Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: Pozzato Dátum január 03, 2016, 11:43:15

Cím: 2016
Írta: Pozzato Dátum január 03, 2016, 11:43:15
Abban a reményben nyitottam meg ezt a naplót, hogy nem csak vesztes tippek lesznek benne, és remélem tudok pár hasznos tippet szolgáltatni erre az évre. Nincsenek nagy elvárásaim, inkább próbálom a szabályaimat tartani.
- Főleg kerékpár, kosárlabda és egyéni sportokra fogadás, persze ebbe belecsúszhat pár csapatsport is..
- Bankroll management tartása: Összbank maximum 8%-nak egy fogadás esetén, és azt is egységekbe bontva: 1-10-ig

Kezdjük az évet pár hosszabb távú fogadással, hogy legyen izgulni való is:
Kerékpár
Liege-Bastogne-Liege győztese: Vincenzo Nibali  9.00   
Tavaly év végén láthatta mindenki a Lombard körversenyen, hogy milyen, ha egy elszánt Nibalival találkozik. Bejárta a pályát, tudta hol kell támadni és még motivált is volt. Évek óta vágya, hogy Liege-t nyerjen. Ezzel egy újabb Monumentum kerülne be a gyűjteményébe. Utána Giro, így pont időben van az LBL a formaidőzítés szempontjából. Valverde, Alaphilippe és Kwiatkowski lehet rá veszélyes, de most érzem a cápában az erőt, hogy ezt is behúzza.

World Tour összetett győztese: Joaquim Rodriguez 9.00 vagy Nairo Quintana 7.00
Valahogy el kell majd intézni ezt a fogadást, ugyanis ebben hatalmas érték lehet. Mindenkinél a címvédő Valverde a legesélyesebb, de nem számoltak azzal, hogy idén alaposan megváltozott Valverde versenyprogramja. Míg tavaly számára kedvező versenyeken vett részt (katalán kör például, vagy vuelta), addig idén ott lesz a pavés versenyeken (hatalmas erőfeszítés és kevés pontszerzési opció), plusz ott lesz életében először a Giron (ismeretlen terep). TdF-re segítőnek megy, és a Vueltát kihagyja. Sok mínusz pont ez így. Szerintem Purito simán megnyerheti. Sok spanyol egyhetes verseny, plusz Vuelta, ez az ő terepe. Quintana lehet a fő ellenfele. Contador és Froome nagyon a TdF-re koncentrálnak, így nekik az év eleje a felkészülésről szól majd.


Kosárlabda:
NBA bajnoka: Cleveland Cavaliers  3.75   vagy San Antonio Spurs  5.00
Tudom a GSW fog nyerni és ők a legjobbak, blabla.. Szerintem sebezhetőek, és bárki bármit mond, hogy idén a keleti főcsoport a nehezebb, azért egy Spurs vagy Clippers bőven megnehezítheti a GSW dolgát idén nyugaton. A Cavs szerintem ezen a keleten nem fog szenvedni sokat a PO-ban. Most még kicsit akad a gépezett, de nem is most kell csúcsformában lenni. Kettejük közül valamelyik meglepheti a Warriorst.

Bejut a rájátszásba: Washington  Wizards 1.95   és Orlando Magic   2.10
Keleten nagyjából elkelt az első öt hely, a maradék háromra van ott 6-7 csapat. A Washington ugyan eléggé botladozik, de egy jóval többre hivatottabb keret, minthogy 9-11. hely környékén legyenek. Beal nemsokára visszatér, és onnantól stabilabban jönnek majd a sikerek. A Magic játéka meg simán csak tetszik, és tehetséges csapat, így látok bennük fantáziát.

NEM jut be a rájátszásba:
Boston Celtics  3.20
Van bennük tehetség, de idén elkerüli majd őket a playoff szele. Hiába most még a 8. hely szerintem a végére elfogynak.

Euroliga győztese: Olympiakos 8.00
Nincs rá normális magyarázatom, egyszerűen csak megérzés az egész.

Darts:
Premier League győztese: Michael van Gerwen  2.25
Nem értek annyira a dartshoz, mint az itteni fórumos szakértők, de szerintem Gerwen ezután a vb-s kiesés után kettőzött erővel fog majd küzdeni. Szinten biztosan mindenkit le akar majd igázni, és megmutatni, hogy ő a legjobb. Két éve nem nyert PL-t így itt az ideje.

Golf:
Nyer Major tornát 2016-ban: Rory McIlroy   2.37
Nem volt idén szerencséje a Major versenyeken...Nagy esélyesként érkezett, de Spieth volt az idei év sztárja végül. Nem tartom valószínűnek, hogy még egy év elteljen McIlroy major győzelem nélkül.

Tenisz:
Legjobb világranglista helyezés, az 1996-nál előbb született Amerikaiak között: Taylor Fritz  3.25
Valahol azt olvastam, hogy hatalmas tehetség, és jövőre még több szabadkártyát kaphat meg, és nyerhet jó pár challenger tornát is, és sokat léphet előre a ranglistát. Ekkora oddsot nekem megér.

Labdarúgás:
Euro 16, továbbjut a csoportból: Magyarország  3.00
Kell hozzá indoklás? Felesleges. Sima ügy.  :great:

Sorozatok:
House of Cards: Következő elnök: Claire Underwood  7.00 esetleg  Heather Dunbar 9.00 
Regnáló miniszterelnök eléggé nagy bajban van, hiszen a felesége Claire otthagyta Franket (biztos támasz volt a miniszter mögött), és a támogatottsága is csökken. Mendoza szenátor úgy néz ki, hogy kilépett a sorozatból (ezért is nem értem a 3.40-es oddsát), így maradt két nő. Heather Dunbar és Claire. Miért ne lehetne egy olyan csavar a sztoriban, hogy női miniszterelnök lesz? Franknek már így is eléggé sok mindennel meg kellett megbirkóznia, és ez végre új irányít adhatna a sorozatnak. Heather már szerintem eljátszotta a szavazók bizalmát, így marad Claire. Szerintem ezzel, hogy Claire otthagyta Franket, készítik elő a terepet egy női miniszterelnöknek (szép lassan a first lady is rádöbbent, hogy akár még ő is lehet miniszter..). Megpróbálják bemutatni ezzel, hogy milyen erős is egy nő és hogy képes egyedül is bármire....(pont illene ebbe a feminista világba..)



Rendes napi tippekkel pedig majd érkezek, ha találok valami okosságot.
Cím: Re:2016
Írta: butyi Dátum január 03, 2016, 13:49:47
Kitartás!  :beerchug:
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 03, 2016, 20:25:26
Vágjunk bele a bukásba :great:



1. tipp
Kosárlabda, NBA: 2015.01.04  00:00
Washington Wizards - Miami Heat

(http://dcprosportsreport.com/wp-content/uploads/2014/01/Wizards-v-Heat.jpg)

Szép lassan, de összekapja magát mindkét csapat. Volt egy kisebb megingás, de úgy tűnik kezd összeállni a védekezés. A Washington elmúlt hat meccsén rendre 100 pont alatt tartotta az ellenfeleit, Wall egyre jobb formába kerül, és Gortat még a hét játékosa címet is megnyerte. Wallt kell megfognia a Heatnek, erre ott lesz majd Dragic és a többiek, míg a palánk alatt a Heatnél Bosh és Whiteside dominálhat. Mivel ez egy playoff helyért folyó rangadó, ezért én kemény fizikális játékot várok, és azt, hogy a Heat próbálja majd lassítani a Wizards tempóját. A Heat is elkezdett jól védekezni (Dallas ellen), így van remény rá, hogy megfogják a Wizardsot is. Elmúlt 6 egymás elleni meccsükön rendre jött az over, most már ideje egy under fogadásnak jönnie, az összesített pontokat tekintve.

Tipp: Összesített pontok száma  199,5 ALATT
Odds: 1.81
Erősség: 6/10





2. tipp
Tenisz, Brisbane: 2015.01.04.  03:30
Grigor Dimitrov - Gilles Simon
(http://s3.reutersmedia.net/resources/r/?m=02&d=20150615&t=2&i=1056485448&w=&fh=&fw=&ll=644&pl=429&sq=&r=LYNXMPEB5E13M)

Nem nagyon szeretek erre a két játékos meccsére fogadni, pláne mert mindig bukok, de most nem bírom őket itt hagyni. Az indok egyszerű, túl kedvező még mindig Dimitrov oddsa számomra. Tavaly ugye vége lett Sharapovával a kapcsolatának, és edzőjével is befejezte a közös munkát, idén pedig újra motiváltan szeretne pályára lépni, és izgatottan várja az év elejét. Szeretne visszatérni régi formájához, és általában év elején ő jó formában van. Brisbaneben tavaly elődöntő, három éve pedig döntős volt. Van tehát védendő pontja, ellenben Simonnal, aki tavaly Brisbaneben az első körben búcsúzott a hazaiak versenyzője Duckworth ellen. Túl sok szakmai indokot nem tudok felhozni, mert nem értek annyira a teniszhez, csak az odds fogott meg ezen a meccsen (illetve Dimitrov fogadkozása), és remélem, hogy nem babrálnak ki velem megint Simonék...
Tipp: Dimitrov nyer
Odds: 1.78
Erősség: 4/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 04, 2016, 10:41:57
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 03, 2016, 20:25:26
1. tipp
Kosárlabda, NBA: 2015.01.04  00:00
Washington Wizards - Miami Heat


Tipp: Összesített pontok száma  199,5 ALATT
Odds: 1.81
Erősség: 6/10




2. tipp
Tenisz, Brisbane: 2015.01.04.  03:30
Grigor Dimitrov - Gilles Simon


Tipp: Dimitrov nyer
Odds: 1.78
Erősség: 4/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 04, 2016, 15:46:43
Szétnézve az NBA piacon semmi extra nem volt (talán egy Houston győzelem..), teniszben nem hiszek az indiaiakban, szóval maradnak a téli sportok. Amúgy csak most tűnt fel, hogy mindenhova 2015-öt írtam.  ;D

3. tipp
Síugrás, Négysáncverseny: Bischofshofen  2016.01.05.


(http://www.fis-ski.com/mm/Photo/Photo/General/06/22/76/62276_G08_W01.jpg)

Meglehetne várni ezzel a tippel a selejtezők végét, de lehet addigra esni fog az odds. Szóval Stefan Kraft. Tavalyi év végi formájához képest abszolút gyenge az osztrák, és a négysáncon sem volt top formában. Most viszont jön neki a hazai pálya. Bischofshofen mellett lakik, ott szokott edzeni, ott mutatkozott be a világkupában, ott szerezte élete első dobogóját,  és tavaly is bronzérmes lett a négysánc záróversenyén. Nyilatkozta, hogy nem volt elégedett az innsbrucki állomáson elért eredményével. Hiába ugrotta jól eddig a selejtezőket, utána valahogy mindig elmaradt a jó teljesítmény. Csalódott volt Kraft, de elmondta, hogy Bischofshofen az igazi otthona és ott szokott igazán jól szerepelni. Nagy a fogadkozás és általában jól is megy neki ezeken a versenyeken, így nálam megér egy tippet a dobogója. Prevc lendületben, őt lehet senki nem tudja majd megállítani, de a dobogó másik két foka még kiadó. Egy osztráknak kötelező odaérni, és ez sztem Kraft lesz. Apró a tét, mert csak ebben látok fantáziát, a H2H fogadásokban nem...
Tipp: Stefan Kraft dobogón végez
Odds: 5.50
Erősség: 1/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 06, 2016, 20:35:02
Kraft 4. lett.  :noway:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 04, 2016, 15:46:43
3. tipp
Síugrás, Négysáncverseny: Bischofshofen  2016.01.05.


Tipp: Stefan Kraft dobogón végez
Odds: 5.50
Erősség: 1/10
Lássuk a hétvégi longtermeket, és pár NBA-t estére. Szemezgetek pár tenisszel, de nem igazán tudok dönteni, hogy hol lesz meglepetés.

4-5. tipp
Golf, European Tour: SA Open, Johannesburg  2016.01.07-10.


(http://www.europeantour.com/mm/photo/tournament/tournaments/20/92/29/209229_m16.jpg)

Eljött a január, és kisebb kihagyás után folytatódik tehát a golfszezon. PGA Tour nem kecsegtet jó fogadásokkal, ezért az első héten a European Tour berkein belül maradunk. Szokás szerint az év első részében a European Tour bejárja Afrikát és Ázsiát. Első állomás Dél-Afrika és azon belül is Johannesburg. A South African Open (SA Open) nagy hagyományokra tekint vissza, hiszen több mint 100 éves a verseny történelme. Majd 20 éve csatlakoztak a European Tour sorozathoz, és olyan versenyzők tudtak itt nyerni, mint Vijay Singh vagy épp Ernie Els. Vannak hagyományosan jól szereplő versenyzők, ezek közé tartozik a 2011-es győztes Hennie Otto és Trevor Fischer Jr. Utóbbi 2015-ig nem igazán vitte túlzásba a versenyzést, szinte csak hazai versenyeken indult, de azon stabilan jól versenyzett. Elmúlt 5 évben rendre első húszban végzett az SA Openen, és idén is valami hasonlót várok tőle.
Hennie Otto a 2011-es győztes, ezen kívül még van két ET győzelme. Néha egészen jó versenyeket produkál, de aztán utána kép félévre is teljesen eltűnni a mezőnyben. Általában az olasz illetve hazai versenyeken teljesít jól. Év elejét megszokta nyomni, ilyenkor jönnek is tőle a jó eredmények.

Tipp: Hennie Otto Top20-ban végez
Odds: 2.75
Erősség: 4/10

Tipp: Trevor Fischer Jr. Top20-ban végez
Odds: 2.62
Erősség: 4/10



6. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.07.
Boston Celtics - Detroit Pistons


(http://need4sheed.com/wp-content/uploads/2010/11/pistons_vs_celtics_n4s_logo1.jpg)

Megrogyott egy kicsit a Boston. Kikapni otthon a Lakerstől, majd a Brooklyntől szerintem eléggé ciki. Várható is volt, hogy jönni fog a lejtmenet, mert a periméterről folyton sérült valaki. Előbb Smart bajlódott sérüléssel, most pedig Avery Bradley dőlt ki, ráadásul még Isaiah Thomas is sérüléssel bajlódik, így a játéka kérdéses. Bradley kiesése gyengíti a védelmet, amire szükség lenne Reggie Jacksonék ellen. A Detroit képes bárkit meglepni idegenben, bizonyítja ezt a Bulls vagy épp a Miami elleni siker. Most eljött az ideje a revansnak, ugyanis a Boston épp Detroitban verte a Pistonst két hete. Drummondot képtelenség lesz megállítani a Bostonnak a palánk alatt, míg Jennings a padról beállva adhat lendületet a vendégek játékának. Periméteren kicsit erősebbnek érzem a vendégeket, palánk alatt pedig nagy lehet a fölényük Drummond miatt, akire nincs igazán embere a Bostonnak. Szoros meccsen, de vendég sikert várok.
Tipp: Detroit Pistons nyer
Odds: 2.40
Erősség: 6/10




7. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.07.
Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies


(http://sas.suplitodomedia.com/articles_images/GamblersPalace/OKC-THUNDER-vs-MEM-GRIZZLIES.jpg)

Hiányzik Durant a vendégeknél, ez pedig rányomhatja bélyegét a találkozóra a hazaiak oldaláról. Az ő kiesésével egyfejűvé vált a Thunder, és szinte csak Westbrooktól várhatják a győzelmet, ami nem egy életbiztosítás. A Memphis védekezése ugyanis feljavult, és kezdik végre összekapni magukat Gasolék. Conley vezette perimétersor összeállt, így Westbrook vért fog izzadni a sikerért. Pláne azért, mert a Macik revansot akarnak, mivel legutóbbi decemberi egymás elleni meccsükön a Thunder 40 ponttal verte a Grizzliest. Ugyan vannak még kisebb megingásaik Gasoléknak, de már jóval jobban játszanak, mint év elején. Egy ilyen ziccert (hogy nincs Durant a hazaiaknál), szinte kötelező kihasználniuk. Hazaiakra nem vár tehát könnyű meccs, és ezek után én vereséget várok tőlük. Legutóbb Durant nélkül hazai pályán a Sacramento ellen belefutott egy kínos vereségbe. Tavaly már bebizonyította az OKC, hogy Durant nélkül eléggé gyenge a csapat, és nem képesek stabilak maradni, és Westbrook sem képes minden meccset egyedül nyerni. Most is valami hasonlót várok. A biztonság kedvéért én egy vendég hendit játszok meg, így még biztosabbnak érzem a tippet.
Tipp: Memphis +5,5 ponttal
Odds: 2.00
Erősség: 7/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 08, 2016, 22:47:37
Felemás volt ez a játéknap, pláne mert hibát követtem el. Durant játszott, csak ez túl későn derült ki, így már nem tudtam reagálni rá, ezért egyértelmű is volt az OKC meccs (Durant 26 pont 17 lepattanó..). Mindenből tanul az ember. Újabb NBA-t néztem ki holnap hajnalra, meglátjuk mi lesz.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 06, 2016, 20:35:02
6. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.07.
Boston Celtics - Detroit Pistons


Tipp: Detroit Pistons nyer
Odds: 2.40
Erősség: 6/10




7. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.07.
Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies


Tipp: Memphis +5,5 ponttal
Odds: 2.00
Erősség: 7/10

8. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.09.
Washington Wizards - Toronto Raptors


(http://sas.suplitodomedia.com/articles_images/GamblersPalace/TOR-RAPTORS-VS-WSH-WIZARDS.jpg)

Ideje visszavágnia a Wizardsnak, mivel kevesebb mint két hét alatt kétszer kaptak ki a Torontótól. Ugyan nem sok ponttal, de nyert a Raptors ellenük, most hazai pályán bizonyíthatnak. DeMarre Carroll megsérült a vendégeknél, így az ő játékára biztosan nem számíthat a Toronto. Nagy érvágás ez, hiszen kiválóan védekezik Carroll. A Toronto elkapta mostanság a fonalat védekezésben, viszont ezzel a meccsel én óvatosan bánnék. Idén már háromszor verettem a Torontót és szinte mindig nyertek. Nem tudom hogyan állhatnak ilyen jól, de valami mégis működik a csapatnál. Edzői is gyenge, némelyik játékos fogalmam sincs mit keres itt, de mégis jönnek a győzelmek. Ezek a dolgok miatt kicsit óvatosabban tippelek a Wizards sikerére. Hiába a két vereség a Washingtonnál, a Cavs ellen fantasztikusan játszottak Wallék. Olyan támadójátékuk volt, amivel szinte a liga összes csapatát megverték volna. Sok gólpassz, látványos és pontos befejezések. Kell ennél több? A Toronto ellen megmutathatják otthon, hogy mire képesek. Ki kell használniuk Carroll kiesését. Vannak a Wizardsnak is sérült játékosai, de a távollétüket már megszokta a csapat. Wall ihletett formában játszik, és ha nem megy neki a dobás, akkor kioszt 15 gólpasszt, míg Gortat kiváló a palánk alatt. Nehéz dolga lesz Valanciunas ellen, de nem megoldhatatlan. Szoros meccset várok megint, de most szerintem megtöri a Wizards a Raptorst, és kihasználja Carroll hiányzását.

