt normális verseny -azok is csak késői nevezéssel-, én pedig annyit nem nagyon szoktam rászánni a nevezésre. Most is csak az adta meg az utolsó lökést, hogy előtte nyertem és ha ne adj' Isten bukta van akkor is plusszosan szállok ki.
A késői nevezés utolsó pillanataiban kerültem be a csatolmányban található versenybe. A helyzet nem idegen számomra, mert többször is alkalmazom, viszont fizetős helyek elérésén kívül eddig különösebben nem tudtam eredményt felmutatni. A képlet most is egyszerű volt, vagy sikerül rövid időn belül dupláznom és akkor versenyképes vagyok, vagy bukta és alvás. Szerencsére a harmadik leosztásra egy sorral sikerült kivégeznem egy két párt, majd a verseny közepe táján ász párral a kezemben sikerült behúznom egy hármas all int (KK és 10 10 volt a szenvedő fél). Ekkor a döntő asztal már garantáltnak tűnt számomra, oda kellett minél több zsetonnal érkeznem. Nem is álltam rosszul, mert 3. helyen érkeztem, de jött a szokásos fish gyerek (végül második lett!) és 10 3-al (pre-flop all in) legyengített. Ekkor nem sokat adtam volna a végső helyezésemért, de szisztematikus kemény küzdelemben, jól irányzott támadásokkal visszakapaszkodtam. Ekkor már éreztem, hogy reális esélyem van akár a végső győzelemre is, csak továbbra is higgadtnak kell maradnom. Már csak hárman voltunk versenyben és toronymagasan vezettem, amikor ez a fish geci megint megrántott. Nem esett jól, de innentől már tényleg csak arra törekedtem, hogy lehetőleg vele kerüljek a HU-ba, mert tudtam, hogy ott bármilyen hátrányból képes leszek Őt megverni. Szerencsére a harmadik játékost nekem sikerült búcsúztatni, így 1/3-2/3 volt a zsetonok aránya a javára. A HU kb. 15 percig zajlott és kifejezetten változatos volt. Hol Ő állt jobban, hol én, de a döntő csapást nekem sikerült bevinnem és végül egy ász magas is elég volt ennek a versenynek a megnyeréséhez. Már bőven hajnal volt mire végeztünk, így érdeklődés hiányában az alvás elmaradt. Tusolás, borotválkozás és irány a meló. Túléltem.  ;)
Ne feledkezzünk meg örök klasszikusunkról sem: "Sose legyen rosszabb!"  :beerchug:

#21 március 03, 2018, 00:27:22, Várda64
A mai nap tippje:


Budaörs-Kisvárda női kézilabda NB I:
53,5 gól alatt a mérkőzésen  1.80 (bet365)
26,5 gól alatt az első félidőben 1.78 (Unibet)


Én a helyszínen fogok szurkolni a lányainknak!  ;)
Az első pillanattól kezdve figyeltem az oddsok alakulását, melyek számomra is meglepően alakultak. Még az eredetileg feltett 1.65-ért sem merném ajánlani a vendéggyőzelmet, mert ez egy igen csak háromesélyes találkozó lesz, várhatóan a hazai pálya minden előnyével. Ezért inkább a gólokra fókuszáltam. Ott első körben 52,5 volt a határ, ami valami oknál fogva 53,5-re emelkedett. Vlatko Djonovics a Kisvárda edzője nem titkoltan a védekezésre fekteti a legnagyobb hangsúlyt az edzéseken. Mint az elmúlt meccsek eredményei mutatják eredményesen. Ezen most sem fog változtatni, így szerintem most sem fogunk sok gólt kapni. Annak ellenére sem, hogy az ellenfél sorait erősíti egy Szöllősi-Zácsik Szandra vagy éppen egy Hornyák Ági.
Ha sikerül jól védekeznünk, akkor ennek a meccsnek bőven 53 gól alatti lesz a végeredménye.
Mi szurkolók pedig azért utazunk, hogy ez a kevés gól a mi javunkra billenjen majd.

Harcra, kalandra fel! Hajrá Kisvárda! Hajrá csajok! :beerchug: :beerchug:

Budaörs Handball–Kisvárda Master Good SE 23–24 (11–12)  :beerchug:

#22 március 09, 2018, 21:05:37, Várda64
Sziasztok! Jövök a nap tippjével!

Kisvárda-Békéscsaba női kézilabda NB I

51,5 gól felett a mérkőzésen  1.85 (bet365, unibet)



Úgy gondolom a fogadóirodák átestek a ló túlsó oldalára. Annyira lehozták a határt, hogy most szerintem ez a jó tipp.
Meglátásom szerint egy 20-25 gól között fogjuk tartani majd a Csabát, mi pedig most azon ritka meccseink egyikét játszhatjuk amikor 30 gól felé érhetünk.

