A fogadás Don Quijote-ja

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: tomiszi Dátum december 09, 2011, 00:07:08
Az over 2 azt jelenti, hogy 3 gólnál nyersz, ami most van, vagyis 2 gól, azt jelenti, már nem bukhatsz, mivel két gólnál visszajár a tét...
Még egy gól kell a Banfield meccsen, ahhoz, hogy nyerj.

Köszönöm a kiigazítást kicsit benéztem :) A meccs végét nem várom meg, de jó esély mutatkozik a 3 gólra :)

És vissza kaptam a tétet, de hál isten a mexikói tippem bejött, és sikerült növelni az egyenlegem. :)

#17 december 09, 2011, 17:44:59, hillandkimi
Tomiszi rendes volt velem és egy fölös bet home-s kupont fel ajánlott, tehát 5 euroval indítom a bankom :)

Ezt el is ba.tam egy rossz tippel, ez van, de még lesz bőven ilyen kuponos akció biztos :)


#18 december 09, 2011, 21:19:49, hillandkimi
Tovább folytatom menetelésemet a Legends-en.

A Pénteki napra egy Bundes Liga rangadó jutott :


01. HERTHA BSC VS. SCHALKE 04 - - - - - - (ov 2½ ) félidőben 1:2  :great: :great: :great:

M. Babbel végre szeretne nyerni az idei utolsó hazai meccsén, de nem lesz könnyű dolga, mert nehéz ellenféllel kell szembenéznie csapatának, méghozzá a Schalke-val. Otthon a berliniek nem nagyon acélosak, pár meglepő vereséget el is szenvedtek, de mégis azért elgondolkodtat a 4 vesztes meccsük, ami a Bundesliga mezőnyét figyelembe véve nem egy rossz statisztika, de az érme másik oldala az a rengeteg (7) döntetlen. Mivel még nagyon alakulóban van egy jó Hertha, ezért a vendégeket érzem esélyesebbnek. Vendég oldalról nézve a Schalke ebben a bajnokságban csak egyszer remizett, ha ezt venném figyelembe akkor egy X-et húznék a találkozóra. De ha a két csapat egymás ellen vívott párharcait böngészem (2003-tól 14 meccsen csak 2 döntetlen), akkor valamelyik csapat győztesen vonulhat le a pályáról. Csatárposztokat vizslatva a Schalke-nél van a nagyobb előny és rutin Huntelaar és Raul személyében, ráadásul ők ketten 20 gólt lőttek már a Bundásban. Hazai oldalon is akad azért jó csatár:  P. Lasogga (13/6), és Raffael (15/5). A középpályákkal nem foglalkozok, de a védelmek teljesítményét megemlíteném. Az eltelt 15 forduló alatt a kapott gólok száma hazai oldalon 23, vendég oldalon 21, így én nem azzal foglalkozom melyik együttes nyerhet, hanem tolom a 2,5 gól overt.

A végére a két edző nyilatkozata:


Huub Stevens: "Az egyéni képességeket bele kell vinni a játékunkba és nem szabad hagyni, hogy a Hertha lendületbe jöjjön"

M. Babbel: "Szeretnénk mindent  megtenni, hogy örömet okozzunk a szurkolóinknak. Ez egy különleges mérkőzés lesz számukra, amellyel hitelt szerezhetünk náluk"

A tippem: Schalke 04 / Hertha Berlin ov 2½ 1.74 Tét:$18.45

Tipp igazolása:







#19 december 09, 2011, 21:30:57, hillandkimi
Na hát ez gyorsan ment, ilyen hamar megrúgni a gólokat, nem hittem volna :) És közben megduplázták a pénzem, megkaptam a bónuszom :)

#20 december 10, 2011, 17:55:42, hillandkimi
Végre hétvége, ezáltal a bajnoki mérkőzések kínálata is nagyobb, igaz többet lehet hibázni is.

Délután Premier League találkozókat rendeznek, a sok meccs közül a Bolton összecsapása az Astonnal, illetve az Arsenal - Everton párharc emelkedik ki számomra.

01. BOLTON WANDERERS VS. ASTON VILLA - - - - - - ( ov 2½ 1.80 Tét: $30) 1:2  :great: :great: :great:

Első tippem Bogdán Ádám csapatára összpontosul. Idén a Bolton gyenge produkcióval kényezteti szurkoló táborát, az összesen megszerzett 9 pont arra enged következtetni, hogy ebben a szezonban a bent maradásért kell vért izzadniuk. A vendégük a döntetleneket halmozó Aston lesz. Mivel a beton védekezés egyik csapatról sem mondható el, ezért sok gólos párharcnak ígérkezik. A Bolton védelme eddig 34 gólt szipkázott be, ez 2,4 es meccsenkénti gól átlag, de legalább a rúgott gól átlaguk (19/14) tűrhető. Az Aston Villa védelme kicsit jobb, bár ők is már voltak pofozó gépek a nagyobb csapatok ellen. A rúgott gól átlaguk (16/14) viszont gyengébb, mint a hazaiaké. Kell a győzelem nagyon a Boltonnak, így a támadóké lesz a főszerep, ezért behúzom overra a mérkőzést.


