2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#75 március 14, 2016, 16:27:02, Pozzato
Kosárlabda, NBA:
Phoenix - Minnesota: Minnesota győzelem   1.95   5/10
A Minnesota legutóbb az OKC ellen megmutatta, hogy bármire képes. Védekezés jól működött, emellett pedig okosan játszottak a fiatalok. Palánk alatt kiváló volt a Towns-Dieng duó. A Suns ellen ilyen oddson nem tudom őket otthagyni.

Oklahoma - Portland: Portland +7,5 pont   1.98  5/10
Az OKC-nek megtört a lendülete. Az AS óta nem találják önmagukat. A Portland ellenben jó egész évben. Voltak nekik is kisebb megingásaik, de összességében jól játszanak. Jelenlegi OKC-től nem érzem azt, hogy kiütné a Blazerst.

Miami - Denver: Denver +5,5 pont   2.02   5/10
Nekem ez a Miami továbbra sem meggyőző. Vannak ugyan jobb meccseik, de összességében sokszor rezeg a léc náluk. A Denver ellenben az utóbbi hetek jó formája miatt újra reménykedhet a playoffban, így egy ilyen meccsen tuti odateszik magukat.


Délután még lesz tenisz és kerékpár tipp.

Kerékpár: Tirreno - Adriatico zárószakasz:
Sagan - Avermaet: Sagan    1.83   6/10
Sagan dobogón végez   7.50   2/10
Bodnar - Kiryienka: Bodnar   2.00  5/10
Bodnar dobogón végez   5.00   3/10
Sergent - Durbridge: Durbridge  2.20   4/10
Poels - Valverde: Valverde   2.00   5/10
Boasson Hagen dobogón végez   2.50   4/10

#77 március 15, 2016, 17:22:54, Pozzato
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 13:41:04
Kosárlabda, NBA:
Phoenix - Minnesota: Minnesota győzelem   1.95   5/10
Oklahoma - Portland: Portland +7,5 pont   1.98  5/10

Miami - Denver: Denver +5,5 pont   2.02   5/10
Idézetet írta: Pozzato Dátum március 14, 2016, 22:40:11
Kerékpár: Tirreno - Adriatico zárószakasz:
Sagan - Avermaet: Sagan    1.83   6/10
Sagan dobogón végez   7.50   2/10
Bodnar - Kiryienka: Bodnar   2.00  5/10
Bodnar dobogón végez   5.00   3/10
Sergent - Durbridge: Durbridge  2.20   4/10
Poels - Valverde: Valverde   2.00   5/10
Boasson Hagen dobogón végez   2.50   4/10

Kerékpár H2H fogadásai adtak egy pozitív lökést a hétnek, plusz az sem jött rosszul, hogy eltaláltam tegnap az espanyol döntetlenjét.

Valverde sajnos hátrébb végzett :(

Idézetet írta: Sziszka123 Dátum március 15, 2016, 17:11:34
Valverde sajnos hátrébb végzett :(
Igen én is csak most látom...  :bash:
Jóváírták a nyereményt, majd törölték. Nem igazán értettem, de aztán láttam a hivatalos végeredményt. No komment.

Két gyors élő fogadás a Katalán kör záró szakaszára:
Contador - Bardet   1    1.83
Contador csapata élre állt és elkezdtek dolgozni a vezérért. Az összetett győzelem a cél. Trofimovot ezért a szakaszért hozzák, hogy megtörje a mezőnyt. Bardetnál nincs különösebb cél, top10-ben maradás.

Zakarin - Urán    2    2.25
A Katushánál erre az etapra Purito a vezér, hiába áll jól összetettben Zakarin. Puritonak ez hazai pálya, ráadásul Barcelonában született, imádja ezt a szakaszt. Zakarin is érte dolgozik. Urán a top10-ben maradásért harcol, ráadásul ezen az etapon már többször szerepelt jól.

Gent - Wevelgemre még ment egy élő kora délután:
Debusschere - Theuns  2   2.50
Ez csak megérzés volt még a szakasz elején, mindketten segítők csak a csapatukban, de míg Theuns második számú ember, addig Debusschere csak harmadik. Próbát megér.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 13:28:34
Két gyors élő fogadás a Katalán kör záró szakaszára:
Contador - Bardet   1    1.83

Zakarin - Urán    2    2.25

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 27, 2016, 16:55:47
Gent - Wevelgemre még ment egy élő kora délután:
Debusschere - Theuns  2   2.50
Debusschere sajnos állítólag kórházba került egy bukás után..  :-\  Jobbulást neki!

Holnap egy belga háromnapos verseny jön, pavékkal és oldalszéllel. Tavaly Kristoff nyert, idén nem raknék rá, mert állítólag beteg is volt a hétvégén és nincs is formában. Néztem az első szakaszt és megfogott pár tipp. Vagy az van, hogy én néztem be mindhárom tippet és rohadtul el fognak menni, vagy pedig jók a megérzéseim...

Fuglsang - De Vreese  2   2.00
Le Bon - Gruzdev   1   2.00
De Bie - Bak   2    2.25

Bayern-Benfica
Nem szeretek focira fogadni, de ezt nem bírom otthagyni. Barca meccsével nem foglalkozok, mert ott bármi megtörténhet. Inkább a németek meccsével. Szóval a Bayern megint ott van a legjobb 8 között, legkönnyebb ellenfelet kapták, elvileg ez mészárlás. Elvileg. Néztem a Bayern-Juve visszavágót és engem ez a müncheni csapat nem győzött meg. Erőlködés, küszködés és vergődés volt. Tipikus eset ilyenkor, hogy jönnek az elképzelés nélküli ívelések stb.  Mázlijuk volt és továbbmentek, de ebből nem vonnék le nagy következtetéseket, max annyit, hogy Allegri jó edző és ilyen szedett-vedett (sérültek miatt) Juvéval is majdnem továbbment. Szerintem nem lesz ez olyan sétagalopp a németek számára. Direkt utánanéztem, a Benfica nem olyan rossz idegenben. Gólérzékenyek és még az Atletico otthonában is betaláltak kétszer...ez rajtuk kívül idén csak két csapatnak sikerült (Barcelona és Celta). Jön egy Boateng nélküli Bayern védelem, akik a Juve csatárai ellen is csak szenvedtek. Kicsin múlott, hogy nem ütötték ki őket. Egy gólra jónak érzem a portugálokat és onnantól nekem már mindegy, hogy 0-1 vagy 6-1 lesz a meccs vége. Ha kettőt tudtak rúgni a kiváló védekezésű Atletinek, akkor itt is illik egyet verni.
Tipp: Benfica gól
Odds: 2.04

Alapvetően tetszene ez a dolog, de valahogy szkeptikus vagyok. Jó, alapvetően mivel portugál csapatról van szó így kétlem, hogy beállnak 10 emberrel bekkelni, de az Atletico ellen azért kellett a pont, itt viszont nem nekik kell diktálni az iramot. Nem hinném, hogy egy 0-0 nekik rossz eredmény lenne. Másfelől viszont majdnem biztos, hogy a Bayern rúg egyet, ekkor viszont már nekik sem árt támadni. A kérdés, hogy mikor? És a Benfica tényleg bekkel majd? Vagy mit veszíthetnek, kifutnak a pályára, aztán megpróbálnak nyerni?
Érdekes, én drukkolok neked.

Ez a hónap nem indult a legjobban, de most reményeim szerint eljött a javítás ideje. Szóval baszk körverseny időfutam. Összetett győzelemmel nem foglalkoznék, inkább rámegyek a szakaszgyőztesre és a H2H-ra.
Szakaszgyőztes:
Contador a hatalmas favorit, de hiába az emelkedő, ez egy technikás pálya. Sok a lejtmenet és bizony a végére is kell az erő. Nem olyan, mint a tavalyi TT, ahol a hegyimenőknek is simán volt esélyük a győzelemre (Purito 2.hely). Én meglepetést várok. Luis Leon Sánchez első szakaszon bizonyította, hogy bombaformában van. Az időfutam miatt jött, így magát is meglepte, hogy rögtön a nyitó szakaszon nyert. Elmúlt etapokon nem terhelte túl magát. A mezőny egyik legjobb időfutammenője a spanyol. Ismeri a környéket, ráadásul a lejtmenet kifejezetten kedvez neki, hiszen ő abban eléggé jó. Ilyen oddson képtelen vagyok otthagyni őt.
Luis Leon Sánchez nyeri az időfutamot   34.00-ért.

H2H:
Felline - LL Sánchez: értelemszerűen Sánchez várom előrébb. Jobb kronós, pálya is jobban fekszik neki. 2.20-ért.
Kelderman - Pinot: Oké idén eddig fantasztikus Pinot az időfutamokon, de lejtmenetben még mindig nagyon gyenge, itt pedig a táv fele lejtmenet lesz... Kelderman pedig azért van annyira jó időfutamos, hogy megverje őt. 2.25-ért. Ajándékszagú mind a kettő, de jöjjenek is be.

Továbbra sem jönnek a jó tippek, de azért visszatérek kicsit a naplóhoz.
Megint Thibaut Pinot ellen fogadok egy időfutamon. Ellenfél Chris Froome. Romandiai körverseny első etapja egy majd 4 km-es szakasz. Kisebb emelkedő majd lejtmenet. Froome egyik kedvenc versenye, kétszer már meg is nyerte. Megvolt az idei első egyhetes európai versenye (ezeken hagyományos nem megy annyira jól), majd jött pár napja az LBL. Elbicózgatott rajta, de most egy fontosabb állomás a Tourra való felkészülésben. Pinot idén kiválóan versenyez, rengeteget fejlődött időfutamban szinte már túl jó (gyanúsan az egész csapat jól megy a TT-ken). Elvileg Froome még a szakaszt is megnyerheti, szóval nálam 1.72-ért van benne értéke Pinot ellen.
Másik tipp hasonlóan erős hiába a 3.00-as szorzó. Kwiatkowski - Dumoulin párharcban a lengyelt favorizálom. Láttam a hollandot az Amstel Gold Racen, és meglepően gyenge volt. Leszakadt és alig bírta tartani a többiek tempóját. Látszott rajta, hogy még messze a csúcsforma. Kwiatnak volt egy bukása nem olyan rég (pont az Amstelen), de az LBL-en már szépen tekert. Nyert ő már anno 2014-ben ezen a versenyen prológot, szóval ilyen oddson nem lehet őt otthagyni.

Erre nem nagyon tudok mit mondani. Egyik tipp 1mp-en múlt, másik pedig a rossz időn. Pinot még jobb időben jöhetett, Froomenál már ahogyan láttam szakadt az eső (vagy hó?), így bőven a vert mezőnyben jött meg. Kwiatnál pedig 1mp múlt a dolog. Hiába a sok versenynézés, saját adatbázis, ilyen dolgokkal nehéz kalkulálni és sajnos folyamatos a balszerencsém idén.