Tipp: Wizards győzelem
Odds: 2.10
Erősség: 5/10





9. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.09.
San Antonio Spurs - New York Knicks


(http://sas.suplitodomedia.com/articles_images/GamblersPalace/NY-KNICKS-vs.-SA-SPURS.jpg)

Spurs verhetetlennek tűnik. Nagyon elkapták a fonalat mostanság, és bajnokaspiránshoz méltóan játszanak. Szinte minden ellenfelet rommá vernek, és teszik ezt úgy, hogy a sztárjaik tudnak pihenni. Legutóbbi Aldridge és Parker ülték ki a meccset a Jazz ellen, de így is simán nyertek Coach Pop fiai. A New York is nagyon összekapta magát. Carmelo Anthonyék bejelentkeztek egy playoff helyért, és sorozatban három meccset nyertek. Na de milyen hármat? Kétszer az Atlantát verték, egyszer pedig a Miamit, és ebből kettő back-to-back meccs volt, ráadásul kétszer idegenben is nyertek. Nagy szó ez. Anthony elkapta a fonalat, a támadójátékuk rengeteget fejlődött, Porzingis is kezd visszatalálni az év eleji formájához, és Afflalo is hasznosítható. A Spurs rotáció ugyan mélyebb, de a Knicks ezzel a formával megszorongathatja őket. Az elmúlt években is az egymás elleni meccseiken rendre a Spurs volt a favorit, de a Knicksnek mindig sikerült megszorongatni Duncanéket, most is valami hasonlót várok. A hendi határ eléggé magas (15 pont körül), ennél most jóval erősebbnek érzem a Knickset. Anthony, ha kell vállára veszi a csapatot, de a Knicks már nem egyfejű gárda, hanem kiváló segítői vannak. Jelenlegi formájukat elnézve, képesek 10 pont környékén maradni a Spurs ellen idegenben is szerintem. Palánk alatt a Porzingis-Lopez páros ütős, Leonardnak sok dolga lesz Anthonyval, ráadásul Tony Parker játéka erősen kérdéses, pedig az irányítóposzton szükség lenne rá. Aldridge nagy valószínűséggel pályára lép, de meg fog gyűlni a baja Porzingisszel.

Tipp: Knicks +12,5 pont
Odds: 2.20
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 11, 2016, 14:36:39
Túl a hónap első harmadán. Golffal kapcsolatban idén megnyomom a tippelést, mert egyre több rációt látok a top20-as 2.00 feletti tippekben. Jobb kiválasztási rendszer kell, de működhet a dolog. NBA-vel kapcsolatban...Toronto meccseire idén többet nem fogadok.  ;D
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 06, 2016, 20:35:02
4-5. tipp
Golf, European Tour: SA Open, Johannesburg  2016.01.07-10.



Tipp: Hennie Otto Top20-ban végez
Odds: 2.75
Erősség: 4/10

Tipp: Trevor Fischer Jr. Top20-ban végez
Odds: 2.62
Erősség: 4/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 08, 2016, 22:47:37

8. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.09.
Washington Wizards - Toronto Raptors


Tipp: Wizards győzelem
Odds: 2.10
Erősség: 5/10




9. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.09.
San Antonio Spurs - New York Knicks



Tipp: Knicks +12,5 pont
Odds: 2.20
Erősség: 5/10

Sajnos a 10. tippet nem tudtam posztolni, de utólag visszacsatolva képpel itt van:


10. tipp
Tenisz, Auckland  2016.01.11.
Steve Johnson - Matthew Barton



Tipp: Matthew Barton +4,5 game
Odds: 1.,90
Erősség: 4/10

Egy megérzés volt. Kár, hogy nem fogadtam meg Barton sikerét....  Lakersen gondolkoztam sokáig, de nem szeretek rájuk rakni, plusz kiderült, hogy Kobe és Russell nem játszik. Ki is kaptak.
Holnapi NBA kínálatból semmi sem fogott, mindössze egy tenisz meccs érdekel.

11. tipp
Tenisz, Auckland  2016.01.12.
Tearney/Whitehouse - Monroe/Young


(http://www.stuff.co.nz/content/dam/images/1/2/m/m/r/n/image.related.StuffLandscapeSixteenByNine.620x349.12mme5.png/1421042162433.jpg)

Egy hazai páros küzd meg Youngék ellen a továbbjutásért, és bőven látok fantáziát Whitehousék győzelmében. Egy közös meccsük volt eddig, ott nagy meglepetésre eléggé megszorongatták a Melo/Mirnyij duót. Mind Melo, mind Mirnyij jó páros játékosok, szóval érdemes odafigyelni erre az új-zélandi párosra. Utána kellett néznem a páros tagjainak, mert életembe nem hallottam róluk. A fiatalabbik Tearney, aki egy jobbkezes játékos, és épp ma hajnalban játszott Younggal egyesben. Kikapott, de nem vallott akkora szégyent. Whitehouse egy rutinos róka már, aki nem ért el ugyan kiemelkedő eredményeket, de párosban nem annyira rossz balkezes player. Young és Monroe játszottak már együtt többször is, de a győzelmek nem kényeztették őket. 3 siker mellett 7 vereségük van, és a győzelmeiknél sem a magabiztosság jellemezte őket, ahogy elnézem. Simán benne van egy háromszettes meccs, de az is, hogy az új-zélandiak lehozzák a győzelmet. Megérzés ez is, és ha kikerül szetthendi vagy over, akkor lehet azt is bejátszom.

Tipp: Tearney/Whitehouse nyer
Odds: 3.38
Erősség: 3/10




Végére pedig lássuk, hogyan állok tíz tipp után. Ha nem futok bele nagy hibákba, lehetne ez sokkal fényesebb is.

Nyertes/vesztes tipp: 6/4
Találati arány: 60%
Átlagodds: 2,50
Profit/Veszteség: 23,46
ROI: 53.31%
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 13, 2016, 18:15:24
Na ez jó gyenge tipp volt  :noway:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 11, 2016, 14:36:39
11. tipp
Tenisz, Auckland  2016.01.12.
Tearney/Whitehouse - Monroe/Young


Tipp: Tearney/Whitehouse nyer
Odds: 3.38
Erősség: 3/10

Menni kell tovább, most egy újabb vesztes tenisz tippet néztem ki magamnak. Lehet estére még egy NBA is lesz, igaz arról nem lesz akkora elemzés, mert minden DeAndre Jordan játékától függ, illetve az Atlanta kezdőjétől.


12. tipp
Tenisz, Auckland  2016.01.14.
Kevin Anderson - Jack Sock


(http://img.livetennis.com/livetennis//201504/Apr11/2015Apr11011146_467502414.jpg)

Láttam már őket párszor játszani, de nem vagyok akkora teniszguru, hogy minden meccsüket nézzem. Engem az fogott meg ebben a meccsben, hogy a szerdai játéknapon alig volt 3 szettes mérkőzés. Konkrétan egy volt csak a nyolcból, és kedden se volt túl sok. Ebben a meccsben viszont látok rá fantáziát. Viszonylag kiegyenlített meccsre számítok (hasonló oddsok is erre utalnak), így ülhet a 3 szettes tipp. Elmúlt két meccsükön csak két szettig jutottak, így ideje megtörni ezt a formát. Tornán se játszották még 2-nél többet egyik meccsükön sem. Nem egy atombiztos indoklás, viszont valamiért a tippet erősnek érzem.
Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.37
Erősség: 7/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 14, 2016, 00:37:04
13. tipp
Kosárlabda, NBA 2016.01.14.
Los Angeles Clippers - Miami Heat


(http://sas.suplitodomedia.com/articles_images/GamblersPalace/Los-Angeles-Clippers-vs-Miami-Heat.jpg)

Sosem jó, ha egy tippen sokat kell agyalni. Ezen kellett, ráadásul 13. tipp. Biztos a bukás, de még így is látok benne fantáziát. Ebből is fogok valamit tanulni legalább. Szóval az ötlet a következő: hazaiaknál DeAndre Jordan nincs 100%-os állapotban (megfázás vagy mi a baja), míg a vendégeknél Hassan Whiteside maródi. Lehet mindketten pályára lépnek, de az is megeshet, hogy mindketten pihennek. Clippers bombaformában, a Heat pont az ellentéte. Viszont, nem csak Jordannek vannak problémái a hazaiknál, hanem Griffin is sérült. Ő nem is játszik. Megnéztem az elmúlt kilenc győzelmüket, és azokból a meccsekből mindössze kettő olyan ellenfél volt, ahol komoly magasemberek ellen kellett volna küzdenie a Clippersnek (vagyis Jordannek). Ebből a Wizards nem fogott ki jó napot, míg a Pelicans megszorongatta a Clippers. Az elképzelés az, hogy a Miaminak jó a védekezése (legalábbis alapjáraton), így ha periméteren meg tudják fogni Pault (amire minden esély megvan), akkor hozható a meccs, mert Bosh a palánk alatt komoly tényező lehet (védekezésben már kevésbé, de lehet Jordan nem is játszik). Így egy kis szerencsével győzhet is a Miami. Small-ballt jól játsszák, és egy olyan ellenfelet kaptak, akik szintén erre kényszerülnek. Mivel lehet ebből egy szoros meccs is, ezért egy 3,5 pontos hendit néztem ki a floridaiakra.
Tipp: Miami +3,5 ponttal
Odds: 2.20
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 14, 2016, 20:51:34
Miamiból megint tanultam valamit..  ;D 
Újabb este, most csak NBA-vel foglalkozok. Első megérzés, hogy sok lesz ma a vendég győzelem. Meglátjuk mi jön be belőle. 3 meccset néztem ki. Na persze nem a kis szorzós Toronto és Chicago sikert...az túl egyszerű lenne, és túl könnyen bejönne. Nincs benne kihívás.  ;D Inkább a nagy oddsok felé fordulok szokás szerint.  ;D
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 14, 2016, 00:37:04
13. tipp
Kosárlabda, NBA 2016.01.14.
Los Angeles Clippers - Miami Heat


Tipp: Miami +3,5 ponttal
Odds: 2.20
Erősség: 5/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 13, 2016, 18:15:24
12. tipp
Tenisz, Auckland  2016.01.14.
Kevin Anderson - Jack Sock


Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.37
Erősség: 7/10

14-16. tipp
Kosárlabda, NBA: 2016.01.15.
Memphis Grizzlies - Detroit Pistons
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers
Utah Jazz - Sacramento Kings


(http://www.jackpotbetonline.com/wp-content/uploads/2015/08/NBA21.jpg)

A Memphis meccsével kapcsolatban egyre jobban érzem a Detroit sikerét. Jacksonék jó formában vannak, még akkor is, ha kikaptak a Spurstől. Reggie Jacksonra Conley távollétében nincs nagyon embere a Memphisnek, és azért a Houston ellen eléggé akadozott a Macik gépezete. Drummondra nehéz este vár, de Gasolék nincsenek olyan formában, mint az elmúlt években. Látok fantáziát egy vendég sikerben, pláne mert eléggé szépen elkapták a fonalat Jacksonék. Periméteren nehéz lesz őket megállítani az biztos. Ráadásul illik visszavágni a Detroitban elszenvedett utolsó mp-es vereségért a Memphisnek.
A Spurs - Cavs meccsen mindenki sima hazai győzelmet vár. Tavaly megfigyeltem, hogy Lebronék szinte mindig összeszedik magukat a San Antonio ellen és tavalyi két meccsük ezáltal eléggé szorosra sikeredett. Idén is valami hasonlót várok. Nem igazán működik még a támadójáték a Cavsnél, de ahol két ekkora sztár van (Irving és Lebron), ott bármi megtörténhet egy meccsen. A Spurs nagyon összeszedte magát, és hazai környezetben verhetetlenek, viszont volt jó pár meccs (Clippers, Knicks stb.), ahol megszorongatták őket. Komolyabb ellenféllel (GSW, OKC, Cavs) még nem találkoztak idén hazai környezetben, így ez lesz az első erőfelmérő számukra. Szoros és kiegyenlített meccset várok, mert a Cavs képes kiváló védekezésre is, a kérdés csak az, hogy melyik csapat mennyire veszi komolyan ezt a meccset. Emiatt nem olyan nagy téttel, de egy Cavs hendit el tudok képzelni ezen a találkozón.
Nem igazán gondoltam év elején, hogy ez a két csapat a playoffért fog küzdeni, de a Kings összekapta magát, és a Utah is szépen tartja a playoff helyét. Mindkét gárdának back-to-back találkozó lesz. A Kingsben kicsivel több kraftot érzek, mint a hazaikban. Gobert egyelőre csak limitált időt tölt a pályán, és azt sem mindig hasznosan, és ha Haywardot megfogják, akkor annyi a Jazz játékának. A Kings ebből a szempontból jobb, mivel ott Cousinstól kezdve Rondón át, akár még Gay is a hátára tudja venni a csapatot. Cousins ihletett formában játszik, és Rondo is nagyon bizonyítani akar, így szerintem ezt a meccset képes megnyerni idegenben a Kings. Nagyon fog hiányozni a Utahból Favors, így Gobertre még több feladat hárul majd.

Tipp: Detroit győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 6/10

Tipp: Cleveland +5,5 pont
Odds: 2.05
Erősség: 5/10

Tipp: Sacramento győzelem
Odds: 2.10
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 15, 2016, 17:17:10
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 14, 2016, 20:51:34
14-16. tipp
Kosárlabda, NBA: 2016.01.15.
Memphis Grizzlies - Detroit Pistons
San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers
Utah Jazz - Sacramento Kings


Tipp: Detroit győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 6/10

Tipp: Cleveland +5,5 pont
Odds: 2.05
Erősség: 5/10

Tipp: Sacramento győzelem
Odds: 2.10
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 16, 2016, 21:19:24
17-18. tipp
Kosárlabda, NBA: 2016.01.17.
Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings


(http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2015/11/chris-paul-rajon-rondo-nba-los-angeles-clippers-sacramento-kings-850x560.jpg)

Back-to-backből érkezik mind a Hornets, mind a Bucks. A Milwaukee egy hosszabbításos rangadót nyert meg az Atlanta ellen, míg a Hornets idegenben kapott ki. Felemás meccsek tehát, és mindkét csapat fáradt. Alapjáraton egy szoros találkozót várok, hiszen ezt hozta az elmúlt időszakban is az egymás elleni meccseik is. Bucksnak Monroe révén a palánk alatti szekciója jó, míg a Hornetsnek Walkerék révén a perimétere. Két ellentétes csapat játszik tehát egymással, és az adott napi forma dönt majd. Nálam ez 50-50%, így az oddsokat ezek alapján kicsit elmérték, és emiatt nekem egy Bucks hendi megtetszett a meccsre.
Idén már egyszer találkozott egymással a Clippers és Kings, akkor Griffin és Jordan extráinak hála győzött otthon 5 ponttal a Clippers. Most mindketten sérültek és kihagyják a meccset, így Cousins kedvére garázdálkodhat a palánk alatt. Chris Paul megkapja Rajon Rondót a nyakába, aki bármennyire is formán kívül volt az elmúlt időszakban években, bárki ellen képes felszívnia magát (Paul ebben extra motivációt nyújthat számára). Megint szoros meccset várok, de most a Clippers elit palánk alatti szekciójának hiányában, még a Kings győzelem sem elképzelhetetlen.

Tipp: Hornets +6,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10

Tipp: Kings +5,5 pont
Odds: 2,07
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 17, 2016, 11:44:29
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 16, 2016, 21:19:24
17-18. tipp
Kosárlabda, NBA: 2016.01.17.
Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks
Los Angeles Clippers - Sacramento Kings


Tipp: Hornets +6,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10

Tipp: Kings +5,5 pont
Odds: 2,07
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 17, 2016, 18:17:56
19. tipp
Amerikai foci, NFL   2016.01.17
Carolina Panthers - Seattle Seahawks


(http://sas.suplitodomedia.com/articles_images/GamblersPalace/Carolina-Panthers-vs-Seattle-Seahawks.jpg)

Írhatnék itt nagy okosságokat, de őszintén megmondva fogalmam sincs az NFL-ről.  ;D Ezt a tippet Ghastly NFL-es naplójába láttam, és benne meg bízok, hogy hozza a tutit, szóval hajrá Seattle.   

Tipp: Seahawks győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 18, 2016, 13:34:46
Tanulság, ne fogadj olyanra, amihez közöd nincsen.  ;D
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 17, 2016, 18:17:56
19. tipp
Amerikai foci, NFL   2016.01.17
Carolina Panthers - Seattle Seahawks


Tipp: Seahawks győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 4/10



Kezdődik végre a kerékpár szezon, így a naplóban is jönnek sorba majd a kerékpáros tippek. Szintén a héten rajtol majd a rali évad is, így a 14 versenyről is olvashattok majd tippeket. Illetve amint megyünk bele egyre jobban a golfszezonba, úgy lesz onnan is egyre több tipp.




20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.

(http://www.ride.co.za/wp-content/uploads/2015/01/daryljuan.jpg)

Szóval útjára indul az idei kerékpáros szezon. Ausztrália és Tour Down Under. Összetett szempontjából akad jó pár tippem a versenyre, hiszen ott van Haas Pantano ellen. Haas jól kezdte az évet, és bombaformában van. Végre csapatkapitány a csapatánál. Szinte mindenki érte fog dolgozni. Jól bírja a kisebb emelkedő és gyors, pont mint Pantano. Ilyen oddson nem lehet otthagyni az ausztrált. Ott van még Hansen vs Grmay. Az afrikai Grmay tavaly ugyan jól ment, de most segítenie kell majd Meintjenst, ami nem túl bíztató. Hansen is segítő lesz, hiszen ő Vallsnak a vízhordója, de egy fokkal jobb hegyimenő, mint Grmay, ráadásul hazai verseny számára, ahol általában első 20-ban végez.
Térjünk rá az első szakaszra. 130 kilométer és egy sprintbefutó vár majd a mezőnyre. Első hely kérdésével nem foglalkoznék, hiszen Ewan hatalmas favorit, és ha semmi nem jön össze, akkor elvileg győznie kéne az ausztrál tinisztárnak. Amire én felhívnám a figyelmet az a nagyon meleg (37 fok várható), és ezt sokan nem bírják. Aki bírja az Juan José Lobato. A spanyolok zsenije tavaly is egy szakaszgyőzelemért jött, és idén is hasonlóak az elvárásai. Akkor simán teljesítette és ő hagyományosan jó formában az év elején. Tudja, hogy itt kell halomra nyernie magát, mert év közben már a sztárok is formába lendülnek. Mint említettem jól bírja a meleget, de van egy kiváló felvezetője is Rojas révén, így biztosan a győzelemért harcol majd. A People Choice-on kicsit elvaxolta a hajrát a Movistar és csak 14. és 16. helyen futottak be. Most viszont biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat. Lobato ellenfele Henderson a fogadóirodák szerint. Gregory Henderson egy kiégett versenyző. Az ausztrálok nagy öregje már 39 éves, és az elmúlt években inkább már csak a médiában mutatott teljesítményére emlékszünk (mindenkinek beszólogat). Ő már csak egy felvezető ember Greipel előtt, de azt a feladatát se oldja meg mindig jól. Most első számú sprinter a TDU-n, de a gyorsasága és helyezkedési képessége már nincs meg. Ezt bizonyítja a People Choice vasárnapi versenyén mutatott formája. Hajrá előtt nem sokkal még az élmezőnyben volt, majd hirtelen eltűnt. Ilyen oddson én ellene nem tudom otthagyni Lobatót. Másik érdekes párosítás a Hoff - Jones lehet, ahol Hoffra tennék, mert rutinos és jól megy év elején. Jones egy feltörekvő sprinter, de nincs meg az a gyorsasága, ami a WT sprintekhez kell.

Tipp: 1. szakasz: Lobato - Henderson: Lobato végez előrébb
Odds: 1.80
Erősség: 7/10


Tipp: Összetett: Haas - Pantano: Haas végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 3/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 12:19:54
Elmúlt két nap nem sikerült túl fényesre, leszámítva az NBA-s tippeket.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 18, 2016, 13:34:46

20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.


Tipp: 1. szakasz: Lobato - Henderson: Lobato végez előrébb
Odds: 1.80
Erősség: 7/10



Remélem következő napokban tudok javítani.
Eddigi eredmény a hónap majd 2/3-nál és 20 tipp után:
Nyertes/vesztes tipp: 11/9
Találati arány: 55%
Átlagodds: 2,35
Profit/Veszteség: +29,72
ROI: 30,02%



22. tipp
Golf, European Tour:Abu Dhabi   2016.01. 21-24.

(http://www.europeantour.com/mm/Photo/Tournament/Tournaments/24/60/86/246086_M08.jpg)

A European Tour keretein belül Abu Dhabiba látogat a mezőny. Afrika után tehát megkezdi ázsiai túráját a torna. Az első állomáson rengeteg sztárt láthatunk majd: Spieth, McIlroy, Kaymer, Westwood, Sullivan, de én nem rájuk hívnám fel elsősorban a figyelmet, hanem egy fiatal britre. Tyrrell Hatton Angliában született és mindössze 24 éves. Már több mint 5 éve profi, és eddig elkerülték az igazán nagy győzelmek, de tehetsége egyértelműen látszik. Az elmúlt két évben 10x ért oda top10-es helyekre European Tour versenyeken, és számtalanszor végzett top20-ban. Egyik kedvenc pályája a mostani Abu Dhabi Golf Club, ahol kétszer indult és mindkétszer első 20-ban végzett. Sokszor nüanszokon múlott a győzelme. Ugyan vannak megingásai a brit fiúnak és előfordul, hogy elég hamar kiesik egy versenyen, de összességében lehet rá számítani, hogy jó eredményt ér el. Most is látok benne fantáziát, annak ellenére, hogy sok sztár lesz a versenyen, de ők maximum 5-6 helyet foglalnak majd el a top20-ból. Év első versenyén bemelegített a Joburg Openen, kevés sikerrel, de ő így szokta kezdeni általában az évet. Kifejezetten szereti a Közel-Keleti versenyeket, és jól is bírja a meleget, így jó szereplést várok tőle.
Tipp: Hatton top20-ban végez
Odds: 4.00
Erősség: 3/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 17:18:45
Jöhet a mai nagyüzem. Kezdtem egy golf tippel, most pedig még három sportágból jönnek tippek (este meg majd egy bringás tipp). Túl sok a jó esemény... :noway:

23-24. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.20
Miami Heat - Milwaukee Bucks
New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves


(http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Dwyane+Wade+Milwaukee+Bucks+v+Miami+Heat+cikafdoAshLl.jpg)

Gödörben a Miami Heat. Elmúlt 7 meccsből 5 vereség, legutóbb pedig 25 ponttal égtek az OKC ellen. Igazsághoz hozzátartozik, hogy 6 meccset játszottak zsinórban, és köztük három nyugati élcsapat ellen. Azonban nem csak a sok vereség miatt vannak gödörben, hanem sok a sérültjük is. Dragic kihagyta legutóbbi három meccsüket és most sem játszhat, Andersen hol van hol nincs, csereirányító Udrih pályára lépése is erősen kérdéses, és Dwayne Wade is sérüléssel is bajlódik. Ehhez jön még Gerald Green sérülése, és a periméteren alig maradt játékosa a Miaminak. Irányító poszton tehát nagyon karcsú lett a csapat, és Wade kiesésével pedig a periméter is még jobban legyengülne. A Milwaukeenál ellenben minden rendben. Vasquez sérülése csak kicsit törte meg a lendületüket, Mayo pedig nem nagyon hiányzik a csapatnak. Nélküle két győzelemnél tartanak zsinórban. Monroe jól játszott legutóbb a palánk alatt, ahogyan Jabari Parker is. Rájuk most is szükség van a Miami ellen, ugyanis ha meg tudják fogni Boshékat, akkor bőven nyerhető a Bucks számára a meccs. Szorosabb meccset várok, és reményeim szerint a Bucks lehozza a hendit, sőt akár a győzelmet is.
A Pelicans tegnap eléggé meghajtotta a Memphis elleni meccsét. Sokáig partiban voltak Anthony Davisék, végül nagyon kicsin múlott a siker számukra. Szinte back-to-back lesznek a Minnesota ellen, akiknél megtört a jég az elmúlt meccsen a Phoenix ellen, és kilenc vereség után végre nyertek. 30-al alázták a Phoenixet, és kicsit helyrerakták a csapatmorált. Érdekes csata lesz a palánk alatt a jelen/jövő magasembereinek küzdelme: Davis-Towns csata. Periméteren egy kicsivel erősebbnek érzem a vendégeket, míg a palánk alatt a Pelicans dominálhat. Én személy szerint szoros meccset várok, mivel a Minny képes megszorongatni az ellenfeleket idegenben (Houston, Spurs), és lehet egy back-to-backből érkező Pelicans nem lesz végig annyira éles, hogy tetemes előnnyel leszakítsa a Farkasokat.

Tipp: Milwaukee +4,5 pont
Odds: 2.00
Erősség: 6/10

Tipp: Minnesota +4,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10



25. tipp
Rali világbajnokság, Monte-Carlo: 2016.01.21-24.

! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=5F6dVnDpm4I#)

Megkezdődik a héten a rali-vb szezon is. Nézegettem a kínálatot, és pár dolgon megakadt a szemem, de előtte utánanéztem az idei változásoknak pontosan. Szóval a Citroen kiszállt a szezonra a WRC-ből, és nem indítanak gyári csapatot. Östberg ezek után el is szerződött a Fordhoz, míg Meeke maradt egy évre tesztelni a 2017-től újra teljes erőbedobással induló citronyokat. Meeke tehát idén nem lesz érdekelt a rali-vb pontversenyében, sőt inkább az autók tesztelésével fog foglalkozni. A Hyundai az év első versenyén Monte-Carloban próbálja majd ki az új i20-kat. Sordo és Neuville már megkapja az új kocsikat, Paddon még nem. Mikkelsennek új a navigátora, és a VW-k pedig készülnek megvédeni a csapat és egyéni vb címüket idén. Fogadásokról pedig annyit, hogy megtetszett Kris Meeke top6-ja, de elgondolkozva ezen, hogy idén nem érdekelt a vb pontversenyben, így erősen kérdéses a motivációja. Pláne régi tavalyi autóval száll harcba (mivel a tesztidőszak számára csak tavasszal kezdődik meg). Tavaly 10. lett itt, szóval erősen kérdéses, hogyan fog menni majd a szezonnyitón. Östberggel rakták párba az irodák. A norvég szereti és ismeri a tájat, és jól is megy rajta, hiszen elmúlt két évben két 4. helyet szerzett meg. Előrébb várom őt, mint a britet. Másik kérdés, hogyan megy majd Mikkelsen szezon elején. Hatalmas tehetség ezt már bizonyította, most viszont navigátort cserélt, és kérdés lesz az elején az összhang. Top4-re 1.62-et adnak az irodák, míg arra, hogy ennél lejjebb végez 2.10-et. Utóbbi eléggé csábító ajánlat....

Tipp: Meeke - Östberg: Östberg végez előrébb
Odds: 1.95
Erősség: 4/10



26-29. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.20.
Marin Cilic - Albert Ramos-Vinolas
Agnieszka Radwanska - Eugenie Bouchard
Federico Delbonis - Renzo Olivo
Xin-Yun Han - Yulia Putinsteva


(http://www.motorvision.de/bild/2/7/4/6/australian-open.jpg)

Függetlenül a teniszpályás tippektől jöttek ki ezek a meccsek, aztán az a "stratégia" még inkább megerősített benne, hogy lehet egy-kettő leesik a négyből. Szóval Ramos meccsén egyrészt azért fogadok a spanyolra, mert kedvenceim között van, másrészt szerintem sebezhető a horvát (de ezt nálam sokkal jobban leírták a főoldalon). Bőven látok benne rációt, hogy megszorongatja Cilicet.
Radwanska - Bouchard meccs nekem instant három szettes így első látásra, de ne kérdezzétek miért.
Olivóban pedig szimplán csak bízok, hogy nyer a házi rangadón. Minden tornán van pár meglepetés ember, akik mennek 2-3 kört, és olyan meccseket nyernek sorban, amiket még ők maguk is meglepődnek. Jól ment a selejtezőben Olivo és benne van, hogy most is nyer. Delbonis egy fokkal könnyebb ellenfél, mint Vesely.
Nem tudom ki ez a Han, de szerintem nyerni fog.  ;D Na ez ám az indoklás! Főoldalon faszán leírták, hogy Putinsteva élete győzelmét aratta, ilyenkor azért az ember kicsit ünnepel, meg el is száll fejben, és nehezebben neki a következő meccsre koncentrálni. Na ezt az ázsiai simán kihasználhatja.
Reggelre még néztem egy Tsonga meccset, hátha Jasika meglepetést okoz megint, de ezt már csak holnapi fogadásban derül ki, hogy rakok-e rá.
Tipp: Cilic - Ramos: Ramos +2,5 szett
Odds: 1.90
Erősség: 4/10


Tipp: Radwanska - Bouchard: 2,5 szett felett
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

Tipp: Delbonis - Olivo: Olivo nyer
Odds: 3.35
Erősség: 3/10


Tipp: Han - Putinsteva: Han nyer
Odds: 4.63
Erősség: 2/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 19:55:21
Ígértem estére egy kerékpár tippet, és be is tartom a szavam, igaz ez nem kisebb szorzó lesz, hanem hatalmas...

30. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.20.

(http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/08/EWAN-Caleb048pp-630x420.jpg)

Szóval 2. etap. Első csúnyán befürödtem Lobatóval, most őt próbálom veretni. Lehet kevés sikerrel, mert nagyon fekszik neki ez az etap, viszont ilyen oddson Ewant nem tudom otthagyni. Bombaformában van a kis ausztrál. Méterekkel nyerte az első szakaszt, és látszik rajta, hogy verhetetlen. Most egy emelkedős befutó jön, de lehet a fogadóirodák elfelejtették, hogy Ewan, ebben még jobb, mint a sík sprinteken. Tavaly a Vueltán ilyen etapon szerezte élete első GT győzelmét, ráadásul annak a szakasznak a vége meredekebb volt, és ott Sagant illetve Degenkolbot kellett vernie, akik azért jóval erősebbek, mint Lobatóék. Nagyon robbanékony Ewan, és elnézve Lobato formáját jó eséllyel megverheti őt az ausztrál. Mi az ami közbeszólhat? Az Orica és a csapattaktika...Gerrans is ott van a gárdában és lehet rá építik a befutót. Ezért megy csak alacsonyabb téttel ez a nagy szorzó, pedig nagy potenciált látok benne. Nyert már ennél jóval nehezebb emelkedősebb befutókat az ausztrál, így most bízok benne, hogy megint bizonyít. Egyértelműen ő van a legjobb formában a mezőnyben.
Tipp: Ewan nyeri a 2. szakaszt
Odds: 41.00
Erősség: 1/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 21, 2016, 11:43:52
Nem sikerült a tegnap hajnal túl fényesre, utána meg nem volt időm fogadni, lehet jobb is. Ma délre egy tipp az AO-ra. Indoklás most nincs, majd este lesz összegzés, meg új tippek.

31. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.21.
Julia Georges - Karolina Pliskova


Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.50
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 12:34:18
Elmúlt napokban nagyon megindultam a lejtőn, kíváncsi vagyok, hogy mikor állok meg....Íme:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 17:18:45
23-24. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.20
Miami Heat - Milwaukee Bucks
New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves


Tipp: Milwaukee +4,5 pont
Odds: 2.00
Erősség: 6/10

Tipp: Minnesota +4,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10

26-29. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.20.
Marin Cilic - Albert Ramos-Vinolas
Agnieszka Radwanska - Eugenie Bouchard
Federico Delbonis - Renzo Olivo
Xin-Yun Han - Yulia Putinsteva


Tipp: Cilic - Ramos: Ramos +2,5 szett
Odds: 1.90
Erősség: 4/10


Tipp: Radwanska - Bouchard: 2,5 szett felett
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

Tipp: Delbonis - Olivo: Olivo nyer
Odds: 3.35
Erősség: 3/10


Tipp: Han - Putinsteva: Han nyer
Odds: 4.63
Erősség: 2/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 19:55:21
Ígértem estére egy kerékpár tippet, és be is tartom a szavam, igaz ez nem kisebb szorzó lesz, hanem hatalmas...

30. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.20.


Tipp: Ewan nyeri a 2. szakaszt
Odds: 41.00
Erősség: 1/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 21, 2016, 11:43:52
Nem sikerült a tegnap hajnal túl fényesre, utána meg nem volt időm fogadni, lehet jobb is. Ma délre egy tipp az AO-ra. Indoklás most nincs, majd este lesz összegzés, meg új tippek.

31. tipp
Tenisz, Australian Open  2016.01.21.
Julia Georges - Karolina Pliskova


Tipp: 2,5 szett felett
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Szerencsére nem volt annyi időm fogadni, de jobb is mert amiket ránézésre mondtam volna, azok mind elmentek.
Most egy tipikusan olyan tipp jön, amitől félek, mert utálom veretni a Houstont, de ebbe most látok értéket.
32. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.23.
Houston Rockets - Milwaukee Bucks


(http://media.gettyimages.com/photos/giannis-antetokounmpo-of-the-milwaukee-bucks-drives-with-the-ball-picture-id462881634)

Nehéz időszakon megy keresztül idén a Rockets. Legutóbb volt egy feltámadásuk, ami nem tartott túl sokáig, mivel megint elindultak a lejtőn lefelé. A csapatnak nincs normális edzője (leginkább semmilyen sincs..), sérülések gyengítik az így sem egységes gárdát, szóval van baj bőven. A padról érkező Motiejunas január elején vesztette el a csapat, majd most jött a gárda centere Dwight Howard akinek a bokája sérült meg a legutóbbi meccsen, így a Bucks elleni derbit biztosan kihagyja. Nélküle eléggé nagy űr lesz a palánk alatt a Rockets védelmében. Ehhez érdemes még hozzátenni, hogy Patrick Beverley is sérüléssel bajlódik, így az ő játéka is erősen kérdéses. Jason Terry eddig a padról segítette a Houstont, de most ő is megsérült. A Rocketsnek ugyan vannak kiváló meccsei, de az idei teljesítményüket jelzi, hogy nagyon sokszor előfordul, hogy nem érdekli őket a találkozó és teljesen vállalhatatlan játékkal állnak elő. Egyáltalán nincsen motiváció a gárdánál, nagyon sok a megosztó személyiség (Harden, Howard, Lawson stb.), akikkel képtelenség hosszútávon együtt dolgozni. Harden teljesítménye is nagyon ingadozó, míg Lawsonról ne is beszéljünk. Most egy olyan Milwaukeet fogadnak, akik kijöttek a gödörből és a playoff helyekért harcolnak Keleten. Vasquez kiesését jól pótolták, így a csapat megindult felfelé a táblázaton. Jason Kidd egy jó edző, aki nagyon tudja motiválni a játékosait. Ez az eredményeken is látszik, ugyanis megverték a Miamit, Atlantát, Chicagót, illetve a Charlotte-ot. Idegenben sem vallanak szégyent, szóval érdemes rájuk figyelni. Monroe és Parker elkapták a fonalat a palánk alatt, így a Houston dolgát nagyon megnehezíthetik. Elképzelhetőnek tartok egy vendég győzelmet is, de én egy óvatosabb 2-3 pontos hendivel próbálkoznék ezen a meccsen, hátha szoros meccsre kerülne sor.

Tipp: Milwaukee +2,5 pont
Odds: 1.98
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 21:19:04
33. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.23.

(http://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/01/WATSON_00004037-064-630x419.jpg)

Egy BMC-s csatára hívnám fel a figyelmet. A csapaton belüli hierarchia alapján is izgalmas csatára van kilátás a szombati etapon. Rohan Dennis a címvédő és kiváló formában van, míg Richie Porte az újonnan érkező és szintén versenyt akar nyerni, az elmúlt két évben elért két második hely után. Mit tenne ilyenkor egy csapatvezető? Kinek adná a vezér szerepet? Vagy kétfejű tenné a csapatot. Dennis láthatóan jobb formában van, mint Porte. Robbanékonyabb, és tavaly is megnyerte ezt a hegyet. Épp most kapott új szerződést Dennis, a csapat elégedett vele és hosszútávon gondolkodnak benne. Dennisnek ez az egyik kulcsversenye idén, Portenak is fontos, de ez csak egy felkészülési állomás a szezonjában. Ő a Tourra készül  illetve a tavaszi többnaposokra. Lehet nagyon mellélövök ezzel a tippel, de ez lenne a logikus a BMC-től, hogy Dennist támogassák egy ilyen kisebb versenyen.
Tipp: Porte - Dennis: Dennis végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 7/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 23, 2016, 14:36:54
Ez a hét egy rakás fossal ért fel eddig. Ilyenkor, ha ennyire nem megy, akkor elmegyek 1-2 hét pihenőre (az se használ), de most stratégiát váltok és még többet tippelek. Lehet még többet bukok, de ki kell ezt is próbálni. Tavaly januárban sem éreztem a kerékpáros tippeket, úgy látszik ez a hagyomány idén januárban sem szakad meg. Tekintsünk inkább előre..
Többsége foci lesz a tippeknek. Meglátjuk, hogy ezek is olyan simán mennek-e el.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 21:19:04
33. tipp
Kerékpár, Tour Down Under   2016.01.23.

Tipp: Porte - Dennis: Dennis végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 7/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 22, 2016, 12:34:18
32. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.01.23.
Houston Rockets - Milwaukee Bucks


Tipp: Milwaukee +2,5 pont
Odds: 1.98
Erősség: 6/10

34. tipp
Kosárlabda, NBA:  2016.01.24.
Charlotte Hornets - New York Knicks


Épp eszű ember nem fogadnak egy 18 pontos vereséget szenvedő csapatra, egy olyan ellen, aki hosszabbításban nyert hatalmas mérkőzést, de mindketten back-to-back lesznek, és tartogat még sok érdekességet számunka ez a meccs. A Knicks tulajdonképpen leadta a Clippers elleni szombat hajnali meccsét. 30 percnél többet senki sem töltött a pályán, és tulajdonképpen leadták a meccset a Pauléknak Anthonyék. A Hornets ellenben egy hatalmas meccset nyert meg a Magic ellen. Hosszabbításban múlták felül az Orlandót idegenben, és a 4. negyedben jöttek vissza a meccsbe. Mindezt Batum és Zeller nélkül, játékuk eléggé kérdéses a Knicks ellen is. A csapat legjobbja Kemba Walker 46 percet töltött a pályán és ez a fáradtság komolyan visszaüthet a Knicks ellen. Idén, ha Walker sok időt töltött a pályán, akkor a rákövetkező meccsen gyengébb teljesítményt nyújtott, pláne ha back-to-back meccsről van szó. Márpedig ő elengedhetetlen a Hornets sikeréhez. Bőven látok értéket a kipihentebb Knicks győzelmében.
Tipp: Knicks győzelem
Odds:
Erősség: 7/10


35-36. tipp
Labdarúgás, Bundesliga: 2016.01.23.
Hertha - Augsburg
Hannover - Darmstadt


Kezdjük a Hannover meccsel. Csak a biztos tipp: Szalai gólt lő. Nagy nevetés tudom, de Ádi legutoljára 2014 decemberében rúgott gólt. Új csapat, első meccs, edzésen is gólt lőtt. Kell ennél több ennek a zseninek?  ;D
Hertha meccsen pedig a főoldali cikkben is megemlítik, hogy a vendég Augsburg egyre jobb formában van, míg Dárdaiék alapból jók, szóval szerintem egy küzdelmes döntetlen lesz a vége. Téli szezon után szerintem még nem lesznek olyan élesek a csapatok. Amúgy is bajnokságban szeptemberben x-elt utoljára a Hertha...

Tipp: Szalai Ádám gólt szerez
Odds: 3.30
Erősség: 2/10

Tipp: Hertha - Augsburg: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 4/10


37. tipp
Labdarúgás, Spanyol bajnokság: 2016.01.23.
Granada - Getafe


Faszán leírják a főoldali cikkben, hogy támadószellemű csapatok meccse lesz ez, és ahogyan elnézem, mindkét gárda védelmében akadnak sérültek, szóval miért ne jöhetne egy 3-4 gólos mérkőzés. Granada meccsen átlagban születik három gól, és a Getafe sem panaszkodhat. Ketten együtt biztosra veszem, hogy összehoznak egy 2,5 overt.
Tipp: 2,5 over
Odds: 2,35
Errőség: 6/10


38. tipp

Labdarúgás, Ciprus: 2016.01.23.
Ethnikos Achnas - Paphos


Egyre több helyen láttam ezt a tippet, gondoltam beszállok én is. Szóval a hazaiak hétközi kupameccsen vannak túl, plusz van négy fontosabb sérültjük. Elmúlt bajnokikat ugyan hozták, de néha eléggé megizzadtak. Középcsapatnak számítanak. A vendégek kiesőjelöltek, viszont nincsen sérültjük, hétközben pihenhettek erre a meccsre, és mostanság rendre leikszelnek a velük egy szinten lévő, vagy náluk erősebb csapatok ellen. Van fantázia itt is egy döntetlen, még akkor is ha nem igazán értek hozzá.
Tipp: Döntetlen vagy vendég
Odds: 2.20
Erősség: 4/10


39-40.
Labdarúgás, Angol bajnokság  2016.01.23-24.
Leicester - Stoke
Arsenal - Chelsea


A Stokenál úgy néz ki, hogy nem lesz Arnautovic (remélem igaz a hír..), ami nagy érvágás a gárdának. A Leicester küzd a bajnoki címért (de fura ezt leírni..), és ez egy remek alkalom számukra, hogy az Arsenaltól kicsit meglépjenek (igaz a Cityre is figyelniük kell). Tudom hétközi FA-kupa meccset játszottak a hazaiak, de bízok benne, hogy Vardyék újra formába lendülnek.
A vasárnapi rangadón valamiért Chelsea győzelmet érzek. Emlékszem, mikor 6 éve ugyanígy Hiddink vette át ilyenkor a csapatot és kétszer is elkenték idegenben az Arsenalt. Tudom ez már másik Arsenal, nagyon jók bajnokok lesznek stb.(  ;D ;D), de attól még itt kikapnak.  ;D
Tipp: Leicester győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 5/10


Tipp: DNB: Chelsea
Odds: 2.63
Erősség: 5/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 24, 2016, 19:26:01
Jöjjön a hét kiértékelése. Szombat-vasárnap eléggé jóra sikeredett, így megmentettem a hetet/hónapot. Nem gondoltam volna, hogy sikerül.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 12:19:54

22. tipp
Golf, European Tour:Abu Dhabi   2016.01. 21-24.

Tipp: Hatton top20-ban végez
Odds: 4.00
Erősség: 3/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 18, 2016, 13:34:46

20-21. tipp
Kerékpár, Tour Down Under  2016.01. 19-24.

Tipp: Összetett: Haas - Pantano: Haas végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 3/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 19, 2016, 17:18:45
25. tipp
Rali világbajnokság, Monte-Carlo: 2016.01.21-24.

Tipp: Meeke - Östberg: Östberg végez előrébb
Odds: 1.95
Erősség: 4/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 23, 2016, 14:36:54

34. tipp
Kosárlabda, NBA:  2016.01.24.
Charlotte Hornets - New York Knicks


Tipp: Knicks győzelem
Odds:
Erősség: 7/10


35-36. tipp
Labdarúgás, Bundesliga: 2016.01.23.
Hertha - Augsburg
Hannover - Darmstadt


Tipp: Szalai Ádám gólt szerez
Odds: 3.30
Erősség: 2/10

Tipp: Hertha - Augsburg: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 4/10


37. tipp
Labdarúgás, Spanyol bajnokság: 2016.01.23.
Granada - Getafe


Tipp: 2,5 over
Odds: 2,35
Errőség: 6/10


38. tipp

Labdarúgás, Ciprus: 2016.01.23.
Ethnikos Achnas - Paphos


Tipp: Döntetlen vagy vendég
Odds: 2.20
Erősség: 4/10


39-40.
Labdarúgás, Angol bajnokság  2016.01.23-24.
Leicester - Stoke
Arsenal - Chelsea


Tipp: Leicester győzelem
Odds: 1.95
Erősség: 5/10


Tipp: DNB: Chelsea
Odds: 2.63
Erősség: 5/10


Nyertes/vesztes tipp: 18/22
Találati arány: 45%
Átlagodds: 3,34
Profit/Veszteség: +21,92
ROI: 11,78%

Nem vesztettem annyira sokat szerencsére, remélem a hónap utolsó hete jobban sikerül.  :ok:
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 25, 2016, 12:07:26
41. tipp
Kosárlabda, Görög bajnokság  2016.01.25.
Olympiakos - Panathinaikos


(http://greece.greekreporter.com/files/ddvspanfeatured1.jpg)

A rangadó az rangadó, még akkor is, ha mindkét csapat pocsék formában van, már ami az európai teljesítményüket illeti. Kezdjük a gyengébb formában lévő Pireusszal. Érthetetlen vereségek mostanság az Euroligában. Kikapni otthon a Brosetól? Utána meg idegenben a gyengécske Zalgiristől? Ráadásul 20-al? Megmagyarázhatatlan. A Bamberg ellen otthon volt, hogy 20 ponttal égtek, majd nagy nehezen talpra álltak, de így is kikaptak. Zalgiris ellen a védekezésük teljesen szétesett, támadásban is borzalmasak voltak (volt, hogy percekig nem dobtak pontot). Valami jót is találjunk az elmúlt hetek teljesítménye mögött, visszahozták az NBA-ből Kostas Papanikolaut, igaz a görögök sztárja még nem lép pályára a Pana elleni meccsen. Gödörben vannak a hazaiak ez látszik, kérdés, hogy ki tudnak-e ebből mászni. A Pireusznak nem ízlett  a Zalgiris jó védekezése és fizikális játéka. A Panától is majd hasonlóra számíthatnak. Apropó vendégek... Hát ők sem remekelnek mostanság Európában. A Zvezda ellen hazai környezetben nagyon gyengék voltak, viszont a Kuban ellen a játékukban voltak pozitív dolgok. Megszorongatták idegenben a Kubant, de a végén a támadójátékuk akadozott, így kikaptak. Legalább a védekezésük úgy ahogy rendben van, Calathaes ugyan megsérült edzésen, de játékra alkalmas a hétfői derbin. Nálam ez egy egál meccs, sőt talán még hajlok a vendég győzelem felé. Sebezhető most a Pireusz, és szerintem mélyebb gödörben vannak, mint a vendégek. A vendégeknek ráadásul egy nappal több idejük volt pihenni. Ezek miatt is gondolom, hogy egy hendi jó lehet a Panára.
Tipp: Panathinaikos +6,5 pont
Odds: 1.79
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 25, 2016, 19:53:13
Nem is értem, hogy miért szívatom magam mindig a bundás európai kosárral. A kurvaszar formában lévő Pireusz egy rangadón első két negyed alatt 25-30 ponttal alázza a Panát..aha  ;)
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 25, 2016, 12:07:26
41. tipp
Kosárlabda, Görög bajnokság  2016.01.25.
Olympiakos - Panathinaikos


Tipp: Panathinaikos +6,5 pont
Odds: 1.79
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 26, 2016, 11:15:50
Van, mikor az ember nem tanul a hibájából és csak erőlteti a dolgokat. Na ma pont ezt fogom csinálni.  ;D Tegnap buktam európai kosárral, de ma újra megpróbál. ;D Tipikusan olyan meccsekre fogadok majd, amikre nem szeretnék.  :great:

42. tipp
Kosárlabda, Eurocup   2016.01.26.
Limoges - Valencia


(http://i.eurosport.com/2016/01/19/1774045-37478299-640-360.jpg)

Első ránézésre sima Valencia, persze ezt gondolta mindenki az odavágón is, amikor 20 ponttal égett hazai pályán a spanyol csapat. Készültek a hétvégi meccsre a Barca ellen (amit meg is nyertek hosszabbításban), és fejben már nem koncentráltak a franciák ellen. Most két napjuk volt kipihenni magukat. Nem túl sok, pláne azok alapján amilyen őrült őszi-téli szezont mutatott be eddig a Valencia. Szinte verhetetlenek voltak. Most próbálnának majd bosszút állni a franciákon, de nem lesz egyszerű dolguk. Vujosevic személyében új edzője van a csapatnak és ez meg is látszik a játékukon. Szilárdabb a védekezés és a csapat is rengeteg javult ez idő alatt. Hazai környezetben biztos vagyok benne, hogy odateszik magukat a Limoges játékosai, ráadásul eggyel több napjuk volt pihenni, mint a Valenciának. Ők egy könnyű kupameccset játszottak a másodosztályú Bourg gárdájával. Hazai hendiben látok fantáziát, de a tegnapi után már csak óvatosan, mert itt is előfordulhat, hogy laza 30 pontos előnnyel kezdenek a spanyolok (ekkor jön a 3. negyedes fogadás a hazaiakra).
Tipp: Limoges +5,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 4/10




43. tipp
Tenisz, Maui   2016.01.26.
Blaz Rola - Ernesto Escobedo


(http://monterreyopen.com/2015/content/news/65_n.jpg)

Továbbra sem értek a teniszhez, de szeretek rá fogadni. Szóval az elképzelés a következő.: a szlovén Rolánál tavaly is előfordult nemegyszer, hogy elment egy Challengerre és leadta az első vagy második körös meccsét. Gondolom ő sem veti meg a bundát és ilyenkor jól profitál az ellenfél oddsából. Most egy hazai versenyzővel játszik, aki ráadásul nincs is annyira rossz formában. Végigverekedte magát a selejtezőn, és most az első körben is nyerhet. Tavaly is okozott már meglepetést és hozott nagy oddsokat. Most sem tartom elképzelhetetlennek. Nem olyan eget rengetően nagy tipp, mindössze egy megérzés.

Tipp: Escobedo nyer
Odds: 2.75
Erősség: 3/10




44-45. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.27.
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers
Philadelphia 76ers - Phoenix Suns


(http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Indiana+Pacers+v+Los+Angeles+Clippers+l9-bKts0RKql.jpg)

Nem a szívem csücske sem a Pacers, sem a Clippers, de látok fantáziát ebben a meccsben. Griffin újra megsérült, egyelőre tisztázatlan körülmények között (lehet házon belüli bunyó...), ráadásul a csapata sem remekelt legutóbb a Raptors ellen. Ideje javítani. Volt két napjuk rendbe szedni a dolgokat. A hazaiaknak nincs igazán embere Chris Paulra és DeAndre Jordanre, márpedig a meccs kulcsa ez lehet. Rájuk épül elsősorban a vendégek játéka, így nehéz dolga lesz a hazaiaknak. Hazaiaknál sérüléssel bajlódik Mahinmi. Ez meg is látszik a palánk alatti védekezésen, mivel Cousins 48 pontot szórt ellenük. Jordanre sincs megfelelő emberük. Paul George is sérüléssel bajlódik, de ő lehet pályára lép majd. Nem igazán fekszik tehát a hazaiaknak a Clippers stílusa, plusz rosszabb formában vannak, mint a vendégek.
A másik meccs egy igazi roncsderbi lesz. A liga legrosszabb csapatai játszanak. A Philly alapból szar, míg a Susnak így alakult a szezonja. Kiesett Bledsoe, utána teljesen összeomlottak, majd kiesett Knight is. Mi történt? Megverték a Hawkst. Jót tett nekik a shaqtinek sztárjának kiesése, mert Goodwin lett a kezdőirányító. Energikus volt és eldöntötte egy clutch triplával a Hawks elleni derbit. Chandler a palánk alatt feltámadt és így nehéz napja lesz a 76ers magasembereinek. A Suns ezzel kicsit felszabadult, ugyanakkor a Philly önmagához képest jó formát mutatott mostanság. Ennek ellenére én egy meglepő vendég sikert várok.

Tipp: Clippers győzelem
Odds: 1.99
Erősség: 5/10


Tipp: Suns győzelem
Odds: 2.35
Erősség: 4/10



Ahogy elnéztem, ha semmi se jön be, akkor nullába leszek.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 27, 2016, 06:50:24
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 26, 2016, 11:15:50
42. tipp
Kosárlabda, Eurocup   2016.01.26.
Limoges - Valencia


Tipp: Limoges +5,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 4/10




43. tipp
Tenisz, Maui   2016.01.26.
Blaz Rola - Ernesto Escobedo


Tipp: Escobedo nyer
Odds: 2.75
Erősség: 3/10




44-45. tipp
Kosárlabda, NBA   2016.01.27.
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers
Philadelphia 76ers - Phoenix Suns


Tipp: Clippers győzelem
Odds: 1.99
Erősség: 5/10


Tipp: Suns győzelem
Odds: 2.35
Erősség: 4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 28, 2016, 20:39:03
46. tipp
Tenisz, Australian Open, 2016.01.29.
Andy Murray - Milos Raonic


Én a meccs előtt más oddspárokra számítottam (1.50-2.50), de lehet azért, mert nem nézek annyi teniszt. Végigolvastam egy csomó elemzést erről a meccsről, és inkább nem irnék regényt. A főoldali elemzés kiváló és nekem az adta meg az utolsó lökést a tipphez. Raonic talán élete formájában van. 2016-ben csomó gátat átszakít (gs-en és atp döntőn elit játékost győz le), és láthatóan mentálisan is nagyon erős. Jót tett a Moyával való edzés, és szerintem legyőzi Murrayt az elődöntőben.
Tipp: Raonic nyer
Odds: 3.25
Erősség: 4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 29, 2016, 19:31:43
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 28, 2016, 20:39:03
46. tipp
Tenisz, Australian Open, 2016.01.29.
Andy Murray - Milos Raonic



Tipp: Raonic nyer
Odds: 3.25
Erősség: 4/10
Raora inkabb nem mondok semmit. Hibaztam, hogy biztam abban, hogy nyerhet egy komoly meccsen.

47-48. tipp
Kosàrlabda, Euroliga + NBA
Panathinaikos - Darussafaka
New York Knicks - Phoenix Suns
 

Panaról megvan a vélemémyem a heti pireuszi meccsük után. Törökök nem olyan rosszak, hiába a vereségek zsinórban. Minden nagyobb csapatot megszorongatnak, miért ne tehetnék meg a panaval?
Knicksnel Melo és Porzingis játéka kérdéses, betegség és sérülés miatt. Nélkülük halott a hazaiak játéka. Suns egy ritka gyenge csapat Bledsoék nélkül, de a sérüléseket sajna nehéz elkerülni. Most viszont bízok Goodwinekban, illetve a rutinos Chandlerben, hogy bizonyìt egykori csapatànak. Azért óvatos leszek mindkét meccsen a téttel...
Tipp: Daruksaffaka +9,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10

Tipp: Suns +8,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 30, 2016, 15:14:12
Knicks meccsén egy újabb hiba tőlem, mert Anthonyék játszottak végül, így sima is volt a meccs.
Hónap utolsó hétvégéjére megint összeszedtem pár meccset. Barcába féltem tippelni, pedig a megérzésem egy X2 lenne...szerintem most a Tico elkapja őket. Laboral meccsére is valami meglepetést várok, ahogyan a Frankfurt kosármeccsén is beeshet egy meglepetés. Nehéz volt a döntés mert rengeteg meccs lesz hétvégén, végül csak kettő maradt. Így a hónapra megmaradok az 50 fogadásnál.
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 29, 2016, 19:31:43
47-48. tipp
Kosàrlabda, Euroliga + NBA
Panathinaikos - Darussafaka
New York Knicks - Phoenix Suns
 

Tipp: Daruksaffaka +9,5 pont
Odds: 1.90
Erősség: 5/10

Tipp: Suns +8,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 5/10

49-50. tipp
Labdarúgás, Bundesliga + Primera Division 
Darmstadt - Schalke
Sociedad - Betis


(http://fotos01.estadiodeportivo.com/2016/01/29/646x260/previa-betis.jpg)

A Sociedad - Betis meccsével kapcsolatban amondó vagyok, hogy meglepetés fog születni. Nem olyan rossz edző ez a Merino, ráadásul mintha a csapata kezdene feltámadni. Két döntetlen ráadásul az egyik a Real ellen a másik pedig a Villarreal ellen. Hiába, hogy csak helyettes tréner, de ha így folytatja, akkor maradni fog a pozíciójában. Sociedad kapott egy ötöst a Gijontól, Agirretxe és Canales nem játszhatnak, így pedig nem egy nagy durranás a támadójátékuk. Különösen Agirretxe góljai hiányoznak majd. A Betis jól védekezett a Real ellen is, így ezen a meccsen is lehet keresnivalója. Nálam még a vendég győzelem sem elképzelhetetlen.
A német meccsek közül 2-3 döntetlent várok. Lehet most nem lesz akkora szerencsém, mint múlthéten, amikor pont eltaláltam a Hertha x-ét. Most a Schalke meccsben látok fantáziát. Vendégeknél a védekezéssel vannak problémák, de nem hinném, hogy a hazaiak nagyon megszórnák őket. Látok fantáziát az x-ben, ősszel is ilyen eredmény született.

Tipp: Betis döntetlen vagy győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 5/10

Tipp: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 2/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum január 31, 2016, 13:42:31
Hónap zárása eléggé gyengére sikerült.  :noway:
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 30, 2016, 15:14:12
49-50. tipp
Labdarúgás, Bundesliga + Primera Division 
Darmstadt - Schalke
Sociedad - Betis


Tipp: Betis döntetlen vagy győzelem
Odds: 2.25
Erősség: 5/10

Tipp: Döntetlen
Odds: 3.40
Erősség: 2/10


Január


Nyertes/vesztes tipp: 22/28
Találati arány: 44%
Átlagodds: 3,14
Profit/Veszteség: +15,22
ROI: 6,70%


Januárnak vége, zárhattam volna nagyobb pluszban is, de még bőven van mit javítani a kiválasztási módszeremen. Változtatok az oddshatárokon pár sportágnál. Amivel nincs akkora probléma szerintem, azok az erősségek. Lehet amiatt vagyok pluszban. Próbálok majd nem feleslegesen fogadni, most is volt pár NBA és tenisz tipp (főleg GS), amikre nem is értem minek raktam. Az a baj, hogy rengeteg jó esemény lesz a következő hónapban...
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 01, 2016, 11:38:10
Vágjunk bele a Februárba. Sokat gondolkoztam az első tippen, mert látok fantáziát a Klizan - Lazov tenisz meccsben is. Főleg a bolgár hendijében, mert lehet Klizan akar egy kis pénzt keresni és kicsit szorossá teszi a meccset (nem először csinálna ilyet hazai versenyző ellen..). Lehet csak tippjátékba próbálom majd be a tippet.

51. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.02.
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks


(http://thumb.usatodaysportsimages.com/image/thumb/650-510nw/8987696.jpg)

Ellentétes előjelekkel készül a két gárda erre a meccsre. A Hawks egy hatalmas verésbe futott bele hétfő hajnalba Miami ellen, míg a Dallas nem szenvedett meg a Suns ellen. Hiába csak az utolsó negyednek köszönhetik a sikert, de összességében nem forgott veszélyben a győzelmük hazai pályán. Az elmúlt években a Hawks dominanciája jellemezte ezt a párharcot. Legutoljára alapszakasz meccsen 2,5 éve nyert a Mavs a Hawks ellen. Idén már találkoztak egymás ellen, akkor a Hawks idegenben verte a Dallast három ponttal. Elsősorban Millsap meccs végi remeklésének illetve a védekezésnek volt köszönhető az akkori siker. Most viszont más szelek járnak Atlantában. A támadójátékuk teljesen szétesett és a védekezésük is borzalmas. Nem jönnek a könnyű kosarak és jóformán csak erőlködnek. Nem is értem, hogy egy ilyen meccsen, mint a Heat elleni, minek volt a pályán 35 percet Horford és Millsap. Korvernek teljesen szétesett a játéka, és most sem lesz egyszerű dolga majd Matthews szorításában. Mi lehet azonban a találkozó sorsdöntő tényezője: Dirk Nowitzki. Kicsit sablonos az öreg némettel jönni, de ha ő formában van, akkor nehéz megállítani a Mavst. Nowitzki ráadásul nem is játszott a Phoenix ellen, hogy pihenjen az Atlanta elleni meccsre. Elmúlt években erre nem volt sok lehetősége a Hawks elleni meccsek előtt, lehet ezért nem is villogott Horfordék ellen. Most viszont jöhet a javítás. A Dallas mostanság idegenben csak a ligaelit csapatokból kap ki (nagyon), és az Atlanta minden, csak nem elitcsapat. Emiatt és a Hawks hullámvölgye végett érzek jónak egy hendit a vendégekre.
Tipp: Dallas +6,5 pont
Odds: 1,91
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 02, 2016, 11:54:36
Hát erre nem nagyon tudok mit mondani.  :noway:  Amúgy is sok tippet terveztem a mai napra, így pláne nem jött jól ez a bukás.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 01, 2016, 11:38:10
51. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.02.
Atlanta Hawks - Dallas Mavericks


Tipp: Dallas +6,5 pont
Odds: 1,91
Erősség: 6/10

52-53. tipp
Kerékpár, Dubai körverseny  2016.02.03

(http://velo.hu/UserFiles/b/e/t/bettiniphoto_0209758_1_full_769x495t0_ic.jpg)

Elkezdik az ázsiai földrészen is a szezont. A Dubai körversenyt mindössze két éve hozták létre, de nem titkolt céljuk a szervezőknek, hogy World Tour sorozatot formáljanak belőle. Ehhez meg is van minden lehetőségük. Pénz, helyszín, jó idő és rengeteg sztárbringás. Első etapra két fogadást néztem ki, ahol olasz bringásokra lehet fogadni. Kezdeném a Viviani - Guardinivel. Vivianinál tavaly valami átszakadt, mikor megnyerte élete első GT szakaszát a Girón. Úgy kellett neki már ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Utána jöttek is az eredmények. WT győzelem, majd év végén kontinentális versenyeken villogott. Idén azonban volt egy kis törés nála. Elment az olasz válogatottal az Argentin körre, ahol nem tudott szakaszt nyerni. Ez alapjáraton nem is lenne olyan nagy tragédia, hiszen év eleje van és Sagan is ott volt a mezőnyben, de egyszer sem Sagan nyert előtte. Két fiatal sprintel hajrázta le (Gavíria és Mareczko), ráadásul utóbbi úgy, hogy csapattársa és nagy botrány is lett belőle a csapaton belül. Mareczko felvezette a hajrát Vivianinak aztán gondolt egyet és otthagyta a csapattársát. Nem sok ilyet hallani...Képzelhetjük mennyire van bombaformában Viviani, ha egy 21 éves lealázza. Ettől függetlenül ezen a versenyen vigyázni kell vele, mert tavaly is jól ment itt. Guardini más tészta. Tipikusan az a sprinter, akinek nem kell felvezetés. Rendkívül gyors és talán a tavalyi évre ért be végleg. Év elején sorra hozta a sikereket és 2015 végére se fogyott el. Abu Dhabiban például épp Vivianit verte meg. Nem egy atombiztos tipp, itt inkább a szorzóban van az érték, mert reálisan 1.80-2.00 vagy 1.90-1.90-es oddspároknak kéne lenniük.
A Nizzolo - Modolo párosítás már érdekesebb. Itt is két olasz küzd majd, viszont én Nizzolót nem tudom hova tenni. Megnyerte ugyan a ponttrikót tavaly a Girót, de szakaszt nem nyert a nagy körversenyen és mindössze egy győzelme volt 2015-ben. Nála inkább a konzisztens jó teljesítményt kell kiemelni. Nagyon stabil versenyző, viszont a gyorsasága és helyezkedésbeli képessége sincs meg, hogy komoly hajrát nyerjen. Modolo viszont egy másfajta versenyző. Szerintem ő egy ösztönös zseni. Tavaly élete szezonját futotta, mikor két szakaszt nyert a Girón. Sokat várnak tőle a Lamprénál. Egyértelműen gyorsabb és jobb is mint Nizzoló, ráadásul jól megy az év eleji versenyeken is. Nizzoló Ausztráliában kezdett idén és lássuk be, hogy ilyen mezőnyben kötelező lett volna szakaszt nyernie. Ehelyett Ewan kétszer romáverte őt.
Végül egy gondolat a legjobban várt csatához: Kittel - Cavendish. Nem sok értéket látok ebben. Pont ilyen oddspárokra számítottam. Kittel új csapat és nagyon motivált a szezon elején. Cavendish végighaknizta a telet, népszerűsítette a csapatot Afrikában, és próbálja visszaszerezni a pénzt, amit ráköltöttek. Cavendishnek van két kiváló felvezetőembere, viszont ő már korántsem olyan gyors, mint régen. Kittelnek viszont olyan emberei vannak, mint Sabatini, Trentin, Keisse, Maes és Martin. Akik a felvezetésre születtek. Ez a két csapat fogja a hajrát dominálni, és nálam Kittel a favorit, bármennyire is bírom Cave-ot.

Tipp: Viviani - Guardini: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 4/10

Tipp: Nizzolo - Modolo: Modolo végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10


54-55.
Kosárlabda, NBA  2016.02.03
New York Knicks - Boston Celtics
Houston Rockets - Miami Heat


(http://pbs.twimg.com/media/CZ_lCarUkAAcXPc.jpg)

Idén már egyszer húztam hasznot ebből a Knicks - Celtics párosításból ilyen összeállításban. Akkor ellenkező feltételek voltak , hiszen jó szériában volt a Knicks és rosszban a Celtics. Most fordított a helyzet. Sok volt a sérülés mostanság a hazaiaknál, és nem is volt túl könnyű sorsolásuk. Ellenben a vendégekkel, akiknél felgyógyult szinte mindenki és könnyebb ellenfelekkel találkoztak. Bostonnál tehát nincsenek sérültek és a Knicksnél már csak Calderón játéka kérdéses. Jó derbire van kilátás, ami a rájátszásba való jutásról is szól. Szinte kötelező hazai pályán a Knicksnek nyerni, ha életbe akarja tartani a reményeket. Otthon kicsi underdogként általában jól teljesítenek, míg a Boston felemásan közepes favoritként. Palánk alatt számomra egyértelműen erősebb a Knicks, Anthony lehet a döntő faktor periméterről, illetve, hogy a Knicks védekezése mit kezd a Boston periméterével. Ilyen oddson nem tudom otthagyni a hazaiakat.
Idén év elején már találkozott egymással a Rockets és a Heat. Akkor egy hatalmas Miami győzelem született. Mindkét oldalon lehetnek kimaradók a holnapi derbi előtt, ugyanis a két center Whiteside és Howard játéka erősen kérdéses. Stoudemire azonban kiválóan pótolja Whiteside-ot a palánk alatt. A Miami elkezdte sorban nyerni a meccseket, mióta Dragicék visszatértek. Négy győzelem zsinórban, ennyit Lebron távozása óta nem nyertek. Rocketsnál érdemes megemlíteni, hogy a három vereség fő oka, hogy kemény ellenfelekkel játszottak. Harden kezdi elkapni fonalat és emiatt illetve a Miami idegenbeli közepes underdog formája miatt óvatos lennék (ilyen oddson idén a mérlegük 1-5, mind győzelmi, mind hendikep mutatóban..).

Tipp: Knicks nyer
Odds: 2.15
Erősség: 6/10

Tipp: Miami +5,5 pont
Odds: 1.86
Erősség: 3/10


56-60.
Tenisz, 2016.02.02-03.
Elias Ymer - Paul-Henri Mathieu
Ernests Gulbis - Quentin Halys
Victor Estrella - Guido Pella
Damir Dzumhur - Jiri Vesely
Samuel Groth - Francis Tiafoe



Rengeteg tenisz tipp, de nem tudok közülük választani. Lehet emiatt holnap nagy bukta lesz, de hát muszáj bepróbálni. Szóval szép sorjában: Ymer feljutott a kvaliból és az év első GS-én is megszorongatta azt az Olivót, aki szépen teljesített a tornán. Mathie elmúlt négy meccsén még csak szettet sem nyert és úgy néz ki, hogy nincs csúcsformában. Felrúgom egyik szabályomat, hogy hazai versenyző ellen nem fogadunk, de már tavaly is leadott egy szettet az első körben Mathieu itt Montpellierben, szóval most is bízok benne, hogy hasonlóan cselekszik.
Gulbis szerintem agyhalott. Eléggé messze van szerintem régi önmagától ráadásul most egy hazai versenyzővel meccsel. Halyst láttam játszani Djoko ellen és nem mozgott annyira vészesen a francia. Sőt. Gulbis amúgy is szeret év elején meccseket leadni ilyen kisebb tornákon. Gondolom megy saját maga ellen a fogadás, szóval most is bízok benne, hogy a franciára fogadott.
Láttuk, hogy nem egy életbiztos idén Estrellára rakni, de mégis tavaly itt nyerte eddigi egyetlen ATP tornáját. Van bőven védendő pontja tehát, és azért Pellának is vissza kell szoknia a GS után a salakra. 2.00 feletti oddsot nem tudok mikor láttam utoljára első fordulóban egy torna címvédőjére.
Dzumhurék meccsével kapcsolatban szimplán csak amiatt ment a tipp, mert Vesely nem kényezteti el mostanság a rajongóit. Érthetetlen vereség Olivo ellen a GS-n, míg a bosnyák elhozott egy szettet Goffin ellen és verte Edmundot. Hátha most is hozza a meglepetést.
Tiafoe jó szokott lenni hazai pályán, plusz kel egy három feletti odds a nap zárására.  ;D

Tipp: Ymer szettet nyer
Odds: 1.71
Erősség: 5/10


Tipp: Halys nyer
Odds: 2.74
Erősség: 3/10


Tipp: Estrella nyer
Odds: 2.37
Erősség: 4/10


Tipp: Dzumhur nyer
Odds: 3.05
Erősség: 3/10


Tipp: Tiafoe nyer
Odds: 3.15
Erősség: 2/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 11:50:42
NBA... :noway:  Látszik a teniszen, ha megszegem a szabályaimat, akkor bukok.
Kerékpár: Kittel nagyon erős. Ezzel az Etixxes sorral nagyon sok szakaszt fog nyerni idén. Modolón látszik, hogy erős, de borzalmas helyezkedése volt.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 02, 2016, 11:54:36
52-53. tipp
Kerékpár, Dubai körverseny  2016.02.03

Tipp: Viviani - Guardini: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 4/10

Tipp: Nizzolo - Modolo: Modolo végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10


54-55.
Kosárlabda, NBA  2016.02.03
New York Knicks - Boston Celtics
Houston Rockets - Miami Heat


Tipp: Knicks nyer
Odds: 2.15
Erősség: 6/10

Tipp: Miami +5,5 pont
Odds: 1.86
Erősség: 3/10


56-60.
Tenisz, 2016.02.02-03.
Elias Ymer - Paul-Henri Mathieu
Ernests Gulbis - Quentin Halys
Victor Estrella - Guido Pella
Damir Dzumhur - Jiri Vesely
Samuel Groth - Francis Tiafoe


Tipp: Ymer szettet nyer
Odds: 1.71
Erősség: 5/10


Tipp: Halys nyer
Odds: 2.74
Erősség: 3/10


Tipp: Estrella nyer
Odds: 2.37
Erősség: 4/10

Tipp: Dzumhur nyer
Odds: 3.05
Erősség: 3/10

Tipp: Tiafoe nyer
Odds: 3.15
Erősség: 2/10

Délután összesítés meg új tippek.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 20:36:53
Ahogy látom túl sokat nem változtak az oddsok a délutáni fogadásom óta, szóval leírom a két tippemet hajnalra...
Remélem végre eltalálok egy NBA meccset, de jobb lenne mindkettőt. Lehet kicsit elméreteztem az erősséget, de nagyon bízok bennük. Kerékpár nem lesz, mert nem volt semmiben sem érték. Kittel nagyon erős, de bármikor jöhet egy bukás, plusz ő maga mondta, hogy év eleje van, így nem izgatja sem őt sem a csapatát, ha nem nyer meg minden etapot.

61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans



2-1 a Pistonsnak ebben a párharcban idén. Viszonylag szoros meccseket játszott egymással a két csapat idén, szóval bízok egy újabb szorosabb meccsben és egy esetleges Pistons sikerben. Boston back-to-backből jön. Knicks ellen nyertek idegenben Thomason kívül a többiek tudtak pihenni, de most nehéz dolguk lesz. Drummond a palánk alatt bármelyik csapatra veszélyes, pláne az olyanra, mint a Boston. Periméteren mindkét gárda erős szóval bármi megtörténhet.
Spurs - Pelicans csata mindig szoros volt az elmúlt időszakban. Fogalmam sincs miért, de Anthony Davisék mindig felszívják magukat a Spurs ellen. Többször okoztak már meglepetést és verték meg Duncanéket az elmúlt 1,5 évben. Apropó Duncan, ő kihagyja a hajnali derbit, ahogyan a másik oldalon Gordon és Evans. Davis - Aldridge csata érdekes lehet a palánk alatt és én megint szorosabb meccset várok, hiába a nagy odds a vendégekre.
Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: nullszaldó Dátum február 03, 2016, 23:04:51
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 20:36:53
Ahogy látom túl sokat nem változtak az oddsok a délutáni fogadásom óta, szóval leírom a két tippemet hajnalra...
Remélem végre eltalálok egy NBA meccset, de jobb lenne mindkettőt. Lehet kicsit elméreteztem az erősséget, de nagyon bízok bennük. Kerékpár nem lesz, mert nem volt semmiben sem érték. Kittel nagyon erős, de bármikor jöhet egy bukás, plusz ő maga mondta, hogy év eleje van, így nem izgatja sem őt sem a csapatát, ha nem nyer meg minden etapot.

61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans


Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10

Bocsesz, nem kukacoskodás, csak egy véletlen elírás: nem Denver, Detroit. Legyen +1-3 pont a Bostonnak, akkor mindketten jól járunk!   ;)  Üdv!
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 04, 2016, 22:09:19
Idézetet írta: nullszaldó Dátum február 03, 2016, 23:04:51
Bocsesz, nem kukacoskodás, csak egy véletlen elírás: nem Denver, Detroit. Legyen +1-3 pont a Bostonnak, akkor mindketten jól járunk!   ;)  Üdv!
Teljesen jogos, köszi.  :ok:

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 03, 2016, 20:36:53
61-62. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.04.
Boston Celtics - Denver Nuggets
San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans


Tipp: Pistons +3,5 pont
Odds: 1.95
Erősség: 6/10


Tipp: Pelicans +10,5 pont
Odds: 2,20
Erősség: 6/10[/color]

Tipikus mikor semmi sem jön. Mai napot pihenésre szántam, estére azért becsúszott egy tipp. Nincs indoklás csak megérzés.  Gondolom ez is elmegy, de nem bírom otthagyni.

63. tipp
Tenisz, Quito
Renzo Olivo - Fernando Verdasco

Tipp: Olivo nyer
Odds: 3.00
Erősség: 3/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 05, 2016, 22:19:22
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 04, 2016, 22:09:19
63. tipp
Tenisz, Quito
Renzo Olivo - Fernando Verdasco

Tipp: Olivo nyer
Odds: 3.00
Erősség: 3/10

64. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.06
Charlotte Hornets - Miami Heat



Tudom, hogy győzött a Charlotte a Cavs ellen (nagy meglepetésre), de akkor sem értem az oddsokat. Tudom Kemba Walker játékéra jó esély van, de még így sem értem. A Miami egy nagyon nehéz túrát tudott le pozitív mérleggel. Sérültek felépültek, védekezésük összeállt, és kezdenek magukra találni. Nem rossz ez a Hornets, de közel sem olyan erős szerintem, mint a Miami. Mindig valaki sérüléssel bajlódik náluk. Én bőven látok fantáziát a vendég sikerben. Palánk alatt szerintem jóval erősebb a Miami, periméteren pedig Dragicék simán limitálhatják Linéket. Eddig két egymás elleni meccsükből idén két hazai siker született, ideje egy idegenbeli győzelemnek. Lehet van ennél erősebb tipp is a mai napon, de ebben látok a legnagyobb fantáziát.
Tipp: Miami győzelem
Odds: 2.50
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 06, 2016, 15:41:56
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 05, 2016, 22:19:22
64. tipp
Kosárlabda, NBA  2016.02.06
Charlotte Hornets - Miami Heat


Tipp: Miami győzelem
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

65-70. tipp

Lesz itt minden... Hétvégi meccsekről röviden:
Ingolstadt - Augsburg: Ilyen oddson bőven látok értéket a vendégekben.  Tipp: DNB Augsburg     Odds: 2.00   Erősség: 4/10

Bellucci/Demoliner - Carreno-Busta/Duran: Végig underdogként menetelnek, míg Bellucciék favoritként is csak nyögvenyelősen vergődtek el a döntőig.   Tipp Carreno-Busta/Duran nyer    Odds: 2.50   Erősség: 5/10

Bilbao - Murcia: Jövőhéten a Bilbaonak fontos meccse lesz a Banvitspor ellen az Eurocupban, míg a Murcia egész héten erre a meccsre készült. Múlthéten elkapták a Laboralt is, most jó esélyük van a Bilbao ellen is.  Tipp: Murcia +3,5 pont   Odds: 2.15   Erősség: 6/10

Sassari - Varese: Varese továbbjutott az európai kupákban, és egy hetes pihenőjük van, míg a Sassarira komoly meccs vár jövőhéten szerdán. Bajnokságban csak szenvednek a hazaiak, így illene őket megszorongatni a vendégeknek.   Tipp: Varese +8,5 pont    Odds: 2.10    Erősség: 6/10

Charlotte - Washington:  Hazaiak nagyon keményen megszenvedtek a Miami ellen, végül vesztettek otthon, míg a Washington egy sima győzelemmel érkezik a Charlotte elleni derbire. Kembát és Batumot nem igazán tudták pihentetni a hazaiak, ez pedig visszaüthet a Wizards ellen.   Tipp: Wizards +3,5 pont     Odds:  2.10     Erősség:  5/10

Indiana - Detroit: A hazaiak egy vesztes back-to-backből jönnek. George és Allen mellé senki sem tudott felnőni, így kikaptak a Hawkstól. Palánk alatt ugyan jók voltak, de ez kevés volt a sikerhez. A Detroit a Knicks ellen magához tért, ráadásul volt idejük pihenni is. Drummondra nincs nagyon embere a hazaiaknak, és Jackson is problémát okozhat nekik a periméterről. Vendég siker is benne van a meccsen.   Tipp: +3,5 pont     Odds: 2.00     Erősség: 5/10



Lesznek még itt tippek a hétvégére, de egyelőre ennyi.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 07, 2016, 21:37:54
Keresem a szavakat, de nem igazán találom... Kínomba nevetek csak, mert erre nem számítottam. A tippek többségében biztos voltam, egyedül az Augsburgban nem annyira, erre mi történik? Sok volt a héten a 20 tipp.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 06, 2016, 15:41:56
65-70. tipp

Ingolstadt - Augsburg:   Tipp: DNB Augsburg     Odds: 2.00   Erősség: 4/10

Bellucci/Demoliner - Carreno-Busta/Duran:  Tipp Carreno-Busta/Duran nyer    Odds: 2.50   Erősség: 5/10

Bilbao - Murcia:  Tipp: Murcia +3,5 pont   Odds: 2.15   Erősség: 6/10

Sassari - Varese:  Tipp: Varese +8,5 pont    Odds: 2.10    Erősség: 6/10

Charlotte - Washington:  Tipp: Wizards +3,5 pont     Odds:  2.10     Erősség:  5/10

Indiana - Detroit:   Tipp: +3,5 pont     Odds: 2.00     Erősség: 5/10
Február eddig: 7/13 és -22,7 egység... Röhej, de innen szép felállni.

Nyertes/vesztes tipp: 29/41
Találati arány: 41%
Átlagodds: 2,90
Profit/Veszteség: -7,48
ROI: -2,30%


Ilyen hét után ez a zene jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs (http://www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs)




Megnézzük hogyan kezdődik a jövőhét. Katarba lesznek a bringások remélem végre sikerül ezzel a tippel talpra állni.

71. tipp
Kerékpár, Katar körverseny   2016.02.08.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff


(http://cyclingperspective.com/wp-content/uploads/2014/03/Alexander-Kristoff-Milano-Sanremo-20141-610x406.jpg)

Folytatják arab túrájukat a bringás mezőny sztárjai. Emirátusok után Katarba látogat a mezőny és a tavalyi év után idén több sztár is kihagyja ezt a versenyt. Elsősorban a hatalmas szél és homokviharok miatt. Első etapra megnéztem, alapjáraton jó időt mondanak és kicsi szelet, szóval jó sprintre van kilátás. Kristoff és Cavendish mellett Modolo, Guardini és Bennett szólhatnak bele a hajráknál a végső győzelembe. A legnagyobb sztárokkal foglalkoznék. A norvégok zsenije Alexandar Kristoff tavaly nagyon dominált év elején. A legfőbb segítője Paolini, akit sajnos eltiltották doppingolás miatt, így Kristoffnak gyengébb szezonja lehet idén, de ez főleg a klasszikusokra vonatkozik. A sprinteknél azért maradtak még jó emberei. Szinte az összeset elhozta erre a versenyre a Katusha: Guarnieri, Bystrom, Haller, Morkov, Kuznetsov. Ők azért a jó felvezetők közé tartoznak, főleg Guarnieri és Haller. Kristoffot láttuk tavaly, hogy ha hosszú nyit, akkor nem nagyon lehet megverni és iszonyaton gyors. Cavendish az ellenfele, őt láthattuk a múlthéten az Emirátusokban. Én pont ezt vártam tőle. Nem volt jó formában, a vonata szétesett eléggé sokszor, ráadásul nem volt meg a kellő gyorsasága a sprintek végén. Még a neve fenntartja őt, de kérdés, hogy meddig, pláne ha ilyen eredményeket hoz. Látszik, hogy a csapatánál nincsen összhang, hiába vannak jó segítői. Az odds 2.20-ról indult amikor én megfogadtam 2.10 lett.
Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 16:22:12
Erre nem nagyon tudok mit mondani... Cave egész múlthéten szenvedett most meg szakaszgyőzelem. No komment. Lenne két tenisztippem mára, ezek után gondoltam kihagyom őket, de ha lúd, legyen kövér és bukjunk sokat ma is.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 07, 2016, 21:37:54
71. tipp
Kerékpár, Katar körverseny   2016.02.08.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff


Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 6/10

Tenisz:
Három 2-0-ás meccs volt eddig Rotterdamban, és most a Coric - De Bakker meccstől várok egy overt. A Holland mindig odateszi magát hazai pályán és a jobb teniszezőket is megszorongatja. Sokáig gondolkoztam egy Bakker győzelmen, de végül emellett tettem le a voksom (lehet rosszul..).
A másik egy páros meccs Buenos Airesből. Tavalyról emlékszem a Delbonis/Molteni duóra, akik egészen jól mentek ezen a tornán. Megverték a Monaco/Nadal duót és végül a elődöntő jelentette számukra  végállomást. Idén az egyik ellenfelük megint Monaco lesz, a másik pedig Fognini. Pár tornán már indultak így párosban, de sosem arattak túl nagy sikert. Most is bízok az argentín duóban.
Gondoltam kisebb erősséggel játszom meg, de felesleges mert ezekben a tippekben is ugyanúgy bízok, mint a hétvégiekben. Meglátjuk...

72-73. tipp
Tipp: Coric - De Bakker: 2,5 szett over
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Tipp: Delbonis/Molteni nyer
Odds: 2.50
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 21:43:00
Hát ezt nem gondoltam volna. Nézegettem a bicajos fogadásokat holnapra, nagyon csábító a Kristoff tipp továbbra is. Tavaly hasonlóan rosszul kezdett Guardini és Kristoff, majd a második etapon övék lett az első két hely Katarban. Reménykedek benne most is.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 16:22:12
72-73. tipp
Tipp: Coric - De Bakker: 2,5 szett over
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

Tipp: Delbonis/Molteni nyer
Odds: 2.50
Erősség: 6/10

74-75. tipp
Kerékpár, Katari körverseny, 2016.02.09.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff
Andrea Guardini - Sacha Modolo


Szóval első szakaszt szétfújta a szél. Hatalmas tempót ment a DD elől és szétszakadt a mezőny. Hasonló várható a második etapon is. Nem gondoltam volna, hogy a semmiből így felerősödik a szél. Hajráról annyit: Nem kapott jó felvezetést Kristoff Kuznetsovtól. Kb nem is ment tempót és szinte a semmiből kellett gyorsulnia Kristoffnak. Ez nem az ő műfaja és jó, hogy Cavendishék otthagyták (végén már nem is erőlködött). Második szakaszt megnyerte tavaly a norvég Guardini előtt és most is hasonló eredményt várok. Modolo és Guardini ember nélkül tolta végig a szakasz második felét. Szerintem Guardiniben ennél jóval több van. Rendre rosszul jön ki a helyezkedésekből, pedig a gyorsasága bőven meglenne egy szakaszgyőzelemhez.
Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 5/10

Tipp: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 01:01:21
Holnapi teniszkínálat eléggé jónak ígérkezik. Meglátjuk pozitívan jövök-e ki belőle.

76-82. tipp
Tenisz

Stefani Vogele - Kai-Chen Chang: Vogelére emlékszem tavalyról, hogy jó pár meccset favoritként leadott hazai játékosoknak (vagy épp csak úgy szórakozásból). Most is valami hasonlót várok tőle a hazaiak reménysége ellen. Chang egy kis szerencsével negyeddöntőig is mehet, ez pedig kell a hazaiaknak.

Alejandro Gonzalez - José Hernandez: Hernandez idén még csak salakon játszott, ellenben a favorit Gonzalezzel. Ő még csak az elmúlt két meccsén próbált visszaszokni erre a borítására kevés sikerrel. Mindössze megérzés, de szerintem a hazaiak versenyzője megnyeri ezt a versenyt..

Arguello/Bagnis - Duran/Mayer: Arguelloék ahogyan elnézem összeszokotabb páros képét mutatják (egy CH tornagyőzelem plusz egy negyeddöntő), míg Mayeréknek ez lesz a második meccsük együtt. Nem tudom otthagyni ezt az oddsot.

Muller/Zimonjic - De Bakker/Haase: De Bakker már hozott pénzt a tegnapi nap és remélem ma sem hagy cserben. Haasevel rendszerint összeállnak egy holland ATP tornára párosozni és általában hozzák is az első fordulós meccseiket. A Muller/Zimonjic duó most áll össze először, szóval bízok benne, hogy hazai környezetben a hollandok behuzzák ezt a meccset.

Monica Niculescu - Natalia Vikhlyantseva: Egy román - orosz meccs egy orosz tornán tartogathat érdekességeket szerintem. Simán el tudom képzelni, hogy Niculescu leadja a meccset, de jobban bízok egy Natalia szettben. Niculescu ráadásul két napja még a FED-kupában játszott, szóval lehet nem lesz annyira éles, plusz neki is kell a pénz...

John Millman - Austin Krajicek: Millmannek három napja volt átállni az amcsi időzónába, ugyanis ő még a múlthéten franciáknál versenyezett. Nincs rossz szezonja, de azért a GS meneteléséből sem kell túl sokat levonni, mert hála az ellenfeleknek nyert két meccset. Krajicek megszorongatta ott egy szett erejéig Nishikorit, utána pedig tett egy salakos kitérőt. Volt több mint egy hete pihenni, hazai pályán versenyez, és ellentétben Millmannal neki van védendő pontja (tavaly negyeddöntős volt).

Facundo Bagnis - Renzo Olivo: Nekem ez az Olivo gyerek idén már hozott a konyhára pénzt és most is ebben bízok. Elkapta a fonalat és hozta a jó eredményeket és a nagy oddsokat. Bagnis ebben az évben már nyert két Challengert (egyiket épp itt Buenos Airesben), de én mégis látok fantáziát Olivoban. Verdasco ellen vissza tudott jönni a meccsbe (és nyert), illetve Estrellát is megszorongatta.

Tipp: Chang nyer     Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Hernandez nyer   Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Arguello/Bagnis nyer   Odds: 2.75   Erősség: 4/10
Tipp: De Bakker/Haase nyer   Odds: 2.00  Erősség: 4/10
Tipp: Vikhlyantseva +1,5 szett    Odds: 2.60   Erősség: 4/10
Tipp: Krajicek nyer   Odds: 2.75     Erősség: 4/10
Tipp: Olivo nyer     Odds: 2.50    Erősség: 4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 13:00:00
Guardinit rendesen sajnálom már. Most is belekeveredett a bukásba (pont előtte történt), így nem tudott ott lenni a hajrában. Kristoff behúzta, igaz csak kicsin múlott. Közel sincs olyan jó formában a norvég, mint tavaly.
Holnap időfutam, remélem el tudok kapni pár nagy oddsot. Politt, Oss, Gruzdev, Boom, Sergent. Rájuk érdemes figyelni.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 08, 2016, 21:43:00
74-75. tipp
Kerékpár, Katari körverseny, 2016.02.09.
Mark Cavendish - Alexander Kristoff
Andrea Guardini - Sacha Modolo


Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 5/10

Tipp: Guardini végez előrébb
Odds: 2.20
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 15:09:04
83. tipp
Svéd Rally  2016.02.11-14.

(http://motorsport.hyundai.com/upload/photo/Neuville01MC16cm428.jpg_1453646535040)

Újabb ralis hétvége vár ránk. Most Svédországba látogat a mezőny, de nem a jól megszokott havas pályák várnak ránk. Az időjárási viszonyok kedvezőtlenek (a havas versenyhez), ezért több szakaszt törölni kellett és sokat át is szerveztek. Teljesen megváltozott a verseny képe. Sok esős és csúszós pálya vár a versenyzőkre, néhol ugyan várható jégbordás út is, de összességében szerintem inkább hasonlít a verseny egy brit futamhoz. Nézegettem a párosításokat, de semmin nem akadt meg a szemem, így maradt a helyezésekre való tippelés. Nagy valószínűséggel megint a VW-sek fognak az első helyért harcolni, de jó esélye nyílik a Hyundainak beleszólni a győzelembe. Most már minden versenyzőjük az új i20-as modellel áll rajthoz, mely remekül mutatkozott be az idei év nyitóversenyén. Neuville harmadik lett és a többiek sem vallottak szégyent. Apropó Neuville. Tavaly majdnem nyerni tudott itt a svéd ralin és idén is őt szemeltem ki, mint fogadható versenyzőt. Ugyan vannak megingásai, de többségében jól szokott menni az ilyen versenyeken (brit ralin is 3. és 4. hely az elmúlt évekből), magabiztos versenyző és ha nem jön közbe valami motorhiba akkor simán top6-ba fog kerülni.
Tipp: Thierry Neuville első hatban végez
Odds: 1.72
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 21:25:04
84-86. tipp
Kerékpár, Katari körverseny   2016.02.10.


Első két szakasz sok érdekességet tartogatott ezen a versenyen. Volt itt bukás, szélvihar stb. Eljött az időfutam és tulajdonképpen fő esélyes nélkül a mezőny. Nincs itt Dumoulin, Terpstra, Malori, Dennis vagy épp Tony Martin. Nincs igazi klasszis így bárki nyerhet. Fogadóirodáknál legnagyobb favorit Jos van Ebden. Jól ment tavaly, de én azért nem tennék rá pénzt. Ránéztem a párosításokra és néhányon megakadt a szemem:
Gruzdev - Oss: Oss tulajdonképpen Avermaet egyik embere a hajrák előtt. Neki segít és az ezt követő etapon is majd érte dolgozik. Összetettben már elszállt az olasz. Gruzdev tudja, hogy ilyenkor év elején kell odatennie magát, mert utána már esélye sincs a versenyeken. Rutinos segítő már és a kisebb versenyeken meg is kapja az esélyt. Nem jobb időfutamos kazah, mint Oss, de a körülmények miatt most simán megverheti őt.
Westra - Sergent: Ha bárki mással lenne párba Sergent nem fogadnék rá. Új-Zélandi bajnokságon nagyon gyengén ment (főleg időfutamon), viszont Westra már lassan két éve nem tud jól menni a kronókon. Kiégett és már inkább a szökésekre és a segítésekre gyúr rá. Ilyen párosításban egy 1.90 körüli oddspárokra gondoltam, de így bőven van érték Sergentban.
Kragh Pedersen - Quinziato: Dán srác Pedersen nagy tehetség a prológok és időfutamok területén. Dán körön már tavaly is bronzérmes lett hasonló távon, és Katarban most egy jó összetett eredményre is van lehetősége, ha jól megy a kronón. Quinziato nehéz eset. 36 éves már, főleg segítőként tevékenykedik. Rutinos és jól megy a prológokon. Ha van kedve és hagyják versenyezni a csapatánál, akkor top5-be is odaér, viszont ha megvan a csapatutasítás, akkor még a top30-ba se ér oda. Jól áll összetettben, viszont a csapattársa Avermaet is jó. Kérdés mennyire hagyják menni a BMC-nél az olaszt. Egy próbát megér Pedersen.

Tipp:  Gruzdev végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 3/10


Tipp: Sergent végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 5/10


Tipp. Pedersen végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 14:45:00
Végül bejött a legbizonytalanabb tipp.  ;D
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 21:25:04
84-86. tipp
Kerékpár, Katari körverseny   2016.02.10.

Tipp:  Gruzdev végez előrébb
Odds: 2.37
Erősség: 3/10


Tipp: Sergent végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 5/10


Tipp. Pedersen végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 4/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 09, 2016, 01:01:21
Holnapi teniszkínálat eléggé jónak ígérkezik. Meglátjuk pozitívan jövök-e ki belőle.

76-82. tipp
Tipp: Chang nyer     Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Hernandez nyer   Odds: 2.25    Erősség: 4/10
Tipp: Arguello/Bagnis nyer   Odds: 2.75   Erősség: 4/10
Tipp: De Bakker/Haase nyer   Odds: 2.00  Erősség: 4/10
Tipp: Vikhlyantseva +1,5 szett    Odds: 2.60   Erősség: 4/10
Tipp: Krajicek nyer   Odds: 2.75     Erősség: 4/10
Tipp: Olivo nyer     Odds: 2.50    Erősség: 4/10
Elmúlt 1,5 nap eredménye: -1,14.



87. tipp
Tenisz, Buenos Aires    2016.02.10.
Marrero/Moser - Pella/Schwartzmann



Összeállt két nagyöreg (Marrero és Moser), favoritok voltak az első fordulóban Giraldoék ellen. Végül ha nem is könnyedén, de nyertek. Elvileg most is ők az esélyesek, de én semmi értéket nem látok bennük. Moser ha párost játszik szokott eléggé érdekes meccseket veszteni és Marrerot se kell félteni ha bunda áll fenn (Kuboték elleni páros meccs az Australian Openen..). Pellaék egy összeszokottabb páros képét mutatják. Két éve már játszottak együtt, akkor nyertek is challenger tornát.  Egyikük sem érdekelt már egyéniben, így nyugodtan koncentrálhatnak a páros meccsekre. Kis szerencsével még döntőzhetnek is, de elődöntő simán kinéz nekik.
Tipp: Pella/Schwartzmann  nyer
Odds: 2.25
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Irtis Dátum február 10, 2016, 15:38:17
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 14:45:00
Egyikük sem érdekelt már egyéniben, így nyugodtan koncentrálhatnak a páros meccsekre.

Schwartzmann még érdekelt egyéniben is, ettől függetlenül jó tippnek tűnik.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 15:40:12
Idézetet írta: Irtis Dátum február 10, 2016, 15:38:17
Schwartzmann még érdekelt egyéniben is, ettől függetlenül jó tippnek tűnik.
Teljesen igazad van, félrenéztem.  :ok:
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 20:45:05
88. tipp
Kerékpár, Katari körverseny  2016.02.11.
Alexander Kristoff - Mark Cavendish


(http://e1.365dm.com/15/02/16-9/20/alexander-kristoff-peter-sagan-tour-of-qatar_3263697.jpg?20150212140857)

Megint ők. Ebben a párosításban még mindig van érték véleményem szerint. Cavendish önmagához képest nagyot ment a szerdai kronón és van esélye az összetett sikerre. Azonban van egy kis gond: Boasson Hagen. Hagen csapattársa Cavendishnek, ráadásul felvezetőembere is, viszont eléggé kihajtotta magát a kronón, igaz simán győzött is. Első két helyen tehát két Dimensionos versenyző, de az első helyen Boasson Hagen van. Az íratlan szabályok értelmében kötelező őt védeni a csapatának, így biztos sokat megy majd elől a gárda a csütörtöki etap során. Emiatt biztosan ki is lesznek fáradva. A Katushánál más a helyzet. Kristoff a vezér és mivel az összetett elúszott, ezért szakaszgyőzelmekre megy rá. Ha megkapja a  felvezetést, mint a második etapon akkor nehéz lehet őt megverni. Pláne egy csúcsformájától távol álló Cavendishnek. Nagyon megszorongatta ugyan a norvégot és valami hasonlót várok a csütörtöki etapon is, de szerintem Kristoff megint előrébb végez Cavendishnél. Okosan osztotta be az erejét az időfutamon a norvég, nem hajtotta szét magát. Felvezetőcsapata sem erőltette meg magát és láthattuk a második etapon, ha kell kiválóan dolgozik össze a vonata.
Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 11, 2016, 14:28:40
Kicsit sajnálom a teniszt, de Kristoff végül visszahozta a napot.  :ok:  Eddig ez a február nem túl biztató, de még hátravan a java. Szerencsére NBA-ben jön az All-Star szünet, szóval van egy kis idő újra összeszedni magam. Bicajban holnap Katari kör utolsó etap, utána ha az irodák nem adnak oddsokat a hétvégi egynaposokra, akkor ott is pár nap szünet (4-5).
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 14:45:00
87. tipp
Tenisz, Buenos Aires    2016.02.10.
Marrero/Moser - Pella/Schwartzmann


Tipp: Pella/Schwartzmann  nyer
Odds: 2.25
Erősség: 6/10


Idézetet írta: Pozzato Dátum február 10, 2016, 20:45:05
88. tipp
Kerékpár, Katari körverseny  2016.02.11.
Alexander Kristoff - Mark Cavendish


Tipp: Kristoff végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 15, 2016, 21:31:38
Kicsit elhanyagoltam a naplót az elmúlt napokban, de nem is tippeltem most semmire. Át kellett gondolnom mire fogok mostantól fogadni és mit hanyagolok majd. 6-7 sportágat próbálok majd erőltetni, ezen belül is próbálom majd limitálni a ligákat. Megpróbálom majd a tippek indoklását is 3-4 sorba rövidíteni, mert tudom, hogy ha hosszú úgyse olvassák el az emberek (még lehet a rövidet se).
Holnaptól kerékpár és ománi körverseny. Izgalmas első szakasz lehet. Általában sprinter szakasz. Aki nagy oddsra vadászik, az Kristoff vagy Bennett szakaszgyőzelmére tegyen. A biztos fogadásoknál két dolog fogott meg: Avermaet H2H-ja 1.57-ről 1.40-re csökkent, Brambilla nem éppen sprinter alkat plusz Avermaet nagyon szakaszt szeretne nyerni. Másik, hogy Rui Costa oddsa Fuglsang ellen 2.10-ről 1.60 környékére zuhant. Ő a vezér a csapatban és elvileg a hajrákban is őt fogják erőltetni. Végül jöjjön az én tippem.


89. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny   2016. 02. 16.
Marco Canola - Simone Ponzi


(http://www.roadcycling.com/sites/default/files/styles/large/public/field/image/Bardiani-Valvole-CSF-Inox-Marco-Canola-winner-stage-13-giro-d-italia-2014_0.jpg?itok=Bede0EI1)

Két olasz srác harcára hívnám fel a figyelmet. Ponzinak idén nem igazán megy. Hajrákban nem jönnek az eredmények, pedig még itt év elején kéne virítania. Rebellin a csapattársa, akire nagy valószínűséggel a csapat taktikája épül (vagy épp Matysiakra). Canola már idei első két versenyén volt top10-ben hajránál, ráadásul két éve ugyanezen a szakaszon lett ötödik Saganék mögött. Ismeri a versenyt ráadásul jobb formában van, mint Ponzi. Csapata első számú sprinter.
Tipp: Canola végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 16, 2016, 12:06:14
Szép felfordulás rögtön az első szakaszon.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 15, 2016, 21:31:38
89. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny   2016. 02. 16.
Marco Canola - Simone Ponzi


Tipp: Canola végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: robmiller Dátum február 16, 2016, 12:11:51
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 16, 2016, 12:06:14
Szép felfordulás rögtön az első szakaszon.

Köszi a tippet Pozzato!  :ok:
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 16, 2016, 20:38:54
Elkezdődik az Andalúz körverseny is. Ománban már a második etap jön. Eléggé sok tippet néztem ki holnapra, ami nem túl bíztató, mert ilyenkor szokott jönni a bukás. Próbáltam szűrni, de így is 10 tippből csak felére tudtam csökkenteni.

90-94. tipp
Kerékpár, Omán és Andalúz körverseny
Omán: Domenico Pozzovio - Vincenzo Nibali: Nibali ide is csak edzeni jött, mint ahogy Pozzovivo, de Nibali nem veszi igazán komolyan ezeket a versenyeket. Az első komolyabb emelkedőn a vert mezőnyben ér fel. Pozzovivo egy fokkal jobb, ő ha kell még sprinter is ilyenkor.
Omán: Romain Bardet - Rui Costa: Alapvetően ez egy 50-50%-os párosítás, de tudjuk, hogy Bardet szereti ezt a versenyt. Jó a hajrákban is, míg Rui Costa ebben nem annyira remekel. Nincs meg a végső gyorsasága hozzá.
Andalúzia: Nacer Bouhanni - Kristian Sbaragli: Ez a tipikus érték tipp. Bouhanni jó sprinter, de tavaly is bizonyította, hogy nem tett jót neki a divízió váltás. A Cofidis vonata gyenge, ő pedig szinte csak a pénzét szedi fel. Hajrákban sokszor favorit még, de már nem jönnek úgy a győzelmek, mint másfél éve. Sbaragli a jövő nagy olasz sprintere lehet. Fokozatosan fejlődik, tavaly Vueltán szakaszt nyert, és idén akar robbantani. Ilyen oddson nem lehet otthagyni. Aprót megér.
Andalúzia: Tosh van der Sande - Carlos Barbero: Barbero a spanyolok ígérete. Ő és Lobato lehet a jövő náluk, már ami a sprintet illeti. Elmúlt már a Freire Gomezes korszak, most ebből kell élniük. Barbero nem klasszikus sprinter, inkább az emelkedős hajrákat kedveli jobban, de hazai pályán mindig odateszi magát. Sandénak idén nem sikerült a felkészülés annyira, és a formája is ingadozó.
Andalúzia: Adrien Petit - Manuel Belletti: Adrien Petit csapata a Direct Energie nagy bajban van. Bryan Coquard megsérült. Eltörte a karját. Így ezt a versenyt tuti kihagyja, így Petit lesz az első számú sprinter. Belletti idén eddig gyenge. Most is csak felvezető ember lesz előttem (igen én is indulok). Nagy értéket látok ebben, ha Petit tényleg odateszi magát.

Tippek:
Pozzovivo végez előrébb      2.20     3/10
Bardet végez előrébb    2.00   4/10
Sbaragli végez előrébb   3.75    2/10
Barbero végez előrébb    2.50   3/10
Petit  végez előrébb   1.90    6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 17, 2016, 17:14:30
A biztosabb tippek jöttek, de jobban örültem volna, ha beesik egy nagyobb szorzó még. 1,5 egység is profit végül is.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 16, 2016, 20:38:54
90-94. tipp

Pozzovivo végez előrébb      2.20     3/10
Bardet végez előrébb    2.00   4/10
Sbaragli végez előrébb   3.75    2/10
Barbero végez előrébb    2.50   3/10
Petit  végez előrébb   1.90    6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 17, 2016, 20:46:21
95. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny
Moreno Hofland - Roy Jans



Megakadt a szemem ezen a tippem. Hofland bizonyította a Katari körön múlthéten, hogy hiába kapja a kiváló felvezetéseket, nincs meg a gyorsasága jelenleg a hajrák befejezéséhez. Kiváló pozíciókban van 800-1000 méterrel a vége előtt. Ellenben Jansnak felvezetés se kell, mert a gyorsasága bőven megvan a jó helyezések elérésére. Majdnem legyőzte Kristoffékat Katarban. Még mindig csak 25 éves és évről évre folyamatosan fejlődik, ellenben Hofland megrekedt egy szinten tavaly előtt és onnan nem nagyon tud előrébb lépni.
Tipp: Jans végez előrébb
Odds: 1.83
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 18, 2016, 13:03:14
Most bezzeg tudott sprintelni Hofland... 2. és 3. hely. Van még egy tippem egy egységgel Lobato szakaszgyőzelmén az andalúz körön 11-es oddsszal, de az csak a poén kedvéért.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 17, 2016, 20:46:21
95. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny
Moreno Hofland - Roy Jans


Tipp: Jans végez előrébb
Odds: 1.83
Erősség: 6/10
Cím: Re:2016
Írta: Schleck Dátum február 18, 2016, 16:51:49
Tetszik a naplód, egy kérdésem lenne: a tipperősségek egész pontosan mit takarnak? A tétet ennek megfelelően súlyozod? Vagy szó szerint értendő, és mondjuk egy 6/10-es azt jelenti, hogy szerinted olyan 60%-ban jönne a tipp?

Edit: Köszi a választ, ez így logikus.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 18, 2016, 16:57:20
Idézetet írta: Schleck Dátum február 18, 2016, 16:51:49
Tetszik a naplód, egy kérdésem lenne: a tipperősségek egész pontosan mit takarnak? A tétet ennek megfelelően súlyozod? Vagy szó szerint értendő, és mondjuk egy 6/10-es azt jelenti, hogy szerinted olyan 60%-ban jönne a tipp?
A teljes bankrollom maximum 8%-át játszom meg egy tippnél. Ezt a 8%-ot osztom fel 10 egységre. Azaz, ha mondjuk 10000 br-el számolunk, akkor 800 az egy tippre költhető max összeg. Egy egység így 80. Ez egy 6/10-es erősségnél 480-as összeget jelent.  :ok:
A tipperősség így gyakorlatilag az egységet jelenti, amivel megfogadok egy tippet. Ezen kívül még rengeteg szabályom van, de mostanság úgy néz ki, ez sem segít elkerülni a vesztes tippeket.  ;D
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 18, 2016, 21:40:44
96. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny
Davide Rebellin - Gianluca Brambilla



Elvileg ez a tipp egy sima egyes lenne, de nem egy ilyen etapon. Rebellin nem klasszikus hegyimenő. Sosem volt az és 40 felett az ember már csak gyengébb lesz ebben a szakágban. Most jön egy hegyi befutó, így nincs sok esélye egy jó helyezésre ilyen mezőnyben. Van köztünk 14 mp differencia Rebellin javára, de ez nem jelent semmi. Brambilla tipikus hegyimenő típus. Bírja a hosszú szökéseket, ugyanakkor azért nem erős a tipp, mert az Etixxnél nem lehet tudni, hogy mennyi lehetőséget kap majd Dan Martin és Jungels mellett. Jungels már nyert egy szakaszt, de Martinnak lehet kell majd a segítség a hegyen. Ettől függetlenül ilyen oddson nem lehet otthagyni Brambillát.
Tipp: Brambilla végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 5/10


Közben kijöttek az Andalúz versenyre is az oddsok.... Hát van három fogadás, de egyelőre nem merem megfogadni azon a viadalon, pedig nagyon érzem őket. Akit érdekel az alábbiakat keresse a 3. szakasz H2H között: Wellens 1.72-ért, Sbaragli 1.72-ért és Lobato 1.72-ért.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 19, 2016, 12:46:23
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 18, 2016, 21:40:44
96. tipp
Kerékpár, Ománi körverseny
Davide Rebellin - Gianluca Brambilla


Tipp: Brambilla végez előrébb
Odds: 2.00
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 19, 2016, 22:05:28
Mai nap jobban belendülnek az NBA-sek is, így onnan is jön egy tipp, illetve kerékpárról. Ez az Andalúz körverseny nem az én viadalom. Jó, hogy nem fogadtam meg a tippeket, amiket leírtam, mert asszem csak egy jött volna. Most is néztem a holnapi időfutamot, de hiába a nagy szorzók egyikre se tennék egy fityinget se. Ritka pillanat, de az irodák most nem nagyon hibáztak az időfutam oddsoknál. NBA-ben szerintem lesz egy két meglepetés... Én csak egy meccsre rakok, de lehet több találkozón is lejöhet egy nagy odds: Detroit, Minnesota, Philly, Indiana, Denver...

97. Tipp
Kerékpár: Ománi körverseny
Edvald Boasson Hagen - Greg van Avermaet


Két opció lehetséges Boasson Hagen kapcsán: vagy visszanyerte élete formáját, vagy csak simán túlhajtja magát és viszi a lendülete. Én utóbbira tippelnék. Egyik legjobb évkezdést produkálta pályafutása során. Hatalmasat ment Katarban az időfutamon és Cavendish segítőjeként is. Ománban is eddig kiváló. Nyert egy szakaszt, vezetett összetettben, de szerintem a pénteki hegyi etapon kicsit túlvállalta magát. Ő nem hegyimenő. Most viszont 10. lett és olyanokat előzött meg, mint Pozzovivo, Martin vagy Porte. Tavaly is megfigyeltem, hogy nem tud egy versenyt végig jól versenyezve letudni. Mindig vannak kisebb megingásai. Most ezen a dombosabb szakaszon várom ezt tőle. Avermaet ellenben okosan majd 5 perc hátránnyal megjött a hegyen pénteken, nem strapálta magát. Szerintem ő rámegy a következő szakaszra, azt neki találták ki. Gyakorolhat vele a tavaszi egynaposokra. Úgyis nyilatkozta, hogy szakaszgyőzelemért jött. Ő is jól kezdte a szezont. Hajrákban még Kristoffot is megszorongatta.
Tipp: Avermaet végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 4/10


98. tipp
Kosárlabda, NBA
Orlando Magic - Dallas Mavericks


Normális esetben nálam ez sima egyes lenne, viszont a cserék kicsit bekavarhattak a hazaiaknál. Inkább fogadok egy ilyen találkozón egy olyan csapatra, akinél nem történt változás és PO helyen van, mint olyanra, akitől elvittek egy kezdőt és érkezett egy Jennings és egy Ilyasova... Utóbbi lenne az Orlando. Elboltolták Tobias Harrist, aki azért védekezésben sokat lendített a gárda szekerén. A frissen érkező nem biztos, hogy pályára tudnak lépni, plusz Ilyasova inkább előre erősítést, mint hátra. Szerintem még az elején döcögni fog az Orlando gépezete és ezt kihasználhatja a Dallas.
Tipp: Dallas nyer
Odds: 2.00
Erősség: 5/10



99. tipp
Kosárlabda, NBA
Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves


Nem őrültem meg, nem azért fogadok a Minnyre mert a kedvenc csapatom. A Memphis komoly bajban van. Kidőlt a szezonra Marc Gasol a csapat agya és kulcsjátékosa. Ő a liga egyik legjobb centere és nélküle ez a Memphis nem PO szintű csapat szerintem. Cseréltek is gyorsan: elment Lee és Green (egy jó védő és egy ponterős játékos) és jött helyettük három olyan játékos, akik nem számítanak erősítésnek. Stephenson már sehol sem állja meg a helyét, cserébe bomlasztja a csapatot, míg Hairston és Anderson max egy-két percre használhatók. Lehet a Maciknál már tudnak valamit és inkább a jövőt próbálják építeni ezekkel a draftjogokkal, amiket még kaptak. Az idei szezont meg lehet lehúzták a wc-n. A Minny ellenben tele önbizalommal érkezik erre a meccsre. Rubio kapott fél évet, hogy bizonyítson. Towns megnyerte az AS-n a skill challenget és harcol az év újonca díjért. Wigginsnek ideje bizonyítani, miért is nagy tehetség, míg Lavine megnyerte a zsákolót illetve az újoncok meccsén MVP lett. Kell ennél jobb előjel? Simán benne van, hogy meglepik a Memphist idegenben.
Tipp: Minnesota győzelem
Odds: 2.65
Erősség: 3,5/10


Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 20, 2016, 13:23:27
Annyira tipikus, mikor nagyon hiszek egy tippsorban akkor megy el. Eléggé bosszantó, hogy mindegyik tipp nüanszokon ment el (pár pont, hosszabbítás, utolsó negyedes fordítás, egy hely a bringások között..). Régebben ilyenek után már rég csődöltem volna. Most kivárom a szombati játéknapot és holnap fogadok focira. Főleg azokra fókuszálok majd, akiknek volt vagy lesz hétközi európai kupameccse.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 19, 2016, 22:05:28
97. Tipp
Kerékpár: Ománi körverseny
Edvald Boasson Hagen - Greg van Avermaet


Tipp: Avermaet végez előrébb
Odds: 2.75
Erősség: 4/10


98. tipp
Kosárlabda, NBA
Orlando Magic - Dallas Mavericks


Tipp: Dallas nyer
Odds: 2.00
Erősség: 5/10



99. tipp
Kosárlabda, NBA
Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves


Tipp: Minnesota győzelem
Odds: 2.65
Erősség: 3,5/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 21, 2016, 13:47:50
Megtaláltam a "biztos" foci tippeket vasárnap. Nem lesz most indoklás.

Schalke - Stuttgart: Stuttgart győzelem    3.25   3/10
Athletic Bilbao - Real Sociedad: Sociedad vagy döntetlen    2.10  4/10
Tottenham - Crystal Palace: döntetlen   4.20   2/10
Sparta Praga - Mlada Boleslav: Mlada vagy döntetlen    3.00  2/10
Galatasaray - Trabzonspor: Trabzonspor vagy döntetlen    2.30   3/10

Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 21, 2016, 23:31:52
A meccseken már csak nevetni tudtam, főleg a Trabzonén.  ;D  Most jön egy kis szünet, mert nem nagyon leszek gépközelben a következő 3-4 napban, ami nem is akkora probléma. Kerékpár úgyis csak hétvégén lesz, NBA mostanság akadozik számomra, teniszt meg lehet rakok párat, ha találok, de a naplózást most hanyagolom.
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 21, 2016, 13:47:50
Schalke - Stuttgart: Stuttgart győzelem    3.25   3/10
Athletic Bilbao - Real Sociedad: Sociedad vagy döntetlen    2.10  4/10
Tottenham - Crystal Palace: döntetlen   4.20   2/10
Sparta Praga - Mlada Boleslav: Mlada vagy döntetlen    3.00  2/10
Galatasaray - Trabzonspor: Trabzonspor vagy döntetlen    2.30   3/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 27, 2016, 00:10:55
Szóval eljött a hétvége és jöhetnek újra a tippek. Kisebb kihagyás után behatároltam a fogadandó ligák számát. Fociban főleg ázsiai ligák lesznek (japán, dél-kórea esetleg még pár kisebb bajnokság), illetve dél-amerika. Kerékpár marad, kosárban NBA marad csak kevesebb fogadással, teniszben csak férfi meccsek, illetve pár rally, golf és mma tipp. Ebből áll a szezon majd. Kiesett tehát az európai foci/kosár, női tenisz stb.

