Bwin Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum június 11, 2014, 08:29:50
Tegnap dél óta.

Próba szerencse.

Köszi!
Így viszont nem tudom mennyire biztonságos náluk tovább játszani. Gondolnak egyet aztán jövő héttől már utalás se lesz..... :noway:

Visszakerült a Skrill a kifizetési módokhoz, lehet csak valami technikai probléma miatt került ki korábban.

Belépegetek a "kallódó" számláimhoz, hátha leesik valahol valami bónusz vagy akció, de a bwinnél ez most nem valószínű, mivel az imént ez az üzenet fogadott:

Fontos számlainformáció

Jelenleg vizsgáljuk, mi tegyünk a Bónusz és FreeBet jutalmakkal.

Az igazságos játék, valamint a bónuszok és FreeBet-ek megfelelő felhasználása érdekében úgy döntöttünk, további értesítésig átmenetileg felfüggesztjük az Ön részvételi jogát promócióinkban.



Mint ha olyan sok bónuszt kaptam volna tőlük az utóbbi másfél évben!   ;D

#1323 június 30, 2014, 16:26:14, Vander
Se nem lehet befizetni skrill-el se kifizetést nem lehet skrill-el legalább is oppciónak nincs megadva be és kifizetésnél de mmikor ajánlják hogy mivel lehet befizetni az ajánlatok között meg ott van .válasz a kérdésre nem jön hogy miért ...valaki tud megoldást?
azt hozzá kell tennem hogy euros a számlám és magyarországrólakarom kivenni

tudja valaki ez mit jelent??
PARTY.CASHIER.cashout.revamp.validation.min.amount

Vki kapott még ilyen levelet?

Van egy új szolgáltatásunk, melyet kifejezetten leghűségesebb ügyfeleink számára hoztunk létre. Ez a premium. A neve önmagáért beszél: ez a meghívásos szolgáltatás, melynek segítségével élvezheti a bwin minden előnyét, valamint extra ajánlatainkat, például egy HUF 15 000,00 Ft értékű ingyenes készpénz-ajándékot. Jelentkezzen be bwin számlájára, frissítse még ma és tudja meg, milyen egy elit társaság tagjának lenni!

Az Ön bwin csapata

Íme az extra újdonságok:

    Kapjon egy HUF 15 000,00 Ft értékű ingyenes készpénz-ajándékot - befizetés nem szükséges és a felhasználás sincs feltételekhez kötve!
    A fizetésekkel kapcsolatos költségeket átvállaljuk!
    Gyors kifizetések
    Magasabb bónuszok

Sajnos nem...Pedig évek óta ott játszok,de mindig csak befizetős casino bónuszokat kapok,persze azt is 60 szoros forgatással,tehát soha nem használom ki...te mire kaptad ezt.Szoktál oda befizetni??

Én csak a szokásos 10€-s befizetési bónuszt kaptam.

Hát srácok, akkor ez tényleg vmi exluzív dolog, bár azt hittem először csak kamu és kapott mindenki. Gondolom a magyar szabályozás van azért az egész hátterében mivel ez egy teljesen új oldal a bwinen belül. De amit írtak az minden igaz, kezdve a 15.000 forintról ami kivehető a számlámról minden feltétel nélkül és a kifizetések is ingyenesek, bármire, bármennyiszer. Az oddsokat nem tudom összehasonlítani mert a régi számlám ezzel a prémium tagsággal megszűnt, de kíváncsi lennék hogy van-e valamilyen különbség ilyen téren, majd ezt még összehasonlítom. Csak fura hogy rajtam kívül nem kapott senki más ilyen megkeresést.

Mi a weboldal címe,ami az e-mailedben van??Ránéznék én is..

Na már itt is osztogatják az 5€ kuponokat :great:

Idézetet írta: Wonder68 Dátum július 02, 2014, 19:03:01
Na már itt is osztogatják az 5€ kuponokat :great:

Hová kaptál? E-mailre?

Idézetet írta: Kenyér Dátum július 02, 2014, 19:07:16
Hová kaptál? E-mailre?
Emilre jött, de csak kaszinóban használható, és 30X kell forgolódni vele :crazy:

Idézetet írta: Wonder68 Dátum július 02, 2014, 19:09:41
Emilre jött, de csak kaszinóban használható, és 30X kell forgolódni vele :crazy:
huha sok sikert! :)

a KÓDOT KÜLDD már el nekem privátban..Úgy gondolom,hogy több számlán is fel lehet használni,így az enyémen is.Legalábbis eddig náluk így volt..

Sziasztok!
Ma bwinre belépve felugrott egy ablak, hogy csatlakozzak a premium rendszerhez és kapok 15000 HUF-ot, amit feltétel nêlkül megkapok. Minden ugyanúgy néz ki egyelőre, csak annyi, johy premium.com-on kell belépnem. Mik a tapasztalatok, mit lehet erről tudni, miért van erre szüksége a bwinnek?