02. ARSENAL VS. EVERTON - - - - - - (Tipp: Arsenal FC 1.47 Tét:$12,25) 1:0  :great: :great: :great: :great:

Hát, hogy is mondjam, talán így: BIG H :). Az erőviszonyok alapján illene otthon tartani a 3 pontocskát Wenger legénységének. A múlt héten Fulham elrabolt 1 pontot, most jobban fog összpontosítani a hazai csapat. Az Everton a nála erősebb ellenfelektől nem nagyon tud pontot-pontokat szerezni, ezután a párharc után is 0 ponttal utazhatnak haza. Az 1,47 es szorzót pedig vétek lenne kihagynom, így repült is $12 a hazai győzelemre.

Tippek igazolása:



#21 december 10, 2011, 20:10:31, hillandkimi
Seria A

LECCE VS. LAZIO - - - - - - (V győzelem Lazio 1.87 Tét: $20) 2:3  :great: :great: :great: :great:

Én nagyon szeretem az olasz focit, annak minden szépségével és hibájával. A Seria A ban 3 bajnokit rendeznek, ebből a Lazio vendégszereplése érint. A Lecce szerintem ebben az erős mezőnyben nem tud bent maradni, csatár poszton rettentő gyengék, összesen 2 nyomoronc találatra futotta, így egy jó formát mutató Lazio ellen olyan kevesek lesznek, mint takonyban a porcukor. Ha a vendégek szeretnének dobogón pihenni, akkor a hazaiakat le kell győzni, döntetlennel egyik csapat sem jutna előre, tehát a Leccenek is kell kockáztatni, ezért kontrából villogni fog a Lazio. Tippem vendég győzelem.

Tipp igazolása:

#22 december 10, 2011, 21:50:59, hillandkimi
Primera Divisió:

REAL BETIS VS. VALENCIA V  Tét: $9 2:1 :noway:

A szezont jól kezdő Betis fogadja a Valenciat. A Betis lassan kieső helyre csúszik vissza a jó rajtot követően, kipukkadt a Lufi nagyon. A Valencia kedden simán kapott egy 3 ast a Chelsea-től, tehát van mit javítani. Nagy harc lesz a győzelemért, megérzésem, hogy 1 gól dönthet a 3 pont sorsáról. Mivel a vendégek vannak jobb formában, ezért megkockáztatok egy Valencia győzelmet.

Tipp igazolása:

#23 december 10, 2011, 23:54:26, hillandkimi
Seria A

01. INTERNAZIONALE VS. FIORENTINA H - - - - - - (Inter Milan 1.71 Tét: $10) 2:0  :great: :great: :great:

Gyenge szezont fut az Inter, de így is egy hazai győzelemmel fel tudnak zárkózni a középmezőnyhöz. Röhögtem az Udinese meccsüket, mert előző naplómban megjósoltam az Udine győzelmét, de ma más lesz a helyzet, mert kétszer egymás után nem bukik az Inter otthon. A Két csapat egymás ellen mérlege egyértelmű, az elmúlt 6-7 évben mindig Milánóban maradt a 3 pont. A Fiorentina a mezőny középső részében poshad, és idegenben nem megy nekik. Úgy vélem, hogy Ranieri tanítványai otthon tudják tartani a 3 pontot.

02. PALERMO VS. CESENA H - - - - - - (Palermo 1.57, Tét: $10) 0:1 :noway:

Ha lúd, legyen kövér, így a Palermot is behúzom magamnak. Otthon veretlenek 6/6, és nem egy Cesena fogja őket a földbe döngölni. A vendégeknél hiába volt edző csere, eredmények alig vannak, olasz kupában sikerült nyerni csak, egy B -s csapat ellen. A hazaiak Miccoli vezérletével begyűjtik az újabb 3 pontot.

A végére pedig:

REAL MADRID VS. BARCELONA  - - - - - - (Barcelona FC / Real Madrid ov 2½ 1.80) 1:3

Annyi elemzést írtak már, hogy nem pazarlom a karaktereket erre a meccsre. Amióta Number One az edző Madridban, csak underes meccsek voltak, de most remélem szakítanak a csapatok ezzel a hagyománnyal és 3 vagy 4 gólos spnyaol őrületet hoznak. Overra húztam hátha bejön. :)

Tippek igazolása:






#25 december 11, 2011, 17:37:32, hillandkimi
Hm kicsit X es nap ...,  eddig -$20

#26 december 12, 2011, 12:24:27, hillandkimi
01. BOCA JUNIORS VS. ALL BOYS  H 1-0 :great: :great: :great:

Idén a Boca nagy falat minden csapat számára. Úgy döntöttem újra őket választom, de most nem gólokra fogok menni. A hazai csapat idén tökmindegy hol játszik, egyértelműen mindenhol ők a favoritok. És ma épp otthon játszanak, amit bűn kihagynom. A statisztika és az egymás elleni mérleg ebben a szezonban ló pikulát sem ér, ha 12 pontos előnyt szeretnének kicsikarni, akkor nem  játszhatnak döntetlenre az este. Megérzésem, hogy hazai pályán begyűjtik a kötelező győzelmet. Az All Boys idén idegenben nem egy giga big csapat, így jó esély van arra, hogy 0 ponttal távozzanak. Tippem Boca siker.