Szombat:

Shonan Bellmare - Albirex Niigata

Tavaly a Shonannak kiváló szezonja volt, hiszen nagy meglepetésre 8. helyen végeztek a ligában. Chu mester 4 éves munkája szép fokozatosan beért. Lehet azt is mondani, hogy tulajdonképpen erőn felül teljesített a csapat és ez idén visszaüthet. Már csak azért is, mert a gárda első számú kapusa Akimoto elszerződött, illetve a csapatkapitány Nagaki is távozott. Helyükre érkezők közel sem ütik meg azt a szintet, amit kellene. Maruyama a másodosztályból érkezett a kapusposztra és ő a 2. ligában is rengeteg gólt kapott. 
Az Albirex csapata tavaly nagy nehézségek árán bennmaradt. Az edzőt elbocsájtották, érkezett az egy éves tapasztalattal rendelkező Yashida. Tőle egyértelműen a biztos bennmaradást várják. Ő lehet az, aki meghozza a csapatnak a várva várt stabilitást. Brazil kontingenstől várják a csodát náluk, illetve a fiatal tehetséges japánoktól (Suzuki és Matsubara).
Szerintem a fontosabb játékosok távozása érződni fog a hazaiakon és ezt a vendégek ki fogják használni. Simán benne van, hogy ez a megújuló Albirex elhozza a győzelmet Hiratsikuból.

Tipp: Albirex DNB-vel
Odds: 2.02
Erősség: 4/10




Vissel Kobe - Ventforet Kofu

A hazaiaknál idén komolyabbak a tervek, mint tavaly. Cél a felsőház. Nelsinho személyében van egy jó edzőjük, aki az első évben még annyira nem remekelt, de számára mindig a második és harmadik év hozza meg az áttörést. Ennek érdekében érkezett kapusposztra Kim Seung-Gyu, aki a dél-kóreaiak válogatott kapusa, illetve csatárposztra Leandro. Ilyen csapattal most már egyértelmű cél a minél jobb helyezés.
A Kofu tavaly túlélte a kiesési harcot, idén viszont jóval nehezebb dolguk lesz. Ugyan érkezett pár brazil srác, de nagyon sok kulcsjátékosuk távozott: Baré (csatár és a gólfelelős), Shimoda (középpályás) és Abe ( balhátvéd aki több mint 250 meccset játszott a ligában).
Kobenak muszáj jól kezdeni a szezont, ha idén komolyabb céljaik vannak. Tavaly simán verték a Kofut a szezon első felében, pedig az a gárda még erősebb volt a jelenlegi vendégüknél.

Tipp: Kobe győzelem
Odds: 1.91
Erősség: 4/10



Próbáltam óvatos lenni, mégiscsak első forduló és bármi megtörténhet, aztán nehogy túl sokat veszítsek két piros tippel.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum február 27, 2016, 23:48:34
Majd holnap kijavítok mindent.
Gyors tipp hajnalra: G. Osaka - Kashima   döntetlen 3.30   3/10
Cím: Re:2016
Írta: butyi Dátum március 08, 2016, 14:16:25
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 27, 2016, 23:48:34
Majd holnap kijavítok mindent.
cső, nem javítod?
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 08, 2016, 18:48:39
Idézetet írta: butyi Dátum március 08, 2016, 14:16:25
cső, nem javítod?
Kicsit elnyúlt a betegségem, így nem is tippeltem annyira mostanság, de reményeim szerint a héttől visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2016, 11:17:04
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 27, 2016, 00:10:55
Shonan Bellmare - Albirex Niigata

Tipp: Albirex DNB-vel
Odds: 2.02
Erősség: 4/10



Vissel Kobe - Ventforet Kofu

Tipp: Kobe győzelem
Odds: 1.91
Erősség: 4/10

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 27, 2016, 23:48:34
Gyors tipp hajnalra: G. Osaka - Kashima   döntetlen 3.30   3/10

108. tipp
Kerékpár, Tirreno - Adriatico 3. szakasz
Fernando Gaviria - Caleb Ewan


(http://e0.365dm.com/16/01/16-9/20/caleb-ewan-adelaide_3401471.jpg?20160117150017)

Két kedvenc sprinteremet rakták egymás ellen H2H-ba. Az olasz WT verseny 3. etapja kicsit trükkös. Nem igazán a klasszikus sprintereknek kedvez, hiába tűnhet úgy elsőre. Sok lesz a dombosabb rész, illetve a lejtmenet. Inkább egy amolyan mini Milano-Sanremo-ra emlékeztet. Ennek fényében nálam Sagan és Ewan a favoritok. Sagan már a második etapon is mutatta, hogy jól sikerült a felkészülése és szeretne idén jó tavaszt futni. Ewan más tészta. Ő a második etapon megbújt a mezőnyben, mert főleg ezért az etapért érkezett a versenyre. Kicsit emelkedik a befutó (3-4%-os domb) és láthattuk a Vueltán, mikor Degenkolbékat verte hasonló körülmények között, hogy neki nagyon fekszik az ilyen szakasz. Robbanékony, gyors és jól helyezkedik. Év elején kiválóan ment, idén már három győzelmet szerzett, ezekből kettő az év első WT versenyén volt. Ellenfele a kolumbiai Gaviria hatalmas tehetség. Ő lehet majd Kittel utódja az Etixxben. Rettentően gyors és nagyon nehéz megszorongatni, viszont neki inkább a síkabb befutók fekszenek. Másik probléma, hogy csapatának az Etixxnek védenie kell az összetett elsőnek járó trikót, mivel Stybar győzelmével az ő versenyzőjük vezet a versenyen. Nem lehet tudni, hogy ez majd mennyit vesz ki a csapatból és mennyire tudják segíteni a hajrában Gaviriát, már ha ő lesz a vezér, mert az ilyen hajrák Stybarnak is fekszenek. Nálam ilyen szorzón bőven megéri Ewanre fogadni.
Tipp: Ewan végez előrébb
Odds: 2.10
Erősség: 5/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2016, 22:09:57
NBA:
Charlotte - Detroit: +3,5 pont Detroit   1.98    5/10
Philadelphia - Brooklyn: Philly győzelem    2.20    4/10
Oklahoma - Minnesota: +11,5 pont Minny   2.02   5/10
Utah - Washington: +4,5 pont  Washington  1.95   5/10


Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 12, 2016, 10:35:09
Nem igazán esnek mostanság a tippek. Van egy heti tipp amit viszont már jó ideje érzek (lehet ezt is rosszul). Szóval kerékpár és Párizs-Nizza.
Contadorék egész héten erre és a következő etapra készültek. Védték mindentől a spanyolt és szinte mindenki takaréklángon ment. Nem hajráztak, nem vezettek. Ők az összetett miatt jöttek. Összetett szempontjából Dumoulin, Izagirre és Thomas fontos a Tinkoff számára. Ők vannak Contador előtt, akik versenyt nyerhetnek. Legnagyobb differencia Dumoulinnel szemben van és az is 19 mp. Nem vészes tehát. A portugál körön láttam Contadort az egyetlen komoly hegyi etapon, akkor rommáverte Aruékat. Izagirrének kiosztott 30mp-et, Thomasnak pedig 28-at. Azért nem nyert csak összetettet, mert az időfutamon akkor több mint 1 perc hátrányt szedett össze. Csapata közel sem volt ilyen erős, mint a mostani versenyen és ez az etap is nehezebb lesz, mint az algarvei körön volt a hegyi befutó. Ez mind Contadornak kedvezhet. Kétszer már nyert Párizs-Nizzát és nagyon szereti ezt a versenyt. Itt aratta élete első komolyabb összetett győzelmét. A szorzó 4.00-es az összetett győzelmére, amit nem igazán tudok otthagyni. 3 egységgel küldtem csatába a tippet.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 13, 2016, 19:39:31
Lassan már másfél hónapja tart ez a szar amiben vagyok, hogy nüanszokon múlik a siker. Elfogadom, hogy vannak ilyen periódusok, viszont azt nem értem, hogy miért nincsen ugyanilyen hosszú időszak, amikor minden beesik?
Lusta vagyok kijavítani a tippeket, majd jövőhéten valamikor megteszem. Elgondolkoztató, hogy bringában mennyire "érzem" a dolgokat. Ewant épphogy verte Gavíria, Contador 4mp-el kapott ki összetettben, Nibali összetett sikerére is raktam, de a királyetapot törölték, így nagy valószínűséggel meglepetés győzelem születik majd a Tirrenón. Röhej. Volt még egy tippem a Sevilla-Villarreal meccsre egy X2-re, mert a fordulóban nem igazán remekeltek a vendég csapatok. Természetesen 1-2-ről fordított a Sevilla, majd még emberhátrányban is rúgtak egy gólt.  8)  Úgy gondolom, hogy a jövőhéten illene már nyernem egy rakást pénzt ilyen gyenge időszak után.
Szóval jövőhéten lesz itt minden amire fogadni lehet (kerékpár, tenisz, golf stb.) remélem végre visszatérek a siker ösvényére. Lehet meg is fog szaladni egy kicsit a tippelés, de néha muszáj kockáztatni. 
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 13:41:04
Kosárlabda, NBA:
Phoenix - Minnesota: Minnesota győzelem   1.95   5/10
A Minnesota legutóbb az OKC ellen megmutatta, hogy bármire képes. Védekezés jól működött, emellett pedig okosan játszottak a fiatalok. Palánk alatt kiváló volt a Towns-Dieng duó. A Suns ellen ilyen oddson nem tudom őket otthagyni.

Oklahoma - Portland: Portland +7,5 pont   1.98  5/10
Az OKC-nek megtört a lendülete. Az AS óta nem találják önmagukat. A Portland ellenben jó egész évben. Voltak nekik is kisebb megingásaik, de összességében jól játszanak. Jelenlegi OKC-től nem érzem azt, hogy kiütné a Blazerst.

Miami - Denver: Denver +5,5 pont   2.02   5/10
Nekem ez a Miami továbbra sem meggyőző. Vannak ugyan jobb meccseik, de összességében sokszor rezeg a léc náluk. A Denver ellenben az utóbbi hetek jó formája miatt újra reménykedhet a playoffban, így egy ilyen meccsen tuti odateszik magukat.


Délután még lesz tenisz és kerékpár tipp.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 22:40:11
Kerékpár: Tirreno - Adriatico zárószakasz:
Sagan - Avermaet: Sagan    1.83   6/10
Sagan dobogón végez   7.50   2/10
Bodnar - Kiryienka: Bodnar   2.00  5/10
Bodnar dobogón végez   5.00   3/10
Sergent - Durbridge: Durbridge  2.20   4/10
Poels - Valverde: Valverde   2.00   5/10
Boasson Hagen dobogón végez   2.50   4/10
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 15, 2016, 16:09:48
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 13:41:04
Kosárlabda, NBA:
Phoenix - Minnesota: Minnesota győzelem   1.95   5/10
Oklahoma - Portland: Portland +7,5 pont   1.98  5/10
Miami - Denver: Denver +5,5 pont   2.02   5/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 22:40:11
Kerékpár: Tirreno - Adriatico zárószakasz:
Sagan - Avermaet: Sagan    1.83   6/10
Sagan dobogón végez   7.50   2/10
Bodnar - Kiryienka: Bodnar   2.00  5/10
Bodnar dobogón végez   5.00   3/10
Sergent - Durbridge: Durbridge  2.20   4/10
Poels - Valverde: Valverde   2.00   5/10
Boasson Hagen dobogón végez   2.50   4/10

Kerékpár H2H fogadásai adtak egy pozitív lökést a hétnek, plusz az sem jött rosszul, hogy eltaláltam tegnap az espanyol döntetlenjét.
Cím: Re:2016
Írta: Sziszka123 Dátum március 15, 2016, 17:11:34
Valverde sajnos hátrébb végzett :(
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 15, 2016, 17:20:36
Idézetet írta: Sziszka123 Dátum március 15, 2016, 17:11:34
Valverde sajnos hátrébb végzett :(
Igen én is csak most látom...  :bash:
Jóváírták a nyereményt, majd törölték. Nem igazán értettem, de aztán láttam a hivatalos végeredményt. No komment.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 13:28:34
Két gyors élő fogadás a Katalán kör záró szakaszára:
Contador - Bardet   1    1.83
Contador csapata élre állt és elkezdtek dolgozni a vezérért. Az összetett győzelem a cél. Trofimovot ezért a szakaszért hozzák, hogy megtörje a mezőnyt. Bardetnál nincs különösebb cél, top10-ben maradás.

Zakarin - Urán    2    2.25
A Katushánál erre az etapra Purito a vezér, hiába áll jól összetettben Zakarin. Puritonak ez hazai pálya, ráadásul Barcelonában született, imádja ezt a szakaszt. Zakarin is érte dolgozik. Urán a top10-ben maradásért harcol, ráadásul ezen az etapon már többször szerepelt jól.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 16:55:47
Gent - Wevelgemre még ment egy élő kora délután:
Debusschere - Theuns  2   2.50
Ez csak megérzés volt még a szakasz elején, mindketten segítők csak a csapatukban, de míg Theuns második számú ember, addig Debusschere csak harmadik. Próbát megér.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 18:29:50
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 13:28:34
Két gyors élő fogadás a Katalán kör záró szakaszára:
Contador - Bardet   1    1.83

Zakarin - Urán    2    2.25

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 16:55:47
Gent - Wevelgemre még ment egy élő kora délután:
Debusschere - Theuns  2   2.50
Debusschere sajnos állítólag kórházba került egy bukás után..  :-\  Jobbulást neki!
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum március 28, 2016, 23:57:02
Holnap egy belga háromnapos verseny jön, pavékkal és oldalszéllel. Tavaly Kristoff nyert, idén nem raknék rá, mert állítólag beteg is volt a hétvégén és nincs is formában. Néztem az első szakaszt és megfogott pár tipp. Vagy az van, hogy én néztem be mindhárom tippet és rohadtul el fognak menni, vagy pedig jók a megérzéseim...

Fuglsang - De Vreese  2   2.00
Le Bon - Gruzdev   1   2.00
De Bie - Bak   2    2.25
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum április 05, 2016, 16:14:25
Bayern-Benfica
Nem szeretek focira fogadni, de ezt nem bírom otthagyni. Barca meccsével nem foglalkozok, mert ott bármi megtörténhet. Inkább a németek meccsével. Szóval a Bayern megint ott van a legjobb 8 között, legkönnyebb ellenfelet kapták, elvileg ez mészárlás. Elvileg. Néztem a Bayern-Juve visszavágót és engem ez a müncheni csapat nem győzött meg. Erőlködés, küszködés és vergődés volt. Tipikus eset ilyenkor, hogy jönnek az elképzelés nélküli ívelések stb.  Mázlijuk volt és továbbmentek, de ebből nem vonnék le nagy következtetéseket, max annyit, hogy Allegri jó edző és ilyen szedett-vedett (sérültek miatt) Juvéval is majdnem továbbment. Szerintem nem lesz ez olyan sétagalopp a németek számára. Direkt utánanéztem, a Benfica nem olyan rossz idegenben. Gólérzékenyek és még az Atletico otthonában is betaláltak kétszer...ez rajtuk kívül idén csak két csapatnak sikerült (Barcelona és Celta). Jön egy Boateng nélküli Bayern védelem, akik a Juve csatárai ellen is csak szenvedtek. Kicsin múlott, hogy nem ütötték ki őket. Egy gólra jónak érzem a portugálokat és onnantól nekem már mindegy, hogy 0-1 vagy 6-1 lesz a meccs vége. Ha kettőt tudtak rúgni a kiváló védekezésű Atletinek, akkor itt is illik egyet verni.
Tipp: Benfica gól
Odds: 2.04
Cím: Re:2016
Írta: ragnaROCK Dátum április 05, 2016, 16:28:48
Alapvetően tetszene ez a dolog, de valahogy szkeptikus vagyok. Jó, alapvetően mivel portugál csapatról van szó így kétlem, hogy beállnak 10 emberrel bekkelni, de az Atletico ellen azért kellett a pont, itt viszont nem nekik kell diktálni az iramot. Nem hinném, hogy egy 0-0 nekik rossz eredmény lenne. Másfelől viszont majdnem biztos, hogy a Bayern rúg egyet, ekkor viszont már nekik sem árt támadni. A kérdés, hogy mikor? És a Benfica tényleg bekkel majd? Vagy mit veszíthetnek, kifutnak a pályára, aztán megpróbálnak nyerni?
Érdekes, én drukkolok neked.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum április 08, 2016, 22:43:24
Ez a hónap nem indult a legjobban, de most reményeim szerint eljött a javítás ideje. Szóval baszk körverseny időfutam. Összetett győzelemmel nem foglalkoznék, inkább rámegyek a szakaszgyőztesre és a H2H-ra.
Szakaszgyőztes:
Contador a hatalmas favorit, de hiába az emelkedő, ez egy technikás pálya. Sok a lejtmenet és bizony a végére is kell az erő. Nem olyan, mint a tavalyi TT, ahol a hegyimenőknek is simán volt esélyük a győzelemre (Purito 2.hely). Én meglepetést várok. Luis Leon Sánchez első szakaszon bizonyította, hogy bombaformában van. Az időfutam miatt jött, így magát is meglepte, hogy rögtön a nyitó szakaszon nyert. Elmúlt etapokon nem terhelte túl magát. A mezőny egyik legjobb időfutammenője a spanyol. Ismeri a környéket, ráadásul a lejtmenet kifejezetten kedvez neki, hiszen ő abban eléggé jó. Ilyen oddson képtelen vagyok otthagyni őt.
Luis Leon Sánchez nyeri az időfutamot   34.00-ért.

H2H:
Felline - LL Sánchez: értelemszerűen Sánchez várom előrébb. Jobb kronós, pálya is jobban fekszik neki. 2.20-ért.
Kelderman - Pinot: Oké idén eddig fantasztikus Pinot az időfutamokon, de lejtmenetben még mindig nagyon gyenge, itt pedig a táv fele lejtmenet lesz... Kelderman pedig azért van annyira jó időfutamos, hogy megverje őt. 2.25-ért. Ajándékszagú mind a kettő, de jöjjenek is be.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum április 26, 2016, 13:24:29
Továbbra sem jönnek a jó tippek, de azért visszatérek kicsit a naplóhoz.
Megint Thibaut Pinot ellen fogadok egy időfutamon. Ellenfél Chris Froome. Romandiai körverseny első etapja egy majd 4 km-es szakasz. Kisebb emelkedő majd lejtmenet. Froome egyik kedvenc versenye, kétszer már meg is nyerte. Megvolt az idei első egyhetes európai versenye (ezeken hagyományos nem megy annyira jól), majd jött pár napja az LBL. Elbicózgatott rajta, de most egy fontosabb állomás a Tourra való felkészülésben. Pinot idén kiválóan versenyez, rengeteget fejlődött időfutamban szinte már túl jó (gyanúsan az egész csapat jól megy a TT-ken). Elvileg Froome még a szakaszt is megnyerheti, szóval nálam 1.72-ért van benne értéke Pinot ellen.
Másik tipp hasonlóan erős hiába a 3.00-as szorzó. Kwiatkowski - Dumoulin párharcban a lengyelt favorizálom. Láttam a hollandot az Amstel Gold Racen, és meglepően gyenge volt. Leszakadt és alig bírta tartani a többiek tempóját. Látszott rajta, hogy még messze a csúcsforma. Kwiatnak volt egy bukása nem olyan rég (pont az Amstelen), de az LBL-en már szépen tekert. Nyert ő már anno 2014-ben ezen a versenyen prológot, szóval ilyen oddson nem lehet őt otthagyni.
Cím: Re:2016
Írta: Pozzato Dátum április 26, 2016, 17:35:52
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Egyik tipp 1mp-en múlt, másik pedig a rossz időn. Pinot még jobb időben jöhetett, Froomenál már ahogyan láttam szakadt az eső (vagy hó?), így bőven a vert mezőnyben jött meg. Kwiatnál pedig 1mp múlt a dolog. Hiába a sok versenynézés, saját adatbázis, ilyen dolgokkal nehéz kalkulálni és sajnos folyamatos a balszerencsém idén.