Harcra, kalandra fel! Hajrá Kisvárda! Hajrá csajok! :beerchug: :beerchug:

Kisvárda Master Good SE–Békéscsabai ENKSE 24–17 (9–8 )

Elnézést, de ez így ebben a formában nagyon nem jött össze, pedig életerős gondolat volt. Elég csak annyit hozzátennem a történtekhez, hogy a két csapat összesen kihagyott 5 hétméterest és a két csapat részéről összesen volt kb. 15-18 db kapufa.

#23 április 07, 2018, 16:47:06, Várda64
Még mielőtt azt hinnénk, hogy nyugodtan tudunk nézni egy meccset, mit tesz az egyszeri ember? Fogad!  ;D ;D

Ferencvárosi TC felett 2.5
   Ferencvárosi TC v Mezőkövesd-Zsóry SE
2,10


Innentől kezdve lehet izgulni!  ;)

Hajrá Zöldek!  :beerchug:
   

3:0  :great:

Régen jelentkeztem már póker terén, így itt az ideje kicsit leporolni a naplót.

Az elmúlt időszak átlagosan telt. Talán kicsit kevesebbet játszottam a szokásosnál, különösebb eredmény nélkül. Voltak kiesések, voltak pénzbe érések, sőt egy-két döntő asztal is befigyelt, de annak is inkább az alja, mint az eleje. Most pénteken valahogy elkapott az ihlet. Már a melóhelyen spanoltam magam, tudtam hogy éjszakába nyúlóan fogok pókerezni. Kicsit ki is voltam már rá éhezve, na meg előtte ért egy pár pozitív változás is az életemben, gondoltam ezt a szériát most meg kell próbálnom kihasználni. A végeredményt tekintve jól döntöttem.  :)

A szokásos versenyeim közül az egyikre neveztem. Korábban is indultam én már ezen a versenyen és ha emlékezetem nem csal akkor több pénzbe érés mellett volt itt már FT-m is, de biztos hogy nem dobogó, mert akkor azt megosztottam volna. Különösebben nem volt nehéz verseny. Amikor kellett jó döntéseket hoztam és mivel kellően koncentráltan játszottam, ezért a pénzbe érés garantált volt.
De itt jött a csavar a történetbe.
Hogy ne érezzem magam olyan túl jól, ezért beneveztem egy másik szokásos versenyemre is, így időeltolódással ugyan, de a kettőt párhuzamosan toltam. Na ez már embert próbáló feladat, főleg úgy ha az ember szeretne itt is ott is eredményt elérni.
A csatolmányt elnézve nem jöttem ki belőle rosszul, de rendszert biztos hogy nem fogok csinálni belőle. Az első verseny HU-ja ráment erre a kalandomra, viszont ami veszett a vámon az jött a réven. Ha még a kiütött versenyzőkért kapott kis aprót is hozzáadom akkor tényleg nem zártam rosszul az estét-éjszakát! Klasszikusunkat idézve:

Sose legyen rosszabb!  :beerchug:

Ma pedig Putnokon zúgjon a HAJRÁ KISVÁRDA!  :beerchug:

2018.05.20. 18:49


Kisvárda város labdarúgó csapata a Kisvárda Master-Good feljut az NB I-be!

Soha nem hittem volna, hogy ezt megélem. Sőt, soha nem hittem volna, hogy ez egyáltalán előfordulhat majd. Előfordult!  :beerchug: Ezek után történjen bármi az már csak hab lesz a tortán.

Köszönet és hatalmas gratuláció mindenkinek aki ennek a sikernek részese volt!  :beerchug:

A mérkőzés lefújásának pillanataiban kicsit elérzékenyülve eszembe jutottak azon szurkolótársaim, barátaim, Apám, akik sajnos már nem élhették meg ezt a történelmi pillanatot. De tudom és hiszem, hogy fentről Ők is segítettek bennünket és most Ők is ünnepelnek.  :angel:



Leo-val az 1:1-ek hétvégéjén! :beerchug:



Már éppen megállapodtunk a jövőről, mikor hoztak egy sört és minden a dugába dőlt.  ;D ;D Sebaj, két hét múlva folytatjuk az ünneplést.  ;)


Az ünneplés folytatása Lucas Marcolini Bertucci-val, aki csapatunk kapitánya és motorja, nem mellékesen Leo unokatestvére:


Utoljára az öreg lelátón:



Több, mint 50 év a mindenkori csapat és pálya mellett, ebből több mint 30 év ezen a lelátón. Csodálatos győzelmeket, óriási kudarcokat élhettem itt át és most az NB I-be jutást.  :ok:


A történelmet Ők írták! Köszönjük!
   :beerchug:




A történelem folytatódik! Ma stadionavató a Ferencváros vendégjátékával garantált telt ház mellett!


Megvan az első gól és az első pont!



Ha kicsit bátrabbak vagyunk akkor a győzelemre is lett volna esélyünk, de így sem vagyok elégedetlen a látottakkal.  :ok: