Póker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szevasztok!
Érdekel vkit egy kis póker "iskola"? Ha igen, akkor szivesen indítok egy kis topikot ennek is. Nem vagyok én sem egy fantasztikus játékos, de havi szinten, low limites asztaloknál, napi 1-2órát játszva, megkeresem a 300-400 euromat. Ez kb 5-7 euros órabér, ami hobby szinten egész jó!
Szóval? Vkit érdekel?
Persze ez viszonylag sok matekkal jár, szóval matekosok előnyben:D

engem erdekel.....habar egyszer megegettem a szam a pokerrel...

Jó, akkor egy olyan 2-3 hét múlva felteszek egy kis word-dokumentumot. a saját tapasztalataimmal, és más, nagy pókerjátékosoktól kapott, átvett, infok és trükkök összefoglalásával!
végülis csak azt kell megérteni, és máris jó játékos lehetsz!!!

orommel varom......elore is kosz  :cya: :beerchug:

Nincs mit. Legalább meglátom h valójában mennyire megy nekem is a dolog. Ha meg tudom fogalmazni a cuccokat, akkor tuti h értem, és mehetek high limitre is:D

A linkek között láttam valamit pókersuliról... a legvégén van.

milyen linkek közül?


vazzeg tobb mint 1 eve vagyok bent es errol en nem is tudok... csak Milan lehet ezert a feleleos  :beerchug: :great:

Jah, igen. csak be kell fizetni 500 USDt!

hova??? arra a poker oldalra ?

Igen, olvasd el. nekik semmi jó nincs abban, ha ingyen elemzik ki a lépéseidet! min deposit 100 USD, de az 500at ajánlják!!

hat nem is pofatlanak...habar ez business

ebben van nekik az igazi pénz. azt sehol sem írják, h a pókerasztal mellett keresik a pénzüket csak azt, h a pókerből. tehát valszeg elemzésekkel foglakoznak, ami szintiszta matek! szóval én így első olvasatra nem ajánlanám őket, de még nem olvastam végig az egészet. majd átmézem.
de azért az én pókesulimat is felteszem majd ide.
szükséges deposit nélkül:D

szerintem csak a sima elemzes nem eleg ahoz hogy meggyozzek a klienseket,persze nem tudom mennyire jok, mennyire megy nekik az "elemzes"