02. LORIENT VS. OLYMPIQUE LYON 2 goal over 0:1 :noway:

Francia bajnokit még nem  elemeztem, de most itt az idő ennek is. A Legendsen elég jól fizetik az esetleges 2 goal over-t. Ha statisztikát, az egymás ellenit, és a formát megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a két csapat bőven 1,5 gólos átlag felett van. A szimatom azt súgja, hogy nem lesz gól nélküli 90 perc. Tippem, a 1,5 goal over.

03. NOVARA VS. NAPOLI V 1:1

A Napoli nem akar lemaradni végleg az él mezőnytől, akkor ha vért izzadva is de győznie kell a Novara ellen. Jelenleg 8 pontos a lemaradásuk. Mivel nagy lökést adott a BL siker, ezért Cavani vezényletével nyerhetnek a vendégek. Bár a mérkőzést mű füvön vívják, ez nem okozhat gondot a Napolinak A Novara az utolsó előtti helyen vergődik 10 ponttal, a legnagyobb sikerük az Inter meggyalázása volt, azóta nem sok  sikerben volt részük. Tippem: nagy csatában győz a Napoli

-$90, ezt nem hiszem el, Milan X, Atalanta X, Napoli X, Bocara dobtam még $60-t. Így $85 van rajtuk.

#28 december 12, 2011, 22:38:35, hillandkimi
Seria A

01. ROMA VS. JUVENTUS V 1:1  :noway:

A hétfő este olasz rangadóval zárul. A pocsék szériában lévő Roma fogadja az idén megtáltosodott Juventust. Luis Enrique alatt inog már nagyon a kispad, még egy kínos vereség és arrivederci. Ráadásul főhet  a feje, hogyan is állítsa össze a mai kezdő tizenegyét, mivel a Fiorentina ellen elvesztett mérkőzésen (3-0) 3 emberét is pirossal jutalmazták. Biztosan nem lesz ott a kezdőben Gago, Juan, Krkíc, így várható Totti játéka. Lehet olyan pletyiket hallani, hogy Enrique  és Totti nem jön ki jól az utóbbi időben. A római drukkerek pedig egyre nehezebb viselik a csapat gyatra teljesítményét. Még egy nehezítő tényező van, a hazai kispad minősége. Nincs olyan játékos, akivel nagyot változna a játék.  A vendégeknél viszont minden szép és jó (eddig). Conte összeállítási tervét nem nehezítik sérülések, eltiltások, tehát a legerősebb kezdő lesz a pályán. Idegenben is meggyőző produkcióra képes az öreg hölgy ( Lásd 3:1 ről majdnem nyertünk a Napoli otthonában, de a 3:3 is bravúr volt. ). Marchisio, Pirlo, Vidal trión sok múlik majd este is. Bízom a vendég sikerben, ezt az 1,91 es szorzó is jól mutatja. Korábbi összecsapásokról is néhány szót: A Juventus nyerte meg az utolsó három fővárosi mérkőzést a Roma ellen. A Stadio Olimpico sok örömteli pillanatot okozott a bianconerinek, mely 2008/09-ben 4-1-re, 2009/10-ben 3-1-re, míg tavaly 2-0-ra nyert Krasic és Matri góljaival.

Hajrá Juventus !!!!

#29 december 12, 2011, 22:56:23, hillandkimi
Premier League


02. CHELSEA VS. MANCHESTER CITY 2,5 goal over 2:1  :great: :great: :great:

Igazi rangadót tartanak a Premier League-ben is. Noha a Chelsea tovább jutott a Bl ben, a Citynek pedig a Bayern B legyőzésével sem sikerült kiharcolnia, mégis más tészta lesz ez az összecsapás. A City tovább szeretné nyújtani a veretlenségi szériáját, míg a hazaiak azt elszeretnék venni. Talán kijött a kátyúból a hazai csapat, és így nagyobb eséllyel pályázhatnak a City skalpjára. Ezen a rangadón a gólok érdekelnek elsősorban. Az összesített bajnoki táblázatot végig futva a City meccsenkénti 3,5 gól átlaga és a Chelsea 2,5 feletti gól átlaga győzött meg arról, hogy overra kell a dollárjaimat feláldozni. Szoros meccs lesz, és hétfő van, ilyenkor szoktak underezni a csapatok. De mindig vannak kivételek, ami meglesz este.